- Konu Sahibi Cherry Mom
- #51.341
Deryacığım hoşgeldin canım... Nasılsın, psikolojini düzeltebildin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız ben günden güne daha iyi oluyorum. Arzu ablaciğim ben guatrdan ameliyat oldum bütün tiroid bezlerim alındı ömür boyu ilaç kullanacaîm artık tiroid bezlerim olmadıgi için kullandığim ilaç tiroid bezlerinin yaptığı işi yapacak. Bende zehirli guatr vardı 2 yıldır ilaç tedavisi görüyordum ilaçla geçmeyince mecbur ameliyat oldum ameliyat öncesi kullandigim ilaçların bisürü yan etkisi vardı karacigere felan da zararlıymis ama şu anda kullandigim ilacın hiç bir zarari yok sadece tiroid görevi görüyor. Hepinize tsk ederim herkes yazmış sizleri seviyorum
msj 23
Rezzancım takıma hoşgeldin . Ben Derya , 36 yaşındayım , evliyim , iki oğlum var . Çalışıyorum , 2 aydan fazla oldu galiba , buradayım . Arkadaşlarla sohbet etmek çok hoş , birbirimize destek veriyoruz.motivasyonun üst olduğu haftalar çok iyi sonuçlar alıyoruz , bazen böyle dağılıyoruz. her akşam uğrayıp , günlük en az 10 mesaj yazmaya çalışıyoruz.menüleri ve içtiğimiz su miktarlarını ve sporları yazıyoruz . ben de spor salonuna kayıt yaptırdım . ama henüz açılmadı .
hmm..Ayy çok heyecanlandım bakarsın ben de sevdiğime kavuşur izmir gelini olurum :)Ben buca ilçesinde oturuyorum kaptanım.
canım o hafta takıma en çok katkıda bulunan sana göre kimse ona oy veriyorsun.Sana göre o hafta en iyi paylaşımı o yapmıştır.Takımı boş bırakmamıştır.Takıma yararlı olabilecek bir araştırma sonucunu aktarmıştır.Veya sana göre kilosunu çok vermesi bir katkıdır.Anladım tabi elimden geldiğince yani anladığım ölçüde yorum yaparım. Alışkanlı işte bizimkinde yasaktı da onun için dalabilirim arada kızlar. Sadece Kaptan ve yardımcısı yorumlardı. Haftanın üyesi nasıl seçiliyor? Msj adetlerine göre mi? Öğrenirim takıldıkça.
canım kimse kimseyle karşılaşmadığı için yok...Kimse yok muuuu?????
amin canım...Benim için çok güzeldi.Sevdiğimle konuştum ehehehhe :) ama tabi tamameen uzaktıkGünaydın hanımlar. Sabah-ı şerifleriniz hayr olsun, hayırla dolsun inşallah. Yeni gün hepimize bereket ve sağlık getirsin Rabbimin izniyle...
oh oh maşallah hatunuma...slm alk kızlar koşu bandında 65 dk yürüdüm (6.3 km) duşumu aldım, simdi de yeşilçayımı yudumluyorum. Sizler ne durumdasınız?
Arzucum karşı tarafı iyi bilir misin?Ececim bırak rehberliği falan,ağzınla kuş tutsan memnun olmazlar,senin hevesin kaçmasın,biz merakla bekliyoruz,yazmaya devam...
Helvaya gelince 1 kibrit kutusu kadardı dayanamadım yedim...Regl olucam diye krizlerdeyim...
Bence de ceza uygulanmalı,mesajlara da dikkat etmeliyiz...![]()
günaydın kızlar nasılsınız ben günden güne daha iyi oluyorum. Arzu ablaciğim ben guatrdan ameliyat oldum bütün tiroid bezlerim alındı ömür boyu ilaç kullanacaîm artık tiroid bezlerim olmadıgi için kullandığim ilaç tiroid bezlerinin yaptığı işi yapacak. Bende zehirli guatr vardı 2 yıldır ilaç tedavisi görüyordum ilaçla geçmeyince mecbur ameliyat oldum ameliyat öncesi kullandigim ilaçların bisürü yan etkisi vardı karacigere felan da zararlıymis ama şu anda kullandigim ilacın hiç bir zarari yok sadece tiroid görevi görüyor. Hepinize tsk ederim herkes yazmış sizleri seviyorum
msj 25
Kızlar şimdilik çıkıyorum , namaz kılıp sinemaya gideceğiz kızlarla , Dedemin insanları . gelmiş . dönünce mutlaka ( inş ) yazacağım , hepinizi öptüm ..
selam kızlar bende bu gruba dahil olmak istiyorum. 27 yaşındayım. 4 ay önce dünya tatlısı kızım dünyaya geldi. onunla birlikte 17 kilo aldım 7 gitti. 10 kilo hala benimle yaşıyor. ama hiç mutlu değilim. bebeğimi emziriyorum. hedefim ilk olarak 55 esas 50 yi görmek desteğinize ihtiyacım var. yaza iyi girmek fıstık olmak istiyorum :)))) birde bende şu mesajların sonundaki geriye giden cetvelden istiyorum nasıl yapacağım
selam kızlar bende bu gruba dahil olmak istiyorum. 27 yaşındayım. 4 ay önce dünya tatlısı kızım dünyaya geldi. onunla birlikte 17 kilo aldım 7 gitti. 10 kilo hala benimle yaşıyor. ama hiç mutlu değilim. bebeğimi emziriyorum. hedefim ilk olarak 55 esas 50 yi görmek desteğinize ihtiyacım var. yaza iyi girmek fıstık olmak istiyorum :)))) birde bende şu mesajların sonundaki geriye giden cetvelden istiyorum nasıl yapacağım
canım paylaşımdan kastın nedir? tecrübelerim elbette oldu. bunları paylaşmayı tabiki isterim. sizden destek istiyorum şu an 65.3 kiloyum ve boyumda 155.
hoşgeldin canım...Hepimiz fıstık gibi gireceğiz inş.
ben sana cetveli yapabileceğin linki atacağım canım şimdi...
seng canım desteğin için tşk ederim buzdolabımın üstünde bir diyet listesi var ama hergün de aynı şeyleri yemek insanı sıkıyor ama acayip derecede diyete başlama hevesim geldi. önereceğin birşeyler var mı? yemek veya yememek gibi grubun bir yasakları ve olurları var mı?
sende hoşgeldin rezzan tabikide motive edelim. evet daha yeni bi anneyim. kilolalarlada başım dertte:) yarın nasıl başlayalım? konuşalımHoşgeldin bahayk, bende yeni katıldım gruba. Bol bol paylaşım yapalım ve birbirimizi motive edelim. Yeni annesin yani. MaşallahAllah bağışlasın cnm.
hayatım adımı söyleyeyimde garip olmasın :) ben Ece nur 18 yaşınayım lise sona gidiyorum...
Sakın tek tip beslenme derim.O yememiz gerekenler yemememiz gerekneleri sohbet arasında söylüyoruz birbirimize zten...Bir de kesinlikle spor adına birşey yap.Bu hareketli bir müzikte hoplayıp zıplamak bile olabilr...
tamam canım ece nur diyeyim bende bahar sınavında başarılar. ,inş iyi geçer. cetvel linki atacaktın?