Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa tamm ck sewınırım yapacklarımızı menumuzu berabr aksamdan belırleyelm olur mı yanı kndı lıstemızı kndımız belırleyelm bızımle berabr ılarlemk ısteyende yazdklarımıza gre yapr supr olur
tamam hayatım.Ama ben menü olarak tam uyamıyorum annem o konularda çok gıcık biridir.Biz yine de belirleyelim zamanla zorlaya zorlaya tamamen uyar hale gelirim herhalde...
bugn derya hc gırmedı sanırım normlde gırrdı bı problem yoktr ıns:26::26:
suan yeslcayımı ıcıorum hadı berabr ıcelım yazımı okuyyunca hemn gıdın sızde alın elınıze bı cay:40::40:
pazrtesı gelsede pora baslasam okadr cok ıstıorum kı baslamayı yaptıgım pastadan yemedım :nazar::nazar:
hemen 5ibiryerde yapıyorum kendime...
canım olsun inşallah güzel sonuç gelirde şaşırtır seni mat. dersin bende senin gibiydim. çok çalışırdım. sınavda karman çorman çok çalışmaktan oluyor diyim sana. ama çalışmadanda olmaz tabi. ikinci dönemi var daha bunun

annem yolucak valla beni ehehehe :)

Canım ben çıkmışım sen girmişin herhalde görmedim msj. Hemen sitem. :9::9::9:
Çok güzel beğendim menünü cnm. Ekmeğini yalnız kepekli tercih etme cnm. Tam buğday veya çavdar ye cnm. Kepekli ekmeği önermiyo drlar. Belki duymuşundur rezene çayı sütü arttırıyormuş. :34:

tamam canım tavsiyenede uyacağım evde tam buğdayda,çavdarda var en bayat olan kepekli olandı onu yedim. bayat ekmek seviyorum da :))) hemen kilolarım gitsin istiyorum acayip derece motive ediyorsunuz kızlar beni. sizleri seviyorum :D

Hadi kızlar şimdilik kaçtım ben. Yarın sabahtan ,ikindiye kadar yokum kursum var. Haberiniz ola. Gelince eve girerim. Belki birazdan dönebilirm de fırsat bulursam.
Ececim, sınavında başarılar.

tamam canım kolay gelsin sana da.Yalnız yarın anlatmayı nutma ne kursu olduğunu merak ettim.bu arada güzel dileğin için teşekkürler hayatım..

diğerleri yanlış anlamasın ama şu yeni 2 kişi ve hasretle ortaklığımız süper motive etti beni.Diyetten hiç gocunmmuyorum birazdan 5i1 yerdemi içicem sonra da bi tane pharmaton içerim(zihin açıcı) bu gece tarih çalışıcam...

diğerleri yanlış anlamasın ama şu yeni 2 kişi ve hasretle ortaklığımız süper motive etti beni.Diyetten hiç gocunmmuyorum birazdan 5i1 yerdemi içicem sonra da bi tane pharmaton içerim(zihin açıcı) bu gece tarih çalışıcam...

ece 2 yeni kişi içinde bende mi varım :)))) birde birşey soracağım seni arkadaşım olarak eklemek istiyom nasıl yapacağım? onuda söyler misin canımcım

ayy bnde sımdı bısı yazamadm bz yne en ıısı az az yıyelım :):):)
az az değil dengeli yiyelim hatunum...ben kahvaltı yapamıyormdiye bir fikir ürettim bugün ama arkadaşlar yeterli olmıycağını söyledi.Haklılarda.yoğurtla ekmeği blendırdan geçirdim şişeye koydum.Yarın okulda sınav çalışırken kolay olur.Yeterli olmaz uyarısını aldığım için çantama 7 tane de zeytin ekledim :) ara ne götürsem acaba ya..evde hiçbirşey kalmamış...
ece 2 yeni kişi içinde bende mi varım :)))) birde birşey soracağım seni arkadaşım olarak eklemek istiyom nasıl yapacağım? onuda söyler misin canımcım

evet canım sende varsın..Hayatım profiime gir orda soldaki menüde ilgili link var zaten.

akşam yemeğini 7 den önce yemek çok önemli kızlar evlenmeden önce düğün için diyet ve spor yaptım 8 kilo verdim ve akşam 7 sonra birşey yemiiyordum. acayip etkili. ve spor tabi sabah ve akşam yatmadan yapıyordum şimdi ise sadece yatmadan önce yapıyom bebişle sabahları yapamıyom. bugünde 6 da yedim akşam yemeğimi. 20:45 gibi de çay demledim birde ceviz ve fındık yedim bebişe kaliteli bi süt hazırladım yani :DDD

kendimizi ayarlıyalım 7 den sonra yemek yemiyelim derim.hep birlikte karar alalım mı?

