• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar,

bugün öğlen yine ton balıklı salata yedim ama tonbalığında mayonez vardı sanırım sonradan uyandım:( neyseki çok fazla değildi.
mayonez açığını kapatmak lazım:) akşama arkadaşlarımla buluşacağım ama canım da dışarıda birşey yemek istemyr. meyve salatası yapıp akşam dönünce az biraz çorba içebilirim yoğurtla birlikte.

bu arada internette dolaşırken aşağıdaki tarife rasltadım, alternatif olabilir bizlere:)

1tatlı kaşığı nescafe + 1 tatlı kaşığı kakao + 1 tatlı kaşığı toz tatlandırıcıyı çok az sıcak su içinde eritip karıştırın. 1 kase light yoğurt içine ilave ederek, buz dolabında soğutup nefis bir tatlı hazırlayabilirsiniz.

Bunu denicem guzel bisey canlandı gözümde:))

Kızlar gec olmus esim basımda hadi artık bırak diye bekliyor:))
Menümü yarın yazayım
Ay yarın cuma bakalım ben + llarımdan kurtulabileckmiyim
Korkumdan iki gündür tartilamiyorum:((
İyi geceler
Yarın görüşürüz:))

Ben kapatmisim ben acayım
Gune cok erken başladım yine
Oglusumu ananesine götürdü babası bende ortalığı yoparlayip çıkacak ins
Kilo bildiri imı yapayım
Gecen hafta 75,8
Bu hafta 76,7
Fark +900 maalesef
Hatırlarsınız hafta basından beri +2 yle başlamıştım neden böyle oldu anlam veremiyorum
Neyse sonuc olarak
75,8/76,5/+0,9/+1,18
Sanırım doğru hesaplarım + olunca boyle oluyor:((

75 leri gördüğüme cok sevinmiştim gecen hafta ama bir haftam bosa gitmiş gibi hatta 2 haftam bundan 2 hafta önce bu kilolardan biraz fazlaydim çünkü:((

Neyse üzgünüm kızlar
Umarım sizinkiler iyi olur:))
Öpüyorum sizi

dukan dietimidir bu?
1. mesaj
yok canım dukan diyeti değil sadece yulaf kepekli tarifini çaldım dukanın:) yulaf kepeği bağırsakları çalıştırıyor, glisemşin indeksi düşürüyor e tok da tutuyor ben de kahvaltıda 1 dilikm ekmek yerine 2 yemek kaşığı yulaf kepeği kullanıyorum hatta bu yulaf kepeği modasından sonra eve bir de buğday kepeği aldım. buğday kepeğinin de B1 vitamini oranı çok yüksekmiş hani ekmeği keserseniz b1 eksikliği olur diyorlar ya eksiklik olmasın diye aldım (ekmeği kesmediğim için bende fazlalık var:52:)
merhaba kızlar,

bugün öğlen yine ton balıklı salata yedim ama tonbalığında mayonez vardı sanırım sonradan uyandım:( neyseki çok fazla değildi.
mayonez açığını kapatmak lazım:) akşama arkadaşlarımla buluşacağım ama canım da dışarıda birşey yemek istemyr. meyve salatası yapıp akşam dönünce az biraz çorba içebilirim yoğurtla birlikte.

bu arada internette dolaşırken aşağıdaki tarife rasltadım, alternatif olabilir bizlere:)

1tatlı kaşığı nescafe + 1 tatlı kaşığı kakao + 1 tatlı kaşığı toz tatlandırıcıyı çok az sıcak su içinde eritip karıştırın. 1 kase light yoğurt içine ilave ederek, buz dolabında soğutup nefis bir tatlı hazırlayabilirsiniz.
msj2
uğraşmasak doğrudan dondurma yesek :35:

1.mesaj
selam kızlarr. dün pek giremedim sabah gözümü açınca rüyamda görmüş gibi ikea'ya gitme isteğim geldi :) aldım annemi gittik bütün gün dolaştık sonra da annemi eve bırakıp dönecektim ama beni göndermedi eşimi de çağırdık yemeği orda yedik :) aslında iyi de oldu annemlerin evi dublex terasta güzel bi esinti vardı çaylarımızı da rahat rahat içtik :)
ama malesef işlerim falan hep kaldı. home office çalışmak hem iyi hem kötü. hem evindesin rahat ortamda çalışıyosun hem de kaytarmaya daha fazla fırsat oluyo..

aman neyse çenem düştü :)

2.mesaj
canım günde 10 mesaj diye karar almıştık ama sen ne kadar istersen yaz biz şikayetçi değiliz :) bu arada patatesle ekmeği bir arada yemek pek olmamış gibi
msj 3
ikeadan ne almayı düşünüyordun?

bu arada evde ne iş yapıyorsun?

