- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #62.781
Seneye aynı başarı olmaz olur mu, sen çalışmaya devam edersen daha bile fazlası olur. Dersaneden alacağını zaten aldın, bildiklerini bol bol tekrar ettikten, denemeleri çözdükten sonra daha iyi olur, merak etme. Bazı anneler bazen değişik davranabiliyorlar, tabi genelleme yapmıyorum, kimsenin alınmasını istemem. :) Benim annem de beni kendi istediği bölümlere sokmaya çalışıyordu ki o bölümlerde tavukçuluk ve manikürcülüktü :) Sevmem ben çiftlik işlerini o bayılır, bizim balkon bostan gibidir, her şeyi yetiştiriyor :) Senin isteklerini anlamalı annen, moralini bozacak şeyler de yapmamalı açık açık konuş bunları onunla...
Bir de, yeni mi bitirdin liseyi canım, kaç doğumlusun? Ben de tekrar sınava girmek istiyorum açıktan sosyoloji okumak istiyorum ama sınav benim zamanımdan beri bayağı değişti galiba, ben gireli 8 sene oldu :)
canım lise yeni bitti ve ben hayatimda hiç dershaneye gitmedim :) aslında canım ben tiyatro istiyorum. Şu an tel.den girdiğim için bunun ayrıntısına sonra gireriz. Ama yetenek konusunda kısıtlıyım zamana ihtiyacım var ben o yüzden önce normal bi bölüm istiyorum... Eğer 2. Tercihte yerleşmezsem birlikte çalışırız. En azından sınav hakkında sohbet ederiz... Bi de yeni sistem devreye girerse bu sene birden fazla ygs sınavı olacak... Daha çok şans yani :)