- Konu Sahibi Cherry Mom
- #62.021
hayır kırmak değil tabiki amacım şöyle bişey var ezgi sneinle aramızda yazdığım ettiğim hiç kaleye alınmıyor seninde ben yaptım oldu şeklindeki cümlende bana kırıcı geldi onun için yazdım
yoksa liste yapmak bildirimde bulunmak vs zoruma gitseydi geöen hafta sen geç kaldığında o listeyi yapmak için uğraşmazdım yine yaparım kaptan var o yapacak babane diye düşünecek birisi olmadığımı herhalde anlamışsınızdır((
kaptan seçileceği zamanı ben hatırlıyorum ben olmak istememiştim yine, sen yeni geldiğin halde kabul ettin ne güzel ettin ben ona bişey demiyorum
ama senin emrivaki halin hadi yorum yapın bişeyler ayarlayalım demen benim bişeyler yazmama ama hiiç yazmamış gibi görünmem açıkcası beni çok rahatsız etmişti
şimdide sonuçta ikinci kaptan yardımcısı bişey yok lütfetmişte karar vermiş gibi 2. Kaptan yardımcısıda tunidir yazısını görünce benimde çok moralim bozuldu
böyle seyler elbette olacak canım sıkmayın canını tunıcım bız senı bılıyoruz az cok tanıdık elif de kırıldı olur bunlar canlarım :26: