• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

erimiştir dert etme :)))

miktarını abartmadıysan sorun olmaz canım.suyu kendine zorunluluk yap çok faydasını görürsün

yok hayatım cok abartmadım ama mesela sımdı ben bı tabak corba bı tabak yagssız tuzsuz salata 3 adet sulu kofte yedım bı dılım kepeklı ekmekle sankı cok sısyorum boyle anlamadım bıde kızlar sekersız ıkısı bı arada neskafe kılo aldırırmı ya ben ıcıyorum gunde ıkı 3 tane ama sekersız .bıde neden sıslık oluyor kızlar sızce bende tartılmıyım cumaya kadar dımı sımdı ben :26:

cekmesn sekerm cekmesn bak bn pısman oldm smdı yne arkdslar aradı yemege cıkalm aksm dıe dedım haftaya kadr yok dısarısı:30::30::30:

tamam unuttum gitti .akşama ben gene arkadaşlarla buluşacağım gene riskli inşallah yemem

inşallah rimiştir arkadaşım ermisede yapacak bişey yok artık:1:
bende aşağıda geldiğini gördüm şimdi pınar bizi dövücek böle dedimde:22::22::22::22:
ama anlayışlı arkadaşım kızmadı bize:29::29::29::38:

:))) ah nasıl kıyayım ben size Aslıcıcım.metebolizmayı şaşırtmak için şifa niyetine sayalım bu seferlilk

benimde dün misafirlerim geldiler.
cumartesi akşamından hazırlıkları yapmama rağmen dünde çook yoruldum kızlar
pazar günüm böyle geçmiş oldu

tek karım 11 de falan kahvaltıya oturduk o saate kadar dinlenmiş oldum işte
sonra pğazar gittik geldim azcık yine evi toparla yemeğe girişi falan derken akşam oldu valla güya pazara az şey bırakmıştım ama neyse atlattım sonunda

dünkü mönümü yazıyım size

sabah:1 dilim tb ekmeği,2-3 tane sucuk+1 yumurta+2 lokma normal ekmek

ara:1 muz

öğle:1 kase çorba+4 kaşık pırasa

bidaha ara yapmaya fırsat olmadı

akşam:köfteden yapılmış 2 adet islim kebabı+1 parmak kalınlığında peynirli börek

ara:1 tane gül tatlısı+çay

yaptığım yemeklerden bu kadar kaçamakla kurtuldum kızlar.fena sayılmaz ama biraz sabah kaçtı o kadar böle işte

o kadar çeşit içinde bu kadarla kurtarman harika vallahi

miktarını abartmadıysan sorun olmaz canım.suyu kendine zorunluluk yap çok faydasını görürsün

yok hayatım cok abartmadım ama mesela sımdı ben bı tabak corba bı tabak yagssız tuzsuz salata 3 adet sulu kofte yedım bı dılım kepeklı ekmekle sankı cok sısyorum boyle anlamadım bıde kızlar sekersız ıkısı bı arada neskafe kılo aldırırmı ya ben ıcıyorum gunde ıkı 3 tane ama sekersız .bıde neden sıslık oluyor kızlar sızce bende tartılmıyım cumaya kadar dımı sımdı ben :26:

aksine çok dengeli bir öğün hatta iki kaşık da yoğurtla metabolizmanın hızlanmasına da katkıda bulunabilirsin.
kahvede şeker olmasa da krema var ve bildiğim kadarıyla 2 si bir arada da çok masum sayılmaz.
tartılmadan durabiliyorsan cumaya tartılman guzel olur ama ben yapamıyorum bunu maalesef

Menümü de yazıp çıkayım çok yorgunum uyusam iyi olacak...

MENÜM
SABAH 2 yumurta,peynir,5 zeytin,domates,1 çay bardağı fıstık,5 tane hurma
ARA şekersiz sütlü neskafe
ÖĞLEN bezelye,yoğurt
AKŞAM 4 köfte,7 tane kızarmış patates,tarhana çorbası,1 kk helva
Spor yapamadım bugün,dizim çok ağrıyor,boynum da tutulmuş:50:ama cam sildim,ütü yaptım artık spor yarın...
haftasonu için mikemmelsinn canım :nazar:

gunaydın nasılsınız dıcem hepınız uyuyosunuzdur sımdı ben ıse ısteyım calısma saatlerım degıstı 5 2 calısıorum artık :25::25:

aaa şaşırdım valla olsun gne erken başlamak gzeldir hasretcim
moral bozmak yok arkadaşım.ah şu tartılmamayı ben de yapabilsem çok iyi olacak.cuma günü inşallah sonuç iyi olacak

çok da iç açıcı sayılmaz ama pazar günü olunca telafi edilebilir. :))) en azından ağır yiyecekleri akşama bırakmadan öğlen yemişsin

afiyet olsun.ütü yaparken de oldukça yorulunuyor bence ev işleri de spor sayılabilir.

