- Konu Sahibi Cherry Mom
- #60.381
ama yok sanırım 4. olucazzz
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaldı 15.3 kilo...
ramazana kadar verilemsi gereken 2,3 kilo...
iyi tatiller...
canım maalesef erkekler istedikleri vakit çok güzel verebiliyorlar bu malesef erkek cinsine özgü bişikızlar kardeşimin geleceğini söylemiştimya
bugün sabah geldi çok şükürr
ve bizi şok üstüne şok yaşatttııı
gözlerimize inanamadık
yaklaşık 4 aydır görüşmüyorduk veee tam 25 kilo vermişş
aman nasıl olmuş varya xxl giyerken m beden giyiyor
bacaklar desen çöp olmuş
boyu 1.85 kilosu 75 ve erkek düşünün
kahvaltı yapıyoruz dönüp dönüp bakıyorum yüzü gözü bile değişmiş başka biri gibi olmuş
güya ben kilo verdim hava atacaktım onun yanında dombik kaldım yine:))))
ama dedim o veriyrsa bende veririm arkadaş inşşş:)))
evet evet doğru kabızlık biraz yapıyla ilgili. benim de çok sorunum yoktu öyle ama bu aralar dediğim gibi bi yerde bi yanlış yaptım sanırımlifli gıdalar önemli tabide, birazda bazı vucutlar meyilli oluyor kabızlığa , ben mesela çok şükür hiç kabızlık çektiğimi bilmem , bi arkadaşım var ne yapsa kabızlığına çözüm bulamadı, incecik kız 5 aylık hamile gibi göbüşü var, kronikleşmeden önlemini al ececim yüklen lifli gıdalara bol suya aman diyim sonra zor olur:)))
kızlar şöyle bi sonuçlara baktımda dereceye girebilirz bence bu hafta:))
kızlar çok özür diliyorum dün foruma girip bildirim yapamadım persembe aksamı 9 da ewdeydım sadece dondurma yedım yattım sabah kahvaltı da salatalık domates soğuktu yedım mıdem nasıl agrıyo resmen basım catllayacak dızlerım tutmuyo durdugum yerde yılıldım yere annemler acile goturmus zehırlenmısım dondurma dolapdan cıkıp erımıs tekrar dondundurulmus sabah kı yedıgım salatalık domates de soguk oldugu gb mıdeme vurmus dıyet yapıyordum yorgunluk da olun ca bunye zayıflamıs serum falan aldım dun ıse gelmedım gıremedım foruma da kusura bakmayın lutfen tartıldım
80,5 çıktım
kızlar çok özür diliyorum dün foruma girip bildirim yapamadım persembe aksamı 9 da ewdeydım sadece dondurma yedım yattım sabah kahvaltı da salatalık domates soğuktu yedım mıdem nasıl agrıyo resmen basım catllayacak dızlerım tutmuyo durdugum yerde yılıldım yere annemler acile goturmus zehırlenmısım dondurma dolapdan cıkıp erımıs tekrar dondundurulmus sabah kı yedıgım salatalık domates de soguk oldugu gb mıdeme vurmus dıyet yapıyordum yorgunluk da olun ca bunye zayıflamıs serum falan aldım dun ıse gelmedım gıremedım foruma da kusura bakmayın lutfen tartıldım
80,5 çıktım
Gecmis olsun canım, dikkat et kendine
Dün listede vardın ama sen hatta tebrik edeyim diye bildirimine baktım sayfalara yoktun, hatta dedim ozeldenmi msj attı acaba anlayamadım.....
E baya guzel vermissin ama tebrik ederim:))
Bu arada çizelgeni yeniledim canım:))))
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSrefJI/weight.png
kızlar size bir uyarım var dondurmayı yıyorruz ya kutu da olan lt lık lerı dondurma erıyo baya bı erıyonce kesınlıkle buzluga koymayn ya o an tuketın yada atın çope tekrar dondurulunca zehırlıyo bn dun zehırlendım aman dıkkat edın dr da dedı kesınlıkle erıyen hıcbır gıdayı et de olabılır bu gerı buzluga konulmaz mıs bilginize
arada girip bakıyorum ama ne gelen var ne giden(
bende sabah kahvaltıya gittim arkadaşlarla oğlumuda götürdüm çok eğlenceliydi oğluşla bişeyler yapmak çok zevkli:)))
şimdide mangal yapıcaz annemlerin bahçede:=)))
kızlarrr ben perşembe akşam tatile gidiyorum :)
çok özledim tatili ya çok sevinçliyim :)
heralde iki hafta bildirim yapamamış olcam. gerçi otelde tartılacak bir imkan bulursam telden girer yazarım ama kesin diyemiyorum.
kaptanım buralardaysan duy beniiii