Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar sizleri bende özledim:16:
cuma günü tartı moralimi bozdu kırıp atacaktım nerdeyse:47: artı çıktım
artık tartı manyağı olmuştum
sabah tartıl akşam tartıl
psikoloojim bayagı bozuldu
eşime dedim kaldır tartıyı görmek istemiyorum:26:
2-3 hafta tartılmayımki değişim oldugunda sevineyim diye düşündüm
haftasonu kaçamaklar oldu ama bugün diyete devm
bende öle durumlar:ssz:

Yaaaa okul dönemlerimi çok özledim. Ben çok yaratıcıydım. :) Ayak bileklerimin içine kopya hazırlardım mesela. Bir kağıda itinayla 2 renk kopyaları hazırlardım. Bir siyah, hemen altına kırmızı... Konuları birbirinden ayırabilmek için o da :D Sonra ayak bileklerimin içine yapıştırırdım. Hani böyle erkek oturuşu yapılır ya, bir ayak diğer bacağın dizinde. Öyle oturur bakardım. Bir o ayak bir diğer ayak. :D Ortaokul lise dönemimde 3 kere disipline gitmiştim. Allahtan üniversitede disiplin diye bir şeyle karşılaşmadım. Kesin okuldan atılırdım. :D

Anaa bu iyi bir kopya yöntemiymiş yarın denemeliyim :1::1::1: Zaten normaldede öyle erkek gibi otururum:52:

Nerede çalışıyorsun? Senin de yoğun bir işin var benimki gibi.

Yapmaaaa! Sakın. Bak cips yemek istersen sana bir tavsiyede bulunacağım. Aynı cips gibi oluyor ama çok daha az kalorili ve yapımı da çok kolay.

Bir adet yufkayı alıyorsun, tezgaha seriyorsun.
Becel olur zeytinyağı olur fırça ile yufkanın yarısına sürüyorsun. Varla yok arasında ama ok?
İster beyaz peynirle maydanozu, istersen de beyaz peynirle dereotunu karıştırıyorsun. Börek içi gibi aynen. Yağı sürdüğün yarıya aralıklı serpiştiriyorsun. Öyle dolu dolu koymayacaksın yoksa taşar. :)
Sonraaaaaa yufkanın boş kalan diğer yarısını hoooop peynirli kısmın üstüne kapatıyorsun. Elinle pıt pıt pıt üstüne vuruyorsun ki yapışsın birbirine. :)
Bir bıçak alıp ince uzun şeritler halinde kesiyorsun. 180 derece ısıtılmış fırında 5-8 dk arasında pişiriyorsun ve çıkar çıkmaz sıcak sıcak yiyorsun. :D

Aman gözün sürekli fırında olsun. Bir kere kaçırdın mı cırt diye yanıveriyor valla. :D Aynısını zeytin ezmesi ile de yapabilirsin.

Kaçamak yok tamam mı Hatçe'cim :D:D:D
ahahaha kaçamağım nescafe içmekti uykumu kaçırsın diye ama bide sütlaçç birazcık tamam artık kaçamak yok :6::6::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

kızlar kusura bakmayın...bu hafta ben izne ayrılıcam...idare edemiyorum...din dersim düşük gelecek yoksa...İyi anladığım bir kitapla ilgili sözlü sorularında takılıp kalıyorum ya....

arzum özledik seni:)
hayırlısı olsun canım oğluşunda gönlü olsun ne güzel cok dusuncelı bir annesin sen keske sen gibi kv olsaydı ama nerde bize evlerinden birini bile satıpta vermez:(
MESAJ 26
Canım ben de sizleri özledim,biraz sıkıntılı olacak ama onlar ilerde rahat etsin istiyorum,umarım onlarda kıymet bilirler,ancak 2+1 alabilirim,o da kredi çekerek,daha sonra kendileri büyük daire alsınlar en azından satacak bir daireleri olur..Şu evi bir satsam,aslında küçük ev banada zor gelecek ama mecburuz,alıştık böyle rahat yaşamaya...:44:
msj 37

Arzucum hakkınızdan hayırlısı olur inşallah , evleri ankara da mı alacaksın ...uğramayınca merak ettik ,,,
MESAJ 27
Yok canım İstanbulda alıcam ,küçük burada okumak istiyor,ancak oDTÜ kazanırsa kiraya giderim ...

