Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar kardeşimin geleceğini söylemiştimya
bugün sabah geldi çok şükürr
ve bizi şok üstüne şok yaşatttııı
gözlerimize inanamadık
yaklaşık 4 aydır görüşmüyorduk veee tam 25 kilo vermişş
aman nasıl olmuş varya xxl giyerken m beden giyiyor
bacaklar desen çöp olmuş
boyu 1.85 kilosu 75 ve erkek düşünün

kahvaltı yapıyoruz dönüp dönüp bakıyorum yüzü gözü bile değişmiş başka biri gibi olmuş
güya ben kilo verdim hava atacaktım onun yanında dombik kaldım yine:))))

ama dedim o veriyrsa bende veririm arkadaş inşşş:)))
canım maalesef erkekler istedikleri vakit çok güzel verebiliyorlar bu malesef erkek cinsine özgü bişi :( benim annemle babam aynı gün diyete başladı ikisi de spor yapıyor ikisi de diyetine dikkat ediyor buna rağmen 2 ayda babam 15 kilo verirken annem sadece 5 kilo verdi :) canım annem o kadar sinir oldu ki en son babamın tabağına yemek koyarken her zamankinden daha fazla koyup sabote etmeye çalışıyodu:9:

lifli gıdalar önemli tabide, birazda bazı vucutlar meyilli oluyor kabızlığa , ben mesela çok şükür hiç kabızlık çektiğimi bilmem , bi arkadaşım var ne yapsa kabızlığına çözüm bulamadı, incecik kız 5 aylık hamile gibi göbüşü var, kronikleşmeden önlemini al ececim yüklen lifli gıdalara bol suya aman diyim sonra zor olur:)))
evet evet doğru kabızlık biraz yapıyla ilgili. benim de çok sorunum yoktu öyle ama bu aralar dediğim gibi bi yerde bi yanlış yaptım sanırım:50:
kızlar şöyle bi sonuçlara baktımda dereceye girebilirz bence bu hafta:))

sanırım dereceye ben engel oldum :( takımımdan özür dilerim :26:

2 top dondurma yiyim dedim izin verdinizya kendini ödüllendir die bana dondu midem
dokundu bana yemeye yemeye unutmusum:)

Ya ama kızlar biraz hareketlenelim lütfen
Diger gruplara bakiyorumda herkes ne guzel paylaşımda
Bizde giriyorum çıkıyorum bir iki paylaşım
O kadar yazıyorum ne bı cevap ne bı alıntı
Yani ben gercekten sıkılmaya başladım:(((

kızlar çok özür diliyorum dün foruma girip bildirim yapamadım persembe aksamı 9 da ewdeydım sadece dondurma yedım yattım sabah kahvaltı da salatalık domates soğuktu yedım mıdem nasıl agrıyo resmen basım catllayacak dızlerım tutmuyo durdugum yerde yılıldım yere annemler acile goturmus zehırlenmısım dondurma dolapdan cıkıp erımıs tekrar dondundurulmus sabah kı yedıgım salatalık domates de soguk oldugu gb mıdeme vurmus dıyet yapıyordum yorgunluk da olun ca bunye zayıflamıs serum falan aldım dun ıse gelmedım gıremedım foruma da kusura bakmayın lutfen tartıldım
80,5 çıktım

kızlar çok özür diliyorum dün foruma girip bildirim yapamadım persembe aksamı 9 da ewdeydım sadece dondurma yedım yattım sabah kahvaltı da salatalık domates soğuktu yedım mıdem nasıl agrıyo resmen basım catllayacak dızlerım tutmuyo durdugum yerde yılıldım yere annemler acile goturmus zehırlenmısım dondurma dolapdan cıkıp erımıs tekrar dondundurulmus sabah kı yedıgım salatalık domates de soguk oldugu gb mıdeme vurmus dıyet yapıyordum yorgunluk da olun ca bunye zayıflamıs serum falan aldım dun ıse gelmedım gıremedım foruma da kusura bakmayın lutfen tartıldım
80,5 çıktım

Gecmis olsun canım, dikkat et kendine
Dün listede vardın ama sen hatta tebrik edeyim diye bildirimine baktım sayfalara yoktun, hatta dedim ozeldenmi msj attı acaba anlayamadım.....
E baya guzel vermissin ama tebrik ederim:))

