Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayrılırsan daha kötü olur canım
aynen bende öle canım ödemmi nedir bu anlamadım hormonlar ayaklandı yine bizim

günaydın kızlar , bildirim yapıp hemen okula gidiyorum ...

başlangıç : 69.6

geçen hafta : 67.6

bu hafta : 66.9

giden 700 g

hedef 58

tgdg / 67.6 / 66.9 / 0.70 / % 1.04
süper tebrikler cnm
Hasretim ağlatcan amma beni ;( valla ben ne gelinler gördüm :) sende o zamana çıtır olacan ınş.

ehehe ece çok doru dedin:)obezlerde evlenior
pskolojın bozuk sanıcak güzelim ağlama nişanlının yanında kilo ıcın 68 kılosun artık bırak 87 kiloluk halini dusunmeyı artık hayattında yenı bir sayfa ac ve 58 de olurum ben de silkin guclu ol sen cok az yıyon metabolızma calısmıor olabılır bu duzene alısmıs olabılır aralarda meyve fılan ye bıraz proteınede ara ver yapma 2 hafta filan etkılemedı senı bu hafta gordun

geçen hafta:70.5
bu hafta:70.5
gelen giden yok
hasretim bende senle aynı durumdayım
sabah sapıtmış gibi yedim
neyse benm işim var kızlar
sonra görüşürüz

off cnm benım ya
saolun ııkı warsınız hepınız

Canlar mesaj sayılarınızı göremedim.gerçi bende unutmuşum sınav stresiyle :) hemen sayıyorum.hadi herkes bulsun ve devam etsin.

Buldum mesaj sayimi.çok uykum var yahu...kimse de gelmiyor.

Günlük msj sayımızımı belirteceğiz ececiğm.
Hesap olayını bana bir yazsan cnm. Bilgisayar çok yavaş arayıp bulana kadar kriz geçiririm ben. Zahmet olmazsa.

Rezzancım haftalık sayıyoruz şimdilik canım bu hafta ben hesaplayacaıım haftaya anlatsam.telefondan zor oluyor...

ben toparladm kendımı bugn den ıtıbaren baslıo bzıım yuruyusler
haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee durmak yok
spor az yemek su yesılcay

Rezzancım haftalık sayıyoruz şimdilik canım bu hafta ben hesaplayacaıım haftaya anlatsam.telefondan zor oluyor...

Tamamdır kaptanım. Saol cnm.

Yürü be hasretiim, bravo sana. Sayende bizde gaza gelicez. Hadi taakıııım canlanalım kızlaaaar. Durmak, yılmak yok. Yola devam.

yemiyorum bugun kacamak yok yok yok rejıme devam hernekadar 1 kgr alsamda veririm gider biter:)

buna sevindim.
ama göremedim :) olsun...özlemek güzel :)
Tamamdır kaptanım. Saol cnm.
rica ederim hayatım :)
yemiyorum bugun kacamak yok yok yok rejıme devam hernekadar 1 kgr alsamda veririm gider biter:)
bende regl haftamı değerlendirmeyi düşünüyorum :)

şu bildirim işini halledeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…