Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydın kızlaaar
kahvaltımı yaptım öyle geldim yoksa kalkamam pcden dedim :))

canım afiyet olsun dondurman menun de çok güzel çok hafif olmuş :)

inş canım cuma günü bol bol eksiler görelim inşallaaaahhh :)

tuniii bugun ben de +1 im yaaa noldu anlamadım şok oldum. afedersiniz büyük tuvaletimi yapamadım dunden beri belki ondandır diyorum ama moralim bozuldu :((

Cok moral bozucu ama yaa:(( havalardanda olabilir belki, su tutmuştur vücut, benim belkide iki gün yolculuk gezi vs ondan, bilemiyorum ama canım sıkılıyor:((

gunaydın kızlaaar
kahvaltımı yaptım öyle geldim yoksa kalkamam pcden dedim :))

canım afiyet olsun dondurman menun de çok güzel çok hafif olmuş :)

inş canım cuma günü bol bol eksiler görelim inşallaaaahhh :)

tuniii bugun ben de +1 im yaaa noldu anlamadım şok oldum. afedersiniz büyük tuvaletimi yapamadım dunden beri belki ondandır diyorum ama moralim bozuldu :((

Cok iyi yapmışsın, bak ben oturdum kalkmadım, kahvaltıya gidiyorum, görüşürüz:))

Cok moral bozucu ama yaa:(( havalardanda olabilir belki, su tutmuştur vücut, benim belkide iki gün yolculuk gezi vs ondan, bilemiyorum ama canım sıkılıyor:((
ya ben dün suyu normalde içtiğimdendaha çok içtim acaba fazla içtiğim su mu birikti?? o da saçma oldu yaaa olmaz ki böyle bişi :44:

Cok iyi yapmışsın, bak ben oturdum kalkmadım, kahvaltıya gidiyorum, görüşürüz:))

afiyet olsun cnm ben de birazdan spora gidicem de bi 15-20 dk daha geçsin diye bekliyorum :37:

hava bugun ankarada da acayip sıcaktı balkonda otururken bile yaprak kıpırdamadı. hatta çay içerken terledim hafif hafif vay be dedim o kara kıştan sonra bugunu gördük ya
Bu yaz çok sıcak olacakmış zaten :):18:
Bu hafta sonu cok yoruldum gercekten, annemin bı lafı vardır gezmenin bir adı yorgunluk diye, doğruymuş:))
Dün zaten yazmıştım arkadaşlarla geziye gittik diye aksaminada kına gecesi
Bügünde arkadaşlarla pikniğe gittik
Çocukla zaten her is daha yorucu:))
Aksam eve gelirken annem aradı yıllar önce bı komsumuz vardı onlar gelmişler senide görmek istiyorlar diye, eve geçmemeden oraya gittik, yemek faslı çay faslı, ve maalesef küçük beyimizin uyku saati geçtiği için hala onu uyutmaya çalışıyoruz:((
Simdi babasında çünkü beni çıldırtti:)) behzat c reklamında babası aldı, reklam bitince verir:))
çok yorucu olmuş gerçekten canım :) ama eğlendiysen sorun yok :)
bebişte büyüyünce geçer bunlar :) gerçi davulun sesi uzaktan hoş gelir :)
Aaa nereye,, gunluk 10 mesaj diye sen söylemiştin:))
canım dün gece ölüyorum sandım :) sabahta 5 te kalkmıştım :)
bugunku mam mamlarım :)

kahvaltı
1 dilim tahıllı
1 dilim bugdaylı ekmek (yaptıgım ekmeklerden h.sonu çeşidi yaptım :) )
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 çarli biber

ara
2 badem
1 ceviz
1 kayısı

ogle
4 diyet biskuvi
yarım salatalık

aksam yemegi

2 ızgara kofte
2 kırmızı biber
2 ince dilim karpuz

birdeee bugun diyetimde 1 ay oldu ben ara kacamak hic yapmıyorum haftalık (lokma dahil)
bugun aylık odulumu yedim :52:

1 dondurma (80gr) (ama yemekten once yedim korktum gec saatte yemeye)
süper canım..ee ödülüde haketmişsin :)
Gunayydiinn arkadaslar
İyi haftalar hepimize
Kaçamaksiz ,bol motiveli ,daha hafif bir hafta olsun ins:)))

günaydın canım inş. hepimiz için süper bir hafta olur...

kızlar evi toparlamakla meşgulüm kusuruma bakmayın...Annem doktora gitti.Biri gelir falan diye de ben evi topluyorum.süpür sil öyle yani :)
sonra bebişin annesi tasdikname alıcak bizim okula gidicez :) ama ben yine ara ara gelip yazacağım :23:

kızlar evi toparlamakla meşgulüm kusuruma bakmayın...Annem doktora gitti.Biri gelir falan diye de ben evi topluyorum.süpür sil öyle yani :)
sonra bebişin annesi tasdikname alıcak bizim okula gidicez :) ama ben yine ara ara gelip yazacağım :23:

canım sen bu mesaja 2. mesaj yazmışsın ama ben mesela senin yukardaki mesajını 5 mesaj olarak saydım o şekilde gidelim istersen ???

dünkü menüm:

sabah klasik kahvaltı

ara 1 elma

ara ayvalık tostu ayran

akşam tavuklu pilav+1 tabak ketçaplı makarna+3 tulumba tatlısı :( saat 7,10dan sonra ağzıma bir şey sürmedim.

