- Konu Sahibi Cherry Mom
- #62.801
Evet, bir ben var gibiyim :) Sevindim bayramını güzel geçirmene... Birkaç gün sıkı gidersen hemen verirsin o kiloyu, dert etme. Çabuk gelen çabuk gider :)
Ben devam ediyorum rejime, "bozdum" dediğim günler olmadı. Arada bir kaç çikolata yedim, 1-2 bardak ice tea içtim. Ama abartmadım, o yüzden vicdanım rahat. Dizimi incitmişim ama Tunicim.O yüzden sporumu düşük tempoda tutmak zorunda kaldım dün. O da bir düzelse hiçbir problemim olmayacak :) 31'ine 2 kilo vermiş olmak istiyorum ama cumadan beri şimdilik anca 100 gram gösteriyor. Onu zorlayacağım biraz. Bakarsın 1 günlüğüne 800 kaloriye falan düşürürüm bir ara, nasılsa 1 gün metabolizmamı bozmaz.
Bunların dışında, bayramlar, tatiller bitsin de geri dönün diye bekliyorum dört gözleBöyle zor oluyor ama dediğin gibi hiç değilse Ece burda şimdilik. :)
Gecmis olsun canım ins bir an once düzelir:))
İnsan yedikte yiyor gercekten, sabah yine mükellef bir kahvaltı yaptım

Yani aylarca uğraş gr gr ver 3 gunde 2 kilo al cok can sıkıcı aa napiim bügünde bı geçsin yarın eski düzenime geri donüyorum ins
Nasılsa bu cuma bildirim yok haftaya en azından ins arti olmadan atlarım:))
Sanırım ramazandaki su kaybıda geri geldigi icin zaten fazla çıkacaktım bekliyordum aslında

6 lara az kaldı derken yine actım arayı

Ben yine arada yazarım canım kendine iyi bak opuyorum