- Konu Sahibi Cherry Mom
- #48.481
kızlar çizelge mi değiştirdim.82 oldum.şu 2 kiloyuda atsam bayrama kadar çok güze olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr ben hamileyimmmmm![]()
yuppppppppi teyze oluoruz
allah analı babalı buyutsun fılızcım cook sewndım gercktn
hanımlar merhaba 3 gündür giremedim haftasonu ankaraya gittim şimdi kastamonudayım havadeğişimi oldu sanırım hastayım biraz bide çok halsizim yediklerimede dikkat edemiyorum bu haftalık böyle olsun bayramdan sonra hızlı bi şekilde devam etcem sanırım çoğunlukta bi motivasyon eksikliği var bayramdan sonra düzeleceğinni umut ediyorum
filizcim çok sevindim bu sefer allah kucağına almayı nasip eder inş 2.5 ay sonra darısıda bana olur inş bende hamilelik öncesi hazırlıklara başlıycam 1 ay sonra asprin folik asit falan
hanımlar merhaba 3 gündür giremedim haftasonu ankaraya gittim şimdi kastamonudayım havadeğişimi oldu sanırım hastayım biraz bide çok halsizim yediklerimede dikkat edemiyorum bu haftalık böyle olsun bayramdan sonra hızlı bi şekilde devam etcem sanırım çoğunlukta bi motivasyon eksikliği var bayramdan sonra düzeleceğinni umut ediyorum
filizcim çok sevindim bu sefer allah kucağına almayı nasip eder inş 2.5 ay sonra darısıda bana olur inş bende hamilelik öncesi hazırlıklara başlıycam 1 ay sonra asprin folik asit falan
Filizciğim senin adına çok sevindim canım. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. Sorunsuz ve hayırlı bir hamilelil dönemi geçirmen dileğiyle....
ayy çok sevindimkızlarrr ben hamileyimmmmm![]()
ben bi bakim dedim nasılsın betülcüğüm ? ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum unutupta beni diskalifiye etmeyin olurmuKızlar nerelerdesiniz ya...
Takım iyice boş kaldı.
10 kişiyiz toplamda...
alew2187 ve chosen1234 izinalmak istediklerini söylediler. tarfil de hamile artık zayıflama olmaz. 7 kişi daha olması lazım. seng bu ayın başında gelecekti diğer 5 kişi nerede ?
Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr hu huuuuuuuu ses verin ayol....
ayy çok sevindiminş sorunsuz bi hamilelik geçrirsin dualarım seninle
![]()
ben bi bakim dedim nasılsın betülcüğüm ? ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum unutupta beni diskalifiye etmeyin olurmu
evet yaa çok etkisi oluyo...:)selam kızlar kaç gündür kabızım dün gece kv gittik kp bize nescafe yapmış bol sütlü içtim .. eve geldim wc ye kendimi zor attım sabahta öle o kadar iyi geldiki evdede sabah bişi yoktu yemek yemek için bi tartıldım tam 1 kilo eksik çıktım inanamadım:)çok mutlu oldum
valla toplanalım diye mesaj sayısı koyduk ama yine fenalardayız.ama ben inanıyorum takımıma bayramdan sonra toparlanıcaz..artık hıc bırımz ugrayamz oldk buralara kndı adıma cook cok ozur dılerm amcmdaım hala ewe geceym bole aksamaz opuorum hepınızı allaha emant olun