Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:1:

beğendim menünü çok güzel.akşam her ikisi de olabilir.Ama salatanın yanına çorba imkanın yok mu çabuk çorba falan...
hazır çorba kullanmıyoruz tatlım
galiba sütle nsfit olcak menüm

Cumaya kadar tartılmıcam artık cuma sürpriz olur kilom inşallahh :52:
tabi tartılma dk başı ben geçen haftalarda öyle yaptım çok psikolojim bozuldu
sen düzenli beslen ve çok yüksek beklentilere girme
haftada 1 kg ideal olandır unutma

isim Nisse olsun
yaşım bu gün itibariyle 28 :21:
başlangıç kilom 80.6
hedef kilom 68 (15 Ağustosa kadar)
asıl hedefim 1 Ekime kadar 60 kilo olmak
şu anki kilom 78.3
doğum günün kutlu olsun canım
inş hedefine ulaşırsın
:54:

Çoğunuz yeşil çay içiyor sanırım özelliği tok tutmasıydı dimi:14:

yşil çayın çok güzel etkileri var cnım
yağların yakımında etkili
antioksdan içeriyo
internetten araştır istersen çok faydalı
bide günde 3 lt su içmelisin

öğünlerinde
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara şeklinde olmalı
kendine plan yap bi önceki günden bence
bak benm menümü begendi arkadaşlar hiç aç kalınmayacak şekilde
çok aç kalırsan birden saldırırsın elbette:34:

tabi tartılma dk başı ben geçen haftalarda öyle yaptım çok psikolojim bozuldu
sen düzenli beslen ve çok yüksek beklentilere girme
haftada 1 kg ideal olandır unutma

:54:
Ben çok sabırsızım bu kilo konusunda hiç yemiyim hemen veriyim istiyorum haftada 1 kilo verince sıkılıp bırakırım ben puff:19: İnşallah geri almam.:51:

Ben çok sabırsızım bu kilo konusunda hiç yemiyim hemen veriyim istiyorum haftada 1 kilo verince sıkılıp bırakırım ben puff:19: İnşallah geri almam.:51:

biz sağlıklı besleniyoruz canım
bunu hayat biçimi haline getirmeye çalışıyoruz
ee 1 ayda 10 kg verdin diyelim
herşeye çok hasret kaldığın için
1 ayın sonunda yiyeceklere saldıracaksın
15 günde geri alırsın
onun için tartıyı cumaya kadar unut
düzenli beslen aç kalmayacak şekilde

mesela benm hçsonu çok kaçamağım oluyor
h.içide toparlayıp kilo verebiliyorum
çok kasmadan rejim yapacaksın

biz sağlıklı besleniyoruz canım
bunu hayat biçimi haline getirmeye çalışıyoruz
ee 1 ayda 10 kg verdin diyelim
herşeye çok hasret kaldığın için
1 ayın sonunda yiyeceklere saldıracaksın
15 günde geri alırsın
onun için tartıyı cumaya kadar unut
düzenli beslen aç kalmayacak şekilde

mesela benm hçsonu çok kaçamağım oluyor
h.içide toparlayıp kilo verebiliyorum
çok kasmadan rejim yapacaksın
Ben bi kere diyetisyene gitmiştim bana bi menü yazdı içinde yok yok. Şimdi onu aradım bulamadım kullanmadığım bir çantamın içindeydi annem attı sanırsam:18: Ordaki yazana göre saat başı bişey yicektim ama akşam ne yemek varsa herşeyden 4 kaşık yicektim öyleydi ama uygulayamadım :17:

Aslında verdikten sonra yiyeceklere saldırmayıda düşünmüyorum midem küçülsün hep böyle az yemek istiyorum pis boğazımın zararı var faydası yok:52:

mesaj 26

dikkat et güzelim yalnız sen değil tüm ekip
inanın çok bilmiş gibi görünebilirim ama 7 yıldır kilo vermek için uğraşıyorum her seferinde tuzağa düştüm farkettim ki "biraz dikkat edince kilo veriyorum nasıl olsa ben verebilirim" diye hep erteledim
şu an evliyim ve çocuğum yok şimdilik bir sorun görünmüyor ama doktorum kilomdan dolayı hamile kalsam dahi fazla kilolarım ileride geri dönülmez sıkıntılara hastalıklara yol açabilirmiş(Allah korusun) eee yaş da ilerleyince 2 hafta önce kesin kararımı verdim ne olursa olsun kilo vermeliyim diye ve sonra da inş bebişlerim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: olacak ve bende sağlıklı ve güzel :44:(burada biraz şımardım galiba:1:) bir anne :49:olarak onlarla yeterince ilgilenebileceğim. :8:

