Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öğle yemegınde nohut ve 1 dilim ekmek yoğurt bir tanede tazesogan yedim hususi olaraktan susayayımda su içeyim die bakalım yeşilçayımda demlenior hani aklına gelmeyenlere getireyim akıllarına yeşilçayı:) kızlar migrostan kepekli kurabiye aldım içinde vişne var 2 tane yedim güzel ama şekersizdi öneririm sizlerede

msj 25

benim de tatlı krizlerim geldi ama mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum ...öğlen yemeğin gayet güzel canım ..

msj 26

kızlar akşam nesfit yiyemedim , pazara gittim ve geldiğimde çok yorgundum , tarhana çorbası ve lahanaya sarılmış bulgur köftesi yemeği yedim .... ekmek yoktu ama nesfit yemedim diye

vicdan yaptım ..yok gerçekten ben irademe hakim olamıyorum ,,,her pazartesi başlayıp akşam diyeti bitiriyorum galiba ..onun için yerimde sayıyorum ...:47::47:

msj 27

kızlar ben de çıkıyorum , akşam bir ara uğrarım ..

Arzucum kolay gelsin , her gezmenin sonunda bir temizlik ve yorgunluk oluyor ...o da gülün dikeni olsun canım ...

Nurcan sana da kolay gelsin canım ...ben de yazılı okuyayım , sonra da kitap okurum ...

pazar gününü kaçamaksız tamamladım
pztsi:
kahvaltı 1 dilim kepek ekmek,domates,salatalık,maydonoz,1 kk b peynir, 2 kaşık menemen
öğlen toplamda yarım tatlı tabağı pilav üstü k fasulye
akşama kadar 2 yeşil elma
akşam 1 muz, 1 paket balık kraker
bugün su fazla içemedim, yatana kadar tamamlamalıyım eksiği

msj 26

kızlar akşam nesfit yiyemedim , pazara gittim ve geldiğimde çok yorgundum , tarhana çorbası ve lahanaya sarılmış bulgur köftesi yemeği yedim .... ekmek yoktu ama nesfit yemedim diye

vicdan yaptım ..yok gerçekten ben irademe hakim olamıyorum ,,,her pazartesi başlayıp akşam diyeti bitiriyorum galiba ..onun için yerimde sayıyorum ...:47::47:
nesfit zaten cok salıklı değilki bence güsel olmus
bişey sorucam maway sen bu hafta 3.0 kilo mu verdin :26:
evet canım 3 kgr verdim ama şu linklere baktım verdiğin ama nereye yazmam gerektiğini bulamadım kaptan belki yardımeder ece geldinmi bir yaz

pztsi:
kahvaltı 1 dilim kepek ekmek,domates,salatalık,maydonoz,1 kk b peynir, 2 kaşık menemen
akşam hiç sağlıklı beslenmemişin canım

ay bugün ne kadar canlıymış burası walla toptan okuyunca kıskandım ama işte olduğum için size katılamadım ama ne güsel cıwıl cıwıl
bülbül gibisinis maşallah :))

sabah: 2 haşlanmış yumurta
dere otu
maydanoz
1 adet çawdwr ekmeği yarısı peynirli

ara: 2 bardak neskafe - layt süt tozu şekersiz

öğlen : biraz peynir
yarım salatalık
2 yeşil biber
2 yk haşlanmış nohut
1 pet bardak ayran
(yani peynirli nohut slatası gibi bişi

ara:14.30
2 bardak 7 otlu çay
1 bardak yeşil çay

ara 16.30 7-8 adet yulaflı püüsküüt (işten geç çıkacağımız belli olduğu için )

akşam 21.35

aslında yenilmemesi gereken bi saat
tatlı istedi canım bastırmak için
peynir ve 7-8 zeytin

ama bastıramadım

süte yulaf ezmesi we muz koydum
we 2 kase yedim

ewet utanarak söylüyorum 2 kaseee
kınayın beni :((((((((((

ay bugün ne kadar canlıymış burası walla toptan okuyunca kıskandım ama işte olduğum için size katılamadım ama ne güsel cıwıl cıwıl

dere otu
maydanoz

yarım salatalık
2 yeşil biber
2 yk haşlanmış nohut
1 pet bardak ayran

2 bardak 7 otlu çay
1 bardak yeşil çay

akşam 21.35

peynir ve 7-8 zeytin

ama bastıramadım

we 2 kase yedim

normal yemegını yeseydin daha iyi olurdu

Akşama kadar herşey çok güzelmiş arkadaşım,az yiyince maalesef sonrası daha kötü oluyor,yani ben öyleyim,gözüm dönüyor resmen...:50:

msj 26

Menün çok güzel Deryacım,gayet sağlıklı olmuş...:nazar:
pztsi:
Fatoşcum akşam çok az olmuş dayanabilirsin umarım,biraz süt veya yoğurt tüketmen gerek...:54:

haklısınıs kıslaar

işte yemek yememek için yaptıklarım daha fazla atıştırmama sebep oluyo

du bakalım bi plan yapmam düzene sokmam lazım ama nasıl...

tşk ederim canlar..