3 yeşilçay dün ömrüm yollarda geçti zaten :)

dünkü menüm:

sabah klasik kahvaltı

ara 1 elma

ara ayvalık tostu ayran

akşam tavuklu pilav+1 tabak ketçaplı makarna+3 tulumba tatlısı :( saat 7,10dan sonra ağzıma bir şey sürmedim.

3 yeşilçay dün ömrüm yollarda geçti zaten :)

canım akşam yemeği biraz karışmış sanki
ama olsun hem dışardaymışsın hem de sen sanırım artık koruma programına geçtin
olsun o kadar :)

ya kızlar bişi sorcam bende fiziksel olarak baya bi zayıflama var yani gören en az 3-4 kilo vermiş gibisin diyo ama tartıda hiç eksilme yok niye böyle oluyo yaa ??

Merhabaaaa ben araniza yeni katildimm bugun basladim diyete bakalim bugunu basariyla tamamlayabilecekmiyimbirde aranizda ortak bir dietmi uyguluyosunuz yoksa herkes bireyselmi yapiyo diyetini

Merhabaaaa ben araniza yeni katildimm bugun basladim diyete bakalim bugunu basariyla tamamlayabilecekmiyimbirde aranizda ortak bir dietmi uyguluyosunuz yoksa herkes bireyselmi yapiyo diyetini

hoşgeldin canım... Bize biraz kendini tanıtır mısın? Herkes bireysel yapıyor canım diyeti...

Hemen kendimi tanitayim istanbuldayim,25 yasinda 170 boyunda 80 kiloda bir adet psikologum :)) zaten her zaman kilolarimdan sikayetciydim ama simdi zayiflamak ve zayif kalmak istiyorum. Bugun basladim diyete cayi severim ama sekersiz icemem cay yerine surekli su iciyorum benim icin buyuk degisiklik :) cunku coook az su icerdim. Bugun aksamida atlatirsam ilk gunum guzel gecmis olacak. Psikolog olmam bu konuda kendi isime yaramiyof malesef kendimi bu yeme icme konusunda fazla motive edemiyorum cunku doymak icin degil keyif icin yiyenlerdenim bole olunca zor oluyo diyet yapmak. Burda birbirimizi motive ederiz daha kolay llur zayiflamak. Birde artik evlilik icin gun sayma devri bitti oyusden su cizelgemi degistirmem lazim artik zayiflama cizelgesi yapmaliyim. Telden giriyorum isteyken oyusden zor oluyo biraz. Ama okuyup takip etmekte zorlanmam. Buralarda olurum seslenirseniz duyarimm :) simdilik benden bukadar. Zamanla tanicaz birbirimizi. Mezun olana kadar burdayim hedef kiloma kadar. En az 65 kilo ya kadar inmeliyim.

Hemen kendimi tanitayim istanbuldayim,25 yasinda 170 boyunda 80 kiloda bir adet psikologum :)) zaten her zaman kilolarimdan sikayetciydim ama simdi zayiflamak ve zayif kalmak istiyorum. Bugun basladim diyete cayi severim ama sekersiz icemem cay yerine surekli su iciyorum benim icin buyuk degisiklik :) cunku coook az su icerdim. Bugun aksamida atlatirsam ilk gunum guzel gecmis olacak. Psikolog olmam bu konuda kendi isime yaramiyof malesef kendimi bu yeme icme konusunda fazla motive edemiyorum cunku doymak icin degil keyif icin yiyenlerdenim bole olunca zor oluyo diyet yapmak. Burda birbirimizi motive ederiz daha kolay llur zayiflamak. Birde artik evlilik icin gun sayma devri bitti oyusden su cizelgemi degistirmem lazim artik zayiflama cizelgesi yapmaliyim. Telden giriyorum isteyken oyusden zor oluyo biraz. Ama okuyup takip etmekte zorlanmam. Buralarda olurum seslenirseniz duyarimm :) simdilik benden bukadar. Zamanla tanicaz birbirimizi. Mezun olana kadar burdayim hedef kiloma kadar. En az 65 kilo ya kadar inmeliyim.

canım tekrar hoşgeldin...

Back
X