Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Msj 47
Kesinlikle haklisin öğlen aslında ton balikli salata yemekte niyetim, ama olmAdi maalesef
İsin garibi aksam tavuğu Yerken her lokmada pişmanlıkla yeim, yediğimden ne anladım onuda bilmiyorum, neyse Buda bana ders olsun
Hemen bı hesap yapayım bakayım
olsun canım ucunda ölüm yok.diyeti bozdum deme bilinçaltın etkilenir sonra :):18:
Ayy inşallah :16: Bu arada bugün yediklerim = Sabah okulda bir tatlım ( Hani küçücük paketlerde yarısı sütlü yarısı çikolatalı oluyo ya ondan. Arkadaşım emrivaki yaptı zorla yedirtti)
Sonra öğlen eve geldiğimde = 1 haşlanmış yumurtayla yarım ekmekkkk :20::20::20:
Sonra akşama kadar bişey yemedim akşamda yani yarım saat önce falan Yarım ekmek arasınaaa patates tavukk :27::27:
Bide gün içinde yaklaşık 1 bardağı bulacak kadar kola.

Bugün diyete uyamadım yine yedimde yedimmm yarın kararlıyım azcık yicem ekmek yemicem:52::52::52: Ne geldiyse başıma şu ekmek sevdamdan geldi.:21:
hatice maşallah dicem ama bende de aynı boğaz var :)o ekmekleri ne yap ne et azalt...tam tahıl ekmek ye kepekli ye en azından beyaz yeme:20::20:
Açken tartılıyorum 60.9 yemek yedikten sonra tartılıyorum 62.1:24::24::24:
benim bazen yemediğim zaman bile 2-3 kilo fazla çıktığım oluyo gelde delirme :27::27:
Msj 48
İyi ki hesaplamisim , kendimi çok kötü hissetmiştim ama korktuğum kadar değilmiş, yaklaşık 1300 kalori yapıyor,yürüyüşle 300 kalori yakmıştım yuruyus bandında baya iyi bu kötü menüye:))
hemen telaş yapmaya gerek yokmuş demekki :)
Msj 49
Evet canım ekmekler seninde kötü olmus, hele birinde patateste var, biliyorsun patates hic hic hic masum değil, e tabi kolada, yarın kontrole alirsin ins:))

kesinlikle katılıyorum bir de patates.O değilde haticecim sen 1 tanecik yumurtayla yarım ekmeği nasıl yedin :):52:

nerdesiniz yahu...
ben menümü yazayım :)

sabah:1 paket çubuk kraker, 250 ml çilekli link
ara çubuk krakeri bi kerede bitrdiğimi düşünmeyin :)
öğle 1 kase yoğurt çorbası
ara -
akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 tb. türlü 1 yk. yoğurt(biliyorum az) 1,5 dl. tam tahıl ekmeği...

1 lt su 1 yeşilçay 45 dk spor

nerdesiniz yahu...

ara -
akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 tb. türlü 1 yk. yoğurt(biliyorum az) 1,5 dl. tam tahıl ekmeği...

Hiç bişey yememişsinn ki:15::9: Sen böyle devam etsen değil 48 45 olman lazım :51:

olsun canım ucunda ölüm yok.diyeti bozdum deme bilinçaltın etkilenir sonra :):18:

hatice maşallah dicem ama bende de aynı boğaz var :)o ekmekleri ne yap ne et azalt...tam tahıl ekmek ye kepekli ye en azından beyaz yeme:20::20:

benim bazen yemediğim zaman bile 2-3 kilo fazla çıktığım oluyo gelde delirme :27::27:

hemen telaş yapmaya gerek yokmuş demekki :)

kesinlikle katılıyorum bir de patates.O değilde haticecim sen 1 tanecik yumurtayla yarım ekmeği nasıl yedin :):52:
Ekmekleri yemeseydim bugünü kurtarıcaktımda işte:1: Ne yapıyim gelince çok açtım evdede bi tane yumurta vardııı yaya yaya yedim :52::52: Yarın ekmek yok ben zaten ekmek sevmiyorum hiç yemiyorum yarında yemicem ne zaman yedimki yarın yiyecem dimi yani :27::27::27:

kızlar bna bir etkinlik bulun.Bir şeyler yapmam lazım.ismeğin yaz kurslarını öğrenemedim hala ama.Benim hemen yapmam lazım.şöyle bildiğiniz önümüzdeki günlerde önemli bir belirli gün-hafta var mı ?19 mayıs hariç :)

Ekmekleri yemeseydim bugünü kurtarıcaktımda işte:1: Ne yapıyim gelince çok açtım evdede bi tane yumurta vardııı yaya yaya yedim :52::52: Yarın ekmek yok ben zaten ekmek sevmiyorum hiç yemiyorum yarında yemicem ne zaman yedimki yarın yiyecem dimi yani :27::27::27:

eyvaaaahhh... :) yandık diyesim geldi bi an nedense :):1::1:

