Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar klasık kahvaltımı yaptım ve yeşilçayımı ıcıcem birazdan

kızlar bu hafta hiç diyet yapamadım . tatile güveniyorum . karnım çok kötü yine şişti mi yoksa kilo mu alıyorum anlamadım .dikkat edersem almıyorum . diyeti bıraktığım gün aynen kilolar bir günde beni buluyor. bu ne biçim vücut ya . millet yer yer kilo almaz ben biraz bozsam 2 kilo hemen geliyor ve beni kilolu gösteriyor. kendimden nefret ediyorum ...

bıktım artık bundan .... şu spor salonunu da açamadılar gitti . heralde ben 80 kiloya çıkarım ora halen açılmamış olur.
benim bünyemde senin gibi deryacığım 4 ayda ver 10 günde al yani napalım bizimde metobolizmamız böyle :18:

hayır caım ama umarım paylaşımın etkilenmez...
yok yok paylaşımımı etkilemez hehehe sağol kaptancığım :16:

Aaaa ne tesadüf cnm. Ben diete orda başladım. Hala da oradayım. tabii bu sıralar fırsat bulamıyorum fazla girmiyorum. Bir sorun olmaz cnm. Topikte görüşürüz.:9::9:

Kızllaaaaaaaarrr bugün süperdiiii. Gerçi bazı yönlerden felaketti. Önce güzel olanı anlatayım. Eski işyerime gittim. Kızım orada okuyor. Toplantıya gittim. her gören ne kadar zayıflamışın dedi. Ayy herhalde 1-2 kiloda bugün gitti. Sevinçten içimin yağları eridi. :9::9::52::52::64::119::119:
Kötü olan ise bütün gün başağrısından öldüm. Migrenim mi tuttu ne. 2 tane ilaç içtim anca geçiyor gibi. Birde kızlar annemin doğumgünü vardı, veeee cısssss yedimm. :17:
ordada burdada görüşürüz rezzancım:) ay geçmiş olsun bendede migren var hatta şimdi yine tuttu :43:

burayı boşvermeyin de :) nerede görüşürseniz görüşün :1:
artık kurallar uygulanacak kızlar ben diyim de.Günde belli sayıda topiğe girmeyen ve paylaşımı bana göre az olanları diskalifiye edicem.Bunu özellikle belirttiğim zaman bir süre sonra kural falan kalmıyor.Ben sizi uyarayım geçerli bir mazeretiniz yoksa mesajları peşpeşe sıralayıp kaçmak yok.Diskalifiye sebebidir.İzne ayrıldıysanız ve 3 hafta haber yoksa kendi isteğinizle ayrıldığınızı belirtirim.(İstisnalar kaideyi bozmaz.)
Menü, spor, su, yeşilçay vb. raporunu günlük olarak vermeyene ceza vericem.Yapmadıysanız spor içmediyseniz su yazın yapmadım falan deyin.Ama yazın.
şimdilik bunlar yeter bence sıkı yönetim ilan ediyorum kızlar...
ay ciddi anlamda şu kuralları artık uygulamaya geçsek diyorum . geçendede bu cezadan bahsettik ececiğim ama uygulamadık.. hadi cezayıda belirleyelim o zaman:1:

kaçamaksız 3. günüm...

sabah:1 mandalina 2 tane form bisküvi 3 zeytin
ara 1 mandalina
öğle:kabak haşlaması tuzsuz ekmeksiz 1 kase yoğurt
ara 5 badem
akşam:3 yk pırasa yemeği 1 kase yoğurt 1 domates

0,60 lt su.ben doydum valla :)
maşallah ececiğim hep böyle gidersin inşallah:nazar:
son iki gün ehehehe :)
kararlıyım 15 tatilinin sonunda herkesin ağzını açık bırakacam :)
etek giyip gitcem zayıfladığım belli olsun diye eheheheh :) pantolonumun bacakları çok bol e son sene için daraltmıyım ya da yeni almıyım...
hadi tail dönüşü herkesin ağzını açıkta bırak ben sana güveniyorum :emir_bebek:
bugn cok snırlerım bozuk abım dedıkı kac aydr dıyet yapıosn bn olsam kesn smdıye kadr ıp gbı kalmıstm o lafı duyunca aglıcktm bu aksm hep yedm hep yedm o ole dedı dıe yarn 5 gunde 5 kılo dyetnı yapcm moral lazm bna lutfen kmse saglksız yapma demsn ama kndımı toplamm ıcın yapmm gerek kzmayn lutfen bna sewıorum sızı yarn baslıorum
ayy bu abiler ne sinir bozucu benmkide öyle sen takma kafana hasretciğim üzülme bebeğim.. sana o diyeti yapma demeyeceğim ama ben kendimde bi faydasını görmedim..

