- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #53.721
Canım desteğin için çok teşekkür ederim akıllandım zaten.Sizin beni anlamadığınızı düşünmem mümkün değil ki canım :) Siz benim biricik dostlarımsınız...ececıgım ınan hayt ck kısa anını yasamaya bak lıse donemı en guzel donem emın ol bundan aılenın yanndasın guwendesın uzuldugun sey sewdıgınn baskasyla konusması ama bı kac yıl sonra dıceksın kı bn ne kadr sacma selere uzuluomusum he sakın senı anlamadıgımı da dusunme ben sadce senn uzulmenı ıstemıorum bnde lıse donemımde hep aglardım nedn cnku erkek arkadsımla tartısırdk pff smdı olsa duymam bıle ınsan okadr agır seylerle karsılasıokı kuck seylere uzulemez oluo mutlu ol anını yasakımseye kendınden fazla deger werme kımse sendn onmlı dııl cnku
aile şirketi gibi :) :)canm sadece senle ben olmaz bu gruptaki herkes liste yapmayı öğrensin bnm işlerim oluyor sennde olabilir o gün ben diyorumki herkes şu liste yapmayı öğrensin..
var cnm 1 tane çalışanım ee sende gel fönde çekebiliyormuşsunben sana öbür işlemleride öğretirim hehehe.. cnm bugün tartı benle dalga geçti ağlıcaktım az yemyle düzünsiz beslenmeyle verilmiyorki
cnm regl dönemin duygusala bağlamışsın hasretin dediğine katılıyorum kimse senden değerli değililerde bugünlerini tebessümle anacağına eminim
![]()
off 3 gündür ertelemek zorunda kalıyorum anlatmayı
evet yaa regl dönemimdeki stres 2 haftaya dağıldı diyebilirim...
İnş. daha da aşağısını görürsün canım ama göremesen de pes etmek yok sonuçta :)kızlar tartı benle bugün dalga geçti 71 geldim oysa dün akşam sporumuda yaptım 1 saat..
acaba dün su içmedim yoğundum o etkilemiş olabilirmi? sadece dün dengesizdi menüm
yaa ben cuma günü yine 6larda olmazsam kafayı yerim![]()
ecenin yazdıklarını göremedim ben demek havalı kızla konusmuş sevdiği hey alam off lisedeyken bende çok ağlıyordum gerçekten şimdi dşünnce o zamanlar kalbim kocaman ama düşüncelerim hayatım kçücükmş çok kırılgan hassasmış :)büyüyünce unutursun ece hayatla dalganı geç canım ilerde daha gerçek problemler çıkıcak karşına kendini hazırla ve hiç oralı olma çocuk başka kızlarla da konuşuyor die..
bende tartılmak istiorum ama korkuyorum off bizde tartılmadan duramıoz akıl hep baskülde:)
doğru valla ben de atlattım sayılır.Herşeyin doğru bir zamanı var.Allahım hakkımda hayırlı olana gönlümü razı, gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı etsin inş.(Hepimiz için hatta