Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaaaaaaaaaar bana değişik menü örnekleri lazım.Yarın annem evde olmayaacak biraz kendimi geliştireyim diyorum...Çeşit çeşit önerilerinizi bekliyorum.Tatlı falanda dahil hiç farketmez :)

Merhabaaaa ben araniza yeni katildimm bugun basladim diyete bakalim bugunu basariyla tamamlayabilecekmiyimbirde aranizda ortak bir dietmi uyguluyosunuz yoksa herkes bireyselmi yapiyo diyetini

Hemen kendimi tanitayim istanbuldayim,25 yasinda 170 boyunda 80 kiloda bir adet psikologum :)) zaten her zaman kilolarimdan sikayetciydim ama simdi zayiflamak ve zayif kalmak istiyorum. Bugun basladim diyete cayi severim ama sekersiz icemem cay yerine surekli su iciyorum benim icin buyuk degisiklik :) cunku coook az su icerdim. Bugun aksamida atlatirsam ilk gunum guzel gecmis olacak. Psikolog olmam bu konuda kendi isime yaramiyof malesef kendimi bu yeme icme konusunda fazla motive edemiyorum cunku doymak icin degil keyif icin yiyenlerdenim bole olunca zor oluyo diyet yapmak. Burda birbirimizi motive ederiz daha kolay llur zayiflamak. Birde artik evlilik icin gun sayma devri bitti oyusden su cizelgemi degistirmem lazim artik zayiflama cizelgesi yapmaliyim. Telden giriyorum isteyken oyusden zor oluyo biraz. Ama okuyup takip etmekte zorlanmam. Buralarda olurum seslenirseniz duyarimm :) simdilik benden bukadar. Zamanla tanicaz birbirimizi. Mezun olana kadar burdayim hedef kiloma kadar. En az 65 kilo ya kadar inmeliyim.

hoşgeldim çiğdemcim ben de ece. takım kaptanımızla adaşız ona kaptan ece diyorlar:) canım ben de bu gruba katılalı bi 10 gün kadar oldu ama burda herkes cok sıcak ve yardımcı. sana da yardımcı oluruz tam ve de full destek :)
menulerimizi paylaşıyoruz her gün sonra birbirimize yorum yapıyoruz eğer yanlış bişi yediysek ceza var

şaka şaka :) ceza falan yok ama iyi oluyo burda paylaşmak yani o açıdan

kızlaaaaaaaaaar bana değişik menü örnekleri lazım.Yarın annem evde olmayaacak biraz kendimi geliştireyim diyorum...Çeşit çeşit önerilerinizi bekliyorum.Tatlı falanda dahil hiç farketmez :)

canım nasıl menu örnekleri misafirlik mi diyet şeyler mi ??

Ececim farketmez normal günlük bir menü ışte :) yapabildiklerim listesini genişleteceğim. Pilav türü istemiyorum. Börek türü de pek düşünmüyorum ;)

bittim resmen bugun bir sürü iş yaptım ne zor bu badana işleri yerleşilmior ev curcuna vitrini filan düzenledim bir yıgın ütü hem homurdandım hemde ter atınca zayıflarım belki die işlere asıldım durdum ama nete bakamadım kızlar :(
bende şişlik hala devamediyor ayaklarım yüzüm ellerim şiş sanırım yorgunluktanda kaynaklı

tunicim sıkma canını, kendiliğinden gidiyor biliyorsun ben de +1,5 olmuştum geçen hafta
dzenli ye, eminim gezmekten yolculuktan vs şişmiştir vücudun
kilo olmadığına eminim canım
Ay ins Hilalcim moral bozucu bisey gercekten:((
ya ben dün suyu normalde içtiğimdendaha çok içtim acaba fazla içtiğim su mu birikti?? o da saçma oldu yaaa olmaz ki böyle bişi :44:

afiyet olsun cnm ben de birazdan spora gidicem de bi 15-20 dk daha geçsin diye bekliyorum :37:
Ay alemsin ecee:)) iç sen suyunu cok cok ne kadar cok su icersen o kadar atarsın, seninki kabizlikla ilgili bence, ne durumdasın?
Hemen kendimi tanitayim istanbuldayim,25 yasinda 170 boyunda 80 kiloda bir adet psikologum :)) zaten her zaman kilolarimdan sikayetciydim ama simdi zayiflamak ve zayif kalmak istiyorum. Bugun basladim diyete cayi severim ama sekersiz icemem cay yerine surekli su iciyorum benim icin buyuk degisiklik :) cunku coook az su icerdim. Bugun aksamida atlatirsam ilk gunum guzel gecmis olacak. Psikolog olmam bu konuda kendi isime yaramiyof malesef kendimi bu yeme icme konusunda fazla motive edemiyorum cunku doymak icin degil keyif icin yiyenlerdenim bole olunca zor oluyo diyet yapmak. Burda birbirimizi motive ederiz daha kolay llur zayiflamak. Birde artik evlilik icin gun sayma devri bitti oyusden su cizelgemi degistirmem lazim artik zayiflama cizelgesi yapmaliyim. Telden giriyorum isteyken oyusden zor oluyo biraz. Ama okuyup takip etmekte zorlanmam. Buralarda olurum seslenirseniz duyarimm :) simdilik benden bukadar. Zamanla tanicaz birbirimizi. Mezun olana kadar burdayim hedef kiloma kadar. En az 65 kilo ya kadar inmeliyim.
Hosgeldiiiiinnn:)))
ya kızlar bişi sorcam bende fiziksel olarak baya bi zayıflama var yani gören en az 3-4 kilo vermiş gibisin diyo ama tartıda hiç eksilme yok niye böyle oluyo yaa ??

