Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar, eve yeni geldim. Çoook açtım ve kaçamak yaptım maalesef. Açlıktan gözü dönünce insan hiç düşünmüyor rejim falan. Onun için ara yapmak lazım. Ben kursa gittim bugün annemdeydim. Yemek yedim öğlen ama araları yapamadım. Eve geldim kızlarla saldırdım resmen. Offff çook pişmanım.
:
Gerçekten ara öğün olmayınca insan daha çok yiyor,boşver Rezzan ya kız kıza parti güzel olmuş bence de...:128:
Günaydın canlar...daha erken yazacaktım ama kolum fena ağrıyor.sanırım kafayı kaptım.boğazımda kötü.birşey yiyemiyorum 2 gündür...
Canım geçmiş olsun ,ağrılar derken şimdide soğuk algınlığı mı?OFFF Nazar mı değdi sana...:50:

canım içinde kafein oldugu için uyku kaçırabiliyor
başka bi zararı yok
Aslıcım hoşgeldin,menün çok iyi az bile olmuş...Yeşilçayı şimdi içiyorum,uyku kaçırabileceğini bilmiyordum,hep yatmadan içip sabaha kadar wc ye taşınıyordum...:9:Teşekkürler...
günaydın kızlar bende cok yorucu bir haftasonu gecırdım kacamak yok dietisyene gittim tartıda 100 gr fazla cıktım adet bende hala olamadım birde kabızım off dietisyende böle tartılıncada otomatık olarak fazla cıktım dun cok yoruldum cocukla dısarı cıktık migrosun ortasına benim velet kustu üst baş battı birde orda üst değiştirdik eve geldik sonra kaçamagım filan hıc yok kızlar ama sanırım bende kiloda deişimi yok öyle işte yine gelmeye calısıcam öğleye doğru banyo ve yemek yapıcam
Offf canım ya kötü bir gün olmuş gerçekten..Sendeki şişkinlik Nurcan,ikisi bir arada...:9:Regl olsan düzelecek sanki...
MENUM :
SABAH

1 dılm cawdr ekmegı az peynır domates salatlık bıber 3 sıyah 2 yesıl zeytın 3 kucuk parca sucuk
ara armut yesılcay
oglen

salata

ara

portakal yesılcay

aksam

tawuk bol salata

ara belkı meywe
Hasretim meyveni mutlaka ye,ayrıca süt,yoğurt tüketmelisin...Saçların içinde kalsiyum gerekli unutma...Öğlen çok az olmuş bence nasıl dayandın...:50:
msj 21

Arzucum internetten baksaydınız , güvenli siteler var belki bulursunuz ayakkabıyı ..sen de protein diyeti mi uyguluyorsun canım ..
Canım yeni modeller için mağazadan haber bekliyoruz şimdilik...
Evet canım 2 günlük şok protein diyeti yaptım,bugünde lapa diyeti...Şokluyorum kendimi...:9:

sabah:

2 dilim ekmek arası peynir tost
şekersiz nescafe

öğlen:

4 kaşık et haşlama
1 kase yoğurt
2 grissini

Menü şimdilik süper....

MESAJ 36
Merhaba arkadaşlar,bugün biraz yoğundum,şimdi oğlum dersaneye gitti bir bakayım dedim ama kimseler yok...:10::10:
Bugün pirinç diyeti yapıyorum,şimdiye kadar iyi gitti..:21:Umarım bu sefer tartıya yansır,gerçi reglime 3 gün var...:50:
MENÜMÜ Yazayım
SABAH pirinç lapası,2 kaşık yoğut
ÖĞLEN aynı sadece salata ilaveli
ARA 1 elma,yeşilçay
AKŞAM öğlenle aynı olacak...
Bol bol su içiyorum,yeşilçayımı da içtim...
SPOR 45 dk yürüyüş

MESAJ 38
Nurcanım sonra görüşürüz,daha namaz kılıcam ve yemek yapıcam...:19:Bugün başım çok ağrıyor sanırım diyetten...Ben diyet yapmadan zayıf kalmak istiyorum...:44:Çok şey mi istiyorum...Hele topikte kilo almak için uğraşanları okudukça.....:26:

Son düzenleme:
Günaydın canlar...daha erken yazacaktım ama kolum fena ağrıyor.sanırım kafayı kaptım.boğazımda kötü.birşey yiyemiyorum 2 gündür...
Geçmiş olsun Ececiğim. Bu havalar çarpıyor insanı. Benimde 2 kızım grip oldu. Bana da geçer kesin.

MENUM :
SABAH

1 dılm cawdr ekmegı az peynır domates salatlık bıber 3 sıyah 2 yesıl zeytın 3 kucuk parca sucuk
ara armut yesılcay
oglen

salata

ara

portakal yesılcay

aksam

tawuk bol salata

ara belkı meywe

Süpersin Hasretcim. :nazar:

60lı kilolara düşsem bana baya moral olacak. ama hafta sonu kaçamaklarım oldu. şimdi kızıyorum kendime!

neyse, zararın neresinden dönsem kardır değil mi :ssz:

Aynen cnm. Arada oluyor, ama salmamak lazım hemen toparlanmalıyız.

Site çok yavaş ya mesajlar gitmiyor,sonra da peşpeşe gidiyor...:27:
Aynen benim laptop yavaş zaten birde site nin ağırlığı off yaniii of.

