- Konu Sahibi Cherry Mom
- #51.321
Kulklarim cinladi ehehe çok şükür betülcüm bugunume geçmişi okudum geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.. perşembe günü ameliyat oldum 2 gece hastanede yattim o 2 gün sanki yıl gibiydi rabbim bütün hastalara acil şifa versin.. Daha evime geçmedim işe de gitmiyorum annemde kalıyorum evimi de sizleri de çok özledim şu an telefondan yaziyorum aliskin değilim telefondan internete girmeye 10 dk dır bu msj i yaziyorum.. Bu arada serummu kilo aldırdı bilmiyorum ama tartı beni çok fazla gösteriyor çarşamba günü 71 dim perşembe ameliyat oldum ve hiçbirşey yemedim cuma dan beri normal besleniyorum 3 gündür normal yiyorum ve 3 kilo almış görünüyorum çok moralim bozuldu aylarca çabaladım suan başlangıç kilomdayım. Şimdi diyeceksiniz ameliyat oldun bunumu kafaya takiyön evet takıyorum. Zor bi ameliyat geçirdim ameliyatim 2 buçuk saat sürdü yine diyorum bugunume şükür ediyorum. Aman ne çok yazdım çenem düşmüş hepimizi öpüyorum arada yazarım.10 günede aramiza dönerim. Ececim sonuçlar bölümüne beni izne ayrıldı diye yazmamışsin unuttun mu yazmayı yoksa başka bi düşüncen mi var merak ettim
Aslıcığım çok sevindim canım ameliyatının güzel geçmesine. İnşallah şimdi daha iyisindir.
Ayrıca üzülme ödemdir o. Suyu fazlalaştır, yeşilçay iç hem gider onlar merak etme. Arada uğra da bizi merakta bırakma e mi?