- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.041
kızlar yatak odası alcam haftaya nısanlımn yanına gıttıgmde nasıl alıım sızce nolur akıl werın
canım bence iç açıcı bişey olsun
ama ben şimdi çıkmalıyım ..siz devam edin..
kızlar yatak odası alcam haftaya nısanlımn yanına gıttıgmde nasıl alıım sızce nolur akıl werın
canım bence iç açıcı bişey olsun
ama ben şimdi çıkmalıyım ..siz devam edin..
bende daha karar veremedim ama ikeada çok güzel yatak odası takımları var ordan almayı düşünüyorum kuzum internetten bi göz gezdir istersen
hemmen bakıorum
kuzucum begendin mi ben acele etmiyorum alıp sonradan baska takım begenirim diye :)
canm baktm ama ckmıo yaa yanı modller pek ok sdce yatk modllerı war babam alalım dıınce ben de bısı dıyemedm alıım en ıısı
Canım geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.....Ameliyat olmadan başka dr larla da görüş çabuk karar verme.....kızlar bende hipertroidi var 1.5 yılı geçkindir tedavi oluyorum ilaç kullanıyorum ama düzelmedi galiba bana ameliyat görünüyor
Canım sınav döneminde oluyor böyle,benim oğlum da 105 kiloya çıkmıştı,şimdi 85 kilo (ama boyu 1.83)Sende verirsin,bu dönem zor hele de sayısal okuyorsan....Kolay gelsin canım....Memnun oldum Ece . Bende Sevilay17 yaşındayım.İstanbul da yaşıyorum , öğrenciyim.Lise 4 . Bu senede ygs lys telaşım var fazlasıyla bu yüzden sürekli kilo alıp veriyorum . Özellikle kilo alıyorum . Spor yapıyorum düzenli olarak o da olmasa sanırım 100 kilo olmuştum
Bak kaptanım kıskanırım heaaaa bana arkadaş geldi :)
yanlış anlamayın çıtırlarım sizde herşeyimsiniz benim :)
ben de lise sondayım canım ama ben tercihimi 1 sene erteliyorum :) sürekli oturup test çözmekten bi de stresten doğaldır canım kilo alman :) amaaaa beraber eriticez :)
ben tercihimi 1 sene erteliyorum canım :) bu yıl zaten maddi durumumuzda yoktu.Biraz da başka başka düşünceler vardı işte :) okul derslerimi kafaya çok taktım...Sınav dersleriyle yoğunlaşamıyorum pek..Çok şey var canım yaa.Ama tqabi ben sandığın gibi boş oturmuyorum bir yandan dönem ödevi, sunu ödevi, geçmiş sınavlarda çıkan sorular vs. vs. araştırıyorum :)Canım umarım herşey gönlünce olur,seneye belki daha hayırlı olur senin için....Sıkıntı yapma kendine...
Hoşgeldin canım yerim ben o kızçeni,ne tatlıdır şimdi o...ben seni çok sevdimm ya oturuyorumm simdi yerimme bende uslu sulu durucamm :)))
ama şimcik kızcem uyandı 8 aylık kendisi onunla ilgileneyim devam edicemm inşallahh
.ama 49 u gördüm yani eeheh.yazın tatilde yedim içtim.sporuda bıraktım.tekrar şiştim.haziranda evleniyorum kısmetse.çıtır gelin oliyimde alem gelin görsün eheh
ayrıyetten hala iktisat 4. sınıfta okumaktayım.İstanbulluyum.ayrıca müzikle uğraşmaktayım provalarımız konserlerimiz oluyor.bu sebepten haftasonları paylaşımda bulunamıyorum.bunu baştan ileteyim dedim.
Nişanlılarımızda varmış,sanırım diğer arkadaş da Hasret ti,Allah sevdiğinize biran önce kavuştursun sizleri,çıtır gelinler olursunuz inşaallah...
Ayyy ne güzel olmuş takım böyle,bir hasta ziyaretine gideyim dedim,hasta gezmeye gitmişO sinirle eve geldim,temizlik yaptım biraz,yarın oğlumun toplantısı var akşam da kayınpedere gidicem yoğunum yani....Takımın en yaşlısı benim benim çocuğum yaşında çoğunuz,gençlerle olmak iyi gelecek bana.....
Bak kaptanım kıskanırım he
Canım umarım herşey gönlünce olur,seneye belki daha hayırlı olur senin için....Sıkıntı yapma kendine...
Nişanlılarımızda varmış,sanırım diğer arkadaş da Hasret ti,Allah sevdiğinize biran önce kavuştursun sizleri,çıtır gelinler olursunuz inşaallah...
Tekrar merhaba,aslında tam bilgisayarı kapatıyordum ki davetini aldım,iyi geldi doğrusu,umarım takım biraz canlanır yeni üyelerle...Kendimi tanıtayım,42 yaşındayım,üniversite 3 te ve lise 3 te okuyan 2 oğlum var...çalışmıyorum,İstanbulda yaşıyorum.Başka soruların olursa cevaplarım....
Normal de yönetimde olanları seçmiyoruz.Ama hem bu hafta yeteri kadar üye yoktu hem de bence bu takımın oylamasına sunulan birşey.İşte haftanın üyesi.Önümüzdeki hafta Ayın üyesi de belli olacak.
Eki Görüntüle 295426
tebrikler betülcüm
hoşbuldum patron.benim patronum benim mezun olduğum gün ayrıldı.sonra sen geldin gruba.ara ara girdim yazdım bişeyler ama tanıtiyim kendimi.
fulya ben 25 yaşındayım 55 kiloyum.48 olucam umarım.boyum 1.57
sistem muhendisiyim işim masa başı.kilo vermem zor oluyor.ben bu grupta 7 kilo verdim.yine vericem.geçen sene aralıkta girmiştim takıma 57 kilo olarak.yaza doğru mezun oldum.o kadar ayda anca 8 kilo verdim.ama 49 u gördüm yani eeheh.yazın tatilde yedim içtim.sporuda bıraktım.tekrar şiştim.haziranda evleniyorum kısmetse.çıtır gelin oliyimde alem gelin görsün eheh
ayrıyetten hala iktisat 4. sınıfta okumaktayım.İstanbulluyum.ayrıca müzikle uğraşmaktayım provalarımız konserlerimiz oluyor.bu sebepten haftasonları paylaşımda bulunamıyorum.bunu baştan ileteyim dedim.
bnde geldim nerdenbaşlıyorum
Merhabaaaa :)
Bende geldiimmmm :)
bugünde her gelen bitiremiyor şu geçmişi maşallah maşallah :)
betülcüğüm özledim yahu seni :)
Bu gün tüm gün dışarıdaydım. o yüzden girip bakamadım. Ben yokken takımımız şaha kalkmış.
Ece, mesaj saymayı bıraktık mı? Sen saymıyorsun artık.
benden sonra dağılmış herkes :)
bu arada selincim o gönderdiğin 2. video süperditeşekkürler :)
beklediğimize değdi kuzum :)
aynen çıtırım değdi :)
acıktım sanırım hani çıtırım dedim ya az daha onu çıtır tavuğum diye yazacaktım annemler gece gece tavuk yedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?