Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim de canım fıstıklı çikolata istiyooooooor.

olsa da yesek :37:

nesquıklı suuut:)

:51: bayılırım

kızlar bu arada szin baskülünüz hangi marka ve memnunmusunuz
benim baskül bi garip üstüste çıktığım her değer farklı olabiliyor
çok değil ama 200 300 gr oynuyor beni deli ediyor
benimki sinbo ama değiştiricem cünkü benim için 100grmın bile önemi büyük

benim baskülüm dijital değil. çok memnunum. bir dijital almıştım sene önce sürekli değişik tartıyordu ben de yine eski emektarıma dönmüştüm o zamanlar. bu arada, benim baskülde her bir kilo arasında 3 çizgi var, yani mesela 50 ve 51 kilo arasında 3 çizgi ( 50,25 / 50,5 / 50,75 gibi ) . her çizgi 250 gr. dolayısıyla bugünkü kilomun yanlış olma ihtimali yok :1:

kızlar siz ne yapıyorsunuz yaaaaaa
lütfen yapmayın bahsetmeyin böyle tehlikeli konulardan :20:

tamam sustuk :17:

canım neden kafa karıştırıyor ki? kilomdan eminim ama sorun olacaksa 68,3 yapabilirsin sorun değil.

pekala tuni, Allah bağışlasın. doğum sonu mutlaka kalıyor kilo ama biz hep birlikte vereceğiz hayırlısıyla:16:

ya benimki gerçekten biraz garip oldu, hamile kaldığımda zaten kiloluydum, 84 kiloydum, hatta drum biraz zaman geçsin eğer kilo alacak olursan diyetisyene yönlendirirm bile demişti:) ama sonra nasıl bir bulantı iştahsızlık 3 uncu ayın sonunda ben 77 kiloydum, hiç bişey yemek canım istemiyrduki ben hayatım boyunca hep iştahlıydım kendime hayret ediyrdum, annemle ryemek yerken bende böyle yiyormuydum diye bile düşünüyordum yemek yemeği unutmuştum:) 6. aydan sonra hafif geçti ama sonrada gebelik diyabeti çıktı drumda çok pimpirikliydi bana dikkat etmezseniz bebğiniz karnınızda ölür! dedi zaten sonra drumu değiştirdim
ama ben o pskolojıyle o kadar dikkat ettimki bebeğime bişey olmasın diye
velhasıl doğuma gittimde 83 kiloydum
doğumdn sonra 77 herşey çok guzledi görenler şaşıryr millet şişer kilo alır sen nasıl vermişsin diye
bende emzirikende versem hayalimdeki 6lı rakamlara bile düşerim diyrdum
ama öyle olmadııı
yedim içtim yattım derken oğluşum 5 aylıkken bir tartıldım 87 kiloyummm:(
kabus gibi
uzun yazdım ama maksat zaten birbirmizi tanımak değilmi:)
sonra diyetisyen kavitasyon radyofrekans hepsine gittim olmadı 3 ayda ancak 3 kilo verebildim
ama 16 nisandan beri muthiş azimliyim internnette dolaştım burayı gördüm kilo veren insanları bende başaracağım inş dedim:)

ya benimki gerçekten biraz garip oldu, hamile kaldığımda zaten kiloluydum, 84 kiloydum, hatta drum biraz zaman geçsin eğer kilo alacak olursan diyetisyene yönlendirirm bile demişti:) ama sonra nasıl bir bulantı iştahsızlık 3 uncu ayın sonunda ben 77 kiloydum, hiç bişey yemek canım istemiyrduki ben hayatım boyunca hep iştahlıydım kendime hayret ediyrdum, annemle ryemek yerken bende böyle yiyormuydum diye bile düşünüyordum yemek yemeği unutmuştum:) 6. aydan sonra hafif geçti ama sonrada gebelik diyabeti çıktı drumda çok pimpirikliydi bana dikkat etmezseniz bebğiniz karnınızda ölür! dedi zaten sonra drumu değiştirdim
doğumdn sonra 77 herşey çok guzledi görenler şaşıryr millet şişer kilo alır sen nasıl vermişsin diye
ama öyle olmadııı
kabus gibi
sonra diyetisyen kavitasyon radyofrekans hepsine gittim olmadı 3 ayda ancak 3 kilo verebildim
ama 16 nisandan beri muthiş azimliyim internnette dolaştım burayı gördüm kilo veren insanları bende başaracağım inş dedim:)

ben de 65 kilo ile hamile kaldım. normalde 56-58 arası gidip geliyordum ama 65e çıkmıştım o aralar. doğuma gittiğimde 74 kilo idim. doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda 69u gördüm ama sonra aynen dediğin gibi bir yemek bir içmek :)) ben aynı zamanda çikolataya çok çok çok ama çok düşkünüm. tüm hayatımda böyle oldum yeni birşey değil. gece gündüz saate bakmaksızın yedim işte sonunda 76 oldum:)) aklım başıma geldi kıyafetlerin hiçbiri olmayınca. işe başlayacağımda mecbur gittim birkaç kıyafet aldım. ya gardropu değiştireceğim ya kiloyu dedim. kilo vermek daha cazip geldi :1:

işte böyle

4 Mayıs 2012 *** 255. Etap *** 4. Takım
11 Mayıs 2012 *** 256. Etap *** 5. Takım
18 Mayıs 2012 *** 257. Etap *** 6. Takım
25 Mayıs 2012 *** 258. Etap *** 7. Takım

