- Konu Sahibi Cherry Mom
- #57.761
Çizelgeyi yapıştırdığımda ''Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.'' bu uyarıyı aldım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizelgeyi yapıştırınca hata verdi beceremedim iyisimi kendim yapıyim gece gece kızın başına bela olmuyim yine sorup dedim çizelge nasıl yapılır konusuna girdim kendim yapmaya çalıştım onuda beceremedimhatice nerelere kayboldun yavrum sen ya...
bu arada ben kendimi tanıtayım :)
adım ece.18 yaşındayım istanbulda oturuyorum lise bitiyor inşallah...lysye hazırlanıyorum.mesleğime karar veremedim :) temmuzdan beri buradayım...
Çizelgeyi yapıştırınca hata verdi beceremedim iyisimi kendim yapıyim gece gece kızın başına bela olmuyim yine sorup dedim çizelge nasıl yapılır konusuna girdim kendim yapmaya çalıştım onuda beceremedim![]()
bu haftaki kilo:62
hedef kilo:50
ad**:hatice
nereden(il**):istanbul
meslek**:öğrenci (lise 2)
çocuk**:yok
Kuralları kabul ediyorum ama cetvel yapmayı bilmiyorum![]()
aman iyi bari bugun yalnız değilmişim bende bugun yedim baya yaw :)
Ay yok benim boyumda kısa ondan fazlaMsj 35
Hatice hosgeldin aramıza bende gecen hafta katıldım, ins hep beraber incecik oluruz gerçi senin kilon bana göre çok çok az ama herkes istediği kiloda huzurlu mutlu
MESAJ 16
Kızlar çarşamba günü diyetisyene randevu aldım,bakalım nasıl olacak,aslında iş kafada bitiyor,ama aylardır başaramadım,üstüne aldım,varis yerlerim çok ağrıyor,yeniden çıkacak diye korkuyorum...Belki bu sefer başarırımArtık moralim çok bozuk,oğlum bugün kıyafet almak istedi aldırmadım zayıflamak istiyorum ben....
![]()
Ay yok benim boyumda kısa ondan fazlaŞu çizelgeyi becerebilsem tam girecem aranıza ama :18:
http://tickers.tickerfactory.com/ezt...cdn/weight.png bunu yapıştırıyorum olmuyorr nerde hata yapıyorum![]()
ben geldümmmm kismeee yokmuuuuuuuuuu
ayyyyy sız olmazsanız ben anladımkı zayıflamam imkansızzzz homili gırtlak yiyom yaa hastaydım ki halaa iyi değilim vitamınlerdenmı neden anlamadım doymak bilmiyorum sinirden ağladım yaa artık nolur tokatlayın tekmeleyın bişeyler yapın kendime getişrin benii
yine başa döndüm döt döbek aldı başını gitti nasıl ericem ben ya ne pis boğazım ne iradesizim ben ya tühh yazıklar olsun bana boğazıma sahip çıkamıyorum sumocular gibi oldum
akvaryumum var içinde bi çok balık en tombuluna benim adımı verdi eşimm ayyy kendime de itiraf etmiş oldum burada sinir oldum akşamdan beri eşimi boğmak istiyorum kendi de kemik torbası
ohhhh içimi döktüm be
Aynen oyle büyük beden kıyafet almamak için aylardir aynı şeylerle sürülüyorum resmen, bebeğin ne kadar peki senin
Msj 20
oğlumun 27 Temmuz'da ilk dogum gunü var ins, o gün incecik olup çok güzel bı elbise giymek istiyorum:))
Msj 22
Günaydın herkese gerçi tatil gunü herkes uyuyordur ama biz olgusumla coktandir ayaktayiz:))
Uyumayı ozlediiiim:))
Msj 26
Öğle sadece nesfit yedim, aksam yine dışarıda olacağız öğlen biraz hafif geçsin istedim, gerçi bu nesfit ne kadar hafif emin değilim, çok kalorisi olduğunuda söyleyen de var onu yiyerek zayıfladım diyende siz ne düşünüyorsunuz..
şimdilik bunları düşündüm.
Haftada 60 mesaj zorunlu olacak.
Haftanın sonuncusu (takım içinde) haftalık mesaj sayılarının listesini yapacak.
Mesaj sayısı en az olan üye sıradaki etapta(cuma günü yani) bildirim listesine yardım edecek.
Haftada 60 mesajı aşamayan üye eksik kalan mesaj sayısını bir sonraki haftaya ekleyecek.Hergün farklı zamanlarda en az 4 kere takıma girecek.
Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.
liste sırasını Siz mi oluşturursunuz yoksa ben denk geldiği gibi dizeyim mi?
MESAJ 12
İyi akşamlar arkadaşlar,ancak nete girmeye fırsatım oldu,sabah hastaneye gittik,pazar olunca bayağı bekledik,tamponu çok zor çıkarttılar,sonra oğlum bizi kahvaltıya götürdü.Anneme hediye alabildim sonunda ancak akşam üzeri verebildim,canım o sevindi,bende sevindim beğendiği için...
Diyete gelince kilo veremeyince yedim de yedim ,kızgınım kendime ama gram gram gitmesi beni yordu artık...![]()
aman iyi bari bugun yalnız değilmişim bende bugun yedim baya yaw :)
Hilalcım günaydın...nasılsın?