Guzel spor yapıyorsun ya sikilasiyorsundur en güzeli, tartidada eninde sonunda düşer merak etme:))

2.msj
hoşgeldin canım aramıza ben nurcan..burda motive oluyoruz hepimiz kolaylıkla birlikten kuvvet doğuyor gerçektende
kızlar evi toparlamakla meşgulüm kusuruma bakmayın...Annem doktora gitti.Biri gelir falan diye de ben evi topluyorum.süpür sil öyle yani :)
sonra bebişin annesi tasdikname alıcak bizim okula gidicez :) ama ben yine ara ara gelip yazacağım :23:
3.msj
hamarat hatunum benim süpersin:16:
dünkü menüm:

sabah klasik kahvaltı

ara 1 elma

ara ayvalık tostu ayran

akşam tavuklu pilav+1 tabak ketçaplı makarna+3 tulumba tatlısı :( saat 7,10dan sonra ağzıma bir şey sürmedim.

3 yeşilçay dün ömrüm yollarda geçti zaten :)
4.msj
okudukça fena oldum tavuklu pilav çok dokandıı şuanda olsa da yesek ahh ahh:56:

ya kızlar bişi sorcam bende fiziksel olarak baya bi zayıflama var yani gören en az 3-4 kilo vermiş gibisin diyo ama tartıda hiç eksilme yok niye böyle oluyo yaa ??
5.msj
pekii kıyafetlerde bollaşma varmı mesela pantalonların filan bol gelmeye basladımı belden basenden ilk baş bende de öyle olmustu mesela gecen yıl bana çok dar gelen pantlaonlarım bu yıl bana 3 bede büyük gelior
Merhabaaaa ben araniza yeni katildimm bugun basladim diyete bakalim bugunu basariyla tamamlayabilecekmiyimbirde aranizda ortak bir dietmi uyguluyosunuz yoksa herkes bireyselmi yapiyo diyetini
6.msj
1 hafta istikrarlı gidersen gerisi gelior canım kiloları verdikçe gidiyor kilolar

bittim resmen bugun bir sürü iş yaptım ne zor bu badana işleri yerleşilmior ev curcuna vitrini filan düzenledim bir yıgın ütü hem homurdandım hemde ter atınca zayıflarım belki die işlere asıldım durdum ama nete bakamadım kızlar :(
bende şişlik hala devamediyor ayaklarım yüzüm ellerim şiş sanırım yorgunluktanda kaynaklı

E hadi gecmis olsun, en zorudur evde eşya varken tadilat boya badana vs....
Grupcak şişiyormuyuz neyiz, cumaya kadar atarız ins:))

2.msj
hoşgeldin canım aramıza ben nurcan..burda motive oluyoruz hepimiz kolaylıkla birlikten kuvvet doğuyor gerçektende

3.msj
hamarat hatunum benim süpersin:16:

4.msj
okudukça fena oldum tavuklu pilav çok dokandıı şuanda olsa da yesek ahh ahh:56:

5.msj
pekii kıyafetlerde bollaşma varmı mesela pantalonların filan bol gelmeye basladımı belden basenden ilk baş bende de öyle olmustu mesela gecen yıl bana çok dar gelen pantlaonlarım bu yıl bana 3 bede büyük gelior

6.msj
1 hafta istikrarlı gidersen gerisi gelior canım kiloları verdikçe gidiyor kilolar
Valla bana hepsi dokandii:)) Ayvalık tostu, tavuklu pilav, ketcapli makarna oooo
yokyok:)))

E hadi gecmis olsun, en zorudur evde eşya varken tadilat boya badana vs....
Grupcak şişiyormuyuz neyiz, cumaya kadar atarız ins:))
7.msj

bilmiyorumda bizim liste bu hafta inş çok kötü olmaz nazara geldik ne güzel çat çat veriyorduk kiloları yaz yaramadı bize sıcaklar şişirdi

Menümüde yazayım
Sabah nesfit
Ara 3 eti form misir patlakli, sekersiz nescafe
Öğle çoban kavurma ayran bir dilim ekmek
Ara küçük bir kase sutlac
Aksam zeytinyağlı taze fasulye, yesil salata

8.msj

sabah 1 poça domates peynır

ara 8 badem

öğle 1 simit 1 dilim kek

akşam taze fasülye domates salatalık

ara şeftali

durum budur bugun yarın inş daha iyi olur listem

Menümüde yazayım
Sabah nesfit
Ara 3 eti form misir patlakli, sekersiz nescafe
Öğle çoban kavurma ayran bir dilim ekmek
Ara küçük bir kase sutlac
Aksam zeytinyağlı taze fasulye, yesil salata

9msj

nesfit kaç kaşık ekliyorsun?

akşam mönümüz aynıymış tesadüf:)

Hosgeldin msjlariniz icin hepinize tsk ederim. Bugunki menumu yazmak istedim :) bakin bakalim olmus mu :)
Kahvalti: domates, salatalik, 1 kibrit kutusu peynir,2zeytin, 1 dilim cavdar ekmegi
ogle: corba, bezelye yemegi,yogurt,1 dilim ekmek
ara ogun:3 kayisi yarim seftali
aksam:corba,misirli saalata,bi dilim ekmek
ara ogun: yarimyagli sutle nesfit
aksam bi bas agrisi basladi sanirim caysizliktan haaaala gecmedi simdi cay iciyorum :)

Back
X