Kasım "bir daha olmayacak" demiş. İyi ama Kasım, olan oldu. Şehre kadar gittik, o kadar dikkat çektik. Boşuna çıktı, her kapıda işaret vardı. İşareti sen yapmayacak mıydın Kasım?
Bu kadar kolay yırtmak yooook...

Sağlam bir ceza kesmek lazım bu defa gerçekten. Spor cezası verirsek en az bir 600-700 kalori olur gibime geliyor. Ama bence güzel alternatifler de bulmalıyız. Ben vakti zamanında kardeş takıma yazı yazmayı önermiştim, eski bir kuraldan çakarak... Ama ona yorum yapan olmamıştı, işinize gelmemişti kesin...
Bak Raa'cım. Bence bu kuralı uygulamanın tam sırası... Kimse seni aşağılamıyor, yanlış anlama. Aşağılanmana da çalışmıyor. Ama ben bu cezanın çok etkili olacağını düşünüyorum. Kardeş takıma gidip:
"Dayanamadım, yedim, şu boğazımı bir tutamadım. x yedim doymadım, w yedim doymadım. Ettim ettim de yine kendime ettim.
Bir daha bunu yapmayacağım. Ben zayıflamak için burdayım. Tekrar kendime zarar vermeyeceğim. spor yapacağım."
ya da benzeri bir yaz. Hatta bence "lütfen bu yazdıklarıma yorum yapın" da de. Takım dışında birilerinden de yorum almış olursun. Aynı olayı bir daha tekrarlamamak için tekrar yemezsin.
Tuttum ben bu fikri ya... Çok büyük bir şiddetle karşı çıkan yoksa bu kuralı uygulamaya koyuyorum kızlar. Bizi en iyi bu adam eder. Düşünsenize aynı şeyi 5. kez yapmışız. Kardeş takımın maskarası oluruz artık.

Eninde sonunda pes eder ve vazgeçeriz diye düşünüyorum.