Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy ne güzel olmuş takım böyle,bir hasta ziyaretine gideyim dedim,hasta gezmeye gitmişO sinirle eve geldim,temizlik yaptım biraz,yarın oğlumun toplantısı var akşam da kayınpedere gidicem yoğunum yani....Takımın en yaşlısı benimbenim çocuğum yaşında çoğunuz,gençlerle olmak iyi gelecek bana.....

kızlar bende hipertroidi var 1.5 yılı geçkindir tedavi oluyorum ilaç kullanıyorum ama düzelmedi galiba bana ameliyat görünüyor
Canım geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.....Ameliyat olmadan başka dr larla da görüş çabuk karar verme.....

Canım sınav döneminde oluyor böyle,benim oğlum da 105 kiloya çıkmıştı,şimdi 85 kilo (ama boyu 1.83)Sende verirsin,bu dönem zor hele de sayısal okuyorsan....Kolay gelsin canım....

Bak kaptanım kıskanırım he

Son düzenleme:

hasta gezmeye mi gitmiş yuh artık yaa :)
toplantı veli toplantısı mı?
:)
selin de var canım o da nişanlı :)

benden sonra dağılmış herkes :)
bu arada selincim o gönderdiğin 2. video süperdi teşekkürler :)

bugünde her gelen bitiremiyor şu geçmişi maşallah maşallah :)
betülcüğüm özledim yahu seni :)

bnde geldim nerdenbaşlıyorum

Merhabaaaa :)
Bende geldiimmmm :)

Hepiniz hoşgeldiniz kızlar. Takımımıza heyecan kattınız. Ben ismim de Betül...

Bu gün tüm gün dışarıdaydım. o yüzden girip bakamadım. Ben yokken takımımız şaha kalkmış.

Ece, mesaj saymayı bıraktık mı? Sen saymıyorsun artık.

Bu gün tüm gün dışarıdaydım. o yüzden girip bakamadım. Ben yokken takımımız şaha kalkmış.

Ece, mesaj saymayı bıraktık mı? Sen saymıyorsun artık.

sayamadım ki :) bi yerden sonra koptu yetişemedim :)
ben de bıraktım gerekirse yeniden başlarız paylaşımlar düşer gibi olursa

aynen çıtırım değdi :)

acıktım sanırım hani çıtırım dedim ya az daha onu çıtır tavuğum diye yazacaktım annemler gece gece tavuk yedi de

amaan balım cuma günü tartıldıktan sonra ödül vericem kendime aşkım yemeğe götürcek beni sende biraz kaçamak yap çıtır tavuk götür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…