Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bu gün zümrüt yeşiline taktım. Ne kadar güzel bir renk yahu. Zaten çok seviyorum yeşili ve tonlarını. Bu gün gözüme daha bir hoş gözüküyor zümrüt yeşili.
Mesaj rengim bile yeşil. Elbiselere bakıyorum o renk falan... Değişik bir durum ..

gunydın canlarım:54:
bnde bugn 69 u gorurum sanıodum ama malesf goremedm nese werırım dha ck da uzulmedm ac kaldıgıma uzuldum sadce
deryacm sakın yeme hayatm bu zmna kadr yedık de ne oldu o yedıklerımz ıcın ne kadr zorlanıoruz bz zayflamak ıcın blıosun
artık bnde ole dyetler yapmıcm gayt saglklı beslencm
aslıcm ınan ck sewndım gtmesne bnmde regl haftam ıns yıne geckmem

Naber cnm? Hadi bakalım sevindim senin adına cnm. Bende senin gibi tartı yüzümü güldürecek bu hafta. 10 senedir görmediğim rakama çokk azıcıkk kaldı. Biraz sıksam bu hafta görücem sanırım. Ayy ne yapsammm. Bende kendim için sıkı yönetim ilan edeyim.
inşallah canım şu tartı hepimizin yüzünü güldüürsün:21:
Arkadaşlar bende bi sorun var sanırım. Dikkatimi çekti, katıldığım 2. diyet topiği, nereye gitsem kaptan yok oluyor ortadan. İlginç değil mi.
Ece nerelerdesin merak ettim senii. Kızlar arada gelirim görüşürüz. Ama 2 yere yetişemiyorum. Akşam evdede sorun çıktı nete girmem yüzünden. Bağırdım çağırdım. Benim hiç mi hakkım yok diye. Zaten bütün gün iş, güç, çocuklar. Burada gelip iki laf ediyoruz onuda çok görüyorlar. 70-79 topiğinde en azından msj sayısı falan yok. Kızmayın bana, ben istedim burayı yetişirim sandım ama olmuyor. Vaktim olsa inanın ki kalırdım burada da. :5::54:
ama burdan gitme rezancığım yetişebildiğin kadar gel.. gerçi biz öbür topiktede görüşüyoruz seninle ama burdada kal arkadaşlarda seni seviyorlar.. ben de akşam evde giremiyorum eşim beraber oturmak istiyor ee haklıda akşama kadar çalışıyoruz insan beraber vakit geçrmek istiyor.. senide anlıyorum her evde olan şeyler takma kafana
Ben bu gün zümrüt yeşiline taktım. Ne kadar güzel bir renk yahu. Zaten çok seviyorum yeşili ve tonlarını. Bu gün gözüme daha bir hoş gözüküyor zümrüt yeşili.
Mesaj rengim bile yeşil. Elbiselere bakıyorum o renk falan... Değişik bir durum ..
evet güzel olmuş yazı rengin bende kendime yazı rengi yapacağım..

gunydın canlarım:54:
bnde bugn 69 u gorurum sanıodum ama malesf goremedm nese werırım dha ck da uzulmedm ac kaldıgıma uzuldum sadce
deryacm sakın yeme hayatm bu zmna kadr yedık de ne oldu o yedıklerımz ıcın ne kadr zorlanıoruz bz zayflamak ıcın blıosun
artık bnde ole dyetler yapmıcm gayt saglklı beslencm
aslıcm ınan ck sewndım gtmesne bnmde regl haftam ıns yıne geckmem
sağlıklı beslenince gecikmiyor hasretciğim ben bunu anladım geçen aylarda sağlıksız beslendiğim dönemlerde benmde adetim gecikiyordu sen sağlıklı beslenmeye başla adetin gecikmeyecektir eminim..

Nurcan sen çok iradelş bir hatunsun. Sakın motivasyonunu bozma. Zayıflayınca alacağın iltifatları düşün...

bir aslan burcunun tamda damarına bastım şimdi:)

Arkadaşlar bende bi sorun var sanırım. Dikkatimi çekti, katıldığım 2. diyet topiği, nereye gitsem kaptan yok oluyor ortadan. İlginç değil mi.
Ece nerelerdesin merak ettim senii. Kızlar arada gelirim görüşürüz. Ama 2 yere yetişemiyorum. Akşam evdede sorun çıktı nete girmem yüzünden. Bağırdım çağırdım. Benim hiç mi hakkım yok diye. Zaten bütün gün iş, güç, çocuklar. Burada gelip iki laf ediyoruz onuda çok görüyorlar. 70-79 topiğinde en azından msj sayısı falan yok. Kızmayın bana, ben istedim burayı yetişirim sandım ama olmuyor. Vaktim olsa inanın ki kalırdım burada da. :5::54:
bizde de msj sayısı filan yokki şekerim şuanda belli başlı kişileriz burda yeni üye gelecekti bir kişi geldi ama varmı yokmu belli diil bikaç kişi daha gelse süper olur 3 4 kişi muhabbeti ancak bu kadar döndürüor

Ooooo gözün aydın Aslıcım. Haydi inşallah çabucak gider o fazlalıklar...

