- Konu Sahibi Cherry Mom
- #56.101
iyi geceler kızlar çok gec girebildim off oğlum çok huysuzdu ağladı durdu sanırım ağrısı vardı calpol filan verdim işte
bugun ne zor gectı persembe diemi sıkıntıdanmı ne canım herseyi yemek istedi valla zor tuttum kendımı
çok üzüldüm, kusular hasta olunca çok zor oluyor. Rabb2im sağlık versin onlara.. hepimize
tatlım başın sağ olsun cok üzüldüm rabbim geride kalanlarına sağlıklı ömürler versin
sabahları kan ilacı veriyorum gece yatarkende içinde çinko da olan balık yagını veriyorum aslında başka bir balık yagı kullanıyordum ama bahsettiğim çinkolu balık yagını calışıyor arkadasım reprezant o numunelerden vermıştı kaan cok sevdı bırde cok işe yaradı
ben de balık yağı veriyorum 1 haftadır. son zamanlar iştahı azaldı baya, bahardan mıdır nedir anlamadım. octomar aldım eczacının ısrarıyla:) umarım iyidir bakalım. senin kullandığın hangisi? yoksa buradan marka vermek yasak mı

kızlar ben annemlere bı gııtım berbat bı yeme duzenım aldı basını gıdıyor.ne oluyor anlamadım.ya toparlanamıyorum.napıcam ben.menumu yazayımda görun
sabah ögle karısık bende anlamadım
sabah 1 kahve
öğlen domates salatalık kk peynır 1 dılım kepek ekmek 1 yesıl cay
1 cay
aksam yarım borek
200 gr soslu cıps fıstık
100 gr mısır sosu
3 bardak ayran
2 lt su.
ayy ölmek istıyorum.noluyor ya coook moralım bozuk neden böyle oldum.okuyun benı nazara geldım .yok bundan sonra kılo versemde cuma soylecem.hafta içi bellı ede ede söyledım nazara geldım yokk maff oldum ya.tartıldım bu sabah 3 kıloo almışım 58.2 geldım yafff noluyoz![]()
Ezgi üzülme canım bence kilo değil de ödemdir. bak o soslu çerezler çok tuzlu oluyor, onlardandır. eminim düzenli beslenince eski kilonu hemen göreceksin