Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyiakşamlar
kallisim bunların gelipde problem çıkarmadan gittiği daha olmadı gelsinler bakalım kaderimse çekerim çilemse güler geçerimkaydirigubbakcemile3(dolmuş yazılarından alıntı)

ama mehalim ben çok çekingenim canım valla karşısında ayakayak üstüne atamam büyüklerin kahkahayla gülemem bile yani nasıl yatayım mecburen yatak odasına hapsolacam annemlerde beni niye bu kadar kuralcı yetiştirdiyse sanki şimdiki gençler ne rahatlar baktıkca hayrete düşüyorum valla

kizlar efecik cok ateslendi ishali bide kusmasi var dualariniza ihtiyacim var belki dr a gotururuz gelemem bu gece optum herkezi
amaaaaan yazık efe paşamıza korkma annesi allahın izniyle hemen iyileşir bak burda bütün teyzeleri dua ediyoruz ona allah şifa versin diye öp kuzucuğu benim için:teselli:

reyhan kıızz bunalr seni yine tek bırakmışş :jeyyar:
bak yaaa hemende fitliyoooo dolduruşa gelmez reyhan ablam boşuna uğraşma kız zilliŞeniz

Ben yatıyorum arkadaşlarım.

Kallisim sabah girmeye fırsatım olmazsa yine mesajla bildirim ben sana kilomu okiş.
Hadi kocaman öpüldünüz

bijoux (75.8 )
umuts76 ( 76.7 / 75.8 / )
reyhanxx54 ( 75.9 / )
zenan25 ( 73.5 / )
cedric ( 104.2 / )
buseyrem ( 102.6 / 102.2 / )
chocolategirl ( 84.5 / )
candy_happy ( 61.0 / )
sportie ( 59.0 / )
bijoux ( 75.8 /
Mehalim ( 61.1 / 61.1 / )
Kalliste ( 74.4 / )

sabah olmadan kopyaladım listeyii hehehehehe:))

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün bir dogru dürüst birakmadilar canlarim ya. yani bir iki kere kacamak girip cikmak zorunda kaldim. neyse telafi ederiz güzellerim. hepinizi öpüyorum

günaydın takımcım
kallistecim kilo 75.8
mesajlarını şimdi okudum akşama cevaplarım sağolasın canım kırmayıp yazmışsın

kizlar efecik cok ateslendi ishali bide kusmasi var dualariniza ihtiyacim var belki dr a gotururuz gelemem bu gece optum herkezi
kıyamam ben hiç sana canım benim atlatır, dışarı çıkıyorsunuz mikrop almıştır hava değişikliğinden nem kapmıştır oluyor nazik bünyeler... Geçmişler olsun canım benim üzülme bizide habersiz bırakma..
kızına iyi tatiller dileyelim ablam gidipte dönerler sen merak etme aklın kalmasın...ben hiç sevemedim kar tatilini, imkanım olsada gidip gelmem sanırım ama karlı bir yerde kalıp manzara seyredip dönebilirim bu kadarda kapasitem var şakkıdı
sen bizi boşa sevmedin inan ablacım, sende boşa sevmedin bizde boşa sevmedik, boş yere samimiyetimizi, içimizi dışımızı dökmedik ortaya, inan bu verdiklerimize değecek çok kişi var aramızda benim kalbim hala ferah..sevgimde hiç beklentisiz orta yerde hepinize tekrar sundum yerimseniben buyrun a.s.

şimdi ablacım hasta hayvan filan dedinya.. inanırmısın ben her gün hiç aksatmasız senin Paşa'yı düşünüyorum.. sadece sana soramıyorum zaten üzülüyorsun tekrar tekrar üzerine gelmeyeyim diye..
Şimdi.. Konudan konuya atlamakta üstüme yokya anlatasım geldi...sositososito
Bizim oturduğumuz yerde böyle site gibi bir görüntü var ama site kuralları yok sokak köpekleri filan var arada çok karşı gelip kavga patırtı çıkaran sevmeyenler olduğu gibi sevenlerde var.. adları bile var bu köpeklerin birininki karakız birininki karaoğlan vs böyle gidiyor.. ben Yırtığı dışarı çıkarttığımda ilk önce onlara sesleniyorum gelip Yırtıkla oynamalarına izin veriyorum, çok tepki görüyorum neden sokak hayvanlarıyla temasa sokuyormuşum köpeğimi diye, kirlilermiş, pislermiş hasta olabilirlermiş vs.vs bir ton fasafiso... Ama ben o köpeklere seslendiğimde kuyruk sallayıp gelmeleri Yırtıkla mutlu olmalarını izlerken varya gözlerim yaşlanıyor, mutlu oluyorum...Geçende yabancı bir tane geldi boynunda sıkıca bir ip bağlanmış zavallının ve geziyor, bizde tesadüf arabayla geçtik yanından... benim ufaklık nasıl tepki verdi ağladım ağlayacak, anne zavallıya bak boynunda ip var diye ve ne oldu biliyormusunuz, eve döner dönmez benim kız ufak bir makas almış anne ben gidiyorum dedi dikkat etmesini söyleyerek yolladım... biliyorumki o köpek ona zarar vermez, biliyorumki hayvanlar insanlardan daha uzman derecede hislere sahipler biliyorumki o köpek aldığı yardımı asla unutmaz... Bir insan daha yetiştirmenin gururu ile yazdım bunları....

