Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ağrım başladığı için kendimi yorgun hissediyorum yatıcam o yüzden iyi geceler herkese...

Günaydın fıstıklar hala duruyonuz mu hadi gelin birlikte göbek atalım.allahıma şükürler olsun bugüne iyi başladım.

Kesinlikle haklısın canım,kendine dikkat et lütfen....
Günaydın fıstıklar hala duruyonuz mu hadi gelin birlikte göbek atalım.allahıma şükürler olsun bugüne iyi başladım.

Bak buna sevindim fıstık,Allah neşeni bozmasın...

hergun menulerımı yazıorum ne kacamak war bende ne bısı
dun 68 dım bugun 68.6 neden bılmıorum
kılo alcak hıc bısı yapmadım
sabah sınırden kahwaltıda cılkdırmıs gıbı yedım
sonrada basladm aglamaya
nerde napıorumda weremıorum bılmıorum
cok sınırlerım bozuk gercekten sıkldm
topıktende ayrılmayı dusunuorum
bozukldu resmen pskolojm

Hasretcim bozma moralini ınş haftaya hep beraber veririz...ygsler açıklandı.dershaneye gidip barajda kalanlardansa benim puanımız iyi...sevindim açıkçası çünkü bir türkçem iyiydi.

Günaydın canlar,bugün mutlu ve umutlu kalktım ama kilo da tık yok yine,,,,Artık gerçekten sıkıldım,dün ile bugün arasında 1 kilo fark var,bu ödem neden olur anlamADIM,reglime 1 hafta var,hormon kullanıyorum sanırım ondan oluyor,Birazdan anneme geçicem,kardeşim falan kahvaltı yapıcaz...Akşam üzeri oğlumun toplantısı var,fırsat buldukça girerim...Hepinizi öpüyorum,umarım siz kilo verirsiniz...

Günaydın Hasretim üzülme bende aynıyım,güya dün sevindim verdim diye,arkadaşta bile yemedim doğru dürüst sonuç sıfır,gerçekten sıkıldım...Herhalde havalardan ödem oluyor...

Kızlar ben çıkıyorum,sonra görüşürüz....
SAMANYOLU (69/69/0/%0)

Son düzenleme:
günaydın kızlar , bildirim yapıp hemen okula gidiyorum ...

başlangıç : 69.6

geçen hafta : 67.6

bu hafta : 66.9

giden 700 g

hedef 58

tgdg / 67.6 / 66.9 / 0.70 / % 1.04

lıse donemımde de kıloluydm ben ama farkına warmamıstm kotu bısı oldugunun
unıversteye gectım ılk once bı arkdsım wurdu yuzume kılolu oldugumu
aldırmadım yedım yedım hep yedım
87 kıloya ulastım
uzun sure gorusmedgım bı arkdsım wardı
bı ara bna ılgı duydugunu feln solemeye basladı
ıstanbla alıswerıse gımıstm onn dukkanına da ugradık
ıı guzl konustk sohbet ettk norml arkds gıbı kı oleydık zaten
sonra bı duydum kı arkmdan bı suru sey konusmus
dalga gecmıs kılomla ılgılı
ıste bızım moralımızı pskolojmızı bozan ınsanlar bunlar
nısanlımla sewglı donmlerımızde bara feln gıttıgımzde herkes dansa kalkardı ben kalkmazdım kıloluydum cunku
bakacaklardı bna gulecklerdı
kayınwldemle tanısmayı ne kadr erteledım nedenı kıloluydum cunku
bı yere yemek yemeye gıttıgmzde wc ye kalkmazdm nedenı kıloluydm cunku
dolmusa bınmeye cekınırdım sankı herkes bana bakck gıbı nedenı ...
hala oleyım hala kıloluyum ben ıstedıugım kıloya dusemıcm
gelınlık ıcınde tıpsız olcam bendwe sısko gelın olcam
dugunm boyunca kendımı begenmıcm
benı gorenler bı sısko gelın dıcekler...