gel canım
ben de çok seviyorum herkes 2 çocuk yeter diyor ama ben daha fazla isterdim tabi Allah nasip ederse ve bakma gücü verirse

sen önce birtanesini alda bir eline bak bakalım nasıl kolay bakılıyormu :)
ben 74 hamile kalmıştım emzirmekle ve hareket uykusuzlukla gidiyor kilolar

sabah:1 dilim ekmek üzerine peynir domates 2 lıght salam
ara:yarım armut 2 kayısı
öğle:4 köfte salata 1 dilim ekmek
akşam:5 yk bezelye yoğurt 1 dilim ekmek
ara:active yoğurt olabilir acıkırsam

mönüyü yazmak istedim şimdiden kızlar belki okuyup yorum yapan olur

sabah:1 dilim ekmek üzerine peynir domates 2 lıght salam
ara:yarım armut 2 kayısı
öğle:4 köfte salata 1 dilim ekmek
akşam:5 yk bezelye yoğurt 1 dilim ekmek
ara:active yoğurt olabilir acıkırsam

mönüyü yazmak istedim şimdiden kızlar belki okuyup yorum yapan olur
Süper menüü :27::27::27::27:

Bu arada menümü yazıyorum :27:

Sabah : 1 adet ekmeksiz haşlanmış yumurta ( Sabah dediğimde saat öğlen 1 :1::1: )
Ara: 1 adet elma
Akşam: 1 adet tavuk 1 dilim beyaz ekmek 2 dilim pişmiş domates.

Bundan sonrada zaten boğazımı tutup bişey yemicem kendime zahmet olacak ama :52:

MESAJ 17Kızlar merhaba,dün bilgisayarımda bir sorun oluştu yine,oğlum yaptı artık uzmanlaştı bu konuda...:9:Nasıl başardın dedi,bilemedim ki....
Neler yaptınız bir bakalım:44:

dikkat dikkattt!!!!!!!!!!!!!!! günlük menüm:)

SABAH: 2 dilim light ekmek eşliğinde domates zeytin peynir yarım haşlanmış yumurta ve de şekersiz çayy

sonra spora gidiş veeeeeeee;
yarım saattempolu yürüyüş + 15 dakika bisiklet +15 dakika ekleptik derkeen
kondisyon çalışması bir başladı mekikler iç bacak dış bacak dambıllar falan 2 saat boyunca yoğun kondüsyon çalışması
hemen ardından yağsız süt bi kutu( spordan sonra süt ya da yoğurt tüketimini hocamız önerdi yağ yakımını kolaylaştırıomuş)

öğlen:bir kase çorba bir dilim ekmek

ara:bir kase sarımsaklı cacık

akşam:2 dilim buğday ekmeği+bir kaşık bulgur pilavı+1 fasla ızgara kırmızı et(yağsız)+yeşil salata(tuzsuz zeytinyağlı)

bugün bittim kızlar dün hoca ilk gün die yormamış saolsun bugün mahvetti...belki halim olursa nişanlımı kandırabilirsem yürüyüş yapıcam 10da falan bir saatlik

b
nereden(il**):istanbul
meslek**:öğrenci (lise 2)
çocuk**:yok

Kuralları kabul ediyorum ama cetvel yapmayı bilmiyorum
:17:

MESAJ 18
Hatice hoşgeldin canım,ekmek yemeyi azaltırsan hızlı kilo verirsin eminim,çok gençsin metabolizman iyi çalışır,biraz da sporla kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın...:4:
msj 23

