slm kızlar ben gelebildim nihayet dün gece misafirliğe gittiğimiz için giremedim geldiğimde yorgundum malesef direk yattım...
bugün de önce listemi yazayım ama ondan da önce tebrik ederim 1.olmuşuz:)))şimdilik benim bi payım yok ama haftaya inşallah listeye girebilirsem ben de elimden geleni yapmaya çalışırım inşallah...
bu arada efkar basmış buraları kızlar hayırdır inşallah????umarım biran önce toparlarsınız bu ruh haliniz uzun sürmez...bazen oluyo ama biz kadınların doğasında var geçer gider inşallah...
bugün biraz geç kalktım kızlar malesef oğlan gece uyutmadı pek ööle olunca da sabah zor kalktık...11 gibi

(((
kahvaltı:
1 fincan çay (1kesmeşekerle)
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim ekmek
2 ad.marul biraz maydonoz
1 yumurta
arayı atladım çünkü öğlen yemeğim çok geçe kalacaktı
öğlen:
2 ad. köfte
6 kaşık taze fasulıye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara:
1 bardak çay (1 kesmeşekerle)
1 ad.küçük hobby lerden
misafirlikte ikram ettiler de akşamüstü...
akşam:
2 dilim ekmek
2 kepçe çorba
4 kaşık taze fasulye
3 ad. köfte
1 kase yoğurt
ara:
2 ad. incir
1 bardak süt
ayrıca bugün 1.5 saat yürüdüm kızlar öğlende 1 saat akşamleyin de yarım saat olmak üzere...
yanlız moralim bozuluyo tartıda en ufak bi oynama yok arada kaçamaklarım olsa da dikkat ediyorum halbuki fazlasıyla yürüyüşlerimi de hiiç aksatmıyorum...sanırım vücudum direniyo çok moral bozucu

neyse benden havadisler böyle şimdilik malesef ben yazarken kimse kalmamış oluyo yarın akşam daha erken gelmek istiyorum belki muhabbetlere daha çok katılırım böylece...
hepinizi öptm tekrar tebrikler...