yok merak etmee boşlameycamm
kallişle iddaya girdikkk hihoyyyt
söz verdim ona pastlar alcam
hemide en çokanatlısındna :roflol: sööözz abbaa
Buraya pasta resmi koyarsan nereus savaş açarım sana :mymeka:

bugün bir dogru dürüst birakmadilar canlarim ya. yani bir iki kere kacamak girip cikmak zorunda kaldim. neyse telafi ederiz güzellerim. hepinizi öpüyorum
Olsun ablacım bu durumlarda endişelenme üzülme biz gelemesende aklının burada olduğunu biliyoruz, dün akşam benimde eşim yemek sırasında geldi 8 de çıkmış işten büyük kızıda aaramış beraber geldiler bende gelemedim oysa kalbim akşamları gelip burada sizinle olmakta...birde aşırı başağrısı yaşadım akşam, herhes tv izlerken uyudum biraz, dün sabahtanda vardıda geçmişti neyseki yok şimdi...

günaydın takımcım
kallistecim kilo 75.8
mesajlarını şimdi okudum akşama cevaplarım sağolasın canım kırmayıp yazmışsın
tamam umutum sende sağol canım...neyseki aradaki farkı kapatmışsın artık ...

Günaydın dememiş sizin kallis kız yine:roflol: dönüp ben diyeyim dedim... a.s.

Bu gün biraz umutluyum bakalım tartıda, inşallah değişiklik olur bir ayı doldurdum yoksa kızacağım sıkı bir diyet yapacağım...
Öğlen kilo bildirim bitimine dek biraz spor yapmayı planladım sizede yazdımki söz vermiş durumunda kalayım sözümü tutayım diye... sositososito

oy kıyamam ben ona, geçmiş olsun. en kısa zamanda atlatır umarım

kallisim günaydınlarr kocamann :1hug:

benim kilom 74,8

anlamadım 2 gün önce 74.3 leri görmüştüm halbuki. hic kacamak da yapmadım o günden beri ama dedigim gibi galiba kürtaj sonrası adet için su topluyorum. olsam da kurtulsam yaaa. allahtan 1 haftadır tuzu kesmiştim.

yani sonuc olarak bu hafta 1kg gitti. artık hava düzeldi biraz. bugünden itibaren de yürüyüşlere başlıyorum sabah akşam olmak üzere arkdaşlarımm a.s.

5.Takım
reyhanxx54 ( 75.9 / )
zenan25 ( 73.5 / )
cedric ( 104.2 / )
chocolategirl ( 84.5 / )
candy_happy ( 61.0 / )
sportie ( 59.0 / )
bijoux ( 70.0 / 74.8 /
Kalliste ( 74.4 / )

5.Takım toplam kilo

Son kuralları unutuyorduk yine:mymeka: eski üye geri döndüğünde çıkış kilosu ile belirtilecek :sm_confused: bijoux yaktın bizi :roflol:

günaydınn arkadaşlar,

kallistecim, kendimi çok hafif hissediyorum ama gerçekler çok fark olmadığını söylüyor:roflol:

valla benim hassas tartım olmadığı için, sağdan baktım soldan baktım 59,un biraz altında gösterdi ama 200-300 gr için yeni kilo bildirmiyim.

aynı kiloda devam şimdilik 59,00

sevgiler

Son kuralları unutuyorduk yine:mymeka: eski üye geri döndüğünde çıkış kilosu ile belirtilecek :sm_confused: bijoux yaktın bizi :roflol:

ama kallistecim ben burdan 65 ile ayrılmadım ki. burdan ayrıldıgımda 73 falandım. sonra kendi gayretimle düşmüştüm 65'e. ayrıca bunlar olalı 2 yıl olacak :roflol:

ama kallistecim ben burdan 65 ile ayrılmadım ki. burdan ayrıldıgımda 73 falandım. sonra kendi gayretimle düşmüştüm 65'e. ayrıca bunlar olalı 2 yıl olacak :roflol:

canım bu kuralı bir kaç ay önce eledik mecbur uyguluyoruz eski üye zayıflamış bir şekildede dönebiliyor bir anda takıma 10 kiloluk artıda katabiliyor ama bunun için ilk haftada yarışsan değişen bir durum yok eski bilgilerin geçerli.. ben arayıp buldum kendi excelimde sen 11. etapta ayrılmışsın ve 70.0 kilo ile gitmişsin son bildirimin bu.. boşvr üzülme yapacak bir şey yok bir kaç hafta içinde durum düzelecektir...

ne yani şimdi ben size +4 olarak mı katkı yaptım. inanmıyorum yaa. bilseydim 70 e kadar girmezdim takıma. kusura bakmayın ama cok sacma bi kuralmış bu. 2 seneki önceki kilomla ne alakası var şimdiki kilomun cık cık. canım sıkıldı valla.

kallisim istersen sen cıkar beni takımdan. dışardan destek vereyim size. 70 olunca gelirim tekrarrr.

5.Takım
reyhanxx54 ( 75.9 / )
zenan25 ( 73.5 / )
cedric ( 104.2 / 102.6 / 1.6 / 1.53%
chocolategirl ( 84.5 / )
candy_happy ( 61.0 / )
sportie ( 59.0 / )
bijoux ( 75.8 / 74.8 /
Kalliste ( 74.4 / )

5.Takım toplam kilo

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok canım boşver takma sen dedim ya düzelir bir iki hafta içinde...
Bu kural saçma gibi gözüksede mecbur olarak uygulamaya koyduk ciddi mecbur kaldık açıklaması uzun sürer şimdi...
Sen hiç tatlı canını sıkma eksi getirdim diye, biz neleri bekledik, aylarca kilo verecek destek olalım aman üzmeyelim diye lapır lupur pastayı böreği götürüp depresyondayım idare edin 2 kilo aldım bu hafta ama haftaya düzelecek diye diye beklediğimiz kişiler oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…