1 Haziran 2012 *** 259. Etap *** 8. Takım
8 Haziran 2012 *** 260. Etap *** 9. Takım
15 Haziran 2012 *** 261. Etap *** 13. Takım
22 Haziran 2012 *** 262. Etap *** 14. Takım
29 Haziran 2012 *** 263. Etap *** 1. Takım

bu hafta liste yapma sırası sizde kızlar
haberiniz var dimi
kolay gelsin şimdiden:16:

4 Mayıs 2012 *** 255. Etap *** 4. Takım
11 Mayıs 2012 *** 256. Etap *** 5. Takım
18 Mayıs 2012 *** 257. Etap *** 6. Takım
25 Mayıs 2012 *** 258. Etap *** 7. Takım

1 Haziran 2012 *** 259. Etap *** 8. Takım
8 Haziran 2012 *** 260. Etap *** 9. Takım
15 Haziran 2012 *** 261. Etap *** 13. Takım
22 Haziran 2012 *** 262. Etap *** 14. Takım
29 Haziran 2012 *** 263. Etap *** 1. Takım

bu hafta liste yapma sırası sizde kızlar
haberiniz var dimi
kolay gelsin şimdiden:16:

canım ben paylaşım alanına yazmıştım sıra bizde misafir var hemen hazırlayamam ama geciktirmem de diye...:ssz:

ben geldümmmm kismeee yokmuuuuuuuuuu

ayyyyy sız olmazsanız ben anladımkı zayıflamam imkansızzzz homili gırtlak yiyom yaa hastaydım ki halaa iyi değilim vitamınlerdenmı neden anlamadım doymak bilmiyorum sinirden ağladım yaa artık nolur tokatlayın tekmeleyın bişeyler yapın kendime getişrin benii

yine başa döndüm döt döbek aldı başını gitti nasıl ericem ben ya ne pis boğazım ne iradesizim ben ya tühh yazıklar olsun bana boğazıma sahip çıkamıyorum sumocular gibi oldum
akvaryumum var içinde bi çok balık en tombuluna benim adımı verdi eşimm ayyy kendime de itiraf etmiş oldum burada sinir oldum akşamdan beri eşimi boğmak istiyorum kendi de kemik torbası
ohhhh içimi döktüm be

ama öyle olmadııı
kabus gibi
inşallah canım hepbirlikte başarıcaz

Şu yaseminli yeşil çaya bayılıyorum kızlar yaaaa. O kadar güzel geliyor ki anlatamam. Çikolatanın yerini tutmasa da iyi geldi, bastırdı hani :)

ben sürekli içiyorum yasemin sinirlerede iyi geliormus

ben geldümmmm kismeee yokmuuuuuuuuuu

ayyyyy sız olmazsanız ben anladımkı zayıflamam imkansızzzz homili gırtlak yiyom yaa hastaydım ki halaa iyi değilim vitamınlerdenmı neden anlamadım doymak bilmiyorum sinirden ağladım yaa artık nolur tokatlayın tekmeleyın bişeyler yapın kendime getişrin benii

yine başa döndüm döt döbek aldı başını gitti nasıl ericem ben ya ne pis boğazım ne iradesizim ben ya tühh yazıklar olsun bana boğazıma sahip çıkamıyorum sumocular gibi oldum
akvaryumum var içinde bi çok balık en tombuluna benim adımı verdi eşimm ayyy kendime de itiraf etmiş oldum burada sinir oldum akşamdan beri eşimi boğmak istiyorum kendi de kemik torbası
ohhhh içimi döktüm be
hoşgeldin özlem valla komik geldi yazdıkların ama ne kadar da gerçek:)

1.olmuşuk kilo veren arkadasları tebrikederim:)
bilge bireysellerde 3.olmuş tebrikler:)

tebrik ediyorum birinci gelen arkadaşlarımızı ve de azcık kıskanıyom keşke bende her hafda birinci gelebilsem de kurtulsam şu yükümden

