Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:94::94:çok çok geçmiş olsun :94:

Çook geçmiş olsun.
Kurtulmuşsun ama, diş ağrısı beter bir ağrı ..

eskilerdenim canım ben
kaptan yardımcısı oluyorum bugüne bügün

Evet...
O kadar ki böyle giderse senle ben kazık çakıcaz buraya

Nereye gidiyorsun kızzzzz

ayy ay bişey sorucam içinizde kekik çayı deneyen var mı?

Kekik çayı değil de kekik suyunu denedim.
O nasıl birşeydi öyle, zehir gibi
Boğazım delinirdi içerken sanki

Ben de balık yedim bugün.
Hiç hesapta yoktu.
Kendime çorba salata falan yapmıştım.
Balığı annem yapmış göndermiş bana.
Baktım fırında, yağda falan olmadığı için afiyetle yedim

bende millilere destek olmaya gidiyorum şimciikkk

Fransızlar basketbola Fransız kalacaklar,izleyin ve görüüüünnnnnnn

Aferin kız sana.
Sen de ışık görüyorum zaten biliyorsun.

slm herkese bende yeni katıldım aranıza arkadaşlar ,aslında uzun süredir buralardayım ama cesaretimi yeni topladım.

çok geçm,ş olsun

Hoşgeldin aramıza canım.
Çok teşekkür ederim.

E senin kilon kaç ve hedefin ne?
Yaşın
Boyun
Medeni halin...

Anlat biraz kendini de yeni çıtır adayımızı tanıyalım:)

yaa büyük patron yardım eder müsait olursa olmadı kardeş takımla hesaplarsın bu cuma sırf sonuç sırası bizde diye gitmedim ama hala da tam bilmiyorum..
slm herkese bende yeni katıldım aranıza arkadaşlar ,aslında uzun süredir buralardayım ama cesaretimi yeni topladım.
hoşgeldin canım bize biraz kendinden bahsedermisin başlangıç kilon hedef kilon öğrencimisin mesela tanıt işte biraz

bugün kü toplam menüm:

kahvaltı(12 falandı kalktım galiba e siz tahmin edin)
peynir, domates, 1,5 dilim kepekli ekmek,biberli tarhana çorbası(1 kase kadar)

geç kahvaltı ettiğim için pek acıkmamıştım ama canım çoook çekti diye şerbeti olmayan ve yufkasından çok cevizi olan bir adet baklava yedim

akşam 7,30da bir kase fasülye(suyu azdı annem düşüncesiz o konularda saolsun koymuş suyundan)
1 kasede biberli çok az yağda yapılmış ciğer çooooook az da kepekli ekme

Cuma günü için bir süpriz bekliyorum küçük bir ihtimal olmasına rağmen, eğer gerçekleşmezse ben bakarım buraya hallederiz listeyi ..

kızlar ,1,5 ay önce nette yıllardan sonra ilk defa zayıflama ile ilgili arama yaparken kk yı buldum
o gün ve ertesigün sanki hipnoz olmuş gibi şu zayıfladıktan sonraki hallerini paylaşanları okudum ve başladım

canım hedef kilonu ve başlangıç kilonu da yazarsan sevinirim tabloya yazacağım ama seni listeye bu hafta alamıycam haftaya artık.. ama sanırım alevi alabilirim daha erken geldi ..Ama belli olmaz..

sonuç listesi içinse teşekkür ederim
normal liste için cadıya yardımla ilgiliyse o zaten haftaya canım

Genel listeyle şimdiye kadar ben de hiç ilgilenmemiştim o yüzden net bir bilgim yok ama sanırım yüzdelere göre sıralama yapılacak başka yapılacak bir şey yok ki ..

Genel listeyle şimdiye kadar ben de hiç ilgilenmemiştim o yüzden net bir bilgim yok ama sanırım yüzdelere göre sıralama yapılacak başka yapılacak bir şey yok ki ..

şimdi inceliycem onları canım sana da söylerim

ee hilalim naber bu arada sizin takıma gelicem iade-i ziyarete de biraz burası toparlansın diye pek ayrılmıyorum yarın falan da gelirim ama size

şimdi inceliycem onları canım sana da söylerim

ee hilalim naber bu arada sizin takıma gelicem iade-i ziyarete de biraz burası toparlansın diye pek ayrılmıyorum yarın falan da gelirim ama size

Teşekkür ederimm ..
iyiyim ya ne olsun işte çok farklı değil.
Sen nasılsın iyi misin?
Hallettin mi sorununu ?
Her zaman bekleriz.
Ben de elimden geldiğince buraya bakıyorum.
Hareketlenin tabi aaa ..

Teşekkür ederimm ..
iyiyim ya ne olsun işte çok farklı değil.
Sen nasılsın iyi misin?
Hallettin mi sorununu ?
Her zaman bekleriz.
Ben de elimden geldiğince buraya bakıyorum.
Hareketlenin tabi aaa ..

:) sizde durumlar ne bayramdan önce iyiydi ama şimdi pek hareketli değil demiştin bu arada kaptan olmuşsun galiba tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…