- Konu Sahibi Cherry Mom
- #56.761
hu huu
kimsecikler yok mu
kimsecikler yok mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten ara öğün olmayınca insan daha çok yiyor,boşver Rezzan ya kız kıza parti güzel olmuş bence de...:128:Selam kızlar, eve yeni geldim. Çoook açtım ve kaçamak yaptım maalesef. Açlıktan gözü dönünce insan hiç düşünmüyor rejim falan. Onun için ara yapmak lazım. Ben kursa gittim bugün annemdeydim. Yemek yedim öğlen ama araları yapamadım. Eve geldim kızlarla saldırdım resmen. Offff çook pişmanım.
:
Canım geçmiş olsun ,ağrılar derken şimdide soğuk algınlığı mı?OFFF Nazar mı değdi sana...Günaydın canlar...daha erken yazacaktım ama kolum fena ağrıyor.sanırım kafayı kaptım.boğazımda kötü.birşey yiyemiyorum 2 gündür...
Aslıcım hoşgeldin,menün çok iyi az bile olmuş...Yeşilçayı şimdi içiyorum,uyku kaçırabileceğini bilmiyordum,hep yatmadan içip sabaha kadar wc ye taşınıyordum...
canım içinde kafein oldugu için uyku kaçırabiliyor
başka bi zararı yok
Offf canım ya kötü bir gün olmuş gerçekten..Sendeki şişkinlik Nurcan,ikisi bir arada...günaydın kızlar bende cok yorucu bir haftasonu gecırdım kacamak yok dietisyene gittim tartıda 100 gr fazla cıktım adet bende hala olamadım birde kabızım off dietisyende böle tartılıncada otomatık olarak fazla cıktım dun cok yoruldum cocukla dısarı cıktık migrosun ortasına benim velet kustu üst baş battı birde orda üst değiştirdik eve geldik sonra kaçamagım filan hıc yok kızlar ama sanırım bende kiloda deişimi yok öyle işte yine gelmeye calısıcam öğleye doğru banyo ve yemek yapıcam
Hasretim meyveni mutlaka ye,ayrıca süt,yoğurt tüketmelisin...Saçların içinde kalsiyum gerekli unutma...Öğlen çok az olmuş bence nasıl dayandın...MENUM :
SABAH
1 dılm cawdr ekmegı az peynır domates salatlık bıber 3 sıyah 2 yesıl zeytın 3 kucuk parca sucuk
ara armut yesılcay
oglen
salata
ara
portakal yesılcay
aksam
tawuk bol salata
ara belkı meywe
Canım yeni modeller için mağazadan haber bekliyoruz şimdilik...msj 21
Arzucum internetten baksaydınız , güvenli siteler var belki bulursunuz ayakkabıyı ..sen de protein diyeti mi uyguluyorsun canım ..
sabah:
2 dilim ekmek arası peynir tost
şekersiz nescafe
öğlen:
4 kaşık et haşlama
1 kase yoğurt
2 grissini
Canım ya çok zor büyüyorlar,gerçekten sabır işi....Oğlun hasta mı ,ondan mı kustu...bilmiorum arzum valla pskolojiyi zorluyor moral sıfırlanıor böle
Geçmiş olsun Ececiğim. Bu havalar çarpıyor insanı. Benimde 2 kızım grip oldu. Bana da geçer kesin.Günaydın canlar...daha erken yazacaktım ama kolum fena ağrıyor.sanırım kafayı kaptım.boğazımda kötü.birşey yiyemiyorum 2 gündür...
MENUM :
SABAH
1 dılm cawdr ekmegı az peynır domates salatlık bıber 3 sıyah 2 yesıl zeytın 3 kucuk parca sucuk
ara armut yesılcay
oglen
salata
ara
portakal yesılcay
aksam
tawuk bol salata
ara belkı meywe
60lı kilolara düşsem bana baya moral olacak. ama hafta sonu kaçamaklarım oldu. şimdi kızıyorum kendime!
neyse, zararın neresinden dönsem kardır değil mi![]()
Aynen benim laptop yavaş zaten birde site nin ağırlığı off yaniii of.Site çok yavaş ya mesajlar gitmiyor,sonra da peşpeşe gidiyor...![]()
MESAJ 38
Nurcanım sonra görüşürüz,daha namaz kılıcam ve yemek yapıcam...Bugün başım çok ağrıyor sanırım diyetten...Ben diyet yapmadan zayıf kalmak istiyorum...:44:Çok şey mi istiyorum...Hele topikte kilo almak için uğraşanları okudukça.....:26:
msj 23
bugün gezmeye gittim demiştim ya ..2 çeşit salata yedim , 1 dilim ( küçük ) pizza ve küçük tatlı aldım ...heralde sporda onları bile harcayamadım ....10 dk eliptik bisiklete biniyorsun 100 cal ancak yakıyor . 1 dilim pasta neredeyse 400 cal ....of ya ..![]()
msj 24
bir de etrafındaki münasebetsiz insanların laflarını dinle , yok hamile misin , sen de hep böyle kilo verme derdindesin , yok git evinde yap rejim vs vs ...
o kadar yorgunum ki hem kendime kızıyorum hem de çevreme , kendimi eve mi kapatayım ya anlamadım , bazen il dışına gezmeye gidiyorum . yediğim yemek hemen 2 kilo olarak geri dönüyor , vermek çok zor ve almak bir o kadar kolay ...
msj 22
Ah kızlar spordan geldim ve çok yorgunum , oturup ağlamak istiyorum . o kadar zayıflar geliyor ki hareketleri tam bile yapmıyorlar ... ben de canım çıkıyor , ama bir türlü kilo veremiyorum .
2 ayda 2 kilo bile gitmedi . spor sonrası ertesi gün çok yorgun oluyorum ...bugün hareketlerimi değiştirdi .. bacak ve kalça çalışacağız bir ay ...hareketler çok zor ..spordan en son ben çıkıyorum ...![]()
msj 24
bir de etrafındaki münasebetsiz insanların laflarını dinle , yok hamile misin , sen de hep böyle kilo verme derdindesin , yok git evinde yap rejim vs vs ...
o kadar yorgunum ki hem kendime kızıyorum hem de çevreme , kendimi eve mi kapatayım ya anlamadım , bazen il dışına gezmeye gidiyorum . yediğim yemek hemen 2 kilo olarak geri dönüyor , vermek çok zor ve almak bir o kadar kolay ...