kızlar merhaba , nasılsınız , dün ve bugün uğrayamadım ...eşim 3 aydır istanbuldaydı . yeni geldim , ben de bilg başına pek oturamadım ...geçmişi okudum , ama yorum yapamadım , oldukça yoğunum , nasip olursa yarından itibaren tekrar düzenli yazarım .
Ececim kuralları okudum , elimden geldiğince uygulayacağım , bu hafta inş 67 yi aşağı indireceğim ....
...
MESAJ 19
Canım gözünaydın,en azından eşin döndüğü için çocukların yükü biraz azalır üzerinden...:34:Ayaklarını üşütüyorsan şiş ondandır bence de,bende aynı durumdayım çok sıkıldım artık,bakalım yarın 4 de diyetisyende randevum var,boğazımı tutmazsam işte para verip zayıflarım böyle...:52:
Sıkma canını tahlilde yaptırırsın, öyleyse dikkat etmene rağmen veremiyorsan vardır belki bı sebebi, gerçi bazen kilo veremiyorum vermem lazim streside kilo vermeyi yavaşlatıyor, biraz unutmakmi lazım bilmiyorum, gerçi benm aklımdan hic çıkmıyor ama:))
MESAJ 20
stres konusunda kesinlikle haklısın arkadaşım,hergün tartılıp sinir oluyorum bende...:50:

bayanlar az önceki mesaj da söylemeyi unutmuşum.farkettiğimde de ''gönder''tuşuna basmıştım bile:( neyse çok yakın arkadaşlarımdan biri diyetisten.benim elbette ki çok fazla kilom yok ama çok zayıf bi iradem var:( buraya hem sizinle birlikte bu azıcık fazlalığımı atarken destek olmaya hem de destek vermeye geldim.ben de arkadaşımdan öğrendiğim bildiğim şeyler var istediğiniz zaman istediğiniz şeyi sorabilirsiniz ben de ona danışırım bilgi akışı sağlarız burda:)
MESAJ 21
Hoşgeldin defne,bilgilerini paylaşman bizi mutlu eder...:16:
hafta sonu arkadaşlarım geldi. tabi onlar için pasta börek yaptım, yemedim desem olmaz, yedim ama çok çok da kaçırmadım. ev sahibi olarak yemiyorum diyemiyor insan.
bu arada, hafta sonu gelen arkadaşlarım baya zayıflamışsın dediler. onlara belli etmedim ama havalara uçtum :52: hadi devamı gelsin İnş hepimiz için:17:

MESAJ 22
Hilalcim ne güzel zayıfladığını farketmişler,çalışınca hafta sonları misafir ağırlamak da zor olmalı...:50:
gunnayyydnnn
dondum kısceler artık nasılsınız
MESAJ 23
Ayyy hoşgeldin canım özledik seni,Hasretim şok diyet falan yapma sporu artır,normal diyet yap,hatırlarsın 5 günlük diyeti yaptınız bir süre sonra kilolar geri geldi...Ben de resimde göbek falan göremedim...:16:
sabahki kızartma hariç menünün beğendim Hasret. bu arada aynı kilodayız, şimdi çizelgene bakınca farkettim :1: 5. takımda birçok kişinin kilosu birbirine o kadar yakın ki, Nurcan, Aslı, Derya, Arzu, sen ben
MESAJ 24
Evet ya kıralım artık şu zincirleri,gerçi ben yarın tam diyete başlarım,cumaya çok etki etmez:50:Diyetisyene gidicem diye sapıtmış durumdayım,ne bulursam yedim yedim...:50:Menülerimi yarından itibaren yazıcam...:56:

aslında önceden kadada ayrlanmış menü daha rahat oluyo hilalcim
ben mesela sabah kalkıp günlük planımı yapıyorum bugün şunları yicem
aralarda bunları yicem şeklinde
tabi uymadığım günlerde oluyorda
bu şekilde benm kafa daha rahat ediyo
MESAJ 25
Kesinlikle haklısın Aslıcım,menüleri önceden planlamak çok iyi oluyor bence de

Msj 51
Evlenmeden önce yani dört sene önce 67 kilo filandim, ev
Evlendikten sonra bı baktım 75 bı daha baktım 80 gidiyor, e ben bisey yemiyorum diyorum nasil oluyor
Tamda bu bahsettiginiz olaydan dolayı
Esim kahvaltı yapmaz, sabah apar topar evden çıkardık, bı telaşı kahvaltı yapana kadar öğleni bulur oda bı simit filan genelde
E eve gelirdik evde yemek yok napalim ya dışardan ya kahvaltı makarna ama deliler gibi yerdik
Sonrasında misir patlatarım çekirdek çerkez kola vs
Yatana kadar yerdik
Eeee osonuc bu
MESAJ 26
Ahhh ah insan zayıfken ne güzel yiyor,kilo falan düşünmeden,,,bende aynıydım kilom hiç değişmezdi,sonra erken menopoza girdim metabolizma şaşırdı ve sapıttı:50:

