Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cuma, cumartesi,ve bugünkü menüm aynı.
sabah 1elma yeşil çay,1litre su
öğlen sebze yemeği az,salata,1litre su
akşam.haşlanmış tavuk,1dilim k.ekmek ,yoğurt 1litre su
her gün 20 dk yürüyüş koşu bandında.

selam kızlar kaç gündür kabızım dün gece kv gittik kp bize nescafe yapmış bol sütlü içtim .. eve geldim wc ye kendimi zor attım sabahta öle o kadar iyi geldiki evdede sabah bişi yoktu yemek yemek için bi tartıldım tam 1 kilo eksik çıktım inanamadım:)çok mutlu oldum

artık hıc bırımz ugrayamz oldk buralara kndı adıma cook cok ozur dılerm amcmdaım hala ewe geceym bole aksamaz opuorum hepınızı allaha emant olun

Bu gün niyetliyim kızlar
sahur menüm:
1 dilim kek
5 tane yeşil zeytin
4-5 küçük parça peynir
1 kupa adaçayı
500 ml su...

msj 16

kızlar nerelerdesiniz ya..

hiç kimse uğramamış....

bugün kahvaltı aynıydı.su içemedim.çok yoğundum...

öğlen
çorba,yemek ve azıcık makarna yedim....

akşam
çay içeceğim...

hanımlar merhaba 3 gündür giremedim haftasonu ankaraya gittim şimdi kastamonudayım havadeğişimi oldu sanırım hastayım biraz bide çok halsizim yediklerimede dikkat edemiyorum bu haftalık böyle olsun bayramdan sonra hızlı bi şekilde devam etcem sanırım çoğunlukta bi motivasyon eksikliği var bayramdan sonra düzeleceğinni umut ediyorum

filizcim çok sevindim bu sefer allah kucağına almayı nasip eder inş 2.5 ay sonra darısıda bana olur inş bende hamilelik öncesi hazırlıklara başlıycam 1 ay sonra asprin folik asit falan

hanımlar merhaba 3 gündür giremedim haftasonu ankaraya gittim şimdi kastamonudayım havadeğişimi oldu sanırım hastayım biraz bide çok halsizim yediklerimede dikkat edemiyorum bu haftalık böyle olsun bayramdan sonra hızlı bi şekilde devam etcem sanırım çoğunlukta bi motivasyon eksikliği var bayramdan sonra düzeleceğinni umut ediyorum

filizcim çok sevindim bu sefer allah kucağına almayı nasip eder inş 2.5 ay sonra darısıda bana olur inş bende hamilelik öncesi hazırlıklara başlıycam 1 ay sonra asprin folik asit falan

amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen ....

evet canım bence şimdiden başla

Kızlar nerelerdesiniz ya...
Takım iyice boş kaldı.
10 kişiyiz toplamda...
alew2187 ve chosen1234 izinalmak istediklerini söylediler. tarfil de hamile artık zayıflama olmaz. 7 kişi daha olması lazım. seng bu ayın başında gelecekti diğer 5 kişi nerede ?
Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr hu huuuuuuuu ses verin ayol....

kızlarrr ben hamileyimmmmm:49::49:
ayy çok sevindim:32::32::32:inş sorunsuz bi hamilelik geçrirsin dualarım seninle:21::21:

Kızlar nerelerdesiniz ya...
Takım iyice boş kaldı.
10 kişiyiz toplamda...
alew2187 ve chosen1234 izinalmak istediklerini söylediler. tarfil de hamile artık zayıflama olmaz. 7 kişi daha olması lazım. seng bu ayın başında gelecekti diğer 5 kişi nerede ?
Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr hu huuuuuuuu ses verin ayol....
ben bi bakim dedim nasılsın betülcüğüm ? ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum unutupta beni diskalifiye etmeyin olurmu

heeey ben geldim...sınavlarım ve derslerimin yoğunluğu dolayısıyla her an gelemeyeilirim ama aksatmaıycaım kesin..bu hafta sıkı giriş yaptım kızlar kararlıyım bayrama 62yle giricem...
su olayını çözemedim ama ayarlıycam inş.anlatıcak çook şey var..ama bana zaman lazım..bu arada hatunlarım annemle babamın arası limoni bayağı annem babamın bilgisayara çok girmesine vs. kızınca bizim pc bozulur da haberiniz olsun dedim gelemezsem falan bilin ki mağdurum :)

çok çok çok özlendiniz..

ayy çok sevindim:32::32::32:inş sorunsuz bi hamilelik geçrirsin dualarım seninle:21::21:

ben bi bakim dedim nasılsın betülcüğüm ? ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum unutupta beni diskalifiye etmeyin olurmu

tamam canım şimdi kaydediyorum ama lütfen arada gel ve haber ver ...yaşadığını bilelim :1:

selam kızlar kaç gündür kabızım dün gece kv gittik kp bize nescafe yapmış bol sütlü içtim .. eve geldim wc ye kendimi zor attım sabahta öle o kadar iyi geldiki evdede sabah bişi yoktu yemek yemek için bi tartıldım tam 1 kilo eksik çıktım inanamadım:)çok mutlu oldum
evet yaa çok etkisi oluyo...:)
artık hıc bırımz ugrayamz oldk buralara kndı adıma cook cok ozur dılerm amcmdaım hala ewe geceym bole aksamaz opuorum hepınızı allaha emant olun
valla toplanalım diye mesaj sayısı koyduk ama yine fenalardayız.ama ben inanıyorum takımıma bayramdan sonra toparlanıcaz..
kızlarrr ben hamileyimmmmm:49::49:

ayyy cok mutlu oldum şu an canımm benim e bizde teyzeleri oluyoruz kuzucuğun...allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..

Back
X