çok soru sordum:) patatesle ekmek eleştirine gelince haklısın :50: ama ben onları bir arada yemedim daha kötüsü doymayınca gidip 2 köfte 1 patates yedim:17:

Kilo bildiri imı yapayım
Gecen hafta 75,8
Bu hafta 76,7
Fark +900 maalesef
Hatırlarsınız hafta basından beri +2 yle başlamıştım neden böyle oldu anlam veremiyorum
Neyse sonuc olarak
75,8/76,5/+0,9/+1,18

75 leri gördüğüme cok sevinmiştim gecen hafta ama bir haftam bosa gitmiş gibi hatta 2 haftam bundan 2 hafta önce bu kilolardan biraz fazlaydim çünkü:((

Neyse üzgünüm kızlar
Öpüyorum sizi
msj4
bence üzülme 900 gram hiç de az değil, bende kısa bir süre önce 69lardaydım ve diyet yapmaya çalışıyordum n'olduysa 69 bile bana uzak geliyor. bu hafta 200 gram vermişim işin kötüsü adet döneminin sonundayım yani ödem gidince 1,5 kilo falan azalmam gerekirdi demek ki kilo aldım:50:

5. mesaj
Başlangıç kilom:70,7
Geçen haftaki kilom: 70,6
Bu haftaki kilom:70,4
Hedef kilom:54,0
Bu haftaki fark:0,2 kilo %0,28
Hedefe Kaldı: 16,4 kilo

Son düzenleme:
kızlar günaydın kilo bildirimi yapıp kaçmam lazım
bu hafta malesef geçen haftayla aynıyım :((
niye böyle oldu bilmiyorum diyete başladığımdan beri en çok bu hafta dikkat ettim oysa ki offf:14:

ergh(64.9/64.9/0/%0)

günaydınn... 2 gün yazdım yazdım sistem mesajı göndermedi bir türlü :( beğen butonunu b,le kullanamadım hatta b, ara...

yeni gelenlerden b,ld,r,m yapan olursa alabilirim listeye...

Günaydın Kızlarrr,

Sabah erken uyandım 1 kahve ve bir tane kuru erik yedim
Kahvaltım: 2 ince dilim kepek ekmeği +light kaşar+domates ile yapılmış tost
Pilates topumla biraz egzersiz yaptım sonra da yürüyüş,, bu sırada 0.5lt su içtim

Ara: 1 tane çilekli light yoğurt

kilo bildirimime izninizle haftaya başlycğm, bu haftayı sıkı tutmaya çalışyrmm o nedenle:)

bakalım bu güne güzel başladık devamı nasıl olacakkkk:)

hepinize sevgilerrrr

günaydınn... 2 gün yazdım yazdım sistem mesajı göndermedi bir türlü :( beğen butonunu b,le kullanamadım hatta b, ara...

yeni gelenlerden b,ld,r,m yapan olursa alabilirim listeye...

Gunaydinnn ben yeni geldim ama bugun 5.gunum daha. Bu hafta deneme haftam sanirim benim. Kilo bildirimini haftaya mi yapacagim ben?

5. Takım 261. Etap

Cocostar 66/65,5/0,5/ % 0,76 +
tunituni 75,8/76,5/-0,9/-1,18 +
ergh 65.9/64.9/1,0/%1,52 +
elifezgi 64.9/64.9/0,0/%0,00 +
buffy26 72,3///

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%)

kızlr liste şimdilik böyle teyzeme gidebilirim belki oradan devam ederim ;) yani inş..

Kilo bildiri imı yapayım
Gecen hafta 75,8
Bu hafta 76,7
Fark +900 maalesef
Neyse sonuc olarak
75,8/76,5/+0,9/+1,18

Neyse üzgünüm kızlar
Öpüyorum sizi

kızlar en son bildirimde hata yapmışım
sonuç değişmiyor gerçi ama
75.8/76.7/+0.9/+1.18
olacaktı
76.5 yazmışım onu düzelteyimm

5. Takım 261. Etap

Cocostar 66/65,5/0,5/ % 0,76 +
tunituni 75,8/76,5/-0,9/-1,18 +
ergh 65.9/64.9/1,0/%1,52 +
elifezgi 64.9/64.9/0,0/%0,00 +
buffy26 72,3///

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%)

kızlr liste şimdilik böyle teyzeme gidebilirim belki oradan devam ederim ;) yani inş..

ececim bu liste yanlış olmuş karışmış sanırım
erg 64.9/ 64.9
elifezgi 70.6/70.4

4gunde bi degisiklik olmamistir diye tartilmadim acikcasi suanda isteyim :( kizmayin bana yeniyim ben :)

wayy 4 gün tartılmadan durabikmek ne büyük başarı
ben günde kaç defa tartılıyorum bilmiyorum
en son bu hafta iki gün tartılmadım çok şişim moralim bozulmasın diye ama nasıl zord durdum
gittim geldim baktım çıkmaya yeltendim indim vs:))))

gecen hafta:70

bu hafta:71.5

gelen: 1.5kgr

mahvoldum annemlerde kaldıgımda yaw off
artı olunca nasıl hesaplanıor kızlar sonuc bilmediğimden yapamadım

Back
X