:60::60::60:Ayyy sinirim bozuldu,ellerimiz de titrer yazamayız,yada yazdıklarımızı falan unuturuz....
hahaha alemsiniz yahu
takıma yeni birini davet ettim kızlar...
hayırlısı olsun...
iyi etmişsin ececiğim aslında bi kaç kişi daha davet etsen ben cuma yarışması sonuç alanına bakıyorumda sanki öbür takımlar bizden daha fazla gibiler..
kızlar ben bugun itibariyle cok sıkı diete girmiş bulunmaktayım oyalana oyalana bi hal oldum artık sabrım kalmadı benim kendimi begenmiorum zayıflayınca sanki daha fazla kendime güvenim gelicek gibime gelior pskolojım iyi adet öncesinde değilim herşey tastamam bu sefer 1 ay hiç kaçamak bozmak yok inşallah haydinn arkadaslar sürekli tartılmayı keselim ben günde 3 kere tartılıom manyak oldum resmen cumadan cumaya tartılcaz ay 200gr almısım ayy 1 kilo fazla cıktım paranoyasını yokedelim birlikten kuvvet doğar ağlanmayı bırakalım var gücümüzle açlıgı bastırıp yaza damgamızı vuralım:kkk::kkk::kkk:
bende şuan adet öncesindeyim benmde psikolojim hiçç iyi değil yarın itibariyle bende düzenli yapacağım diyetimi.. bende tartı manyağıyım yaa kıyfetli tartılıyorum kıyafetsiz tartılıyorum bu gidişle tartıda bende kafayı yicez heheheh.. hadin topalanalım kızlar ama bu toparlanma 1 haftalık olmasın lütfen...
bunu ya yapıcaz yada yapıcaz başka çağresi kalmadı artık toparlanın buradaki amaç ay ben kaçamak yaptım bıdı bıdı değil ben diete sadık kaldım başka yerlere bakıorum çok süper sadıklar dietlerine biz nerdeyse aramızda 5 çayı yapıcaz pasta börek açıcaz:)aç kalıcaz aç yemicezz yemeyen hem zenginde olur haydin kızlar havaya girin artık
hahaha haklısın nurcancığım sanki 5 çayı yapıoz çok güldm:1::1:

günaydın kızlar klasık kahvaltımı yaptım ve yeşilçayımı ıcıcem birazdan
günaydın tatlım afiyet olsun bende yarın itibariyle düzenli diyetime başlıyorum inş:1:

günaydın kızlar spor yapmaya daha başlayamadım boyun kaslarımı zorlamamam gerekiyor ip atlayamıyorum. klasik kahvaltı yaptım yeşil çayımı içtim yarım litrede su içtim hadi bakalım güzel bi gün olsun hepiciğimize:16::16:

Günaydın kızlar. Hepimize kaçamaksız bir gün olsun inşallah. Hadi bakalım bugün sıkın iyice iradenizi. Yemeyelim cıssları. Ben bu sabah yağsız tostla menümü açtım. Kararlıyım bugün bozmayacağım dietimi. :54:

günaydın kızlar spor yapmaya daha başlayamadım boyun kaslarımı zorlamamam gerekiyor ip atlayamıyorum. klasik kahvaltı yaptım yeşil çayımı içtim yarım litrede su içtim hadi bakalım güzel bi gün olsun hepiciğimize:16::16:

hahay ıp anlama dıınce aklıma ne gldı dun ıp alcktım gırdm dukkana dedım kı atlamaya ıp alcktm werdıler baktm cocuk ıpı dedım kendım ıcın kız bna demz mı sızın ıcın uretm yok dedım hasret atla sunn ustune :1::1:kuzenmde yanmdaydı salk salk gulmeye basladı :D nasl cıkcamı bılemedm ordan salk kız yaa

gunayydııın
smdı patates we form cay ıctm karrlıyım kızlar hep bu dıyetı yapcm cnku yaknda kafayı yıcm bu kılolardan smdıde agdaya gdıorum gelnce hemn gırcm planm 2 ay snra mezun olmak bak sakn yemeyn yoksa bn buradan mezn olurken sız hala burada olursunz yemeynnnnnnnnnnnnnnnn:47::47::47:

hahay ıp anlama dıınce aklıma ne gldı dun ıp alcktım gırdm dukkana dedım kı atlamaya ıp alcktm werdıler baktm cocuk ıpı dedım kendım ıcın kız bna demz mı sızın ıcın uretm yok dedım hasret atla sunn ustune :1::1:kuzenmde yanmdaydı salk salk gulmeye basladı :D nasl cıkcamı bılemedm ordan salk kız yaa
kız evde kablo falan yokmu kalın ben onla atlıyordum.. ay kıza dönüp sen yanlış biliyorsun büyükler içinde üretimi var deseydin salak kız..
gunayydııın
smdı patates we form cay ıctm karrlıyım kızlar hep bu dıyetı yapcm cnku yaknda kafayı yıcm bu kılolardan smdıde agdaya gdıorum gelnce hemn gırcm planm 2 ay snra mezun olmak bak sakn yemeyn yoksa bn buradan mezn olurken sız hala burada olursunz yemeynnnnnnnnnnnnnnnn:47::47::47:
hadi bakalım inş olursun bizde oluruz..