bugün spora başladım bennnn:)

bi de ben ter banyosu yaptım resmen nutkum tutuldu koşu bandında yarım saat boyunca 170 kalori aktınız dedi en son.2 tablet çikolata 200 kalori zaten :(
MESAJ 27
Defnecim insan spor yaparken kalorileri görünce anlıyor ne kadar çok yediğini,çikolata keyfi 200 kalori:34:yarım saat yürüyeceğime yemem daha iyi diye düşünüyorum artık...Çikolatayı aramıyorum da şimdi dondurma istiyor canım...:50:
ıyıyım tatlum sen nasılsın valla aklımdan geçiyodun görüşemiyok
evet menüme laf yok ayyyyyyyyyyyy ben niye kilo aldığımı anladımmm buraya yazdıkça fark ettim ben akşamlara kadar aç kalıyo sonrada saldırıyomuşum yazık bana ya artıkkk ne işim olursa olsun hazırlayıp tabağımı oturucam bu sondu :14:
MESAJ 28
Özlemcim bak hatanı bulmuşsun,düzeltmek te senin elinde,tüm gün nasıl aç duruyorsun anlamış değilim de neyse:52:

MESAJ 29
Kızlar ya oku oku bitiremedim,birazdan devam edicem,mutfağı toparlamam gerek...
BİLGEden haber aldınız mı merak ettim...
Birde yokluğumu kimse farketmemiş galiba çooook üzüldüm bilginize...:9:

Sabah : 1 adet ekmeksiz haşlanmış yumurta ( Sabah dediğimde saat öğlen 1 :1::1: )

Bundan sonrada zaten boğazımı tutup bişey yemicem kendime zahmet olacak ama :52:

canım bence bu menü dengesiz ve yetersiz...en önemlisi 3 öğün yok:( arada elma olması iyi bence en sağlıklı ara öğün meyvedir ama burda kocaman bi öğün bi de ara öğün kayıp

kuş kadar yemişin güzelim hasta olursun böyle
MESAJ 17Kızlar merhaba,dün bilgisayarımda bir sorun oluştu yine,oğlum yaptı artık uzmanlaştı bu konuda...:9:Nasıl başardın dedi,bilemedim ki....
Neler yaptınız bir bakalım:44:
napalım arzum aynı bu erkek cocukların bu yönünü seviom pc bozulur yapalar elektronik işinden iyi anlıyorlar:)
dikkat dikkattt!!!!!!!!!!!!!!! günlük menüm:)

SABAH: 2 dilim light ekmek eşliğinde domates zeytin peynir yarım haşlanmış yumurta ve de şekersiz çayy

sonra spora gidiş veeeeeeee;
yarım saattempolu yürüyüş + 15 dakika bisiklet +15 dakika ekleptik derkeen
kondisyon çalışması bir başladı mekikler iç bacak dış bacak dambıllar falan 2 saat boyunca yoğun kondüsyon çalışması
hemen ardından yağsız süt bi kutu( spordan sonra süt ya da yoğurt tüketimini hocamız önerdi yağ yakımını kolaylaştırıomuş)

öğlen:bir kase çorba bir dilim ekmek

ara:bir kase sarımsaklı cacık

akşam:2 dilim buğday ekmeği+bir kaşık bulgur pilavı+1 fasla ızgara kırmızı et(yağsız)+yeşil salata(tuzsuz zeytinyağlı)

bugün bittim kızlar dün hoca ilk gün die yormamış saolsun bugün mahvetti...belki halim olursa nişanlımı kandırabilirsem yürüyüş yapıcam 10da falan bir saatlik
nerde hareket orda bereket derlerya seninde akşam pek bi bereketli geçmiş etler 2 dilim buğday ekmeği bulgurlar filan fazla akşam için bu mönü ekmeği tam tahıllı yemelisin ve en fazla bir dilim olmalı etin yanında :34:

MESAJ 29
Kızlar ya oku oku bitiremedim,birazdan devam edicem,mutfağı toparlamam gerek...
BİLGEden haber aldınız mı merak ettim...
Birde yokluğumu kimse farketmemiş galiba çooook üzüldüm bilginize...:9:
ben arzum aranıyor die yazıcaktım fakatt daha gece olmadı dedim bekliyordum yani seni:)
bilgeyi bende merakediyorum inş yarın haber alırız

Back
X