msj 38

Hasretcim ben de arkadaşlarım için çok fedakarlıklar yaptım ama sonuçta baktım ki kimse kıymet bilmiyor ...her zaman ailen seninle oluyor ..artık herkesle belirli bir mesafe bırakmaya çalışıyorum , fazla samimi olunca insan çabuk kırılabiliyor , sen isteyerek böyle davranmadım , mazeretin var , onun için üzülme , gerçek dostsa seni zor durumda bırakmak istemezdi zaten ..

terazinin başı azıcık aşağı inince herkes bir tuhaf oluyor , hep pohpohlanacaklar ...:52:
MESAJ 27
Deryacım haklısın artık herkes öyle bencil ki,hep bana hep bana...:50:
Bugün çok fena oldu kopya çekerken yakalandım :17::17::43::43::43::43::43::5::5::5:
MESAJ 28
Ayyy inanmıyorum çok üzüldüm....İnşaallah geçerli bir not verir hocan o kadar acındırmışsın kendini alemsin ya...:9::9:

Ya ben çok sıkılıyorum şu kadın programlarından. 1 haftadır evdeyim ya Saba Tümer'e bakayım dedim ı-ıh yok, yapamadım. Yaşar Nuri Öztürk vardı bir programda mesela aman yarabbi çok kötüydü. :) Hangi kanalı açsam hep abidik gubidik programlar oluyordu. Oturdum bol bol film izledim ben de. Yemek maalesef hep aklımda :D
MESAJ 29
yA bİLGECİM senin gibi hareketli biri için sıkıcı bir dönem ve gerçekten haklısın gündüz programları çok kötü,ben sadece akşam tv izlerim...:16:Bu arada cips tarifi harika,teşekkürler ilk fırsatta denicem,şu kilolar biraz daha gitsin de...
benim bugün ki menü
sabah 1 tost 1 duble çay
ara 4 kayısı yaş
öğlen 1 tost 1 duble çay
MESAJ 30
Canım akşam yoğurt ve meyve de eklersen süper...
yok yok kacamak:1::1:
gezmek mı:19::19:
temızlık utu yemek pasta borek :19:
tum gunum bnlarla gectı:43::43::43:
MESAJ 31
Hasretim ya sen evlenmeden evlilik moduna girdin yaaaa,görümcenin düğününden sonra evlenecek misin artık:44:

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın...bu hafta ben izne ayrılıcam...idare edemiyorum...din dersim düşük gelecek yoksa...İyi anladığım bir kitapla ilgili sözlü sorularında takılıp kalıyorum ya....

MESAJ 32
Canım tabii ki önce derslerin gelmeli,arasıra uğra özletme kendini:16:

MESAJ 26
İlk söylediğimde git gözüm görmesin seni kopya çekenin kağıdı sıfırdır diyen sonra başka öğretmenleri hocanın sevdiği diğer öğrencileri araya sokmam ve kendimi acındırmalarım kopya çekmemi olabilecek en masum seviyeye indirmemden dolayı ha bide ağlayıp zırlayıp bütün çalışmalarım boşa gitti diyip hocanın vicdanını sızlatmamdan dolayı tutuksuz yargılanmama karar verilmiştir :1::1::1::1: şaka bi yana hoca en sonunda tamam çalış derslerine sıfır vermicem dedi bide üstüne başımı okşadı :16::16::16:

msj 41

akşam yemeğimi yazayım ,

3 tane çok küçük kabak dolma , 1 kase cacık ,

öğleden sonra yarım lt su içtim ...bu su işini bir türlü artıramıyorum ya ...

Yaaaa okul dönemlerimi çok özledim. Ben çok yaratıcıydım. :) Ayak bileklerimin içine kopya hazırlardım mesela. Bir kağıda itinayla 2 renk kopyaları hazırlardım. Bir siyah, hemen altına kırmızı... Konuları birbirinden ayırabilmek için o da :D Sonra ayak bileklerimin içine yapıştırırdım. Hani böyle erkek oturuşu yapılır ya, bir ayak diğer bacağın dizinde. Öyle oturur bakardım. Bir o ayak bir diğer ayak. :D Ortaokul lise dönemimde 3 kere disipline gitmiştim. Allahtan üniversitede disiplin diye bir şeyle karşılaşmadım. Kesin okuldan atılırdım. :D

Yarın başlayacağım. Aslında bu hafta da raporluyum ama hem sıkıldım hem de öyle ağrım sızım pek kalmadı. Üşengeçlik var serde. :D
Film tavsiyelerine asla hayır demem. :)

Yapmaaaa! Sakın. Bak cips yemek istersen sana bir tavsiyede bulunacağım. Aynı cips gibi oluyor ama çok daha az kalorili ve yapımı da çok kolay.