:) hiçbir şey yememekle olmaz ki o olurda sonrasıda 80 falan olur :):31:
Bende şu az yiyip sık yeme işini beceremiyorum ya hiç yemicem yada durdur durdurabilirsen:20: Uğraşamıyorum saat başı bişey yemeyle ya bir öğlen yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi bide akşam:21: 2 hafta önce 58 kilo olmuştum annem hergün getirdi dönerleri getirdi sarmaları yine aldım. Okul pantolonum hiç olmuyodu direk düşüyodu şimdi biraz bol geliyo ama belime oturuyor:20:

Bende şu az yiyip sık yeme işini beceremiyorum ya hiç yemicem yada durdur durdurabilirsen:20: Uğraşamıyorum saat başı bişey yemeyle ya bir öğlen yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi bide akşam:21: 2 hafta önce 58 kilo olmuştum annem hergün getirdi dönerleri getirdi sarmaları yine aldım. Okul pantolonum hiç olmuyodu direk düşüyodu şimdi biraz bol geliyo ama belime oturuyor:20:

:) bende de oluyor merak etme :) bi bakıyorum pantolonu zor tutuyorum bi bakıyorum nerdeyse içine sığmıycam :)

Msj 51
Evlenmeden önce yani dört sene önce 67 kilo filandim, ev
Evlendikten sonra bı baktım 75 bı daha baktım 80 gidiyor, e ben bisey yemiyorum diyorum nasil oluyor
Tamda bu bahsettiginiz olaydan dolayı
Esim kahvaltı yapmaz, sabah apar topar evden çıkardık, bı telaşı kahvaltı yapana kadar öğleni bulur oda bı simit filan genelde
E eve gelirdik evde yemek yok napalim ya dışardan ya kahvaltı makarna ama deliler gibi yerdik
Sonrasında misir patlatarım çekirdek çerkez kola vs
Yatana kadar yerdik
Eeee osonuc bu

Msj 51
Evlendikten sonra bı baktım 75 bı daha baktım 80 gidiyor, e ben bisey yemiyorum diyorum nasil oluyor
Esim kahvaltı yapmaz, sabah apar topar evden çıkardık, bı telaşı kahvaltı yapana kadar öğleni bulur oda bı simit filan genelde
E eve gelirdik evde yemek yok napalim ya dışardan ya kahvaltı makarna ama deliler gibi yerdik
Yatana kadar yerdik
Eeee osonuc bu

ama öyle de zevkli oluyor :) şimdiye kadar öyle deli gibi yediğim oldu ama tadını çıkarabildiğim hiç olmadı mutlaka biri bişey der :)

Msj 51
Yatana kadar yerdik
Eeee osonuc bu
Bizden çok yiyip bizden zayıf olanlar varda işte onlarda hem yavaş yavaş hemde sık sık yiyorlar ahhh ben beceremiyorumm kader utansın:50:

Msj 44
Bu arada bugünkü menümü yazayım
Sabah bir dilim buğday ekmegi, bir yumura, domates ve çay
Ara. Bir bardak sut
Öğle,bir dilim peynirli borek, yagsiz yesil salata
Ara 10 adet erik
Aksam tavuk doner ve ayran ( bu kısım kötü oldu çok)

2 bardak tarihli yesil çay, 2,5 lt su, 45 dk yuruyus
bence mönün güzel canım
Ayy inşallah :16: Bu arada bugün yediklerim = Sabah okulda bir tatlım ( Hani küçücük paketlerde yarısı sütlü yarısı çikolatalı oluyo ya ondan. Arkadaşım emrivaki yaptı zorla yedirtti)
Sonra öğlen eve geldiğimde = 1 haşlanmış yumurtayla yarım ekmekkkk :20::20::20:
Sonra akşama kadar bişey yemedim akşamda yani yarım saat önce falan Yarım ekmek arasınaaa patates tavukk :27::27:
Bide gün içinde yaklaşık 1 bardağı bulacak kadar kola.