Günaydın kızlar. Hepimize kaçamaksız bir gün olsun inşallah. Hadi bakalım bugün sıkın iyice iradenizi. Yemeyelim cıssları. Ben bu sabah yağsız tostla menümü açtım. Kararlıyım bugün bozmayacağım dietimi. :54:

günaydın rezzancığım hep böyle iradeli olalım inşallah

Kızlar akşama doğru babam gelecek, erkek kardeşimle. Temizlik yemek falan uğraşıyorum. Bu yüzden bugün bu saatten sonra tekrar giremem. Bilginize...

Son düzenleme:
Ben de yarın 2 günlük prinç lapası diyetini yapıp ödemden kurtulup cuma normal diyete dönücem ,inşaallah bu sefer hepimiz başarırız Nurcanım

Evet Ececim 2. dönem kendine iyi bir program hazırla ,soru sayılarını artır,başaracağına inanıyorum ben:nazar::16:

Ayy gaza geldim geldim yaaa,gerçekten ben kendi adıma söyliyim sapıttım bu ara....:17:

Arkadaşlar ben çıkıyorum artık,yarın erkenden spora gidicem...Hepinize iyi geceler,yarın yeni bir gün,aldığımız kararları uygulamak dileğiyle:3:
senin dietlerde çok araştırmacı bir yanın var arzum bunu farketmeye başladım salmıosun bakıyorum hemen bişiler yapıor ediyorsun aslında aramızda en istikrarlı olan arkadaslardan birisisin hiç gözümden kaçmıyor bu güzel durumun

oOo daha ne olsun harikasın valla boşver ipi şimdi onun yerine yürüyüş yap ama boynunu sar sarmala bir müddet boynuna dikkatet benim kv hep bir fular filan bağlar soğuktan etkilenmesin die böle soğuk havalarda dicemde sen Adanadasın :)ip bende atlıyamam iki tane ameliyat yerim var karnımda

cısss cısss herşey cısss nerdeyse dolabı açmaya korkuyorum valla bende öğlen tost yicem sanırım

gunayydııın

hasrett sen cok sık geliorsun ama alıntı yapmıyorsun pek alıntı yapsana sende canım.. 2 ay sonra bende mezun olmak isterim:))çevremde cok kişi var 2 ayda 10 kilo veren

akşam yarımda yattım incir reçeli die bir film vardı duymuşsunuzdur belki herkez seyret filan diordu aman bişi bulamadım filmde ne saçma ne acıtasyon bir filmdi o öle hiç bişi bulamadım filmde msj vermek istiyor onuda verememişler

oOo daha ne olsun harikasın valla boşver ipi şimdi onun yerine yürüyüş yap ama boynunu sar sarmala bir müddet boynuna dikkatet benim kv hep bir fular filan bağlar soğuktan etkilenmesin die böle soğuk havalarda dicemde sen Adanadasın :)ip bende atlıyamam iki tane ameliyat yerim var karnımda

yürüyüş yapamıyorum nurcancığım vaktim yok :19: evet adana günlük güneşlik ama güneş gidince soğuk bırrr
akşam yarımda yattım incir reçeli die bir film vardı duymuşsunuzdur belki herkez seyret filan diordu aman bişi bulamadım filmde ne saçma ne acıtasyon bir filmdi o öle hiç bişi bulamadım filmde msj vermek istiyor onuda verememişler

ay herkes övüyor o filmi bende hepsini izlemedim yarım izledim beğenmedim tam izlesen beğenirdin diyorlar..

oglen yemm gereken patatslerımıde yedım smdıde cayımı ıcorum bıraz sonra mekık ckcem bırertane yıorum patatslerımı hc acıkmadm ama bol bol da su ıcıorum :1:

ben tost yedim kepekli şimdi sırt ağrım cok var gidip çamasır asım işler bitmior

kızalr ben her fırsatta bısıler yazıorum buraya yazmıodun dersenz gerckten hakkımı yemıs olursunz eet bazen gırıp cıkmak zorunda kalıorum cnku kuzenlerm sureklı pc basndalar onlar kalkar kalkmaz oturuorm we sızlere bakıorum :19::19::19:

ıncır recelını bnde ızlemıstm we cok aglamıstm cnku ben cok korkuorum sewgımıze golge dusmesınden nedense hep ole bı korku war bnde bıde o fılmı ızleynce maf oldum

kızalr ben her fırsatta bısıler yazıorum buraya yazmıodun dersenz gerckten hakkımı yemıs olursunz eet bazen gırıp cıkmak zorunda kalıorum cnku kuzenlerm sureklı pc basndalar onlar kalkar kalkmaz oturuorm we sızlere bakıorum :19::19::19:

kimse sana yazmıyorsun demiyorki kuzum sanada banada demeleri haksızlık olur zaten biz sürekli girip yazıyoruz..

Back
X