- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.141
kallisim bunların gelipde problem çıkarmadan gittiği daha olmadı gelsinler bakalım kaderimse çekerim çilemse güler geçerimkaydirigubbakcemile3(dolmuş yazılarından alıntı)honeyim canım germe kendini strese sokma, onlarda iyiliğini düşünüp geliyorlardır canım, sen yinede uzanıp yatmana bakacaksın yani mecbursun müsait bir ortam yaratın artık ayrı odadamı yatarsın bilemiyorum ama sen şimdiden böyle stres yaparsan eşinlede sorun çıkacaktır geldiklerinde, boşver bazı şeyleride görmezden gel bak yinede düşünmüşler bunları hiç görmeyenler var emin ol örnek 1: kalliste:1rolleyes:
cedricim geleyim ben yemeğe sana kaydirigubbakcemile3
ama mehalim ben çok çekingenim canım valla karşısında ayakayak üstüne atamam büyüklerin kahkahayla gülemem bile yani nasıl yatayım mecburen yatak odasına hapsolacam annemlerde beni niye bu kadar kuralcı yetiştirdiyse sanki şimdiki gençler ne rahatlar baktıkca hayrete düşüyorum vallaBende geleyim mi yemeğe kambersiz düğün olmazki ama:))
honeyim aman gözünü seveyim takma vallaha takma ne demek rahat edemem yatamam keyfindemi yatıyosun sanki yan gelip yatacaksın hemde amann istedikleri konuşsunlar durup duracaklar zaman belli sen rahatına bak
amaaaaan yazık efe paşamıza korkma annesi allahın izniyle hemen iyileşir bak burda bütün teyzeleri dua ediyoruz ona allah şifa versin diye öp kuzucuğu benim için:teselli:kizlar efecik cok ateslendi ishali bide kusmasi var dualariniza ihtiyacim var belki dr a gotururuz gelemem bu gece optum herkezi
bak yaaa hemende fitliyoooo dolduruşa gelmez reyhan ablam boşuna uğraşma kız zilliŞenizreyhan kıızz bunalr seni yine tek bırakmışş :jeyyar:
kıyamam ben hiç sana canım benim atlatır, dışarı çıkıyorsunuz mikrop almıştır hava değişikliğinden nem kapmıştır oluyor nazik bünyeler... Geçmişler olsun canım benim üzülme bizide habersiz bırakma..kizlar efecik cok ateslendi ishali bide kusmasi var dualariniza ihtiyacim var belki dr a gotururuz gelemem bu gece optum herkezi
kızına iyi tatiller dileyelim ablam gidipte dönerler sen merak etme aklın kalmasın...ben hiç sevemedim kar tatilini, imkanım olsada gidip gelmem sanırım ama karlı bir yerde kalıp manzara seyredip dönebilirim bu kadarda kapasitem var şakkıdıaman sag salim gidip dönsünlerde insallah.
güzellerim benim... beni destekliyen su menopozlu günlerimdeki kederi bile paylasip beni cok mutlu edip duygulandiran inci tanelerimsiniz benim. ya ben sizi bosami sevdim bukadar. herseye degersiniz..
şimdi ablacım hasta hayvan filan dedinya.. inanırmısın ben her gün hiç aksatmasız senin Paşa'yı düşünüyorum.. sadece sana soramıyorum zaten üzülüyorsun tekrar tekrar üzerine gelmeyeyim diye..bizde degisen birsey olmaz, biz hasta hayvanlarimiz icin bile gözyasi dökecek, kalbimiz aciyacak kadar aci cekmesini bilen insanlariz.. insanlari sevmek saflik saftiriklik olamaz.. bu bizim dogamizda var... ögrenilmez... ögretilmez..mehalimin dedigi gibi, biz yine birsey kaybetmeyiz. bizi kaybedenler düsünsün..
Buraya pasta resmi koyarsan nereus savaş açarım sana :mymeka:yok merak etmee boşlameycamm
kallişle iddaya girdikkk hihoyyyt
söz verdim ona pastlar alcam
hemide en çokanatlısındna :roflol: sööözz abbaa
Olsun ablacım bu durumlarda endişelenme üzülme biz gelemesende aklının burada olduğunu biliyoruz, dün akşam benimde eşim yemek sırasında geldi 8 de çıkmış işten büyük kızıda aaramış beraber geldiler bende gelemedim oysa kalbim akşamları gelip burada sizinle olmakta...birde aşırı başağrısı yaşadım akşam, herhes tv izlerken uyudum biraz, dün sabahtanda vardıda geçmişti neyseki yok şimdi...bugün bir dogru dürüst birakmadilar canlarim ya. yani bir iki kere kacamak girip cikmak zorunda kaldim. neyse telafi ederiz güzellerim. hepinizi öpüyorum
tamam umutum sende sağol canım...neyseki aradaki farkı kapatmışsın artık ...günaydın takımcım
kallistecim kilo 75.8
mesajlarını şimdi okudum akşama cevaplarım sağolasın canım kırmayıp yazmışsın
oy kıyamam ben ona, geçmiş olsun. en kısa zamanda atlatır umarımkizlar efecik cok ateslendi ishali bide kusmasi var dualariniza ihtiyacim var belki dr a gotururuz gelemem bu gece optum herkezi
Günaydın canım sanadaa.s. yinede güzel gitmiş aman diyeyim bozma :teytey:kallisim günaydınlarr kocamann :1hug:
[/B]
Son kuralları unutuyorduk yine:mymeka: eski üye geri döndüğünde çıkış kilosu ile belirtilecek :sm_confused: bijoux yaktın bizi :roflol:
ama kallistecim ben burdan 65 ile ayrılmadım ki. burdan ayrıldıgımda 73 falandım. sonra kendi gayretimle düşmüştüm 65'e. ayrıca bunlar olalı 2 yıl olacak :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?