Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çizelgeyi yapıştırdığımda ''Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.'' bu uyarıyı aldım :19:

hatice nerelere kayboldun yavrum sen ya...

bu arada ben kendimi tanıtayım :)
adım ece.18 yaşındayım istanbulda oturuyorum lise bitiyor inşallah...lysye hazırlanıyorum.mesleğime karar veremedim :) temmuzdan beri buradayım...
Çizelgeyi yapıştırınca hata verdi beceremedim iyisimi kendim yapıyim gece gece kızın başına bela olmuyim yine sorup dedim çizelge nasıl yapılır konusuna girdim kendim yapmaya çalıştım onuda beceremedim:52:

Çizelgeyi yapıştırınca hata verdi beceremedim iyisimi kendim yapıyim gece gece kızın başına bela olmuyim yine sorup dedim çizelge nasıl yapılır konusuna girdim kendim yapmaya çalıştım onuda beceremedim:52:

yarın bakarız hayatım.sıkma canını...

bu haftaki kilo:62
hedef kilo:50

ad**:hatice
nereden(il**):istanbul
meslek**:öğrenci (lise 2)
çocuk**:yok

Kuralları kabul ediyorum ama cetvel yapmayı bilmiyorum
:17:

Msj 35
Hatice hosgeldin aramıza bende gecen hafta katıldım, ins hep beraber incecik oluruz gerçi senin kilon bana göre çok çok az ama herkes istediği kiloda huzurlu mutlu

MESAJ 16
Kızlar çarşamba günü diyetisyene randevu aldım,bakalım nasıl olacak,aslında iş kafada bitiyor,ama aylardır başaramadım,üstüne aldım,varis yerlerim çok ağrıyor,yeniden çıkacak diye korkuyorum...Belki bu sefer başarırım:50:Artık moralim çok bozuk,oğlum bugün kıyafet almak istedi aldırmadım zayıflamak istiyorum ben....:50:

Sıkma canını tahlilde yaptırırsın, öyleyse dikkat etmene rağmen veremiyorsan vardır belki bı sebebi, gerçi bazen kilo veremiyorum vermem lazim streside kilo vermeyi yavaşlatıyor, biraz unutmakmi lazım bilmiyorum, gerçi benm aklımdan hic çıkmıyor ama:))

Eklentiler

• $çizelge.webp
    $çizelge.webp
    14 KB · Görüntüleme: 26
  • $çizelge2.webp
    $çizelge2.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 25
Msj 39. (biraz öncekini 38 yerine 37 yazmıştım 39 dan devam ediyorum aklınıza bisey gelmesin:))

İyi geceler kızlar o yogun gunün üzerine dünya kadar utu yaptım belim kollarım mahvoldum, sizede bakayım yatayım artık dedim, malum benim minik sincap Cook erken ayakta sabah:))

aranıza bugübn katıldım kızlar beni de kabul eder misiniz:)
geçen haftaki kilo:54
bu haftaki kilo:54
hedef kilo:49
ad**:defne
nereden(il**):eskişehir
meslek**:sanatçı
çocuk**:yok(koca bile yok :)

şimdi bu bilgilerimi gören herkes diyicek ki 54 kilonun nesi fazla delirmiş bu kız..ama hiç öyle demeyin daha önce forumda açıkladığım özel bi durumum var:( gün be gün ben de uyguladığım rejimi sizlerle paylaşıcam..hepimize kolay gelsin sağlıklı kilo vermeler

bayanlar az önceki mesaj da söylemeyi unutmuşum.farkettiğimde de ''gönder''tuşuna basmıştım bile:( neyse çok yakın arkadaşlarımdan biri diyetisten.benim elbette ki çok fazla kilom yok ama çok zayıf bi iradem var:( buraya hem sizinle birlikte bu azıcık fazlalığımı atarken destek olmaya hem de destek vermeye geldim.ben de arkadaşımdan öğrendiğim bildiğim şeyler var istediğiniz zaman istediğiniz şeyi sorabilirsiniz ben de ona danışırım bilgi akışı sağlarız burda:)

Günaydın fıstıklar...umarım en iyi şeyler bizimle olur.
Defnecim sikma canını ben buraya ilk geldiğimde bu kadar iyi değildim.bu konuyu konusuruz..