Merhaba arkadaşlar,iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler,oğlum ameliyat oldu,iyiydi eve geldim malum öbür oğlum evde..Aklım onda ama emin bir yerde diye takmıyorum,sabah çıkışı yapılacak zaten..Terör estirdi valla çok yorgunum,yemeği beğenmez,tampondan sıkılır,valla kaçarcasına çıktım hastaneden...yarına enerji toplamam lazım...:9:Allah acısını göstermesin çok yoruyor beni...hastaneden biraz önce geldim,yemek yerken size bakayım dedim.1.olmuşuz çok sevindim,BİLGECİM seni özellikle kutluyorum..:nazar:

evet Ece, malesef yine öyle. gün içinde sürekli girip bakıyorum kendi msjımı görüp çıkıyorum gruptan :ssz:

Bu arada, benim eşim de kardeşim de makine mühendisi. makine müh. demek çizim demek değil öncelikle onu söyleyim. çizimleri zaten teknikerler yapıyor. mühendislerin de çizim yaptıkları durumlar oluyor ama şu da var ki makinenin çok çalışma dalı var. örneğin kardeşim ISO işine bakıyor. kalite üzerine yani, çizimle vs hiç alakası olmayan bir durum. doğalgaz konusunda çalışırlarsa çizim yapmaları vs gerekiyor daha çok, onda da bilgisayarlar sağolsun. yani çizim hususunda için rahat olsun.
.
Canım verdiğin bilgiler için sağol,içimi rahatlattın...Bu hafta da iyi kilo vermişsin...:nazar:
msj 1

günaydın canlarım , dün annemi hastaneye götürdük , aniden rahatsızlandı , onun için uğrayamadım .

bildirim yapıp çıkacağım ..

Arzucum senin hesabı kopyaladım , aynı gidiyoruz ....sürünmeye devam ,,,,
Canım geçmiş olsun,valla haklısın Deryacım sürünüyoruz resmen...:50:
msj 3

slm kızlar benim kilom

geçen hafta79,3
bu sabahki 78.1 kg olmuş :21: 65 beni bekle geliyorum
Canım tebrikler,senin bu kalori hesaabından hiç birşey anlamıyorum ben...:50:

tamam ama dediğin gibi yeniyiz dün hariç ben sürekli bişeyler yazmak için uğraştım, ama sonuçta hepinizin birbiryle bi paylaşımı var cevap veriyorsunuz soru soruyorsunuz ben kimseyi tanımıyorum, ve yazdığım herşey sürekli havada kaldı, kendim çaldım kendim oynadım gibi bişey oldu, sürekli girdim baktım bana bişey diyen yok, birisinin yormuna yazayı desem genelde karşılıklı diyaloglar olmuş arayamı dalayım,bikaç kişi ancak cevap verdi, acıkcası, e yediğimi yazdım soru sordum yorum yaptım ama dediğim gibi hep kendi kendime gibi oldu, sızleri tanıdıkça samimi oldukça muhabbet mutlaka daha cok açılır ama yeni alınan kişininde deliler gibi paylaşımda bulunması zor zaten:(( siz bilirsiniz..:(
Artık sana Tuni diyoruz,canım bu aralar paylaşım az haklısın,inan bende çoğu mesajıma cevap alamıyorum....Sadece bazı arkadaşlar yazıyor...ben de çok zor kilo verenlerdenim,ama artyık diyetisyene gidip tahlillerimi yaptırıcam galiba....

ohhhh içimi döktüm be
MESAJ 7
Canım ya hoşgeldin,alemsin yani yazınla beni güldürdün ya bugün çok ihtiyacım vardı...Tekrar katıl aramıza,gördüğün gibi biz demirbaşız...:9:

Son düzenleme:
ben de 65 kilo ile hamile kaldım. normalde 56-58 arası gidip geliyordum ama 65e çıkmıştım o aralar. doğuma gittiğimde 74 kilo idim. doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda 69u gördüm ama sonra aynen dediğin gibi bir yemek bir içmek :)) ben aynı zamanda çikolataya çok çok çok ama çok düşkünüm. tüm hayatımda böyle oldum yeni birşey değil. gece gündüz saate bakmaksızın yedim işte sonunda 76 oldum:)) aklım başıma geldi kıyafetlerin hiçbiri olmayınca. işe başlayacağımda mecbur gittim birkaç kıyafet aldım. ya gardropu değiştireceğim ya kiloyu dedim. kilo vermek daha cazip geldi :1:

işte böyle

Aynen oyle büyük beden kıyafet almamak için aylardir aynı şeylerle sürülüyorum resmen, bebeğin ne kadar peki senin

Şu yaseminli yeşil çaya bayılıyorum kızlar yaaaa. O kadar güzel geliyor ki anlatamam. Çikolatanın yerini tutmasa da iyi geldi, bastırdı hani :)

Hazır poşet çaylardan bahsediyorsun sanırım, ama ben yesil cayın her türlüsünü denedim yok içermiyorum maalesef, elmalisini yaseminlisini vs olmadı ama birkaç gündür aktardn aldığım yesil cayı kabuk tarcinla demleyip bardagada traş limon, yesil cayı hic içermem sanmıştım ama benim gibi içemeyenler denesin mutlaka gercekten güzel oluyormuş:))

Back
X