Menümü yazıp çıkayım çok yorgunum...Bu arada kflakes diyeti yaptığımı belirteyim de sorun olmasın...
SABAH spora gidicem diye tarçınlı süt içtim
SAAT 11 kflakes+yarım bardak süt
ÖĞLEN 15 2 kaşık taze fasülye ,1 dolma,salata,yoğurt
AKŞAM 7,30 öğlen ile aynı+5 hurma
Su 2 litre oldu,2 kupa yeşil çay da içtim
SPOR 1 saat step+aerobik,30 dk yürüyüş

Benden bugünlük bu kadar kızlar,Ece girmemiş merak ettim,hepinize iyi akşamlar...:3:

Selam kızlar nasılsınııııız?
Ben hala çalışıyorum. Bugün 10 kere yerimden kalkmışsam şanslıyım. Yarın kilo vermemiş çıkarsam işimden şikayetçi olmaya başlayacağım.

Geçen hafta 3.4 kilo vermişim. Bu hafta da aynı kiloyu vermem lazım ama bu hareketsizlikle ne olacak merak ediyorum.

Sizler ne alemdesiniz? Diyet listelerinizi takip ediyorum da zeytin yiyenler var. Çok yağlı ve kalorili değil mi zeytin acaba? Ne tip zeytin yiyorsunuz?

Son düzenleme:
nesfit zaten cok salıklı değilki bence güsel olmus

evet canım 3 kgr verdim ama şu linklere baktım verdiğin ama nereye yazmam gerektiğini bulamadım kaptan belki yardımeder ece geldinmi bir yaz

akşam hiç sağlıklı beslenmemişin canım

canım ama 4 kilo yazmışlar sana listede.. aşağıdaki arkadaşın 3,4 verdiğine göre o birinci olur.. kaptanınız bi düzeltsin onu yanlışım yoksa :31:

Ben hala çalışıyorum. Bugün 10 kere yerimden kalkmışsam şanslıyım. Yarın kilo vermemiş çıkarsam işimden şikayetçi olmaya başlayacağım.

Geçen hafta 3.4 kilo vermişim. Bu hafta da aynı kiloyu vermem lazım ama bu hareketsizlikle ne olacak merak ediyorum.

Sizler ne alemdesiniz? Diyet listelerinizi takip ediyorum da zeytin yiyenler var. Çok yağlı ve kalorili değil mi zeytin acaba? Ne tip zeytin yiyorsunuz?

Yaaa yaz geldi ama çok hoş bir video buldum. Paylaşmak istedim. Ben her mevsim şal takan biri olarak çok ilgimi çekti. Umarım sizlerin de ilgisini çeker. Videoyu da çok güzel hazırlamışlar.

[video=youtube;5LYAEz777AU]http://www.youtube.com/watch?v=5LYAEz777AU[/video]

canım ama 4 kilo yazmışlar sana listede.. aşağıdaki arkadaşın 3,4 verdiğine göre o birinci olur.. kaptanınız bi düzeltsin onu yanlışım yoksa :31:

Amaaaan ne olacak senarist ha ben ha Nurcan. :) Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için. \o/

PS: Biri bana şu şirin smiley'ler nereden yapılıyor öğretebilir miiiii? :(

selam kızlaaar. günaydın. ben de geldim.kahvaltım bir poğaça
öğlen bir küşük tabak sarma
akşamı bilmiyorum.öğlen de yürüyüş yapcam inş.

Merhaba çıtırlarım,nasılsınız:16:
Sabah erkenden spora gittim,bizim hoca izne çıkmış gelen hoca canımızı çıkarttı..:27:Eve gelip duş aldım,birşeyler yiyip doğru pazara...Gel yerleştir,sonra malum haftasonu ev uçmuş,toparladım,çamaşırlar makinede yıkanıyor,kuruyanlar birazdan ütülenecek,bir de yemek yaptım mı tamamdır....Eeeee sizle neler yapıyorsunuz,geçmişi okuyup geleyim....:3:

Arzu yeni hoca iyidir bak her zamankinden farklı tempo vücuda iyi gelir bence.

selaaaaaaaaaaaaaam
ben geldım:16::16:
kızlar duydugum seler karsısında cnm yemek ıstemıo:9::9::9:
her benı goren sok oldu
cok guzl olmussn dıolr:9::9:
yengemn abıyesı wardı cok begenıodum olmuodu tabıkı bana
annem hasret sacmalama sen onun ıcıne asla gıremessn dıodu
sımdı gıydm annm aglıcktı nerdeyse:9::9::9:
noldu sna bole dıo:9:
bende bu kadr zayfladıgımı sanmıodum ama basarmısın yane
ama cok gec saatlere kadr oturup bısıler tıkınıoruz
cok kacamk yaptıgım solenemz bol bol su ıcıorum
ıns kılo almadan donerım aranıza
sewıorum sızı
hersey sızlerın sayesınde:16::16::16::16:

Hasretim özledim canım yaa çabuk dön :ssz:
ne güzel değil mi giyemediklerini giyebilmek. darısı hepimizin başına. eski kıyafetlerime girebileceğim günü iple çekiyorum walla.