birisi takımda kaç kişiyiz demişti.selin izinde(çalışmaya başlamış hiç konuşamadığımız için izinli geçiyorum.) 10 kişiyiz 1 kişi daha alabilirz.ben elimden geldiğince 12 yapmamaya çalışıyorum sayıyı çünkü aniden izinlilerden biri gelirse kötü olur...

akşam yemeğini 7 den önce yemek çok önemli kızlar evlenmeden önce düğün için diyet ve spor yaptım 8 kilo verdim ve akşam 7 sonra birşey yemiiyordum. acayip etkili. ve spor tabi sabah ve akşam yatmadan yapıyordum şimdi ise sadece yatmadan önce yapıyom bebişle sabahları yapamıyom. bugünde 6 da yedim akşam yemeğimi. 20:45 gibi de çay demledim birde ceviz ve fındık yedim bebişe kaliteli bi süt hazırladım yani :DDD

kendimizi ayarlıyalım 7 den sonra yemek yemiyelim derim.hep birlikte karar alalım mı?

katılıyorum.Ben bugün akşam yemeğimi 6yı 10 geçe yedim.Daha da bişey yemedim şimdi 5i1 yerde içiyorum sadece...bunu yapalım..

arkadaşım benim facem yok buradan arkadaş olalım. holeyyyy bir sürü arkadaşım varrrr :))))

:) buradaki arkadaşlarım okuldaki arkadaşlarımdan kesinlikle daha iyi daha güçlü dostluklar var...Ben bu site daha doğrusu bu takım sayesinde açıldım.Bu kadar bile atik değildim...

:) buradaki arkadaşlarım okuldaki arkadaşlarımdan kesinlikle daha iyi daha güçlü dostluklar var...Ben bu site daha doğrusu bu takım sayesinde açıldım.Bu kadar bile atik değildim...

ece bende evliyim ve çevremde arkadaşım yok. bebekte olunca evde kapalı kaldım. tesadüfen buldum bu siteyi araştırma yaparken ve foruma üye oldum iyikide olmuşum seni ve diğer grup arkadaşlarımı buldum...

yalnızlığım gitti valla sayenizde.diyet arkadaşlarım benim :DDDD

hasret edirneye gelin geliyormuşsun bende kırklareliliyim. benim toprağım oldun çok sevindim 1 yılda edirne de çalıştım. çok sevindim yaaaa forumu okurken gördüm :)))

kızlar ben çıkıyom herkez gitti yalnız kaldım. hepinize iyi geceler yarın görüşürüz. öptümmmm

Neyse hatunlarım ben kaçıyorum.Malum yarın son ve tarih sınavı var.Çalışmalıyım...Hayırlı geceler hepinize...
Başarılar Ececiğim. En sevdiğim derslerden biriydi lisedeyken tarih...
ayy nedense bu gözüme çok güzel göründü sanırım acıktım :)

önce tarifi:Meksika Fasulyeli Salata

Malzemeler:
•yarım demet mayd.
•1 demet dereotu
•4-5 taze soğan
•2 domates
•2 salatalık (arzuya göre kornişon turşu)
•1 konserve 250gr meksika fasulyesi
Sos:
•limon
•zeytinyağı
•tuz
Hazırlanması:
1.Tüm malzemeyi yıkayıp ince ince doğrayın. Harmanlayıp sudan geçirilmiş faulyeyi ekleyin.
2.Servise 10-15 dak. kala sosu ekleyip tabağa alın.

vee fotoğrafı...

Eki Görüntüle 324797
Benim de gözüme çok güzel gözüktü. Şu an ben de açım...
masllh hatunuma :nazar::nazar: hep bole kacamaksız gnler yasrz ıns
İnşallah hasretciğim. Kaçamaksız bir diyet diliyorum herkese...
bugn derya hc gırmedı sanırım normlde gırrdı bı problem yoktr ıns:26::26:
suan yeslcayımı ıcıorum hadı berabr ıcelım yazımı okuyyunca hemn gıdın sızde alın elınıze bı cay:40::40:
pazrtesı gelsede pora baslasam okadr cok ıstıorum kı baslamayı yaptıgım pastadan yemedım :nazar::nazar:
Evet benim de gözüm sürekli Deryayı aradı ama gelmedi. İnşallah bir problem yoktur.
Ben yeşilçayı gece içmiyorum canım ya uykumu kaçırıyor sonra da denge falan kalmıyor ben de...