Günaydın Hasretcim.umarım yeni çalışma saatlerin yemek düzenini bozmaz.çalıştığın firma ne üzerine faaliyet gözteriyor tatlım.

evet canım en azından öle oldu:)tesellii:32:

cmrtesı pazar gunu olan menumu yazmak ıstemıorum:14::14::14::14: pısmanımmm
sabahları yanımda kahwltılk bısıler getrcem ara da da form bskuwı yada meywe yıcm ogle we aksam yemklerımde de ewde olcm ıns cuma gunu + cıkmaktan korkuorum cumaya kadr aksamları sadce corba salata yogrt yemeyı dusunuorum

sizin evde yemekleri senmi yapıyorsun hasret

ben günde bitane içiom canım ikisi biarada kahvesız yapamıorsan paketleri yarım yarım kullan

bugun evde bişi yoktu pide arası döner yedim yaw öğlen :( pöff o da zaten çokta ahım şahım değil yani tokta tutmuor keşke yemeklik bişiler olsaydı neyse ama yarına kızlar lahana yani kapuska yemegı yapmayı planlıyorum :32:

yeşil çayını içmeyenler için son çağrıııııı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
çabuk için bakimmmmmm

yeşil çay içeceğimde unutanlar varsa hatırlatayım dedim .uçak kalkış anonsu gibi oldu ama idare edin

aksine çok dengeli bir öğün hatta iki kaşık da yoğurtla metabolizmanın hızlanmasına da katkıda bulunabilirsin.
kahvede şeker olmasa da krema var ve bildiğim kadarıyla 2 si bir arada da çok masum sayılmaz.
tartılmadan durabiliyorsan cumaya tartılman guzel olur ama ben yapamıyorum bunu maalesef

uf bılmıyorum pınarcım valla patlamaya hazır bomba gıbıyım su ıcmeye korkuyorum o kadar rahatsız edıyokı benı salata bıle cok sısrıyo benı su aralar anlamadım nıye yesıl cay ıcıcem bırazdan belkı bıraz rahatlatır benı:25:

yeşil çayını içmeyenler için son çağrıııııı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
çabuk için bakimmmmmm

yeşil çay içeceğimde unutanlar varsa hatırlatayım dedim .uçak kalkış anonsu gibi oldu ama idare edin

bende sabah içtim ama şimdi bitane daha içiyim de metobolizma tavan yapsın

benimde dün misafirlerim geldiler.
cumartesi akşamından hazırlıkları yapmama rağmen dünde çook yoruldum kızlar
pazar günüm böyle geçmiş oldu

tek karım 11 de falan kahvaltıya oturduk o saate kadar dinlenmiş oldum işte
sonra pğazar gittik geldim azcık yine evi toparla yemeğe girişi falan derken akşam oldu valla güya pazara az şey bırakmıştım ama neyse atlattım sonunda

dünkü mönümü yazıyım size

sabah:1 dilim tb ekmeği,2-3 tane sucuk+1 yumurta+2 lokma normal ekmek

ara:1 muz

öğle:1 kase çorba+4 kaşık pırasa

bidaha ara yapmaya fırsat olmadı

akşam:köfteden yapılmış 2 adet islim kebabı+1 parmak kalınlığında peynirli börek

ara:1 tane gül tatlısı+çay

yaptığım yemeklerden bu kadar kaçamakla kurtuldum kızlar.fena sayılmaz ama biraz sabah kaçtı o kadar böle işte
tebrik ediyorum okadar çeşitten bu kadarla kurtulmuşsun :nazar: valla
ben içmiyorum bana masum gelmiyor
ayrıca et tavuk türü yediğim zamn ekmek yemiyorum ben
güzel yemişsin yinede afiyet olsun
bugun evde bişi yoktu pide arası döner yedim yaw öğlen :( pöff o da zaten çokta ahım şahım değil yani tokta tutmuor keşke yemeklik bişiler olsaydı neyse ama yarına kızlar lahana yani kapuska yemegı yapmayı planlıyorum :32:
nurcanım kaç gündür öğlenleri döner yiyorsun bence yememelisin:20:
nesfit falan yokmu evde o daha iyi olurdu en azından