Canım inşaallah bende umutluyum ve kararlıyım bu sefer bakalım cuma günü anlarız...
Hasret ailesini ziyarete gitti,izinl yani...
Geçmiş olsun hastalığın çok uzun sürdü,halsiz kalmışsındır ,çocuklarda var,Allah kolaylık versin....Dondurmayı görmedim sanma,ama dondurmaya ben de hiç dayanamam ki....:50:Sana kızamam yani...:9:Kelin ilacı olsa başına sürermiş...:60::60:

Arzu, walla halsizlik hat safhadaydı dün ama bugün şükürler olsun daha iyiyim.
walla senin dondurmaya laf ederken gördün mü bak 2 gün sonra ben de yedim, buna da ilahi adalet derler :1:
neyse, napalım o kadar da olsun, bebek emziriyorum ne de olsa ( bu da benim bahanem olsun :1: )

Aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum bazen. Ofiste yemek yiyor olmak çok can sıkıcı. Daha başka ne yiyebilirim bilemiyorum. Önerisi olan?

walla aynı şeyleri yemek haklısın sıkar, alternatif olarak konserveler olabilir. veya ev yemekleri yapan biryer varsa en iyisi orası bence.

msj 23

Hilalcim ben de nescafeyi merak etmiştim , şekerli mi diye ...ben şekersiz içemiyorum , kokusunda gerçekten davet var , okulda içtiklerinde dayanamıyorum ..
diğer yediklerin çok iyi ...ben de sabah ve öğleni ayarlıyorum da akşam ipin ucunu kaçırıyorum heralde ..

Derya, aslında bence öğlen öğünü güzelce doymalı insan. çünkü dediğin gibi akşama kadar açlık hissedince bu kez de akşam yükleniyoruz o da daha kötü oluyor.

bu arada, ben nescafenin kokusuna da kendisine de hastayım, hatta şu an nescafemi yudumluyorum (:

msj 27

kızlar ben de çıkıyorum , akşam bir ara uğrarım ..

Arzucum kolay gelsin , her gezmenin sonunda bir temizlik ve yorgunluk oluyor ...o da gülün dikeni olsun canım ...

Nurcan sana da kolay gelsin canım ...ben de yazılı okuyayım , sonra da kitap okurum ...

Derya, sen ne öğretmeniydin ?

pztsi:

malesef akşam yemeğin cıs olmuş, ama zaman zaman hepimizin başına geliyor sıkma canını. bundan sonrasına dikkat edersin olur biter

dere otu
maydanoz

yarım salatalık
2 yeşil biber
2 yk haşlanmış nohut
1 pet bardak ayran

2 bardak 7 otlu çay
1 bardak yeşil çay

akşam 21.35

peynir ve 7-8 zeytin

ama bastıramadım

we 2 kase yedim

akşam yemeği yesen daha iyi olurdu sanki, böylece o tatlı isteği de belki hiç gelmezdi. benim de acaip bir çikolata tutkum var ne yalan söyleyim bazen kendimden geçiyorum diyet hak getire, ama sonrasında bir pişmanlık duyuyorum sorma.

Menümü yazıp çıkayım çok yorgunum...Bu arada kflakes diyeti yaptığımı belirteyim de sorun olmasın...
SABAH spora gidicem diye tarçınlı süt içtim
SAAT 11 kflakes+yarım bardak süt
ÖĞLEN 15 2 kaşık taze fasülye ,1 dolma,salata,yoğurt
AKŞAM 7,30 öğlen ile aynı+5 hurma
Su 2 litre oldu,2 kupa yeşil çay da içtim
SPOR 1 saat step+aerobik,30 dk yürüyüş

Benden bugünlük bu kadar kızlar,Ece girmemiş merak ettim,hepinize iyi akşamlar...:3:

menünü çok beğendim Arzu, cumaya hayırlı haberlerini bekliyorum

ben normal bildiğin zeytinden yiyorum, öyle diyet zeytin felan benim aklım almıyor açıkçası. ama yediğimde en fazla 3 tane yerm ki o da haftada 1 veya en fazla 2 gün. o kadardan da birşey olacağını sanmıyorum.

selam kızlaaar. günaydın. ben de geldim.kahvaltım bir poğaça
öğlen bir küşük tabak sarma
akşamı bilmiyorum.öğlen de yürüyüş yapcam inş.

poğaça - dışarda satılanlar özellikle - kalori bombası, yağ deposu. aman dikkat

Back
X