Becel olur zeytinyağı olur fırça ile yufkanın yarısına sürüyorsun. Varla yok arasında ama ok?
İster beyaz peynirle maydanozu, istersen de beyaz peynirle dereotunu karıştırıyorsun. Börek içi gibi aynen. Yağı sürdüğün yarıya aralıklı serpiştiriyorsun. Öyle dolu dolu koymayacaksın yoksa taşar. :)
Sonraaaaaa yufkanın boş kalan diğer yarısını hoooop peynirli kısmın üstüne kapatıyorsun. Elinle pıt pıt pıt üstüne vuruyorsun ki yapışsın birbirine. :)
Bir bıçak alıp ince uzun şeritler halinde kesiyorsun. 180 derece ısıtılmış fırında 5-8 dk arasında pişiriyorsun ve çıkar çıkmaz sıcak sıcak yiyorsun. :D

Aman gözün sürekli fırında olsun. Bir kere kaçırdın mı cırt diye yanıveriyor valla. :D Aynısını zeytin ezmesi ile de yapabilirsin.

msj 42

bilgecim ben de film izlemeyi seviyorum , beğendiğin filmlerin isimlerini paylaşır mısın ? okul tatil olunca ben de izlerim ...

cips tarifinde çok güzel teşekkürler .

MESAJ 33
Arkadaşlar enümü yazıp çıkayım,çocuklara yemek hazırlamam gerek
SABAH 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı
ÖĞLEN ton balıklı salata,1 kepçe çorba,1 dilim ekmek
AKŞAM 1 kepçe çorba,5 minik etli sarma,5 kaşık kabak kavurma ,1 dilim ekme ve yoğurt
GECE 1 bardak süt ve meyve yerim
SPOR 45 dk yürüyüş,10 dk eliptik
2 kupa yeşil çay ve 2 litre su tamamlanmasına az kaldı:21:

Şimdilik hoşçakalın

slm kızlar sizleri bende özledim:16:
cuma günü tartı moralimi bozdu kırıp atacaktım nerdeyse:47: artı çıktım
artık tartı manyağı olmuştum
sabah tartıl akşam tartıl
psikoloojim bayagı bozuldu
eşime dedim kaldır tartıyı görmek istemiyorum:26:
2-3 hafta tartılmayımki değişim oldugunda sevineyim diye düşündüm
haftasonu kaçamaklar oldu ama bugün diyete devm
bende öle durumlar:ssz:
msj75 hoşgeldin canım meraklandırdın
bende 2 haftadır ne ındım ne cıktım
çok morel bozucu seni iyi anlıyorum sanki boşuna kürek çeker gibi

Yarın başlayacağım. Aslında bu hafta da raporluyum ama hem sıkıldım hem de öyle ağrım sızım pek kalmadı. Üşengeçlik var serde. :D
Film tavsiyelerine asla hayır demem. :)

netten indirdim en son canım ben seyrettiklerimi
The Kids Are All Right
incir reçeli(biraz bayatladı ama seyretmediysen)
Orphan

bunlar şuanda aklıma gelenler

msj75 hoşgeldin canım meraklandırdın
bende 2 haftadır ne ındım ne cıktım
çok morel bozucu seni iyi anlıyorum sanki boşuna kürek çeker gibi
bizi bizden başkası anlamaz nurcancım aylardır burdayız
insan bazen gerçekten sıkılıyor
ama yapacak bişey yok burayı bıraktığımız anda kilo alabilecek yapıya sahibiz malesef:ssz:
sizleri özlüyorum ama sürekli diyet olaından kasıldım galiba
birazönce 30 dk spor yaptım bakalım
spor yaptıgım zamn kilo verebiliyorum ancak
aylardr 70 lerdeyim
başka topiklerde benle gelen kişiler 15 kg verdiler
ben o kadar iradesizmiyim diye düşünüyorum bazen

msj 42

bilgecim ben de film izlemeyi seviyorum , beğendiğin filmlerin isimlerini paylaşır mısın ? okul tatil olunca ben de izlerim ...

