- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #57.821
oo tatilemi gidionuz yoksam kumrular :)
hadi ya protein sende işe yaramadı demek proteinde aralarda meyve yoktu dimi karbonhidratta
ıns cnm ıstıoruz ama bakalm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo tatilemi gidionuz yoksam kumrular :)
hadi ya protein sende işe yaramadı demek proteinde aralarda meyve yoktu dimi karbonhidratta
Pendiktenimece sana akran gelmiş:)hoşgeldin hatice istanbulun neresindensin?
hoşgeldin tatlım gercekten kilon çok idealmiş
bilge benimde aklımda inşallah ameliyat sorunsuz gecer cabuk iyileşip döner
selam hasret senin değilde nişanlının göbeği daha belli fotoda:)
şok diet değilde sen protein dieti yap hatta gel bu hafta birlikte yapalım senle 3 gündü sanırım değilmi
ahaha aynen ya gazz kardeşimm gazz o göbiş ne hamilesi![]()
Düz lise ve sözelGünaydın fıstıklar...umarım en iyi şeyler bizimle olur.
Defnecim sikma canını ben buraya ilk geldiğimde bu kadar iyi değildim.bu konuyu konusuruz..
Haticecım sen düz lsede misin hangi bölüm okuyorsun
Çizelge yapmayıHaticem neyi basardin...sanırım bi algılama sorunu yaşıyorum :)
yaa ben bişey sorucam
aldığım kalorileri hesaplıyorum da.Hareketleride ekleyince 1000 kalorinin altında düşüyor.İyi midir kötü müdür kafam karıştı.
Sonundaaaaaa başardımmmmmm![]()
bakalım belki süt içerim biraz...Yani gunluk kalori 1000in altına düştügünde sağlıksız olduğu söylenir ama sen hareketleri düşmeden 1000in ustundeysen cokta sorun yok bence, ama yinede biraz artirabilirsin, proteinle mesela
Msj 44
Bu arada bugünkü menümü yazayım
Sabah bir dilim buğday ekmegi, bir yumura, domates ve çay
Ara. Bir bardak sut
Öğle,bir dilim peynirli borek, yagsiz yesil salata
Ara 10 adet erik
Aksam tavuk doner ve ayran ( bu kısım kötü oldu çok)
2 bardak tarihli yesil çay, 2,5 lt su, 45 dk yuruyus
hasret aydınlatcak şimdi bizi
tartılarla küstümm valla hiç tartılasım yok canım sırf bu yüzden
selam cnm iyidir senden naber
bakalım belki süt içerim biraz...
akşam kötü olmuş evet canım hele ki börek varken menünde...hesapla bir kalorileri istersen çok değildir gibi geliyor yine de ama tabi sağlıklı kalori olması daha iyi olurdu...
Ayy inşallahMsn 45
Tebrikler Haticecim, darısı o kiloları vermeye artık ins
bakalım belki süt içerim biraz...
akşam kötü olmuş evet canım hele ki börek varken menünde...hesapla bir kalorileri istersen çok değildir gibi geliyor yine de ama tabi sağlıklı kalori olması daha iyi olurdu...
Ayy inşallahBu arada bugün yediklerim = Sabah okulda bir tatlım ( Hani küçücük paketlerde yarısı sütlü yarısı çikolatalı oluyo ya ondan. Arkadaşım emrivaki yaptı zorla yedirtti)
Sonra öğlen eve geldiğimde = 1 haşlanmış yumurtayla yarım ekmekkkk
Sonra akşama kadar bişey yemedim akşamda yani yarım saat önce falan Yarım ekmek arasınaaa patates tavukk
Bide gün içinde yaklaşık 1 bardağı bulacak kadar kola.
Bugün diyete uyamadım yine yedimde yedimmm yarın kararlıyım azcık yicem ekmek yemicemNe geldiyse başıma şu ekmek sevdamdan geldi.
![]()
Açken tartılıyorum 60.9 yemek yedikten sonra tartılıyorum 62.1![]()