Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyiyim hayatim açlık ve uykusuzlukta olmasa daha iyi olacam gerçi buçukta ylcem birşeyler...
Edebiyat okuyorum biraz. Malum muhtemelen barajı aştım ve lys var sırada :)

e anlat bakalım enişteyle aranız nasıl kaynananlarla durum ne?

Geçen teneffüs doyurdum karnımı
menüyü akşam yazarım...

Veee coğrafyada 2 sınıfın en yüksek notunu almışım çok mutluyum siniftakiler bi fena oldu.
:)

sana da günaydın ebrucum :)

menüyü akşam yazarım...

Veee coğrafyada 2 sınıfın en yüksek notunu almışım çok mutluyum siniftakiler bi fena oldu.

tebrik ederim canım :) ayrıca takımımızı 2.olduğu için ve hasrettt i de 1.olduğu için tebrik ederim.
ygs sınavında iyi geçmiş sanırım, geçmişler olsun. o dönemleri 2.kez atlatan biri olarak asıl işin tercih dönemi ve daha sonrasında üniversitede başlayacağını söyleyebilirim.hakkında hayırlısı olsun canım:16:

Teşekkür ederim ebrucum.
Hayatim valla parlak değildi sınav ama barajı geçtim galiba :) şimdi sıra lys de :) siniftakiler bir duysa türkçeyi yapabildiğimi yanarım ehehehe herkes lanet ediyor..
Ee nasılsın bakalım?

iyiyim pazartesi sendromu yaşıyorum bi de bugün yalnız çalışıyorum.diğer arkadaşlar yok canım sıkıldı tek başıma.sen nasılsın canım?
az önce netten sauna eşofman şiparişi verdim.bundan sonra akşamları eşofmanlarımı giyip 1 saat yürüyüşe gidicem inşallah

Ve son ders çok şükür ...ders boş biraz müzik dinleyip dinleneyim dedim.

Neden kimse yok kurallar anlaşılmadı galiba... Arkadaşlar böyle devam ederse bu takım kapanır...

Ececim sınavının iyi geçmesine sevindim . Geçmişi henüz okuyamadım , akşam bakarım , hafta sonu biraz meşguldüm . akşam yazarım , şimdilik byyyy

Günaydın canlar...

Dünkü stresi atlattım sayılır.herkes türkçeye lanet ediyor ben tam tersi türkçenin full olma ihtimaliyle karşı karşıyayım :):):)

arzucum haber için teşekkürler...

Özlem canım yardımcım bende seni coooook seviyorum :)
hadi bakalımm hayırlısı olsun
günaydın sevgili takım arkadaşlarım, haftasonu nete giremediğim için geçmişi okuyup geliyorum
günaydın güzelim
menüyü akşam yazarım...

ben sana dedim dimi pozitif düşün die :))

selam kızlar nasılsınız bu sabah erken uyanmama ragmen evi sil süpür bi dak bile oturamadım anca şimdi oturdum size bakim dedim oğlumu doktora götürücem gözü iltihaplanmış sanırım ordan annemlere ugrayabilirim akşam yemeğine öyle işte bugun canım sıkılıyor kızlar bazı nedenler var elbette ama fazlada düşünüp dillendirmek istemiyorum:(bu öğlene tam tahıllı simit aldım bakalım yemek yapamadım çünkü bugun evle çok işim vardı

selam kızlar nasılsınız bu sabah erken uyanmama ragmen evi sil süpür bi dak bile oturamadım anca şimdi oturdum size bakim dedim oğlumu doktora götürücem gözü iltihaplanmış sanırım ordan annemlere ugrayabilirim akşam yemeğine öyle işte bugun canım sıkılıyor kızlar bazı nedenler var elbette ama fazlada düşünüp dillendirmek istemiyorum:(bu öğlene tam tahıllı simit aldım bakalım yemek yapamadım çünkü bugun evle çok işim vardı

geçmiş olsun canım,diyetisyenim bana kahvaltıda simit yada poğaça yiyebilirsin demişti.hem bazı diyetlerde ben öğlen öğünü olarak da simiti görüyorum.sen sıkma canını akşama daha az yersin

geçmiş olsun canım,diyetisyenim bana kahvaltıda simit yada poğaça yiyebilirsin demişti.hem bazı diyetlerde ben öğlen öğünü olarak da simiti görüyorum.sen sıkma canını akşama daha az yersin

nette bi sorun oluştu bi mesajı 3 kez göndermiş kusura bakmayın

Son düzenleme:
Merhabaaa fıstıklarrr :)))

menüyü akşam yazarım...

tebrik ederim canım :))

iyiyim pazartesi sendromu yaşıyorum bi de bugün yalnız çalışıyorum.diğer arkadaşlar yok canım sıkıldı tek başıma.sen nasılsın canım?
az önce netten sauna eşofman şiparişi verdim.bundan sonra akşamları eşofmanlarımı giyip 1 saat yürüyüşe gidicem inşallah

süper bişey ama ben bi hata yapmıştım ilk aldığımı dikişsiz almıştım ve patlamıştı umarım dikişli almışındır :(

Ve son ders çok şükür ...ders boş biraz müzik dinleyip dinleneyim dedim.

Neden kimse yok kurallar anlaşılmadı galiba... Arkadaşlar böyle devam ederse bu takım kapanır...

Canım kk açar açmaz uyarı veriyo kısa bi süre bakım çalışmamız var diye

hırsını evden cıkarıyosun anlaşılan :( herşey gelip geçiyor rabbim yeterki sağlık sıhhat versin canım
bende bugun erkencıyım oğlum saat 6 da dikildi ayağa :( ben hiç bişey yapamadım öğlen de hastanedeydık ishal mahvetti cocugu ya ne zaman iyi olucak kafayi yicem :(
anneler bi fikriniz varsa lütfen paylaşın cocuk hem kusuyo hem ishal ne yedireceğimi şaşırdım eşimde bu gece evde olmucak nolur dua edin bize :(

Merhaba arkadaşlar,kendime kısacık bir mola verdim,bir bakayım dedim.Yarın kalabalık misafirim var,ev ,alışveriş,hazırlık derken bittim.sabah da sporum vardı anlayın halimi...:35::35:
Geçmişi okuyup geleyim bari kimsecikler yok yine...:10::10:

Back
X