Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kulklarim cinladi ehehe çok şükür betülcüm bugunume geçmişi okudum geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.. perşembe günü ameliyat oldum 2 gece hastanede yattim o 2 gün sanki yıl gibiydi rabbim bütün hastalara acil şifa versin.. Daha evime geçmedim işe de gitmiyorum annemde kalıyorum evimi de sizleri de çok özledim şu an telefondan yaziyorum aliskin değilim telefondan internete girmeye 10 dk dır bu msj i yaziyorum.. Bu arada serummu kilo aldırdı bilmiyorum ama tartı beni çok fazla gösteriyor çarşamba günü 71 dim perşembe ameliyat oldum ve hiçbirşey yemedim cuma dan beri normal besleniyorum 3 gündür normal yiyorum ve 3 kilo almış görünüyorum çok moralim bozuldu aylarca çabaladım suan başlangıç kilomdayım. Şimdi diyeceksiniz ameliyat oldun bunumu kafaya takiyön evet takıyorum. Zor bi ameliyat geçirdim ameliyatim 2 buçuk saat sürdü yine diyorum bugunume şükür ediyorum. Aman ne çok yazdım çenem düşmüş hepimizi öpüyorum arada yazarım.10 günede aramiza dönerim. Ececim sonuçlar bölümüne beni izne ayrıldı diye yazmamışsin unuttun mu yazmayı yoksa başka bi düşüncen mi var merak ettim

Aslıcığım çok sevindim canım ameliyatının güzel geçmesine. İnşallah şimdi daha iyisindir.
Ayrıca üzülme ödemdir o. Suyu fazlalaştır, yeşilçay iç hem gider onlar merak etme. Arada uğra da bizi merakta bırakma e mi?

Günaydın hanımlar. Sabah-ı şerifleriniz hayr olsun, hayırla dolsun inşallah. Yeni gün hepimize bereket ve sağlık getirsin Rabbimin izniyle...

Günaydın kızlar bugun yeşilçay içeyi ihmletmiyoruz ve tabi boL boL suSuuuu içiyoruz bugün dışarı çıkıp 1 saat yürümeye nedersiniz?uygun değilse müziği açıp dans etmenizi tavsiye ediyorum size hem morel olur hem havanız yerinize gelir ben duş alıcam duştan sonra görüşürüz

slm alk kızlar koşu bandında 65 dk yürüdüm (6.3 km) duşumu aldım, simdi de yeşilçayımı yudumluyorum. Sizler ne durumdasınız?

bende içtim bugun yeşilçay iki tane yararlı valla bu yeşilçay insana bende pek ümitli değilim bu hafta ama yinede belli olmuyor bu işler seng iklima ben avrupa yakası hatta aynı ilçedeyiz samanyolu bilionmu:)sen karşıdan nerdensin ben karşıyı çok iyi bilirim arkadaslarım vardı ordan genelde gezmeye gelirdik hep kadıköye üsküdara filan:)
Canım ben Üsküdar doğumluyum,23 yaşına kadar da orada yaşadım,sahile çok yakındık...Sonra 15 yıl Göztepe de oturdum,Şimdi 4 yıldır Ümraniye deyim..
Yok kaçmam merak etme, belki siz atarsınız. :9: Bende avrupa yakası. Spor leslie yapıyordum bi ara şimdilerde yapamıyorum yine başlıycam, kızım ufak spor salonuna falanda gidemiyorum. Şu an 71,5 kg.yum. 3 ay önce dank etti sanırım rejim yapmam gerektiği. :17: Önceden zayıftım hiç kilo problemim yoktu, doğumlarda çok kilo aldım. Hatıra kaldı bana anlayacağın. Azimliyim yaza kadar hedefime ineceğim. Birlik olursak başarırız bence. Ya bende bir liste arayışındayım bi arkadaş verdi onu deneyebilirim.
.
Olsun ille spor salonuna gitmen gerekmiyorki,gerçi İstanbul da belediyenin açtığı spor komplekslerinde anneler spor yaparken çocuklarda oyun odasında oynuyor..Bir araştır istersen...ücretsiz zaten...:4:

Bugün okulun rehber hocasına sinir oldum bütün hevesimi kaçırdı.Önce bi dene diyor.E bende deniyorum işte...Niye hevesimi kaçırıyorsun ki...Daha da kimseye söylemedim...Hiç kimse bilmicek sizden başka..

helva mı???Bunun haricinde herşey süper hayatım aynen devam..

