Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

uff hem zayıf istiyolar hemde yediriyolar yiyolar karşımızda zayıf olmamızı bekliyolar

hamileyken yeme hanım yeme hanım dedi ama sonra kaynım bi kızdı niye kıza yeme diyon dedi bebek bitikecik doğsun mu istiyon diye bi çıkıştı gerçekten doğruydu ama 60 la hamile kaldım 65 le doğum yaptım kızım 2.600 müydü 2.800 müydü neydii o kaynımın eşide 45 den 75 kilo oldu ama sansa bak iyiki bn o kadar olmamısım onun bebeği onu emdi kız gene 45 bn bnm kzım emsin diye 75 sonuç 5 aylıkken bırakkınca kilolar kaldı ve eşim gülmekten ölüyoo bana
ye hatun aslan hatunn 9

ay bide dalga geçmezler mi ben seni böylede seviyorum demiyo mu hele bana geliyolar çokta kilom yok aslında giydiğim yakışıyo en azından hadi sen hamilelik geçirdin ben hamilelik geçirsem 90 100 falan olurum heralde ama olsun bebişlerimize değer :)

bebişe değer de bebiş bu bu süütten faydalanıverseydi ya
kızlara diyorum burdan bn sezeryanlıydım hastanede bebeğime hmn mama içiirdiler
siz siz olun sakın verditmeyin bebekler sonra ilk aldıkları tadı istiyomus hoş bnki mama bile içmiyo ya

bebek emmeyi verirse bu kilolarla tuhaf tuhaf yaşaıverirsiniz bnm gibii
pazartesi başlıcam bnde :)) kendimi yola getiririm inşallahh

ay kıyamam ( o an da bilmiyosun müdahale de edemiyosun ablamdan biliyorum canım herkes karışıyo falan

Canım ben hatırlamak bile istemiyorum eltim de sezeryanla doğum yaptı bi tek bn giitim öğlen geçmiş olsuna o serseimlkle hep uyudu bnde de bi kalabalı bi kalabalık eltlilerim görümcemler çoçuklar enişteler misafirler annem anneannem kardeşlerimm arkadaşlarımmm bi ara ölmek istedim resman ya odada hava kalmdaı resmen kötüydü ya insanlardan nefret ediyorum resmen :44:

ay çok zor ya kaç yıllık evlisnz canım

heeeey ben geldim ama gidicem
kahvaltı yapmadım daha :) bir de bugün düğün var hazırlık falan giremeyebilirim ama gece ya da yarın görüşürüz buralar size emanet çıtırlarım

bnde kızmın yaptığım çorbalardan mı yesem ne patates havuç mercimek olanından :)
akşam adamada bişiler düşünürüzz

bende kardeşime yapıyorum o çorbadan canım az yağlı tuzsuz bulyon koymuyorum et suyu koyuyorum tat veriyor biraz hem diyet oluyor hem kardeşcağızıma öğle yemeği

yne kaynatmıssınz ayy ne guzl oldu walla huzur getrdınız aılemıze konusack kımsemz yoktu buralrda
smdı hemncık gırmk ıstıorum bnde smdı ananmlerden geldım caya gıtmıstk kacırmamaya dıkkt ettım ama ıste

Samanyolu canım adın nedir?Malum nickle hitap edince bir garip oluyor :)
Bir de herkes Hedef kilosunu yazarsa sevinirim (Yeni gelenler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…