Menü çok güzel canım. Evet öyle saatli olması çok iyi oluyor ben de sabahtan ayarlıyorum saati gelince de yiyorum...

Evet bu hafta 5. takımın sıkı yönetim haftası... İlk hedef cuma günü ondan sonra her cuma olmak üzere birinci olmak !!!

inşallah canım şirine yeşil bişiermi taktın orayı kaçırdım:)

aslı napıon ece gelmiş ece yaz bize bişilerr :)
aslı senin diet kendi kafandanmı hep kabakla bokoli yiyor gibisin et filan yokmu dietinde

betül yazı rengini nerden ayarlıyoruz bulamadım bana yardımcı olurmusun nerden yazı rengini ayarlıyoruz?

Rezzanda bir isyan havası sezdim :)

O kadar kötü durumdayım ki şu an hiçbirinize paylaşım yapmalısın diyemiyorum çünkü hepimiz meşgulüz ve hepimiz aslında bütün fırsatları değerlendiriyoruz.Hiç aynı anda toplanamıyoruz.Dahası toplansakta konuşacak bir şey bulamıyoruz.Ben dönem ödevim için hazırlıklara başlıyorum kırtasiyeye çıkmalıyım.Bugün başlamazsam uzun uzun düşünür birşeyler bulmaya çalışırım.Eğer takımdan memnun olmayan varsa lütfen bildirsin ve ya kurtulmayı seçsin ya kurtarmayı.Ben kurallara belki motive olur diye haftanın üyesi uygulamasını koydum oylamaya katılan en son evveli hafta 2 kişiydi.Ben ilgilenemiyorum görevimi yapamıyorum artık bunu biliyorum ve kabullendim eğer varsa aranızdan kaptan olurum diyen buyursun.Ben takımdan ayrılıcam bu görevi devrettikten sonra.

ya da hepimiz (takımda kalmak isteyenler) bir olup öyle ya da böyle çıkıcaz bu bataklıktan.

söyliyim ben sizden kopmak istediğim için değil görevimi yapamadığım için ayrılıcam takımdan.Şu anda tek sorun kaptanlığı kime vericem.

dün gece büyü filmini izledim yorgundum da dolayısıyla bugün kahvaltı ara öğle bir oldu eheehhe :)
1 kase sebzeli şehriye içtim.MErcimek kereviz vs ne ararsanız vaardı çorbada.

O kadar kötü durumdayım ki şu an hiçbirinize paylaşım yapmalısın diyemiyorum çünkü hepimiz meşgulüz ve hepimiz aslında bütün fırsatları değerlendiriyoruz.Hiç aynı anda toplanamıyoruz.Dahası toplansakta konuşacak bir şey bulamıyoruz.Ben dönem ödevim için hazırlıklara başlıyorum kırtasiyeye çıkmalıyım.Bugün başlamazsam uzun uzun düşünür birşeyler bulmaya çalışırım.Eğer takımdan memnun olmayan varsa lütfen bildirsin ve ya kurtulmayı seçsin ya kurtarmayı.Ben kurallara belki motive olur diye haftanın üyesi uygulamasını koydum oylamaya katılan en son evveli hafta 2 kişiydi.Ben ilgilenemiyorum görevimi yapamıyorum artık bunu biliyorum ve kabullendim eğer varsa aranızdan kaptan olurum diyen buyursun.Ben takımdan ayrılıcam bu görevi devrettikten sonra.

ya da hepimiz (takımda kalmak isteyenler) bir olup öyle ya da böyle çıkıcaz bu bataklıktan.

söyliyim ben sizden kopmak istediğim için değil görevimi yapamadığım için ayrılıcam takımdan.Şu anda tek sorun kaptanlığı kime vericem.

