Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi geceler kızlar çok gec girebildim off oğlum çok huysuzdu ağladı durdu sanırım ağrısı vardı calpol filan verdim işte
bugun ne zor gectı persembe diemi sıkıntıdanmı ne canım herseyi yemek istedi valla zor tuttum kendımı

çok üzüldüm, kusular hasta olunca çok zor oluyor. Rabb2im sağlık versin onlara.. hepimize

tatlım başın sağ olsun cok üzüldüm rabbim geride kalanlarına sağlıklı ömürler versin

sabahları kan ilacı veriyorum gece yatarkende içinde çinko da olan balık yagını veriyorum aslında başka bir balık yagı kullanıyordum ama bahsettiğim çinkolu balık yagını calışıyor arkadasım reprezant o numunelerden vermıştı kaan cok sevdı bırde cok işe yaradı

ben de balık yağı veriyorum 1 haftadır. son zamanlar iştahı azaldı baya, bahardan mıdır nedir anlamadım. octomar aldım eczacının ısrarıyla:) umarım iyidir bakalım. senin kullandığın hangisi? yoksa buradan marka vermek yasak mı :17:

kızlar ben annemlere bı gııtım berbat bı yeme duzenım aldı basını gıdıyor.ne oluyor anlamadım.ya toparlanamıyorum.napıcam ben.menumu yazayımda görun
sabah ögle karısık bende anlamadım
sabah 1 kahve
öğlen domates salatalık kk peynır 1 dılım kepek ekmek 1 yesıl cay
1 cay
aksam yarım borek
200 gr soslu cıps fıstık
100 gr mısır sosu
3 bardak ayran
2 lt su.
ayy ölmek istıyorum.noluyor ya coook moralım bozuk neden böyle oldum.okuyun benı nazara geldım .yok bundan sonra kılo versemde cuma soylecem.hafta içi bellı ede ede söyledım nazara geldım yokk maff oldum ya.tartıldım bu sabah 3 kıloo almışım 58.2 geldım yafff noluyoz:43::43::43::43::43::43::43::43:

Ezgi üzülme canım bence kilo değil de ödemdir. bak o soslu çerezler çok tuzlu oluyor, onlardandır. eminim düzenli beslenince eski kilonu hemen göreceksin:nazar:

Ben çıktım kızlar, hazırlanıp spora gideyim . yine yorgunluk , yarın tartıda 68.4 ün altına inmemiş olursam artım pes edeceğim ya ....imdaaaaaat diye bağıracağım . .....
bak bak 8ındın ıste hıhhhh:33::33::33::33::33::33:
ayy nazara geldım hılal yaaa duzene bı gıreyım cuma soylıcem ınan herkese haftaıcı deyınce nazara gelıyom.suan coook pişmanım ınan depresyona gırdım.ben cerez hastasıyım zate.en buyuk zahafım cerezdır.marketen gıttım 1 poşet butun cerezlerden aldı.daha hepsini yemedım.duruyor.fındık fıstıkk vs.ayy napcam ya:43::43::43::43::43::43:
ezgıcım ye sen sonra nazara geldım de :1::1::1:
nazara gelınıo olunsaydı bızde gelırdık nazara
bu hafta yeme nazara da gelmemıs olursun:1::1::1::1:
Günaydın canlar ben de çıkmadan bildirimde bulunayım dedim,ben yine verememişim aksine almışım,moralim çok bozuk.
sAMANYOLU (68,5/69/0.5 /%0,73)
haftaya werrsın ıns abla
ben de kilo bildirimimi yapayım:

73 / 71,5 / 1,5 / % 2 :nazar:

:nazar::nazar:
ama ama ben 1. lık ıstıodum olmadı yne yaaaaaaaaaaaaaaa:17:

Canım tebrik ederim seni:nazar:Diyetisyene devam ediyor mudun,ben karar veremedim bir türlü insülin direnci testi yaptırıcam diyetisyenler de uyguluyor mu?Bilgin var mı?

çook teşekkür ederim. darısı tüm isteyenlerin başına. diyetisyene gitmiyorum, insülin direnci testini de yapıp yapmadıklarını bilmiyorum malesef.

