- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.161
oyumu kullandimhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/468505-seffaf-oda-1-hafta-konugunu-secelim-anket.html
kızlar oylamaya katılmanızı bekliyorum
ohh afiyr=et olsun biber dolmasini çook severim canim çekti yarin bende yapiyim acaba bende 2tane ile kalabilirmiyim:44:bU arada ben akşam menümü yazayım
2 tana biber dolması
yarım kase yoğurt
inş nefsime yenilmem de bu yediğimle yatabilirim
birde kilolarımızı ne zaman ve kaçta size bildirmem gerekli
hepimizin metobolizması arı gibi çalışsın inş
çok geçmis olsun canimSelammmmm
Bugün diş ağrısından öldüm...
Yeniden yapılıyor ya, kesimi falan yapılmıştı.
Yarın provası var.
İnşallah hemen olur da, doktor söz verdi cuma takıcam diye.
Bugün ağrı yaptı baya.
Ağrı değil de ağırlık gibi, yani 2 tane geçici takmıştı, biri fazla gömülmüş damağa.
Acayip bir baskı hissi.
Durdum durdum ama psikolojimi anlatamam sabahtan beri size, resmen çöktüm
En sonunda az önce aşağıya anneme inip kardeşime şunu elinle çek çıkar dedim.
Tabi önce 1 saat ikna ettim acımaz, birşey olmaz diye.
Çıkmayınca babamla giriştiler dişime
Babam taktı gözlüklerini ve başardık sonunda
İnanın bir rahatladım anlatamam, kuş oldum kuş.
Annem tutturdu birşey yiyip içemezsin diye.
Ahh önce sağlık, yemesem de olur, zaten diyetteyim dedim
Dünya varmış valla:)
hos geldin aramizaslm herkese bende yeni katıldım aranıza arkadaşlar ,aslında uzun süredir buralardayım ama cesaretimi yeni topladım.
insallah hedefledigin kiloya ulasirsin87 kilo ile başladım pazartesi 81 idim cuma tekrar bakıcam,hedef 60 lı kilolar sonra hooop 56 inşallah,
masallah cacim ogluna13 aylık bib oğluşum var emziriyorum,birazda buna güveniyordum ama pko var bende galiba ondan biraz yavaş gidiyor kilocuklar,olsun 6 ayda olmaz 1 senede olur sonuçta gitsinde kurtulmak istiyorum artık
bende hiç gitmek istemiyorum 4 gündür diet berbat durumda(dondurma yedim filan bugün iğrenç bir pasta yedim ve buraya ne yazayım ben dieti bozdum bunları bunları yedimmi diyeyim off çok morelim bozuldu zaten bebekle uğraşmaktan bazen çok sık yazamıyorum da yazamayınca sizlere haksızlık ediyor gibi oluyorum diğer arkadaşlar dicek akşamları sadece gelip yazıor die nebilim ben yerine belki daha aktif biri burda olmayı hakediyordur birde burdan ayrılırsam herşey daha kötüye gidicek gibime geliyor.1 2 gün izin alsam sizden sonra yenidenmi başlasam sizin için nasıl uygun olur ? yani şu 4 gündür çok kötü oldu :26:
uzulme zaman zaman hepimiz yasiyoruz bunlari 2gunden fazla ayrilma
saka saka insallah en kisa zamanda toparlarsin canim