Hadi kızlar şimdilik kaçtım ben. Yarın sabahtan ,ikindiye kadar yokum kursum var. Haberiniz ola. Gelince eve girerim. Belki birazdan dönebilirm de fırsat bulursam.
Ececim, sınavında başarılar.
Ne kursuna gidiyorsun Rezzancığım?
tamam canım tavsiyenede uyacağım evde tam buğdayda,çavdarda var en bayat olan kepekli olandı onu yedim. bayat ekmek seviyorum da :))) hemen kilolarım gitsin istiyorum acayip derece motive ediyorsunuz kızlar beni. sizleri seviyorum :D
Biz de seni seviyoruz Baharcığım. Hep beraber olunca motivasyon süper oluyor...
eet yaa bnde sızlerı face e eklemk ıstıorum:53:
Hasretciğim ben de özel mesaj göndereyim sen ekle beni...
birisi takımda kaç kişiyiz demişti.selin izinde(çalışmaya başlamış hiç konuşamadığımız için izinli geçiyorum.) 10 kişiyiz 1 kişi daha alabilirz.ben elimden geldiğince 12 yapmamaya çalışıyorum sayıyı çünkü aniden izinlilerden biri gelirse kötü olur...
Alalım alalım iyi oluyor yeni kişi yeni umutlar ve yep yeni motivasyon..

Merhaba arkadaşlar,bugün sıkıntılı bir gündü yada ben sıkıntılıyım neyse....Malum döneme giriyorum sinirler yay gibi....Hava da çok kapalı soğuk ve yağmurlu,tam ruh halime göre....Sanırım oruca biraz ara versem iyi olacak,yıprandım bu ara...
Sahura kalkıyorum,akşam çok kaçırıyorum,5 te yiyince de sonra acıkıyorum,metabolizmam zayıflayacak,biraz ara iyi olacak zaten 20 günüm kaldı...yarın arkadaşa davetliyim,cuma kahvaltıya misafirim var,Pazar günü Ayça Kaya nın diyetine başlıyorum,....

akşam yemeğini 7 den önce yemek çok önemli kızlar evlenmeden önce düğün için diyet ve spor yaptım 8 kilo verdim ve akşam 7 sonra birşey yemiiyordum. acayip etkili.
Evet ya buna hepimiz uyalım,ben 2 gündür 8,30 da en son yedim,olmuyor...

kızlar bilgisayarı kapatmadan söyliyim dedim 15 dk daha spor yaptım...Az ter attım gibi hissediyorum ama her yanım alev alev :)

ayy nedense bu gözüme çok güzel göründü sanırım acıktım :)

önce tarifi:Meksika Fasulyeli Salata

Malzemeler:
•yarım demet mayd.
•1 demet dereotu
•4-5 taze soğan
•2 domates
•2 salatalık (arzuya göre kornişon turşu)
•1 konserve 250gr meksika fasulyesi
Sos:
•limon
•zeytinyağı
•tuz
Hazırlanması:
1.Tüm malzemeyi yıkayıp ince ince doğrayın. Harmanlayıp sudan geçirilmiş faulyeyi ekleyin.
2.Servise 10-15 dak. kala sosu ekleyip tabağa alın.

vee fotoğrafı...

Eki Görüntüle 324797
Bayılırım ben bu salataya,yani Ececim yapılır mı bu saatte...Aslında diyete çok uygun bir salata bu...Yarın sınavların bitiyor di mi benim oğlumda 2 haftadır çok bunaldı,inşaallah karneler güzel gelir...:34:
Kızlar benim kızlar bırakmıyor gelicem birazdan. Off sinir oldum yaa. Biri ağlıyo başımda öbürü gel yanımda otur diyor. Daha listemi yazıcam. Yorumlarınızıda bekliyorum listeme. Dr. Ayça var hani kanal d programına çıkıyor. Onun listesine başladım bugün. 1 ayda 8 kilo diyor hemde tek saç teliniz dökülmeden diye açıkladı. Her çeşit varmış listede. Bakalım onu da deneyelim. :37:
Ah işte kendime diyet arkadaşı buldum:9:Ben pazar günü başlayabilirim ancak çünkü yoğun bir kaç gün,misafir falan....:16:

Back
X