Aslı'cım boyum 1.63. yaşım da 33. aslına bakarsan 20li yaşlarda hiiç kilo almazdım ben, yer dururdum ama sanırım yaş ilerledikçe - yaşlanmış gibi oldu :9: - kilo alımı başlıyor. ya da metabolizma hızı düşüyor artık bilemiyorum. sen kaç yaşındasın?
bende 28 yaşındayım canım boyumda 1.70
kendimi bildim bileli hep 60-75kg arasında balık etli bi kızdım
bi kere 18 yaşımdayken 58 kgya düşmüştüm hatırladığı en zayıf olduğum halim odur
2 yıl önce evlenirkende 64 kgdum
aslında 64 te gayet iy oluyorumda ben hamişlik düşündüğüm için hedefim 60 olmak
ama dediğin gibi yaşla beraber meto yavaşlıyor
eskiden daha hızlı verirdim

Kızlar iyi akşamlar. Nihayet gelebildim dimi. İnşallah artık buralardayım. Sınavım çok güzel geçti. Ece umarım seninkide iyi geçmiştir. Daha önce gelecektim ancak misafirlerim oldu kızımın toplantısı falan vakit bulamadım. Eski işyerime gittim. Hekes irademden dolayı beni tebrik etti. Sizlerle de paylaşayım istedim. 8 kilo verince herkes doğal olarak şaşırdı. Evde olunca daha zor oluyor ya kilo vermek. Daha vereceğim 3 kilo var diyorum iyisin diyorlar. Ama ben kararlıyım vereceğim inşallah o 3 kiloyu. Umarım herkes iyidir. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada.
Bir şey daha kilo artışı yok kızlar. Gittiğim gibi geldim :16:
hoşgeldin rezzzancım
ne güzel burdan uzaktyken kilo almamışsın:nazar: sana

Başlangıç kilo:76.6:30::30::30::30:
Geçen hafta:69.2:5::5::5::5:
Bu hafta:68.2:18::18::18::18:
GideN : 1 KG:37::37::37::37:
Toplamda Giden:8,4 :nazar::nazar:
Hedef 60 :32::32::32::32::32::ssz::ssz::ssz::72::kkk:
:46::46:
günaydın kızlar , kilo bildirimimi yapıp okula gidiyorum ....

68.4 / 67.6 / 0.8 / % 1.17

Hasret ve Aslıcım a özellikle duyurulur .....:54::54:
ohh sefan olsun deryaa 67 leri görmeye başladın:nazar:
ben de kilo bildirimimi yapayım:

73 / 71,5 / 1,5 / % 2 :nazar:

süpersin canım :nazar:

günaydın kızlar musmutlu bi sabaha uyandım
size demiştim salı günü sabahı 73.3 tüm
bu sabah 70.5 im
3 günde 3 kilo ödem birazıda kilodur herhalde attım kurtuldum
ezgicim sende üzülme çabuk gelen çabuk gidiyor işte
tatilden önceki kiloma 1.2 kaldı haftayada fazlasıyla vereceğim
tekrar 68 i görmek istiyorum

izne ayrılmadan önceki kilom:69.3
bu hafta :70.5
gelen:1.2 kg

not:ececiğim ben şu bölünme olayını bilmediğim için yüzdemi hesaplayamadım

günaydın kızlar musmutlu bi sabaha uyandım
size demiştim salı günü sabahı 73.3 tüm
bu sabah 70.5 im
3 günde 3 kilo ödem birazıda kilodur herhalde attım kurtuldum
ezgicim sende üzülme çabuk gelen çabuk gidiyor işte
tatilden önceki kiloma 1.2 kaldı haftayada fazlasıyla vereceğim
tekrar 68 i görmek istiyorum

tbrk ederm aslım senıde onde derya en arkada sen ben gecıocem sızı :33::33::33::33: bule bule yapcm 60 dan sıze:33::33:

Kızlar birisi geçen haftaki listemizi ulaştırabilir mi?

