Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ece sana akran gelmiş:)hoşgeldin hatice istanbulun neresindensin?

hoşgeldin tatlım gercekten kilon çok idealmiş

bilge benimde aklımda inşallah ameliyat sorunsuz gecer cabuk iyileşip döner

selam hasret senin değilde nişanlının göbeği daha belli fotoda:)

şok diet değilde sen protein dieti yap hatta gel bu hafta birlikte yapalım senle 3 gündü sanırım değilmi

ahaha aynen ya gazz kardeşimm gazz o göbiş ne hamilesi :47:
Pendiktenim :27:

55. mesajyaa ben bişey sorucam :(
aldığım kalorileri hesaplıyorum da.Hareketleride ekleyince 1000 kalorinin altında düşüyor.İyi midir kötü müdür kafam karıştı.

Son düzenleme:
yaa ben bişey sorucam :(
aldığım kalorileri hesaplıyorum da.Hareketleride ekleyince 1000 kalorinin altında düşüyor.İyi midir kötü müdür kafam karıştı.

Yani gunluk kalori 1000in altına düştügünde sağlıksız olduğu söylenir ama sen hareketleri düşmeden 1000in ustundeysen cokta sorun yok bence, ama yinede biraz artirabilirsin, proteinle mesela

Msj 44
Bu arada bugünkü menümü yazayım
Sabah bir dilim buğday ekmegi, bir yumura, domates ve çay
Ara. Bir bardak sut
Öğle,bir dilim peynirli borek, yagsiz yesil salata
Ara 10 adet erik
Aksam tavuk doner ve ayran ( bu kısım kötü oldu çok)

2 bardak tarihli yesil çay, 2,5 lt su, 45 dk yuruyus

Yani gunluk kalori 1000in altına düştügünde sağlıksız olduğu söylenir ama sen hareketleri düşmeden 1000in ustundeysen cokta sorun yok bence, ama yinede biraz artirabilirsin, proteinle mesela
bakalım belki süt içerim biraz...
Msj 44
Bu arada bugünkü menümü yazayım
Sabah bir dilim buğday ekmegi, bir yumura, domates ve çay
Ara. Bir bardak sut
Öğle,bir dilim peynirli borek, yagsiz yesil salata
Ara 10 adet erik
Aksam tavuk doner ve ayran ( bu kısım kötü oldu çok)

2 bardak tarihli yesil çay, 2,5 lt su, 45 dk yuruyus

akşam kötü olmuş evet canım hele ki börek varken menünde...hesapla bir kalorileri istersen çok değildir gibi geliyor yine de ama tabi sağlıklı kalori olması daha iyi olurdu...

hasret aydınlatcak şimdi bizi:23:

tartılarla küstümm valla hiç tartılasım yok canım sırf bu yüzden

selam cnm iyidir senden naber

Msj 46
Ya fazla çıktım ya sabah kendimi eskisi gibi Cook ağır ve siman hissediyorum, zayıflarsam bu sürekli tartılma motive eıyor ama fazla çıkınca gercekten demoralize oldum, keske basarbilsm bikacgun en azndn tartilmmayi

akşam kötü olmuş evet canım hele ki börek varken menünde...hesapla bir kalorileri istersen çok değildir gibi geliyor yine de ama tabi sağlıklı kalori olması daha iyi olurdu...

Msj 47
Kesinlikle haklisin öğlen aslında ton balikli salata yemekte niyetim, ama olmAdi maalesef
İsin garibi aksam tavuğu Yerken her lokmada pişmanlıkla yeim, yediğimden ne anladım onuda bilmiyorum, neyse Buda bana ders olsun
Hemen bı hesap yapayım bakayım

Msn 45
Tebrikler Haticecim, darısı o kiloları vermeye artık ins
Ayy inşallah :16: Bu arada bugün yediklerim = Sabah okulda bir tatlım ( Hani küçücük paketlerde yarısı sütlü yarısı çikolatalı oluyo ya ondan. Arkadaşım emrivaki yaptı zorla yedirtti)
Sonra öğlen eve geldiğimde = 1 haşlanmış yumurtayla yarım ekmekkkk :20::20::20:
Sonra akşama kadar bişey yemedim akşamda yani yarım saat önce falan Yarım ekmek arasınaaa patates tavukk :27::27:
Bide gün içinde yaklaşık 1 bardağı bulacak kadar kola.

Bugün diyete uyamadım yine yedimde yedimmm yarın kararlıyım azcık yicem ekmek yemicem:52::52::52: Ne geldiyse başıma şu ekmek sevdamdan geldi.:21:

Msj 48
İyi ki hesaplamisim , kendimi çok kötü hissetmiştim ama korktuğum kadar değilmiş, yaklaşık 1300 kalori yapıyor,yürüyüşle 300 kalori yakmıştım yuruyus bandında baya iyi bu kötü menüye:))

Ayy inşallah :16: Bu arada bugün yediklerim = Sabah okulda bir tatlım ( Hani küçücük paketlerde yarısı sütlü yarısı çikolatalı oluyo ya ondan. Arkadaşım emrivaki yaptı zorla yedirtti)
Sonra öğlen eve geldiğimde = 1 haşlanmış yumurtayla yarım ekmekkkk :20::20::20:
Sonra akşama kadar bişey yemedim akşamda yani yarım saat önce falan Yarım ekmek arasınaaa patates tavukk :27::27:
Bide gün içinde yaklaşık 1 bardağı bulacak kadar kola.

Bugün diyete uyamadım yine yedimde yedimmm yarın kararlıyım azcık yicem ekmek yemicem:52::52::52: Ne geldiyse başıma şu ekmek sevdamdan geldi.:21:

Msj 49
Evet canım ekmekler seninde kötü olmus, hele birinde patateste var, biliyorsun patates hic hic hic masum değil, e tabi kolada, yarın kontrole alirsin ins:))

nisse_46
pukenekadeka
tunituni
hasretttt
tgdg
Samanyolu
maway
Cocostar
seng
CarpeNoctem
basit

nisse_46 (sanırım bilgilerini kaydetmeyi unuttum o mesajı da bulamadım:18:) bu hafta aşağıdaki maddee gereğince menüleri ve menğ yorumlarını kontrol edecek.Eğer isterseniz kendi aranızda değişim yapabilirsiniz.ya da birbirinize yardımcı olabilirsiniz.

9-Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.

Back
X