Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öncelikle aşağıda Hasreti gördüm mutlu oldum. özledik Hasreeettt

Aslım seni de özledim nasılsın? spor yapamadım diyorum utanarak. bugünden itibaren başlayalım tekrar tamam mı:8:

Bilge bugün ameliyat olacaktı? girdi mi acaba ameliyata? umarım güzel geçer, hemen iyi olur aramıza döner.

ayyy bende ozledım hayatm hepınızıde
szsız olmuyor yane
hemen ıtınayla kılo alıp dondum:3::1::1::1:

kızlar 2 hazıran gorumcemın dugunu
bı elbıse war coook guzl onu gıymek ıstıoreum ıcıne gırmem ıcın 2 3 kılo wermem sart
acaba sok dıyetler mı yapsam ne dersınız

Fırsat bulabilen birisi son listemizi bulup buraya kopyalayabiir mi? O sıraya göre görevlendirileceksiniz.

kızlar 2 hazıran gorumcemın dugunu
bı elbıse war coook guzl onu gıymek ıstıoreum ıcıne gırmem ıcın 2 3 kılo wermem sart
acaba sok dıyetler mı yapsam ne dersınız

canım tabi ki sağlıklı beslenme den yanayım ama menün lnatcıysa kararsiz kalırım...

$526134_3966899179723_1497722530_33361349_1787946158_n.webp$526134_3966899179723_1497722530_33361349_1787946158_n.webp

kızlar cok gobegım cıktı ya:25::25::25::25::25::14::14::14::14::14::14::14::14:

wee ılk menum
ewde bısı yokdu ıns begenırsınız menumu alıswerıse bugun cıkcm
uyanınca form cay
sabah

cok az patates kızartması:43::43::43::43:
peynır zeytın salam cay

ara

yeslcay 8 badem

oglen

2 dılım cawdardan tost cay

ara

yeslcay 8 badem

aksam

corba et sote ( salata yapmaıorum malzeme olmadıgı ıcın )

keske bnde goremesem:27::27:
cok ıı geldı cnm gerckten tatl bna
ozlemısım herkesı

walla HAsret bendeki göbeği görünce sendeki bana hiç görünmedi güzelim. benim hamilelikte karnım çok çok büyük oluyor, her iki çocuğumda da öyle idi. e en az 6-7 ay eski haline dönmüyor. neyse ki küçülmeye başladı, babaannemden de onay aldım. ama yine de hamile sananlar olmuyor değil hala :1:

wee ılk menum
ewde bısı yokdu ıns begenırsınız menumu alıswerıse bugun cıkcm
uyanınca form cay
sabah

cok az patates kızartması:43::43::43::43:
peynır zeytın salam cay

ara

yeslcay 8 badem

oglen

2 dılım cawdardan tost cay

ara

yeslcay 8 badem

aksam

corba et sote ( salata yapmaıorum malzeme olmadıgı ıcın )

sabahki kızartma hariç menünün beğendim Hasret. bu arada aynı kilodayız, şimdi çizelgene bakınca farkettim :1: 5. takımda birçok kişinin kilosu birbirine o kadar yakın ki, Nurcan, Aslı, Derya, Arzu, sen ben

sabahki kızartma hariç menünün beğendim Hasret. bu arada aynı kilodayız, şimdi çizelgene bakınca farkettim :1: 5. takımda birçok kişinin kilosu birbirine o kadar yakın ki, Nurcan, Aslı, Derya, Arzu, sen ben
cnm ben buradan ayrılırkene 67b kolydm benm cızelgelerımı aslı yapıo ben beceremıorum:9::9::9:
ama sımdı kacım bılmıorum
Sabah:

Süt + mısır gevreği + yulaf

Nescafe

Ara:

Yoğurt

bnce hepsını aynı anda yazsan dha ıı olur:34:

cnm ben buradan ayrılırkene 67b kolydm benm cızelgelerımı aslı yapıo ben beceremıorum:9::9::9:
ama sımdı kacım bılmıorum

bnce hepsını aynı anda yazsan dha ıı olur:34:

ok, o halde ben ertesi sabah yazarım bir önceki günün menüzüsü. akşama ne yapacağım tamamen hayal gücüme kalıyor çünkü :9:önceden belirleyemiyorum :ssz:

Öncelikle aşağıda Hasreti gördüm mutlu oldum. özledik Hasreeettt

Aslım seni de özledim nasılsın? spor yapamadım diyorum utanarak. bugünden itibaren başlayalım tekrar tamam mı:8:

Bilge bugün ameliyat olacaktı? girdi mi acaba ameliyata? umarım güzel geçer, hemen iyi olur aramıza döner.

slm canlarr:3:
bende özledim seni hilalcim
benmde haftasonu kaçamaklarım oldu
dün bayağı zengin bi kahvalttı yaptım(yumurta pastırma, peynir domates , taze nane pideyle)
akşamda fırında tavuk yedim salatayla
ara öğünde çilek yedim haftasonu diye 2 öğün oldu
cumadan beri tartılmıyorum
inş akşam eve geç gitmezsem eliptik yapabilirim
sen yap ihmal etme ama

Back
X