Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şeffaf odaya bir konuk alıp orada sorular soruyorlar canım galiba
oda yanıtlıyor soruları
işte herkeste konuk için aday öneriyor şuan

anladım sğl bu arada kendinden bahsedebilirmisin kaç kiloyla başladın ne kadar zamanda kaç kilo verdin motivasyon için iui oluyor
bu arada buradaki arkadaşlar gerçekten yardımcılı ve hoş sohbetler

anladım sğl bu arada kendinden bahsedebilirmisin kaç kiloyla başladın ne kadar zamanda kaç kilo verdin motivasyon için iui oluyor
bu arada buradaki arkadaşlar gerçekten yardımcılı ve hoş sohbetler

canım benim diyet serüvenim 2 yıl önce başladı aslında
78 kiloydum şimdi 58 im şükürler olsun

ancak al ver al ver yaptım
daha doğrusu yaz tatillerinde verip okul zamanları dengelemeye çalıştım diyelim
bu sene haziran başı 65 le başladım
bu kilodayım işte
takıma geldiğimde 61.5 tim,3.5 kilo kadar verebildim ama artık yavaşladı kilo vermem hemde fazlasıyla..
boyum 1.68 hatta çoğu yerde 1.70 çıkıyorum
bu sebeple ben takımdan fazlasıyla aldım verim
çok iyi oluyor tabikide
neye yoğunlaşırsan o oluyosun zamanla
48 beden başladığım bu maratonda 38 bedenim artık şükürler olsun

:
ne diyeyim maşallah boyunda uzunmuş sen şimdi incecik dal gibisindir ben şimdi 44 bedenim keşke 38 bedene inebilsemmm:97::97:

:

ne diyeyim maşallah boyunda uzunmuş sen şimdi incecik dal gibisindir ben şimdi 44 bedenim keşke 38 bedene inebilsemmm:97::97:

benimde vücudum üst kısmı ince alt kısmı zayıf
yani şöyle diyeyim;
üst:34 alt:38
o yüzden altım daha geniş duruyor
hiç de incecik gibi değil
ama yinede şükür
insan verdikçe veresi geliyor valla

günaydıııııııııııııııııııııın

maşallah geceden öğlene kaynatmışsınız oku oku bitmedi bi ara alıntılar yazarım tek tek

kız cadı gelir gelmez gösterdin cadılığını :)
saldırmışın hemen
aaa öbgzki izlenmezmi allah aşkına tabi ben dersler başlayınca onun takrarını izliyom hafta sonu yeni bölüm kaçırmadığım diziler muhteşem yüzyıl fatmagülün suçu ne bizim yenge adını feriha koydum ...

onun haricinde bildiğin dizi delisiyim :)

ama onlar olmasa kafamı dağıtamam neyse dizilerden çok konuştum alevcim sayende biraz toplandı takım benimde motivasyonum gittikçe artıyo..ben de yarın tartılıcam he bi de annem tutturdu cuma sabahı bineliim gidelim boluya diye(onların köyünde kaplıca var ve daha önce gittiğimde zayıflamıştım hem günde 1 kere uzuuuunca yol yürüyoruz hem sıcak su eritiyo hem de diyete devam olcek) ama bu hafta sonuçlar bizde onu atlatayım cumartesi sabahı bana müsaade haftasonu zaten ıssız oluyo hafta içide idare ediverin en kööötü ihtimal bildirimi cadı yardımcı yapar

iyiyim alevcim sen nasılsın :)

bu arada çok kızıcaksınız ama (boluya gittiğim günden itibaren) erken yemeye başlıycam..ben kahvaltımı yapmadım

ayyy canım boluya gidilmez mi hiç mükemmel dir oralar havası suyu doğasının güzelliği git tabi gitmişken benim için de gez

ayyy canım boluya gidilmez mi hiç mükemmel dir oralar havası suyu doğasının güzelliği git tabi gitmişken benim için de gez

biz direk sebenin kesenözü köyüne gidiyoruz canım yaa e tabi oralarda güzel bolunun diğer yerlerini değil ama orayı hepiniz için gezerim

alevcim 8 kişiyiz ..liste
1.Amonra
2.gaydirigubbak
3.Begumd
4.3meleğimvar
5.alew2187
6.Ateşsizprenses
7.Lequim
8.Seng
9.maway

şimdi bir dilim ekmekle azıcık biber azıcık domares yedim devam edicem

kahvaltıyı geç yaotık 2 gibi oğluşumla biraz yoğurt yeriz ben biraz da salata yerim yağsız bol limonlu 6,30 da da akşam yemeği benim günüm biter

tabi hanımlar bu arada boooool bol sular içiliyor değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…