Ben eskiden ama çooook eskiden sinema sektöründe çalışıyordum. :) O yüzden çok garip zevklerim de olabiliyor. :) Ne tarz filmlerden hoşlandığını bilmiyorum ama hemen aklıma gelen filmlerden birkaçını yazayım. Umarım izleme fırsatı bulursun ve seversin. :)

1. Little Miss Sunshine
2. Before Sunrise (Gün Doğmadan)
3. Before Sunset (Gün Batmadan)
4. Amadeus
5. Eternety and a Day (Sonsuzluk ve Bir Gün)
6. One Flew Over The Cuckoo's Nest (Guguk Kuşu)
7. Full Metal Jacket
8. Eternal Sunshine of the Spotless Mind
9. Barcelona Barcelona
10. Midnight in Paris (Paris'te Gece Yarısı)
11. Dar Alanda Kısa Paslaşmalar
12. Zenne (Homofobik olanlar da izlesin)
13. Good Bye Lenin (Elveda Lenin) - Biraz siyasi
14. Inception
15. Il Postino (Pablo Neruda'nın hayatı)
16. Persepolis
17. Lost in Translation
18. Amores Perros (Paramparça Aşklar ve Köpekler)
19. Run Lola Run (Koş Lola Koş)
20. Das Experiment (Özellikle Almanca çekilmiş olan izlenmeli bence)
21. The Usual Suspects (Olağan Şüpheliler)
22. Dogville
23. Devrim Arabaları
24. City of Angels (Üniversitenin ilk yıllarında bir sevgilim vardı, bu filmi izleyip izleyip aşık olurduk birbirimize :))
25. Cahil Periler
26. Magnolia

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sanırım 2 tane Woody Allen filmi yazdım ama bana kalırsa Woody Allen'ın her filmi izlenmeli. Tam bir zeka pırıltısı adamın kendi de filmleri de. Ayrıca 2 ve 3 sırayla izlenmeli. :)
Umarım beğenirsin. :)

bizi bizden başkası anlamaz nurcancım aylardır burdayız
insan bazen gerçekten sıkılıyor
ama yapacak bişey yok burayı bıraktığımız anda kilo alabilecek yapıya sahibiz malesef:ssz:
sizleri özlüyorum ama sürekli diyet olaından kasıldım galiba
birazönce 30 dk spor yaptım bakalım
spor yaptıgım zamn kilo verebiliyorum ancak
aylardr 70 lerdeyim
başka topiklerde benle gelen kişiler 15 kg verdiler
ben o kadar iradesizmiyim diye düşünüyorum bazen

msj77

yok ya ne iradesizi yazıoz işte yediklerimizi gitmedi mi gitmiyor işte
millet yer yer kilo verir
zaten bugunlerde yemek istiyorum bozmak istiyorum mesela ama bozmuyorum artık inatettim
yesemde yemesemde ben mutsuzum farketmiyor benim toptan hayatımı belkide kendimi değiştirmem gerekli
çok asi emo moddayım istiklale galataya takılabilirim ama malesef bekar değilim:)
adet günüm yakınlarda asabiyet hat safhada:ssz:

msj 42

Ben eskiden ama çooook eskiden sinema sektöründe çalışıyordum. :) O yüzden çok garip zevklerim de olabiliyor. :) Ne tarz filmlerden hoşlandığını bilmiyorum ama hemen aklıma gelen filmlerden birkaçını yazayım. Umarım izleme fırsatı bulursun ve seversin. :)

1. Little Miss Sunshine
4. Amadeus
7. Full Metal Jacket
9. Barcelona Barcelona
14. Inception
16. Persepolis
17. Lost in Translation
22. Dogville
23. Devrim Arabaları
24. City of Angels (Üniversitenin ilk yıllarında bir sevgilim vardı, bu filmi izleyip izleyip aşık olurduk birbirimize :))
25. Cahil Periler
26. Magnolia

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sanırım 2 tane Woody Allen filmi yazdım ama bana kalırsa Woody Allen'ın her filmi izlenmeli. Tam bir zeka pırıltısı adamın kendi de filmleri de. Ayrıca 2 ve 3 sırayla izlenmeli. :)
Umarım beğenirsin. :)

msj 42

1. Little Miss Sunshine
4. Amadeus
7. Full Metal Jacket
9. Barcelona Barcelona
14. Inception
16. Persepolis
17. Lost in Translation
22. Dogville
23. Devrim Arabaları
25. Cahil Periler
26. Magnolia

Umarım izler de beğenirsiniz arkadaşlar. :)

Back
X