80,5 çıktım

Bu arada çizelgeni yeniledim canım:))))
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSrefJI/weight.png

Gecmis olsun canım, dikkat et kendine
Dün listede vardın ama sen hatta tebrik edeyim diye bildirimine baktım sayfalara yoktun, hatta dedim ozeldenmi msj attı acaba anlayamadım.....
E baya guzel vermissin ama tebrik ederim:))

tsk ederım canım gec oldu bugun bıldırım yapınca umarım yarısmaya ıslenır Allah a çok şüküe bugun ıyıyıym canım sen nasılsın ya bn yıne degıstıremedım cızelgemı :26:

kızlar size bir uyarım var dondurmayı yıyorruz ya kutu da olan lt lık lerı dondurma erıyo baya bı erıyonce kesınlıkle buzluga koymayn ya o an tuketın yada atın çope tekrar dondurulunca zehırlıyo bn dun zehırlendım aman dıkkat edın dr da dedı kesınlıkle erıyen hıcbır gıdayı et de olabılır bu gerı buzluga konulmaz mıs bilginize

Kızlar Günayadınn,

Birazdan evden çıkacağım bugün hiç giremeyeceğim, daha sonra uzun uzun yediklerimi yazarım.

Berivancım çok çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et!

hepinize sevgiler,

selam kızlar benimde dısarı cıkmam gerekicek herhalde bugun akşama yazarım artık neler yenmiş içilmiş:34:

arada girip bakıyorum ama ne gelen var ne giden:((
bende sabah kahvaltıya gittim arkadaşlarla oğlumuda götürdüm çok eğlenceliydi oğluşla bişeyler yapmak çok zevkli:)))

şimdide mangal yapıcaz annemlerin bahçede:=)))

kızlar size bir uyarım var dondurmayı yıyorruz ya kutu da olan lt lık lerı dondurma erıyo baya bı erıyonce kesınlıkle buzluga koymayn ya o an tuketın yada atın çope tekrar dondurulunca zehırlıyo bn dun zehırlendım aman dıkkat edın dr da dedı kesınlıkle erıyen hıcbır gıdayı et de olabılır bu gerı buzluga konulmaz mıs bilginize

çok geçmiş olsun cnm ya çok üzüldüm:(

arada girip bakıyorum ama ne gelen var ne giden:((
bende sabah kahvaltıya gittim arkadaşlarla oğlumuda götürdüm çok eğlenceliydi oğluşla bişeyler yapmak çok zevkli:)))

şimdide mangal yapıcaz annemlerin bahçede:=)))

afiyet olsun cnm :)
bugun ctesi millet dışarılarda geziyo ;) ben de geziyodum yeni geldim:)

kızlarrr ben perşembe akşam tatile gidiyorum :)
çok özledim tatili ya çok sevinçliyim :)
heralde iki hafta bildirim yapamamış olcam. gerçi otelde tartılacak bir imkan bulursam telden girer yazarım ama kesin diyemiyorum.
kaptanım buralardaysan duy beniiii

kızlarrr ben perşembe akşam tatile gidiyorum :)
çok özledim tatili ya çok sevinçliyim :)
heralde iki hafta bildirim yapamamış olcam. gerçi otelde tartılacak bir imkan bulursam telden girer yazarım ama kesin diyemiyorum.
kaptanım buralardaysan duy beniiii

Oooo ne guzel , bolca eğlen, yorgunluğunu at, enerji depola gel ins:)) tabi kilo almadan :))
En zor kısmı tatilin o zaten:((

Günaydın
İyi pazarlar herkese
Her zamanki gibi bügünde güne aslında cook erken başladım
Oglusumu unuttuktan sonra bı bakayım dedim ama yine kimse yok:(((
Bugun gezicez tozucaz sinemaya gitma niyetimiz var bakalım
Öpüyorum hepinizi aeo

günaydın canlarım :) hepimiz için iyi bir hafta iyi bir ay olsun inş...ben şimdi kurana gidiyorum telefondan idare etmeye çalışırım...

[video=youtube;Oxx5xlWX1k4]http://www.youtube.com/watch?v=Oxx5xlWX1k4[/video]

dün akşam yayınlandı bu şarkı sabah dilime dolanmıştı paylaşayım dedim :) malumunuz neleri tarihe gömdüm ben :1:

ece tatile gidiyormuş darısı hepimizin başına inş...

Back
X