iyide sen yazları gayet güzel ilgileniorsun ve incitici kırıcı bir kaptan asla olmadın ben ayrılma derim..kaptan yardımcısı olarak hesaptan anlayan tgtg secin o cumaları bildirimde bulunsun yada birgün önceden persembe gecesi hesaplama işlemini yapalım Ece sen 5.takımın gerçek emekçisisin ben kalmanı istiyorum işi kurtarıcak olan kaptanmı yoksa üyelerin birbirine karşı hoş sohbetimi eğer sohbet gitmiyorsa burda üyeler arasındaki elektiriğin uymamasından kaynaklı bir problem olabilir yani kaptan burda olmuş çok yazmış ee napcan tek kaptanlamı yazısıcaz..çağıralım bikaç yüz daha ben size muhabbetini döndürürüm ama herkez birbirine yorum yazıcak iki kelime yazıp susuyoz birde bakıorum diğer takımlarda kocasını anlatıor kv anlatıor bizde daha bi yüzeysel sohbetler

aslı napıon ece gelmiş ece yaz bize bişilerr :)
aslı senin diet kendi kafandanmı hep kabakla bokoli yiyor gibisin et filan yokmu dietinde

iyim nurcancığım sen napıyorsun? daha kabah yemedim kız hehehe aldım ama yapmadım.. dikkat etmemişsin etli kuru fasulyede vardı menümde.. evet kafama göre sebze ağırlıklı ama tavuk falanda fırsat bulursam yapacağım.. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım hergün süt-yoğurt tüketmeye çalışıyorum saatli beslenmeye özen gösteriyorum

dün gece büyü filmini izledim yorgundum da dolayısıyla bugün kahvaltı ara öğle bir oldu eheehhe :)
1 kase sebzeli şehriye içtim.MErcimek kereviz vs ne ararsanız vaardı çorbada.

ece uslunun filmimi gecmıste bende izlemiştim onu bu arada ben tam bir sinema tutkunuyumdur çogu filmi izlemişliğim vardır gencken ben sen kadarken o zamanlar cok giderdim sinemaya :)

iyim nurcancığım sen napıyorsun? daha kabah yemedim kız hehehe aldım ama yapmadım.. dikkat etmemişsin etli kuru fasulyede vardı menümde.. evet kafama göre sebze ağırlıklı ama tavuk falanda fırsat bulursam yapacağım.. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım hergün süt-yoğurt tüketmeye çalışıyorum saatli beslenmeye özen gösteriyorum

napim duş aldım sacımı kuruttum filan kabak yemegınıde hıc sevmem:)kabak dolması desen bak yerim onu..doğru kuruyu akşam yedin die eleştiri aldın dimi sen akşamları yenmiormus sanırsam kuru..tavugu bende severim yerimde dietimde öğlenleri yada akşamları bende yoktur aa dur şunu öğlen dur şunu akşam yiyim az yerim sekeri yemem hamur işi öle ama et yemeği akşam yada öğle olsun farketmez ben için belkide ondan 2 ayda 10 kilo veremiorum ehehe

kolay gelsin ececiğim ve geçmiş olsun.. kaptanlığı sen güzel yapıyorsun ayrılmanı hiç istemem canım..kaptanlığı yapabilecek arkadaş varsa söylesin.. nurcana katılıyorum sohbet dönmüyorsa yapacak bişey yok öbür topiklerde evet dönüyor nurcancığım ama ben elektirikle alakası olmadığını düşünüyorum onlar çok fazla kişiler herkes bişey diyor konu konuyu açıyor herkes kocasını kv falan anlatıyor ama ben yinede seviyorum bu takmı..
napim duş aldım sacımı kuruttum filan kabak yemegınıde hıc sevmem:)kabak dolması desen bak yerim onu..doğru kuruyu akşam yedin die eleştiri aldın dimi sen akşamları yenmiormus sanırsam kuru..tavugu bende severim yerimde dietimde öğlenleri yada akşamları bende yoktur aa dur şunu öğlen dur şunu akşam yiyim az yerim sekeri yemem hamur işi öle ama et yemeği akşam yada öğle olsun farketmez ben için belkide ondan 2 ayda 10 kilo veremiorum ehehe[/B]
sıhatler olsun canım.. hee sen en güzelini yapıyorsun anacığım acelende yok verirsin elbet.. ben plan yapmazsam olmuyor anladım bunu kaçırıyorum sonra benmde acelem yok ama en azında temmuzda 60 olayım yani heç fena olmaz..

Merhaba arkadaşlar,dün giremedim kusura bakmayın,henüz geçmişi okumadım,neler yazdınız bilmiyorum,
Oğlum hastalandı,sarılıktan şüpheleniyorlar,bir sürü tahlil yapıldı,sonuçları yarın alıcaz,moralim çok bozuk,sarılık aşılarını yaptırmıştım aslında :44:inşaallah yanlış teşhistir...iştahsızlık,yorgunluk,bulantı,başağrısı var,gözleri de sararmış biraz....İşte durum bu...geçmişi okuyup geleyim,bakiim yokluğumu farkettiniz mi?