ben ismiyle hitap ediyorum şahsen :) ben de 18 yaşındayım..benimde e iyi arkadaşlarım bu sitede :) :)

konuş konuş takımımızın çenesi düşük hatunlara ihtiyacı var :)
Ececim bırak rehberliği falan,ağzınla kuş tutsan memnun olmazlar,senin hevesin kaçmasın,biz merakla bekliyoruz,yazmaya devam...:nazar:
Helvaya gelince 1 kibrit kutusu kadardı dayanamadım yedim...Regl olucam diye krizlerdeyim...:17:

canım biz evveli hafta çok iyiydik aslında sonuncu olmştuk ondan önce herkes bir hırs yapmıştı.Ama sonra birden fısss diye söndük...Ceza uygulamasını artık kullanmalıyız diye düşünüyorum.Yoksa herkes giriyor kimse yok diye birşey yazmadan çıkıyor...Tabi bu zincirleme devam ediyor...
Bence de ceza uygulanmalı,mesajlara da dikkat etmeliyiz...:34:

Slm hanımlar inanırmısınız ben bu gün öğlen bir yattım gece kalktım kendimi çooooooooook halsiz hissediyorum.
..
senin uyku düzenin neden bozuk Betülüm,halsizlik için bir kan tahlili yaptırsan,belki kan değerlerin düşmüştür,sürekli diyetteyiz olabilir...
Günaydın kızlar bugun yeşilçay içeyi ihmletmiyoruz ve tabi boL boL suSuuuu içiyoruz bugün dışarı çıkıp 1 saat yürümeye nedersiniz?uygun değilse müziği açıp dans etmenizi tavsiye ediyorum size hem morel olur hem havanız yerinize gelir ben duş alıcam duştan sonra görüşürüz
Ben yürüdüm sayın bakanım,duşumu da aldım geldim,ama yeşil çayımı akşam içicem...:21:

Canım ben Üsküdar doğumluyum,23 yaşına kadar da orada yaşadım,sahile çok yakındık...Sonra 15 yıl Göztepe de oturdum,Şimdi 4 yıldır Ümraniye deyim..

Olsun ille spor salonuna gitmen gerekmiyorki,gerçi İstanbul da belediyenin açtığı spor komplekslerinde anneler spor yaparken çocuklarda oyun odasında oynuyor..Bir araştır istersen...ücretsiz zaten...:4:

Ececim bırak rehberliği falan,ağzınla kuş tutsan memnun olmazlar,senin hevesin kaçmasın,biz merakla bekliyoruz,yazmaya devam...:nazar:
Helvaya gelince 1 kibrit kutusu kadardı dayanamadım yedim...Regl olucam diye krizlerdeyim...:17:

senin uyku düzenin neden bozuk Betülüm,halsizlik için bir kan tahlili yaptırsan,belki kan değerlerin düşmüştür,sürekli diyetteyiz olabilir...

Ben yürüdüm sayın bakanım,duşumu da aldım geldim,ama yeşil çayımı akşam içicem...:21:

Aaaa hiç haberim yoktu cnm ya. Bir araştırayım. Bak işte birlikten kuvvet doğar derler ya. Doğru benim haberim yoktu mesela. Saol cnm.

günaydın kızlar nasılsınız ben günden güne daha iyi oluyorum. Arzu ablaciğim ben guatrdan ameliyat oldum bütün tiroid bezlerim alındı ömür boyu ilaç kullanacaîm artık tiroid bezlerim olmadıgi için kullandığim ilaç tiroid bezlerinin yaptığı işi yapacak. Bende zehirli guatr vardı 2 yıldır ilaç tedavisi görüyordum ilaçla geçmeyince mecbur ameliyat oldum ameliyat öncesi kullandigim ilaçların bisürü yan etkisi vardı karacigere felan da zararlıymis ama şu anda kullandigim ilacın hiç bir zarari yok sadece tiroid görevi görüyor. Hepinize tsk ederim herkes yazmış sizleri seviyorum

günaydın kızlar nasılsınız ben günden güne daha iyi oluyorum. Arzu ablaciğim ben guatrdan ameliyat oldum bütün tiroid bezlerim alındı ömür boyu ilaç kullanacaîm artık tiroid bezlerim olmadıgi için kullandığim ilaç tiroid bezlerinin yaptığı işi yapacak. Bende zehirli guatr vardı 2 yıldır ilaç tedavisi görüyordum ilaçla geçmeyince mecbur ameliyat oldum ameliyat öncesi kullandigim ilaçların bisürü yan etkisi vardı karacigere felan da zararlıymis ama şu anda kullandigim ilacın hiç bir zarari yok sadece tiroid görevi görüyor. Hepinize tsk ederim herkes yazmış sizleri seviyorum

Aslıcığım Rabbim daha iyi etsin inşallah.

