- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.861
kızlar bugunku menum
sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmek 1 bardak yesıl cay
aksam kırmızı bıber patlıcan közlü kıymalı salata 1 dilim kepek 1 dılım beyaz ekmek
2.5 lt su içtim
valla bu hafta az yıyıp dengelemem lazım.haftasonu okuz gb yıyınce bu hafta ceza
off kızlar yıne dusunceler ıcındeyım
allaha sukur benımde nısanlımında ısı war ama bı gun bıle ıznımız yok ALDIGIMIZ maas guzl ıs rahat yanı benım rahat nısanlımın pek rahat oldugu soylenemez ama
nısanlım bazı seyler duzene gırsın ızın kullancm dıo ama ne zamn duzene gırck merak edıorum ben zaten ewlendıkten sonra bı sure calısmıcm dıorum tamm ben 1 yıl kadr ızın kullanmadn calısırım kı ıstedıgım zamn ıse gelmemezlkde yapablıorum ama nısanlım nereye kadr dayanck kı hıc ıstemıorum bu ıste calısmayı ama bu ısten ayrılsak bu kadr maas alcamızı sanmıorum ıcımden suan hungur hungur aglamak gelıo
merhabalar
işbaşı yaptım artık nasipse gün boyu buralarda olurum. hafta sonu kaçamaklarım oldu :26: ama bu hafta telafi edeceğim
gunaydın menkenlerim menim nasılsınız
ben cok ıyıym sabh yıne tartldm musmutluyum bekleyın benı kızlar bomba gıbı gelıorum
ayy bıde cuma odem toplanıomus tartıda fazla ckıomusum atarım lan kendımı
ece yazıp kayboldun hemen olmaz bak. nurcan hosgeldın kuzum
arkadaşım hoşgeldin , takıma yeni katılanlar olmuş , ben bu hafta pek uğrayamadım , seni yeni gördüm ..
face baktım canım napim bende açım valla senin yediklerine baktım ne kadar az yiyorsun ama dediğin doğru 1 kilo verdin kaç aydır içime kurt düştü bir doktora görünsen artık sen Allah korusun ya bir durum varsa troid filan hormonal bişey bence bir kan testi yaptır belki yaptırdın orayı kacırdım ama o kadar az yicen vermicen kilo düşündürücü
ben bu wc sorununu aşamıyorum kızlar ne kadar dietime sadık kalsamda gitmior kilolarhep kabızım bu durumda çok zor oluyor kilo kaybetmek yaz gelsede kayısı kavun cıksa belki işe yarar
Evet Ezgicim hava gerçekten çok sıkıcı,ne güzel güneşe alışmıştık....Hava çok soğudu,tam dsa yazlıkları çıkarmıştım....zaten senden benden baska kımse yok galıba.havalarda kapalı olunca kendımı bıtkın hıssedıyorum.depresyonda gb. bu haftada yagmurluymuş hep
Canım kayınpederine geçmiş olsun,umarım önemli bir rahatsızlığı yoktur..Ezgicim ben Derya , uzun süredir bu takımdayım . size hoşgeldiniz demiştim ama görmemişsiniz demek ki ...başta paylaşımlarım çok iyiydi. 6 şubatta aniden amcamı kaybettim . şimdi de kayınpeder hasta , eşim onun yanında , benim motivasyon yerlerde. onun için çok sık yazamadım .bir de bu kadar ay burada olup sadece 1 kilo vermek gerçekten moralimi bozuyor. sanki
boşuna yer işgal ediyor gibi hissediyorum . gündüz çalışıyorum , int kullanamıyorum , okuldayım . ancak akşam bu saatlerde yazıyorum . o zamanda siz olmuyorsunuz.
Menü güzel,sadece spor eksik...sabah:tam tahıllı 1 adet poğça
ara:8 badem sekersiz nescafe
öğle:4 ızgara köfte 1 dilim ekmek salata yağsız
akşam:1 dilim ekmek 2 kepce mercimek corbası 3 kaşık ıspanak yemeği
yeşilçay 1 bucuk sürahi su sürahim büyük baya
Bak bu diyeti merak ettim canım,güzel dileklerin için sağol,ben yine senin adını unuttum,ben arzu:44:5. takımın güzel bayanları, merhaba. umarım herkes bugüne çok çok iyi, moralli ve capcanlı başlar. aklıma geldi sizinle de paylaşayım dedim. ben bahsetmiştim önceki doğumumda aldığım kiloları da 5. takımda vermiştim. orada bir arkadaşım bir diyet paylaştı bizimle. adı 38 gün diyeti. ben bu 38 gün diyetinin 15 gününü tamamlayabildim. o zamanlar işin felsefesini anlamamıştım ama ezgi yazdıkça anlıyorum, bu bir protein diyetiymiş-yani sanırım-. neyse ben 15 günde 5 kilo verdim. haklısınız çok görünüyor ama sonra o kiloları almadım uzunca bir süre. bana güzel bir diyet gibi geliyor. linkini araştıracağım şimdi size yazarım.