MESAJ 38
Nurcanım sonra görüşürüz,daha namaz kılıcam ve yemek yapıcam...:19:Bugün başım çok ağrıyor sanırım diyetten...Ben diyet yapmadan zayıf kalmak istiyorum...:44:Çok şey mi istiyorum...Hele topikte kilo almak için uğraşanları okudukça.....:26:

benimde basım catlıor havalardanmı aclıktanmı ne anlamadım

msj 22

Ah kızlar spordan geldim ve çok yorgunum , oturup ağlamak istiyorum . o kadar zayıflar geliyor ki hareketleri tam bile yapmıyorlar ... ben de canım çıkıyor , ama bir türlü kilo veremiyorum .

2 ayda 2 kilo bile gitmedi . spor sonrası ertesi gün çok yorgun oluyorum ...bugün hareketlerimi değiştirdi .. bacak ve kalça çalışacağız bir ay ...hareketler çok zor ..spordan en son ben çıkıyorum ...:50:

msj 23

bugün gezmeye gittim demiştim ya ..2 çeşit salata yedim , 1 dilim ( küçük ) pizza ve küçük tatlı aldım ...heralde sporda onları bile harcayamadım ....10 dk eliptik bisiklete biniyorsun 100 cal ancak yakıyor . 1 dilim pasta neredeyse 400 cal ....of ya ..:47:

msj 24

bir de etrafındaki münasebetsiz insanların laflarını dinle , yok hamile misin , sen de hep böyle kilo verme derdindesin , yok git evinde yap rejim vs vs ...

o kadar yorgunum ki hem kendime kızıyorum hem de çevreme , kendimi eve mi kapatayım ya anlamadım , bazen il dışına gezmeye gidiyorum . yediğim yemek hemen 2 kilo olarak geri dönüyor , vermek çok zor ve almak bir o kadar kolay ...

Günaydın fıstıklar...
Bu havalar fena çarptı beni bir de deniz kenarında yürüyünce....
Bugün 3. Gün birşey yiyemiyorum.bir tek dün akşam yemeği yedim...
2 kase kabak yemeği biraz peynir...

msj 23

bugün gezmeye gittim demiştim ya ..2 çeşit salata yedim , 1 dilim ( küçük ) pizza ve küçük tatlı aldım ...heralde sporda onları bile harcayamadım ....10 dk eliptik bisiklete biniyorsun 100 cal ancak yakıyor . 1 dilim pasta neredeyse 400 cal ....of ya ..:47:

msj 24

bir de etrafındaki münasebetsiz insanların laflarını dinle , yok hamile misin , sen de hep böyle kilo verme derdindesin , yok git evinde yap rejim vs vs ...

o kadar yorgunum ki hem kendime kızıyorum hem de çevreme , kendimi eve mi kapatayım ya anlamadım , bazen il dışına gezmeye gidiyorum . yediğim yemek hemen 2 kilo olarak geri dönüyor , vermek çok zor ve almak bir o kadar kolay ...

bnmde eliptik bisklet 10 dkda 100 kalori yaktırıyor demek doğruymuş :))
bende dün akşam 25 dk yaptım
pazar gnü 45 dk yaptım
seni o kadar iyi anlıyorumki
tatilde 1 haftada 4 kilo alıp geldim
hemen alan bünyelere sahibiz malesef deryacım
ömür boyu dikkat etek zorundayız

msj 22

Ah kızlar spordan geldim ve çok yorgunum , oturup ağlamak istiyorum . o kadar zayıflar geliyor ki hareketleri tam bile yapmıyorlar ... ben de canım çıkıyor , ama bir türlü kilo veremiyorum .

2 ayda 2 kilo bile gitmedi . spor sonrası ertesi gün çok yorgun oluyorum ...bugün hareketlerimi değiştirdi .. bacak ve kalça çalışacağız bir ay ...hareketler çok zor ..spordan en son ben çıkıyorum ...:50:

Sıkma canını, spor yaparken bir süre direniyor vücudun ama sonrası çorap söküğü gibi geliyor. bence spora tam gaz devame t. hayrını göreceksin eminim:nazar:

msj 24

of off, onların ağzı torba olsa diyorum bazen:ssz:
diyette olduğumu bazı insanlara söylemiyorum ben. az yiyorum onların yanında, karnım tok vb bahaneler öne sürüyorum. yoksa dediğin gibi laflar duymak işten bile değil. çok kızıyorum yaa böyle boş boğaz insanlara:36:

günaydın kızlar kaçamaksız birgün olur inşallah bende evi temizledim yoruldum baya yaw off tartıda hep fazla cıkıorum adet gelmedi şiştim iyice nie bizim takımda kimse doğru düzgün kilo veremior yaw lanetlendik sanki off:(
kuş kadar yiyip yine veremioz ilginç bünyeye sahibiz vesselam :)

Son düzenleme:
gunaydn kızlar nasılsuınz
ıcımde hıc rejm yapma ıstegı yok nedn bılmıorum :(
dun ıs yerıne bı arkdsın sewglısı geldı ben sok kızı gormeyın ya
ıp gıbı bayıldım resmen
yuz guzllıgı pek yok ama fızıgı yetıo zaten
off ben ne z amn olcm ole yap yap aynı
can bu ıste yemek ıstıo
dun aksm yemege gıttık kız nerdeyse hıc bısı yemedı
demekkı onun ıcın ole zayf :18::18: benım tabagımda hıc bısı kalmadı
o azcık yedı patladım demeye calısıo bıde turkcede bılmıo rus:41::41::41::41:
offfffffff offfffffffffff