5. Takım 251. Etap

hasretttt 68,1/69,2/-1,1/%-1,62
tdgd 68.4/68.4/0.0/%0.0
begümd 76,3/75/1,3/%1,70 mezun olmak istiyor.
Samanyolu 67,8/68,5/-0.7/%-1.03
kepelekimeleki 81,7/81,7/0,0/%0,00
maway 74/73/1/%1,35
iklimam 70,4/70,4/0,0/%0,00 geri dönmek üzere ayrıldı.
Seng 59/59/0,0/%0,00 geri dönmek üzere ayrıldı.
Ezgi_18 57,4/55,5/1,9/%3,31
akrep-86 99,5/99/0,5/%0,50
ozlemyb 93,8/92/1,8/%1,92 yeni üye hedef kilo 62

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,56)

Merhaba arkadaşlar,neler yaptınız bilmiyorum,henüz geçmişi okumadım,çok yoruldum bugün,uykususuzum ve başım ağrıyor...:27:Negatif enerji yaydım size...:9:
Allah hastanelere düşürmesin,tahlillerin bir kısmı halloldu kalanı yarın çıkacak ,sonra gün alıcaz bakalım....Öğleden sonra döndüm,sonra kuzenim haber vermeden gelmiş ta Tayland dan anneme geçtim mecburen,mezarlık ,hasta ziyareti derken bu saat oldu,şimdi de kızartma yapıcam,şöyle çabucak bir bakayım neler olmuş...:34:

canım umarım hersey yolunda gıder rabbim sıkıntısız atlatmanızı nasip etsin

kızlar ben annemlere bı gııtım berbat bı yeme duzenım aldı basını gıdıyor.ne oluyor anlamadım.ya toparlanamıyorum.napıcam ben.menumu yazayımda görun
sabah ögle karısık bende anlamadım
sabah 1 kahve
öğlen domates salatalık kk peynır 1 dılım kepek ekmek 1 yesıl cay
1 cay
aksam yarım borek
200 gr soslu cıps fıstık
100 gr mısır sosu
3 bardak ayran
2 lt su.
ayy ölmek istıyorum.noluyor ya coook moralım bozuk neden böyle oldum.okuyun benı nazara geldım .yok bundan sonra kılo versemde cuma soylecem.hafta içi bellı ede ede söyledım nazara geldım yokk maff oldum ya.tartıldım bu sabah 3 kıloo almışım 58.2 geldım yafff noluyoz:43::43::43::43::43::43::43::43:

ya inan yediklerini hep takip ettim ve patlama yaşayacağından hiç kuşkum yoktu çokkkk azz yiyerek beslendin şimdi vücüt intikam alıyor gibime geliyor hiç nazar filan deme hiç bişey yemeyerek olmuyor dengeli beslenerek oluyor bu iş bir kez daha ispatlanmış oldu

bu hafta ki kilo bildiririmim umarım becerebilirim unutmadıysam
başlangıç kilom 93.8 kg
geçen haftaki kilom 92 kg
bu haftaki kilom 91.6 kg
giden kilo 300 g
toplam giden 2.2 kg

Arkadaşlar hedefim haftada yarım kilo vermek fazlası olması için ayrıca bı azim göstermicem ha fazla giderse de itirazım yok :9:
ayda ortalama 2 kilo vermek istiyorum bu 10 ayda 20 kilo eder ve bu benim için süper olur hatta bu 20 kilo 1 sene içinde gitse bile razıyım

Günaydın kızlar, hayırlı bildirimler hepimize. Kilo veren kızları tebrik ederim. Veremeyenlerde hırs yapalım haydi kızlar haftaya verenlerden olalım.
Başlangiç:75.7
Giden:
Bu hafta: 68.0

Ececiğim hatırlayamadım izne ayrıldığımdaki kilomu. Sende varmıdır ki acaba?

Aslıcım tatilin güzel geçmiştir umarım. Kiloya da takılma gider, yerleşen kiloda sorun oluyo. Bak kaç haftadır 68 lerde geziyorum. Gidemedi bir türlü.

gecen hafta:73

bu hafta:73

giden:yok

bu ne yaw bir hafta gidior bir hafta gitmior öff kabızlıga çözüm bulmalı

dün menümü yazmamışım
sabah
3 zeytin,domates,salatalık,2dilim ekmek,1 kk beyaz peynir,2 bardak çay
ara
1 elma,1 minnak muz
öğle
bir tabak z.y. semizotu bir kase yoğurt doktum üzerine de :9: bir kase de tarhana çorba
ara
1 elma
akşam
1 kase ızgara tavuklu salata,1çay bardağı diyet kola

akşam saat 17:00 da akşam yemeğini yiyip bitirdim ama 21:00 eşimle 1 bira içtim :17: :43::43::43::43::43::43:

Back
X