Haticecım sen düz lsede misin hangi bölüm okuyorsun

ben geldümmmm kismeee yokmuuuuuuuuuu

ayyyyy sız olmazsanız ben anladımkı zayıflamam imkansızzzz homili gırtlak yiyom yaa hastaydım ki halaa iyi değilim vitamınlerdenmı neden anlamadım doymak bilmiyorum sinirden ağladım yaa artık nolur tokatlayın tekmeleyın bişeyler yapın kendime getişrin benii

yine başa döndüm döt döbek aldı başını gitti nasıl ericem ben ya ne pis boğazım ne iradesizim ben ya tühh yazıklar olsun bana boğazıma sahip çıkamıyorum sumocular gibi oldum
akvaryumum var içinde bi çok balık en tombuluna benim adımı verdi eşimm ayyy kendime de itiraf etmiş oldum burada sinir oldum akşamdan beri eşimi boğmak istiyorum kendi de kemik torbası
ohhhh içimi döktüm be

hoşgeldin Özlem, özledik seni. takma kafanı eşine, emin ol gün gelecek en zayıf balığa senin adını verecek:1: hadi azimle devam

Aynen oyle büyük beden kıyafet almamak için aylardir aynı şeylerle sürülüyorum resmen, bebeğin ne kadar peki senin

benim büyük oğlum 3,5 yaşında, küçük oğlum da 6 aylık tunicim.

Msj 20
oğlumun 27 Temmuz'da ilk dogum gunü var ins, o gün incecik olup çok güzel bı elbise giymek istiyorum:))

hadi İnş, ben büyük oğlumun doğum gününde 56 kiloydum, o zaman da azimle vermiştim kiloları. bakalım bu oğlumun doğum gününde de öyle olmalıyım İnş :1:

Msj 22
Günaydın herkese gerçi tatil gunü herkes uyuyordur ama biz olgusumla coktandir ayaktayiz:))
Uyumayı ozlediiiim:))

bu erkek çocukları hep aynı mı yaa :1:

Msj 26
Öğle sadece nesfit yedim, aksam yine dışarıda olacağız öğlen biraz hafif geçsin istedim, gerçi bu nesfit ne kadar hafif emin değilim, çok kalorisi olduğunuda söyleyen de var onu yiyerek zayıfladım diyende siz ne düşünüyorsunuz..

ben nesfit ile bimin mısır gevreğinin kalorilerine baktım. ikisi de çok yakın ama bimin mısır gevreğinin kalorisi daha az. o nedenle ben biminkinden yiyorum.

şimdilik bunları düşündüm.

Haftada 60 mesaj zorunlu olacak.
Haftanın sonuncusu (takım içinde) haftalık mesaj sayılarının listesini yapacak.
Mesaj sayısı en az olan üye sıradaki etapta(cuma günü yani) bildirim listesine yardım edecek.
Haftada 60 mesajı aşamayan üye eksik kalan mesaj sayısını bir sonraki haftaya ekleyecek.Hergün farklı zamanlarda en az 4 kere takıma girecek.
Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.

liste sırasını Siz mi oluşturursunuz yoksa ben denk geldiği gibi dizeyim mi?

sen denk geldiği gibi oluştur Ececim listeyi.

MESAJ 12
İyi akşamlar arkadaşlar,ancak nete girmeye fırsatım oldu,sabah hastaneye gittik,pazar olunca bayağı bekledik,tamponu çok zor çıkarttılar,sonra oğlum bizi kahvaltıya götürdü.Anneme hediye alabildim sonunda ancak akşam üzeri verebildim,canım o sevindi,bende sevindim beğendiği için...
Diyete gelince kilo veremeyince yedim de yedim ,kızgınım kendime ama gram gram gitmesi beni yordu artık...:50:

geçmiş olsun Arzucum, artık hasta olunca biraz nazı olacak tabi. şifalar diliyorum.

Arzum, bence mutlu olacaksan, iyi hissedeceksen git diyetisyene.

aman iyi bari bugun yalnız değilmişim bende bugun yedim baya yaw :)

ben de varım ben de. asla yanlız değilsin :1:

Öncelikle aşağıda Hasreti gördüm mutlu oldum. özledik Hasreeettt

Aslım seni de özledim nasılsın? spor yapamadım diyorum utanarak. bugünden itibaren başlayalım tekrar tamam mı:8:

Bilge bugün ameliyat olacaktı? girdi mi acaba ameliyata? umarım güzel geçer, hemen iyi olur aramıza döner.

hafta sonu arkadaşlarım geldi. tabi onlar için pasta börek yaptım, yemedim desem olmaz, yedim ama çok çok da kaçırmadım. ev sahibi olarak yemiyorum diyemiyor insan. zaten yaparken de hafif olabilecek şeyleri tercih ettim. sadece makarna salatam ağırdı kabul ediyorum, ondan da sadece 4-5 çatal aldım. neyse, kaçamaklarım oldu yani kısacası. bu hafta sonu da yine başka arkadaşlar gelecekler. onlara da yine hafif bir menü çıkarma isteğindeyim. sonraki hafta boğum ondan sonra yine arkadaşlar gelecekler. sanki tüm arkadaş grupları mayısı beklemiş bana gelmek için:1: neyse, ufak kaçamaklarım olacak cumartesileri böyle anlaşılıyor. umarım beni çok etkilemez. diğer günler bunları dengelemeliyim.

bu arada, hafta sonu gelen arkadaşlarım baya zayıflamışsın dediler. onlara belli etmedim ama havalara uçtum :52: hadi devamı gelsin İnş hepimiz için:17:

Back
X