Rezzancim hosgeldin takımımıza bende kendimi tanıtayim ismim asli evliyim 27 yaşındayım şu anda izinliyım ameliyat oldum annemde kalıyorum. Takımda ben gunduzleri aktif olarak giriyordum ben gidince daha durulmuş buralar. Bu arada arkadaşlar haftasonu ne çok kaçamak yapmışsiniz hasta yatağımda kızdırmayın beni ehehhe hasta olsamda karisirim size. Betül ece ve arzu abladan başkaları sporlarını yazmamış bide görüyorumki herkes düzenli menüsunu yazmıyor toparlanın bu ne hal. Sadece yeşilçay ve suyla olmaz bu iş. Hasretcim seninde gözün aydın nişanlın gelmiş

geçmiş olsun canım
slm alk kızlar koşu bandında 65 dk yürüdüm (6.3 km) duşumu aldım, simdi de yeşilçayımı yudumluyorum. Sizler ne durumdasınız?
çok süpersin ona enerjii o sabah sabah yürüyüş filan maşallah:nazar:

ohh süper yürüyüş herzaman iyi gelir insana afiyet olsun canım

Rezzancim hosgeldin takımımıza bende kendimi tanıtayim ismim asli evliyim 27 yaşındayım şu anda izinliyım ameliyat oldum annemde kalıyorum. Takımda ben gunduzleri aktif olarak giriyordum ben gidince daha durulmuş buralar. Bu arada arkadaşlar haftasonu ne çok kaçamak yapmışsiniz hasta yatağımda kızdırmayın beni ehehhe hasta olsamda karisirim size. Betül ece ve arzu abladan başkaları sporlarını yazmamış bide görüyorumki herkes düzenli menüsunu yazmıyor toparlanın bu ne hal. Sadece yeşilçay ve suyla olmaz bu iş. Hasretcim seninde gözün aydın nişanlın gelmiş

Sen gittin burası dağıldı Aslıcım,bir el at duruma:60:

sabah : 1 dilim tam tahıllı ekmek ve biraz peynir 1 zeytin 2 kokteyl domates 2 çay kaşıgı diet reçel şekersiz çay

ara:yeşilçay

öğlen:2 kıymalı biber dolması(pirinç içinde çok azdı) 1 dilim ekmek biraz yoğurt

ara:yeşilçay belki sonra şekersiz bir kahve olabilir

akşam:dışarda olabilirim ızgara türü bişey yada tost tercihedebilirim

bu akşam dışarı çıkıcam avm yürüyüş yapıcam en sevdiğim şey inşallah bişiler almam çünkü bu giyim kuşam merakı insanı para yönünden zora sokuyor:)

sağol canım benim rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

Amin canım...

çok süpersin ona enerjii o sabah sabah yürüyüş filan maşallah:nazar:

Ne yapayım nurcancığım başka türlü gitmiyor bu kilolar. Spor yapayım ki gitsin hiç olmazsa.

sabah : 1 dilim tam tahıllı ekmek ve biraz peynir 1 zeytin 2 kokteyl domates 2 çay kaşıgı diet reçel şekersiz çay

ara:yeşilçay

öğlen:2 kıymalı biber dolması(pirinç içinde çok azdı) 1 dilim ekmek biraz yoğurt

ara:yeşilçay belki sonra şekersiz bir kahve olabilir

akşam:dışarda olabilirim ızgara türü bişey yada tost tercihedebilirim

Nurcancığım akşam ızgara türü tercih edersin inşallah. O zaman menün gerçekten örnek menü olacak...

bu akşam dışarı çıkıcam avm yürüyüş yapıcam en sevdiğim şey inşallah bişiler almam çünkü bu giyim kuşam merakı insanı para yönünden zora sokuyor:)

Fazla bir şey alma artık. Zayıflayınca nasıl giyeceksin bu aldıklarını.?

kimsee yokmu????gelen giden yok off

Ben dışarıdaydım şimdi geldim...

Son düzenleme:
Hadii kızlar gelin artık tanışalım

msj 23

Rezzancım takıma hoşgeldin . Ben Derya , 36 yaşındayım , evliyim , iki oğlum var . Çalışıyorum , 2 aydan fazla oldu galiba , buradayım . Arkadaşlarla sohbet etmek çok hoş , birbirimize destek veriyoruz.motivasyonun üst olduğu haftalar çok iyi sonuçlar alıyoruz , bazen böyle dağılıyoruz. her akşam uğrayıp , günlük en az 10 mesaj yazmaya çalışıyoruz.menüleri ve içtiğimiz su miktarlarını ve sporları yazıyoruz . ben de spor salonuna kayıt yaptırdım . ama henüz açılmadı .

Back
X