Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada arkadaslar tartılma olayını nasil yapıyorsunuz cumaya kadar hic tartilmiyormusunuz haftada bir tartilmanın daha iyi olduğu söyleniyor ama ben dayanamıyorum ve sürekli tartılma modundayim ne dersiniz

ben bugun dayanamadım tartıldım ama tartılmıcam yaw artık pskolojiyi etkilyor

dün paylaşımı okudum birincilik sizin :65: püsküüt o arkadaşın hesaplamasının hatalı olduğunu söylemiş.. Geri dönen bir üye sanırım :30:

neyse cuma olmadan paylaşımızı bekliyoruz merakla :52:
:)paylaşıcam tez zamanda

Merhaba herkese,

Valla ben süratle kilo vermeye devam ediyorum. Halen inanamıyorum bu duruma. :)

tunituni, ben her gün tartılanlardanım. Tartı ile ortodoks evliliği yaptığım için ayrılamıyorum kendisinden. :)
yoksaa bu hafta 1. yine bizdenmi çıkıcak :)ahaha ortodokslarda ayrılmak yokmu yoksa

öğlen yemeğim
börek :(((((((((
ya akşama bişey yemek haram oldu sanki bugün.
ayy nedesemkii bilemedim şimdi
msj 17

merhaba kızlar , yeni bir güne merhaba ..

sabah

nesfit ve süt

ara

elma 1 su brd su

öğlen

1 kase çorba ve yoğurtlu bulgur dolması , salata ..

akşam

nesfit
vay derya hanım haftaya çok iyi başlamışık :nazar:aman nazar değmesin

selam arkadaşlar ben geldim size bakmaya yorumlarımı filan yaptım nete bakınıorum şimdi hemde bir kahve içiorum

zaten bu hergun tartılmayın dmeelrinin sebebı fazla çıkınca moral bozulması evet orası doğru fazla çıkınca moralim bozuluyor ama eksik çıkıncada acayıp motive oluyorum onun içinde mütemadiyen tartılıyorum:))

slm kızlar benim şansımdan mıdır nedir geçen hafta tek bir iş yoktu bu gruba katıldıktan sona işler arttı
uğurlu geldiniz galiba :)

benim bugünkü menüm
sabah 1 çay
1 tost
öğle 1 porsiyon mantı
1 kase çorba ve bir dilim baklava

bu arada ben çizelgemi ekleyemiyoruummm

farkındayım canım dengelemek için akşam yemek yiyemeyeceğim
bu yediklerim toplam 1237 kaloriymiş umarım doğrudur
kalori sepetine bakıyorsan doğru oluyor genelde zor olcak akşam yemegı yemeden neyse bugunlukte böle olsun:)
iştemisin sen evdemi

Menümü yazayım:

Sabah:

Süt+mısır gevreği+yulaf

ara: nescafe ve 1 galeta

Öğlen:

yoğurt çorbası + 5 yk patates oturtma :18:

ara: nescafe

Akşama Allah Kerim :1:

Menümü yazayım:

Sabah:

Süt+mısır gevreği+yulaf

ara: nescafe ve 1 galeta

Öğlen:

yoğurt çorbası + 5 yk patates oturtma :18:

ara: nescafe

Akşama Allah Kerim :1:

güselmiş şekerim bişi olmaz patates oturtmadan ekmek yememişin nasılsa nescafeyi sütlm içiorsun sademi

kalori sepetine bakıyorsan doğru oluyor genelde zor olcak akşam yemegı yemeden neyse bugunlukte böle olsun:)
iştemisin sen evdemi

ben işteyim akşam da girebilirim fakat evde tadilat var eve gidince onunla uğraşıyoruz.
bir de akşam yemek yemesem sadece meyve ve yoğurtla atıştırsam olmaz mı acaba

güselmiş şekerim bişi olmaz patates oturtmadan ekmek yememişin nasılsa nescafeyi sütlm içiorsun sademi

nURCAN, NESKAFE ŞEKERSİZ VE YARIM YAĞLI SÜT İLE İÇİYORUM. BİR NESCAFEYİ TERK EDEMİYORUM BEN YAA. ŞEKERSİZ OLUNCA BİRŞEY OLMAZ UMARIM:ssz:

ben işteyim akşam da girebilirim fakat evde tadilat var eve gidince onunla uğraşıyoruz.
bir de akşam yemek yemesem sadece meyve ve yoğurtla atıştırsam olmaz mı acaba

BEN ÖĞLEN KAÇIRDIĞIMDA AKŞAM SADECE YOĞURT VE ARA OLARAK DA ELMA YİYORUM. SANIRIM BİR SIKINTI OLMAYACAKTIR

kusura bakmayın bir fiyat teklifi hazırlıyordum caps lock açık kalmış.

aman dikkat edeyim de fiyat teklifine menümü felan yazmayım :) bu dalgınlıkla onu da yaparım Mazallah :))

bende sabah yarım yufkayı yedikten sonra öğle yemeği yemedim daha doğrusu yiyemedim, o kadar tokumkii, ne güzel bu diyet insanın cidden midesinide küçültüyor yoksa eski halim olsa yarım yufka nedirkii:)) su anda elma çayı içiyorum akşamada ızgara köfte yemeyi düşünüyorum bakalım:))

bende sabah yarım yufkayı yedikten sonra öğle yemeği yemedim daha doğrusu yiyemedim, o kadar tokumkii, ne güzel bu diyet insanın cidden midesinide küçültüyor yoksa eski halim olsa yarım yufka nedirkii:)) su anda elma çayı içiyorum akşamada ızgara köfte yemeyi düşünüyorum bakalım:))

Back
X