Menün çok güzel cnm. Allah kabul etsin, bende istiyorumda bir türlü başlayamadım. Bende mi tutsam mı ki acep? :26: Kızlarla cesaret edemiyorum migren varya açlık tetikliyo hemen, başım ağrırsa diye korkuyorum. Borçlarım var tutmak lazım.
Doğrusu bugün benimde başım çok ağrıyor,evde değildim çok koşturdum dışarılarda,ama benim de 20 günlük borcum var ,tutmam gerek....:34:

ooo masllh ablama ne guzlde ılerlıoruz :4::4::4::nazar:

haftaya ya sımıt ya makarna yada yıne bu dıyetı yapmayı dusunuorum ne guzl ılerlıorum tebrk edıorum kndımı ukalaca olck bırazck ama:1::nazar:
Hasretim ne olur sağlıklı diyet yap,hastalanacaksın diye korkuyorum...:16:

Ayyy kızlar son 2-3 gün şiddetli olmak üzere 1 haftadır ölüyorum öksürükten. Ciğerlerim ağzıma gelecek diye korkuyorum o derece düşünün yani.
Betülüm tüm duaların için amiiin
Doktora görünmedin mi zatürre falan olursun Allah korusun...:50:

uyandıktan sonra her 2.5 saatte bişeler yemek gerekiyormuş.. bide saatlü yemek iyi oluyormuş bunu öbür topikten öğrendim bugün için yeme planım bu şekilde
Sen bilgileri bize aktar Aslıcım,diyetini beğendim,kilo vermene de çoook sevindim:54:
Kızlar gezinirken nette bunları buldum. Yersek cıssları belki eşitleriz sonrasında. Tatlı değişim listesi.
..
Ayy Rezzan yani tüm sevdiklerimi yazmışsın olmaz ki:19:Çikolata,irmik helvası,tahin helvası :43:

Çıkıcaz bu bataklıktan Ececim,Ben Rezzanın sitem amaçlı yazdığına inanmıyorum,ben de geldiğimde kimse olmuyor ama yazdıklarıma cevap veriliyor,herşeyden önemlisi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz,birbirimize destek oluyoruz,hepinizi çok seviyorum.Kaptanlığı falan bırakmak yok,inan sonuç değişmez,hepimiz vakit buldukça geliyoruz.Derya sağolsun sen olmayınca hesaplamaları yapıyor,yardımcı kaptan Derya:34:

Bu arada benim yokluğumu kimse farketmemiş.....:43::43::43:
Kızlar şimdi mutfağa geçiyorum,akşam görüşürüz,:3:

ben farkettim canım yoklugunu bugunde gelmeseydin yazacaktım nerde acaba die oğluşuna acil şifalar diliyorum canım sarılıktan şüpheediyorlar demek üzülme canım cogu çocuk kapıor okuldan filan

betül yazı rengini nerden ayarlıyoruz bulamadım bana yardımcı olurmusun nerden yazı rengini ayarlıyoruz?
Aslı mesaj yazma panelinde üstte Büyük bir ''A'' harfi var onu tıklayınca renkler çıkıyor istediğin rengi seç ve yaz...
Merhaba arkadaşlar,dün giremedim kusura bakmayın,henüz geçmişi okumadım,neler yazdınız bilmiyorum,
Oğlum hastalandı,sarılıktan şüpheleniyorlar,bir sürü tahlil yapıldı,sonuçları yarın alıcaz,moralim çok bozuk,sarılık aşılarını yaptırmıştım aslında :44:inşaallah yanlış teşhistir...iştahsızlık,yorgunluk,bulantı,başağrısı var,gözleri de sararmış biraz....İşte durum bu...geçmişi okuyup geleyim,bakiim yokluğumu farkettiniz mi?

Ablacım çokk geçmiş olsun. İnşallah yanlış teşhistir. Rabbim yardımcın olsun. Oğluna da en kısa zamanda hayırlı şifalar versin inşallah...

Buradaki elbise çok hoşuma gitti nasıl kızlar?
Ama bu yeşil değil de zümrüt yeşili olsa.

Eklentiler

• $elbise 1....webp
    $elbise 1....webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 35

merhaba ablacığım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz sen içini ferah tut.. ben farkettim ama sen yoğun olduğundan işlerin vardır diye düşünmüştüm yoksa aklımızdasın

Back
X