öncelikle geçmiş olsun Ece, bugüne iyi başlamana sevindim. doktor işini ihmal etme bence de

Hasret, canım benim
hiiç böyle düşünüp de sıkıntı etme kendine
insan bir dönem geliyor kilo verimi duruyor
bu noktada sporla desteklemek gerekiyor ve bu dönemin geçmesini sabırla beklemek gerekiyor
vücudunun kilo veriine direnç gösterdiği bir dönemdesin anlaşılan
çünkü yediklerin, menülerin çok iyiydi
geçecek.. öyle düşün
ve dipnot şunu da belirteyim
senin fotolarına baktım ben, emin ol o gelinliğin içinde harika görüneceksin
şu anda bile fıstık gibisin ( bunları sana moral olsun diye söylemiyorum, doğru olduğunu düşündüğüm için söylüyorum )

cok tsk ederm cnm
eet oncelere bakark ıyıym belkı ama ıste yınede kendımı ıı hıssetmıorum hemde hıccc
bıde dun aksm nısanlım kılodan felan konusrken bana aslında senn fazla kılonda yok sadece dedı we dewaMINI GETRMEDI BEN ANLADM ZATEN
SADCE GOBEGIM COK BEL CEWREM COK
BASIMDAN KAYNAR SULAR DOKULDU O AN
belkıde kendımı oyuzden kotu hıssedıorum
ben aglarken sabh soz werıorum yuruyuse baslıcz ıstersen sporada kayt olalım dıo
ama ben bılıorum kı en fazla 1 gun yurucz dewamı gelmıck
24 saat karsmda dondurma ckulata cekırdek yıyo
sonrada spor yapcz dıo

ee tabi erkeklerin fazla kilo derdi olmuyor, sanırım onların metabolizmaları bizden daha hızlı
onlar yedikçe yiyorlar
bizim yerimizde olsa naparlardı merak ediyorum
işe birlikte mi gidip geliyorsunuz?
o yürümek istemese bile sen yürüyerek gidip gel mesela
veya her akşam evde hareket yaparsın
sıkma canını

Hasretim ağlatcan amma beni ;( valla ben ne gelinler gördüm :) sende o zamana çıtır olacan ınş.

evet ıse berabr gıdıp gelıoruz ama ısyerımız ewımıze cok yakın 3-4 dakıka bısı
yapıcm artık ben ılkkez kendımı bu kadr kotu hıssedıorum we ılkkkez nısanlımn yannda agladım
kılo ıcın...
oda sasırdı bu kadr taktıgımn farknda deglmıs

Hasretcim bozma moralini hemen. Başka bir açıdan bakalım olaya. Bak sağlıklısın öncelikle. Allah şükretmek lazım sağlıkla aldığımız her nefes için. Ya zayıf olup kötü bir hastalığımız olsa. Allah korusun. Bizden iyi durumda olanlara bakıp kendimizi mutsuzluğa sürüklememek lazım. Aksine senden kötü durumda olanları düşünüp halimize şükretmemiz lazım cnm benim. Varsın balık etli gelin ol seni, seven böyle sevmiş ki ben daha kilo vereceğine adım gibi eminim.Beğenmeseydi zaten senle olmazdı. Sen o gün düşüneceksin sevdiğine kavuşmuşun, düğünündesin ohhhh gerisi vız gelsin tırıs gitsin. Kendimizle barışık olmamız lazım. Anlattığın olaylar çok kötü bizimde başımıza gelmedi mi geldi. Milletin ağzı torbamı büzeceksin boşver konuşsunlar. Ayrıca hedefine 8 kilo kalmış şunun şurasında. Bir sevdiğin var, işin var ne mutlu sana. Gerisini takma kafana. Böyle moralini bozup üzülme cnm benim. Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz.
Hep destek tam destek.

Günaydın cnm. Hormon ilaçlarından olabilir. Valla bende aynı durumdayım. Napcaz böylee. :26: Görüşürüz cnm.

geçen hafta:70.5
bu hafta:70.5
gelen giden yok
hasretim bende senle aynı durumdayım
sabah sapıtmış gibi yedim
neyse benm işim var kızlar
sonra görüşürüz

Günaydın canlar, akşam uyuya kalmışım. Giremedim nete.
Ececiğim tebrik ederim. Barajı aşmışın. Lys de de başarılı olursun umarım.
Ben hesaplayamıyorum cnm. Biri yapabilirmi size zahmet bir de şu formülü yazıverinde öğreneyim unutuyorum hep.
Geçen hafta 68.0
Bu hafta: 67.8
Giden: 200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…