1.mesaj
selam kızlarr. Dün pek giremedim sabah gözümü açınca rüyamda görmüş gibi ikea'ya gitme isteğim geldi :) aldım annemi gittik bütün gün dolaştık sonra da annemi eve bırakıp dönecektim ama beni göndermedi eşimi de çağırdık yemeği orda yedik :) aslında iyi de oldu annemlerin evi dublex terasta güzel bi esinti vardı çaylarımızı da rahat rahat içtik :)
ama malesef işlerim falan hep kaldı. Home office çalışmak hem iyi hem kötü. Hem evindesin rahat ortamda çalışıyosun hem de kaytarmaya daha fazla fırsat oluyo..
Aman neyse çenem düştü :)
2.mesaj
canım günde 10 mesaj diye karar almıştık ama sen ne kadar istersen yaz biz şikayetçi değiliz :) bu arada patatesle ekmeği bir arada yemek pek olmamış gibi
3.mesaj
o zaman hadi bakalım daha fazla tembellik yok. Bugun biraz spor yapıyoruz :))
4.mesaj
o mısırlı pirinç patlakları çok güzel oluyor yaa ama ben pek yemiyorum malesef çnkü hem mısırın hem de pirincin glisemik indeksi çok yüksek

bu arada 1 paket eti form 2 dilim ekmeğe denk geliyor değişim tablosunda aklında olsun.
5.mesaj
cidden yaaa o nasıl oldu :))
6.mesaj
canım semizotu omega3 cennetiymiş. Diyet yapan yapmayan herkesin bol bol tüketmesi sağlık için gerekliymiş. Sık dişini ye. Hatta normal domates salatasına ekleyip bol limon sıkarak da yiyebilirsin çok güzel oluyo. Offf ağzım sulandı :))
7.mesaj
canım öncelikle hoşgeldin
kahvaltın gayet güzel bence. Yalnız senin vucut kitle indeksin düşük olduğu için mutlaka spor yapmalısın cnm. Hadi bugün herkes spor yapsın. Herkese sorcam walla tek tek spor yaptın mı diye
8.mesaj
o kaçamak mümkünse sır olarak kalsın canım :))
9.mesaj
bu arada tatlı krizleri için de bir formülüm var:)
1 bardak süte 1 tepeleme çay kaşığı tarçın koyup iç canım. Ve eğer yarım saat kadar dayanabilirsen inan geçiyor o tatlı isteği
10.mesaj
meraba eylül hoşgeldin sefa geldin :)