- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #57.841
olsun canım ucunda ölüm yok.diyeti bozdum deme bilinçaltın etkilenir sonra :):18:Msj 47
Kesinlikle haklisin öğlen aslında ton balikli salata yemekte niyetim, ama olmAdi maalesef
İsin garibi aksam tavuğu Yerken her lokmada pişmanlıkla yeim, yediğimden ne anladım onuda bilmiyorum, neyse Buda bana ders olsun
Hemen bı hesap yapayım bakayım
hatice maşallah dicem ama bende de aynı boğaz var :)o ekmekleri ne yap ne et azalt...tam tahıl ekmek ye kepekli ye en azından beyaz yemeAyy inşallahBu arada bugün yediklerim = Sabah okulda bir tatlım ( Hani küçücük paketlerde yarısı sütlü yarısı çikolatalı oluyo ya ondan. Arkadaşım emrivaki yaptı zorla yedirtti)
Sonra öğlen eve geldiğimde = 1 haşlanmış yumurtayla yarım ekmekkkk
Sonra akşama kadar bişey yemedim akşamda yani yarım saat önce falan Yarım ekmek arasınaaa patates tavukk
Bide gün içinde yaklaşık 1 bardağı bulacak kadar kola.
Bugün diyete uyamadım yine yedimde yedimmm yarın kararlıyım azcık yicem ekmek yemicemNe geldiyse başıma şu ekmek sevdamdan geldi.
![]()

benim bazen yemediğim zaman bile 2-3 kilo fazla çıktığım oluyo gelde delirmeAçken tartılıyorum 60.9 yemek yedikten sonra tartılıyorum 62.1![]()

hemen telaş yapmaya gerek yokmuş demekki :)Msj 48
İyi ki hesaplamisim , kendimi çok kötü hissetmiştim ama korktuğum kadar değilmiş, yaklaşık 1300 kalori yapıyor,yürüyüşle 300 kalori yakmıştım yuruyus bandında baya iyi bu kötü menüye:))
Msj 49
Evet canım ekmekler seninde kötü olmus, hele birinde patateste var, biliyorsun patates hic hic hic masum değil, e tabi kolada, yarın kontrole alirsin ins:))
kesinlikle katılıyorum bir de patates.O değilde haticecim sen 1 tanecik yumurtayla yarım ekmeği nasıl yedin :)