- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #56.741
gecms olsn ececım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydn cnm
ıyıyım allha sukur sen naslsın
bende dun aksm kornet yedım
nasıl bı rejm yapacagın
gunaydn herkese
yaa ben bu msj sayma ısını unutuorum hep ya:18::18::18::18:
Selam canım,
hani size bahsetmiştim daha önce yaptım diye. 38 günlük bir diyet ama ben ancak 15 gününe ayak uydurabilmiştim o zamanlar da:) bakalım bu kez nasıl olacak:)
bu arada, yürüyüş işini ne yaptınız? devam ediyor musunuz nişanlınla yürüyüşe?
aynen, ben de unuttum. hafta başından mı başlanıyor msj saymaya. eğer öyleyse bu benim 2. msj :)
dun aksm yuruyuse cıktk ama dondurmalı yuruyus oldu bu
bnada atarmısın cnm o lısteyıu sna zahmet
Bu arada bir şey sormak istiyorum. Akşam yeşilçay içmek sakıncalı mı kızlar?
AFErın kıscemegünaydın kızlar
ben dün hiç bişey yemeim desem yeridir
sabah 2 dilim tam bugday ekmeği ve 1 yumurtayla kahvaltı yaptım
öğlen:10 badem yedim
akşamda artık açlıktan bayılacaktım kuzenlerim geldi iş yerine günden geliyorlarmış pasta börek getirmişler
rezzana katılıyorumm insan acıkınca gözü dönüyor
ama çok yemedim 1 küçük ev poaca 2 tane bilye kadar kurabiye yedim 3 tanede yaprak sarma
burda tane olarak fazla gibi duruyor ama çok azdı
sonra kocişle yemeğe gidecektik kavga ettik
aç uyudum bende
bu olayın güzel yanı tartıda bugün cumadan -300 çıkmam
ben regl olmadım daha gerginimde gerginim
bende böle durumlar
msj 19MENUM :
SABAH
1 dılm cawdr ekmegı az peynır domates salatlık bıber 3 sıyah 2 yesıl zeytın 3 kucuk parca sucuk
ara armut yesılcay
oglen
salata
ara
portakal yesılcay
aksam
tawuk bol salata
ara belkı meywe
günaydın kızlar bende cok yorucu bir haftasonu gecırdım kacamak yok dietisyene gittim tartıda 100 gr fazla cıktım adet bende hala olamadım birde kabızım off dietisyende böle tartılıncada otomatık olarak fazla cıktım dun cok yoruldum cocukla dısarı cıktık migrosun ortasına benim velet kustu üst baş battı birde orda üst değiştirdik eve geldik sonra kaçamagım filan hıc yok kızlar ama sanırım bende kiloda deişimi yok öyle işte yine gelmeye calısıcam öğleye doğru banyo ve yemek yapıcam
MESAJ 28
Merhaba kızlar anlaşılan herkes dışarlar da geziyor,hava gerçekten çok güzel,ama heryer çok kalabalık,özellikle avm lere girilmiyor,her yerde çocuklar için eğlence var..bizde ayakkabı bakmaya gittik yine ,maalesef benim oğlumun küçük ayaklarına uygun ayakkabı bulamadık,tabii istediği modelde yoktu...artık mayıs ayında yeni modeller gelecek ona bakıcaz...
Bugün sporum yoktu,sabah evi toparlayıp pazara gittim,sonrada alışverişe,daha yeni geldim...Çok yorgunluk var üzerimde,havadan mı yoksa diyetten mi anlamadım...:44:
MENÜMÜ YAZAYIM
SABAH 1 yumurta
ARA 1 elma
ÖĞLEN tavuk,salata,yoğurt
aRA elma
AKŞAM balık,salata yicem,
Form çay ve yeşilçay içerim...Bol su içiyorum
45 dk yürüdüm...
Yarın 2 günlük lapa diyetini yapıcam...![]()
msj 20
Nurcan 2 haftada bir mi gidiyorsun diyetisyene , bu kez listeni değiştirdi mi , ne yaptı ,,
gerçekten yorucu bir gün olmuş ...
sabah:
2 dilim ekmek arası peynir tost
şekersiz nescafe
öğlen:
4 kaşık et haşlama
1 kase yoğurt
2 grissini