bugun dunden daha ıyıyım canım allaha sukurcanım uzme kendını okdar herseyın hayırlısı valla .uzmek ınsanın kendısıne verdıgı enbuyuk ceza
kuzum nettın yaff bomba bomba dıyon sosıslerle nasıl olcek bu iş
eeet cnm gobek war bende benm baaklarım feln guzldır ıncedırcanım ya ben fotolara baktım sarı saclı foto daha zayıf gb duruyor.hangısı hangısı anlamadım.sende göbek sorunu var gb gordugum kadarıyla dımı.yanlış anlama yanı basen göbekmı dıye baktımda göbek gb duruyor dedım
hahahahyy eet ablacım 67 yı gorrsem 20 kılo wermıs oluorum offf bı ınsan cıkms neredyse wucudumdanHasret MAAŞAALLAH diyeyim,müthiş bir değişim olmuş
Bende özledim Aslıyı gelsin artık...
Anlaşıldı senin sorunun nişanlınla fazla zaman geçirememek,ama çoğu iş bu şekilde artık,belki başka bir işe girse bu konumda olamayıp mutsuz olacak...Müdür pozisyonunda olunca tabii ki sorumlulukları da çok olacak...
İyi çok şükür bak buna sevindim...Biraz evliliğinin tadını çıkar,sonra bebek...Bebeğin olsun görücem seniiii.Herşeyin hayırlısı olur inşaallah...
eet deryacım haklısın aslında ıste ınsan bazen bole mantıklı dusunemıokıHasretcim üzülme canım , belki çok yoruluyor ve sana zaman kalmıyor ama en azında yorulacağı bir işi var . bu şartlarda ne kadar işsiz kişiler var . , ikiniz biraradasınız , sağlıklısınız , mutlusunuz , daha ne olsun , her zahmetli işin sonunda bir hayır vardır ....sen yine de moralini bozma , nişanlına destek ol ...ileride daha iyi bir iş bulursa o zaman düşünürsünüz , birbirinizi kırmayın ,,
hahahahayyyyyyyHasretcim senin tartı beni destekliyor galiba ...hatırlarsan Aslı ve sana beni geçmeyin demiştim . ama senden korkulur , eminim bu hafta 67 olacaksın . ben yine tombulumda tombulum
şarkısını söylerim heralde .....
ahh be cnm kendın demıssın gerı aldım dıe ole dıetler saglklı degl kesnlıkle bzde burada cok ole dıetler yaptk ama gerı aldık smdı saglklı beslenıorum acta kalmıorum werıorumda bence sende ole yap az werelm kalıcı olsn dımı5. takımın güzel bayanları, merhaba. umarım herkes bugüne çok çok iyi, moralli ve capcanlı başlar. aklıma geldi sizinle de paylaşayım dedim. ben bahsetmiştim önceki doğumumda aldığım kiloları da 5. takımda vermiştim. orada bir arkadaşım bir diyet paylaştı bizimle. adı 38 gün diyeti. ben bu 38 gün diyetinin 15 gününü tamamlayabildim. o zamanlar işin felsefesini anlamamıştım ama ezgi yazdıkça anlıyorum, bu bir protein diyetiymiş-yani sanırım-. neyse ben 15 günde 5 kilo verdim. haklısınız çok görünüyor ama sonra o kiloları almadım uzunca bir süre. bana güzel bir diyet gibi geliyor. linkini araştıracağım şimdi size yazarım.
Günaydın canlar,önce geçmişi okuyayım dedim ama zaten çok az kişi uğramış...
Sabah erken kalktım,sporumu yaptım,duşumu aldım...Ama hava çok soğuk ve sıkıcı...Birazdan yemek yapmaya gidicem ve evi toparlıcam..Kadınların işi hiç bitmiyor...:126:
Evet Ezgicim hava gerçekten çok sıkıcı,ne güzel güneşe alışmıştık....Hava çok soğudu,tam dsa yazlıkları çıkarmıştım....
Canım kayınpederine geçmiş olsun,umarım önemli bir rahatsızlığı yoktur..Arkadaşların da dediği gibi bir troid tahlili yaptır istersen....
Menü güzel,sadece spor eksik...
Bak bu diyeti merak ettim canım,güzel dileklerin için sağol,ben yine senin adını unuttum,ben arzu:44:
bugun dunden daha ıyıyım canım allaha sukur
bıde benım yedıgım sosıs cok cok azdıkı 1 kucuk sosısden bıle azdır belkım
eeet cnm gobek war bende benm baaklarım feln guzldır ıncedırama bu gobkk
hahahahyy eet ablacım 67 yı gorrsem 20 kılo wermıs oluorum offf bı ınsan cıkms neredyse wucudumdan
eet deryacım haklısın aslında ıste ınsan bazen bole mantıklı dusunemıokı
hahahahayyyyyyyallah senı canm gerckten bn bu hafta hıc kacamak yapmadım dıeblırım dun aksam yedıgım 1 tane bıskremden harıc
ahh be cnm kendın demıssın gerı aldım dıe ole dıetler saglklı degl kesnlıkle bzde burada cok ole dıetler yaptk ama gerı aldık smdı saglklı beslenıorum acta kalmıorum werıorumda bence sende ole yap az werelm kalıcı olsn dımı
gunaydııııııııııııııııııııınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?