Bugün diyete uyamadım yine yedimde yedimmm yarın kararlıyım azcık yicem ekmek yemicem:52::52::52: Ne geldiyse başıma şu ekmek sevdamdan geldi.:21:
oy oy yarım ekmekmi bazı arkadaslar hiç ekmek yemezken sen nasıı yarım ekmek yersin korkarım beyaz ekmektirde :20:
neyse daha başlangıcta olur böle şeyler:)

nerdesiniz yahu...

ara -

güzel mönü az yemişin herzamanki gibi

selam kızlar bugun dısardaydık arkadasımla karsılastık filan çok iyi oldu oğlumda arkadasıyla filan eğlendi baya..
bol bol yürüdüm hareketettim iyi geldi..
ama karnım çok şiş sanki göbek pörtledi iyice bugunlerde buna moralimi bozuyor neyse..:5::5::5:
yarın protein dieti yapmayı planlıyorum bana yardımcı olursunuz:)
bugun dışardaydım die gelince çok sayfa okurum die hayaletmiştim ama az konuşmuşsunuz:20:
yoksa kendinizi geceyemi saklıyorsunuz:34::34:

sabah:1 dilim tam tahıllı ekmek üstüne peynir sürdüm 1 domates
öğle:kepekli makarna 1 ton balıgı
ara:nescafe
akşam:tavuk ızgara salata

1 fincan yeşilçay 2.5 su

msj 26

iyi akşamlar kızlar , nasılsınız , ben de ancak oturabildim bilgisayarın başına ..

int bir ağır sormayın , ikinci sayfaya geçmek bile 5 dk sürüyor ..

msj 27

öncelikle bugün yediklerimi yazayım

sabah
8.00 1 galete , 1 salatalık

10.30 ara 1 elma , 1 brdk çay

12.30 öğle 1 kase çorba ve kabak yemeği , 1 dilm ekmek

18.00

akşam kabak yemeği ve patates salatası ( az )

malesef su içmeye vaktim olmadı , sabah kantinin anahtarı kayboldu , su alamadım , sonra da nöbetçiydim ve fırsat bulamadım ...

aslında çok su içmek istiyorum , ama karnımda şişti , heralde ayaklarımı üşütüyorum ..

aslında önceden kadada ayrlanmış menü daha rahat oluyo hilalcim
ben mesela sabah kalkıp günlük planımı yapıyorum bugün şunları yicem
aralarda bunları yicem şeklinde
tabi uymadığım günlerde oluyorda
bu şekilde benm kafa daha rahat ediyo
öyle daha kolay oluo ama tatlım belli olmuo ki o gün evde olmayı planlıosun bi işin çıkıo dışarda da yemek zorunda kalırsan ya öğün atlıosun ya da sağlıksız yağlı şeyler yiyosun benm açımdan dışarda yenilebilicek tavuklu salata var bi tek:(

ya kızlar moralim bozulduu , bugun sabah +400 cıktım:( neden bilemiyorum, tam hersey ne guzel gidiyor derken, regl dönemimde değil, tuzlu bişeylerde yemedim çok ödemdir desem, bilemiyorum:(

canım boşuna moral bozuosun bence 400 gramı içtiğin su bile oynatabilir sen sonuca bak gün içinde o gramlar o kadar büyük değişimler yaşıo ki

moralim çok bozuk...ölesiye ağlamak istiyorum....

tatlım neyin var?

Msj 49
Evet canım ekmekler seninde kötü olmus, hele birinde patateste var, biliyorsun patates hic hic hic masum değil, e tabi kolada, yarın kontrole alirsin ins:))
kızlar karbonhidratları sıfırlamamak gerek dedi diyetisyen haşlanmış patates yenilebilirmiş mesela yağsız tuzsuz özellikle spor yapanlar için lazımmış önemli olan yağı kesmek:)

selam kızlar bugun dısardaydık arkadasımla karsılastık filan çok iyi oldu oğlumda arkadasıyla filan eğlendi baya..
bol bol yürüdüm hareketettim iyi geldi..
ama karnım çok şiş sanki göbek pörtledi iyice bugunlerde buna moralimi bozuyor neyse..:5::5::5:
yarın protein dieti yapmayı planlıyorum bana yardımcı olursunuz:)
bugun dışardaydım die gelince çok sayfa okurum die hayaletmiştim ama az konuşmuşsunuz:20:
yoksa kendinizi geceyemi saklıyorsunuz:34::34:

sabah:1 dilim tam tahıllı ekmek üstüne peynir sürdüm 1 domates
öğle:kepekli makarna 1 ton balıgı
ara:nescafe
akşam:tavuk ızgara salata

1 fincan yeşilçay 2.5 su

msj 28

nurcanım menü güzel , hem yürümüşsün , su ve yeşil çay içilmiş , daha ne olsun ...ah o göbekler , ne zaman gidecekler ya ...

Msj 51
Yatana kadar yerdik
Eeee osonuc bu

msj 29

canım ben evlenmeden önce 48 kiloydum , belim 63 cm di , sonra 2 tane üstüste sezeryan ve bebekler , ...ilk oğlumda 20 kilo aldım ve veremeden 2. oğlum oldu ...ondan sonra hep zayıflamak için uğraşıyorum yani...

Back
X