- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.621
ayrılırsan daha kötü olur canımhergun menulerımı yazıorum ne kacamak war bende ne bısı
dun 68 dım bugun 68.6 neden bılmıorum
kılo alcak hıc bısı yapmadım
sabah sınırden kahwaltıda cılkdırmıs gıbı yedım
sonrada basladm aglamaya
nerde napıorumda weremıorum bılmıorum
cok sınırlerım bozuk gercekten sıkldm
topıktende ayrılmayı dusunuorum
bozukldu resmen pskolojm
aynen bende öle canım ödemmi nedir bu anlamadım hormonlar ayaklandı yine bizimGünaydın canlar,bugün mutlu ve umutlu kalktım ama kilo da tık yok yine,,,,Artık gerçekten sıkıldım,dün ile bugün arasında 1 kilo fark var,bu ödem neden olur anlamADIM,reglime 1 hafta var,hormon kullanıyorum sanırım ondan oluyor,Birazdan anneme geçicem,kardeşim falan kahvaltı yapıcaz...Akşam üzeri oğlumun toplantısı var,fırsat buldukça girerim...Hepinizi öpüyorum,umarım siz kilo verirsiniz...
süper tebrikler cnmgünaydın kızlar , bildirim yapıp hemen okula gidiyorum ...
başlangıç : 69.6
geçen hafta : 67.6
bu hafta : 66.9
giden 700 g
hedef 58
tgdg / 67.6 / 66.9 / 0.70 / % 1.04
Hasretim ağlatcan amma beni ;( valla ben ne gelinler gördüm :) sende o zamana çıtır olacan ınş.
pskolojın bozuk sanıcak güzelim ağlama nişanlının yanında kilo ıcın 68 kılosun artık bırak 87 kiloluk halini dusunmeyı artık hayattında yenı bir sayfa ac ve 58 de olurum ben de silkin guclu ol sen cok az yıyon metabolızma calısmıor olabılır bu duzene alısmıs olabılır aralarda meyve fılan ye bıraz proteınede ara ver yapma 2 hafta filan etkılemedı senı bu hafta gordunevet ıse berabr gıdıp gelıoruz ama ısyerımız ewımıze cok yakın 3-4 dakıka bısı
yapıcm artık ben ılkkez kendımı bu kadr kotu hıssedıorum we ılkkkez nısanlımn yannda agladım
kılo ıcın...
oda sasırdı bu kadr taktıgımn farknda deglmıs
geçen hafta:70.5
bu hafta:70.5
gelen giden yok
hasretim bende senle aynı durumdayım
sabah sapıtmış gibi yedim
neyse benm işim var kızlar
sonra görüşürüz
off cnm benım yaHasretcim bozma moralini hemen. Başka bir açıdan bakalım olaya. Bak sağlıklısın öncelikle. Allah şükretmek lazım sağlıkla aldığımız her nefes için. Ya zayıf olup kötü bir hastalığımız olsa. Allah korusun. Bizden iyi durumda olanlara bakıp kendimizi mutsuzluğa sürüklememek lazım. Aksine senden kötü durumda olanları düşünüp halimize şükretmemiz lazım cnm benim. Varsın balık etli gelin ol seni, seven böyle sevmiş ki ben daha kilo vereceğine adım gibi eminim.Beğenmeseydi zaten senle olmazdı. Sen o gün düşüneceksin sevdiğine kavuşmuşun, düğünündesin ohhhh gerisi vız gelsin tırıs gitsin. Kendimizle barışık olmamız lazım. Anlattığın olaylar çok kötü bizimde başımıza gelmedi mi geldi. Milletin ağzı torbamı büzeceksin boşver konuşsunlar. Ayrıca hedefine 8 kilo kalmış şunun şurasında. Bir sevdiğin var, işin var ne mutlu sana. Gerisini takma kafana. Böyle moralini bozup üzülme cnm benim. Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz.
Hep destek tam destek.
geçen hafta:70.5
bu hafta:70.5
gelen giden yok
hasretim bende senle aynı durumdayım
sabah sapıtmış gibi yedim
neyse benm işim var kızlar
sonra görüşürüz
Buldum mesaj sayimi.çok uykum var yahu...kimse de gelmiyor.
Içim karardı valla ...barim sevdiceğimi gorebllsem de biraz olsun moral bulsam.
Rezzancım haftalık sayıyoruz şimdilik canım bu hafta ben hesaplayacaıım haftaya anlatsam.telefondan zor oluyor...
ben toparladm kendımı bugn den ıtıbaren baslıo bzıım yuruyusler
haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee durmak yok
spor az yemek su yesılcay
buna sevindim.ben toparladm kendımı bugn den ıtıbaren baslıo bzıım yuruyusler
haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee durmak yok
spor az yemek su yesılcay
ama göremedim :) olsun...özlemek güzel :)ehehe ahh aşkk
rica ederim hayatım :)Tamamdır kaptanım. Saol cnm.
bende regl haftamı değerlendirmeyi düşünüyorum :)yemiyorum bugun kacamak yok yok yok rejıme devam hernekadar 1 kgr alsamda veririm gider biter:)
buna sevindim.
ama göremedim :) olsun...özlemek güzel :)
rica ederim hayatım :)
bende regl haftamı değerlendirmeyi düşünüyorum :)
şu bildirim işini halledeyim :)
nası değerlendircen ececik:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?