öyle yaw hep dısardan aldık şu ev temizliğinden yemek yapmaya fırsat bulamadım

çabuk için bakimmmmmm

ben 7 otlu çaya başladım doğadanın(içinde yeşilçayda var)
bi tane içtim
bitanede bi kaç sat sonra içeceğim
şuandada tarçın karanfil çayı aldım onu içiyorum tavsiye ederim kokusu yatıştırıyor insanı:16:

hepimize bravooooo :46::46::46::46::46:
ben sabah 1 tane içmiştim ikinci bardağında yarısına kadar içtim kalanı masaya döküldü :):46:

ben 7 otlu çaya başladım doğadanın(içinde yeşilçayda var)
bi tane içtim
bitanede bi kaç sat sonra içeceğim
şuandada tarçın karanfil çayı aldım onu içiyorum tavsiye ederim kokusu yatıştırıyor insanı:16:

Aslıcım hangi markanın.evde arada şekeri dengelemesi için kabuğunu kaynatıp içiyorum ama işyerinde yapma şansım yok.sallama çayı varsa arada içebilirim.

slm kızlar...

nasılsınız?

iyiyiz canım sen nasılsın?

Çok güzel haber bunlar Aslıcım moralin yerine gelmiştir,motivasyon tavan yaptı desene,artık kimse durduramaz seni....:nazar::nazar::nazar:
bnmde bnm de:46::46: haftasonuna kadr hıc kacamk yok bulentıme surprz yapocm ozamna kadr sıfr kacamk kndıme soz werdm reglıde oldm belkı bu hafta dha cok gıder facede fotograflarımın altına zayıflamıssın yazıolar mutlu oluorum bnde:46::46::46::46:
Hasretim çok sevindim canım,çalışma saatlerin ters ama sen her şeyin üstesinden gelirsin eminim...:34:
baklavalık yufkadan börek çok kolay bide çıtır çıtır oluyo çok lezzetli.
baklavalık yufkaları muska böreği sarıcakmış kipi uzun dikdörtgenlere ayırıyorum üç kata yağlıyorum arasına tuzlu peynirle sarıyorum o kadar.çok güzel oluyo tavsiye ederim denemeni ama misafirlerine kendine değil :))

çok değil güzel ama sabahki fıstığı niye yedin ki fıstık çok yağlı bişey tatlım?

Tarif için teşekkürle Begüm ,hep görüyorum da nasıl yapılır merak ediyordum...
Fıstığa gelince ben karatay diyetini deniyorum da o yüzden fıstık yiyorum...

slm kızlar...

nasılsınız?
iyiz betül sen nasılsın
eşin iyileştimi neyseki bnmki iyileşti hemen çok şükür

hepimize bravooooo :46::46::46::46::46:
ben sabah 1 tane içmiştim ikinci bardağında yarısına kadar içtim kalanı masaya döküldü :):46:

Aslıcım hangi markanın.evde arada şekeri dengelemesi için kabuğunu kaynatıp içiyorum ama işyerinde yapma şansım yok.sallama çayı varsa arada içebilirim.
canım doğadanın tarçın karanfil çayı bahsettiğim
bide yeşilçayı farklı denemek istersen doğuşun tarçınlı karanfilli yeşilçayıda çok güzel

Çok güzel haber bunlar Aslıcım moralin yerine gelmiştir,motivasyon tavan yaptı desene,artık kimse durduramaz seni....:nazar::nazar::nazar:

evet arzu ablam çok motive oldu özellikle eşofmanıma 2010 kış sonu almıştım o zamn düğün ağzı zayıftım sonra şiştim hiç giyemedim
2 sene sonra giymek nasip oldu eşimde çok beğendi
daha önce bi kere giydim önünde tayt gibi olmuştu çıkar onu patlıcak gibi duruyon dedi:52::52:
dün mükemmel oldu:16:

Back
X