- Emoji Skoru
- 74
- Puanlar
- 363
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #67.401
Oldürmek mi daha basit kilo vermek mi?
Kasaplık yapan bir işçi, buzhanede son et grubunu getirmek için fabrikaya gelir. Yaklaşık otuz yıldır bu işi yapmaktadır. Son eti buzhaneye koymak için içeri girer ve en arka rafa doğru ilerler.
Arkasını döndüğünde fark eder ki, kapılar kapanmış. Bunu fark edince deli gibi kapıyı yumruklamaya başlar; çünkü eğer burada kalacak olursa donarak öleceğini bilmektedir. Saatlerce sesini birilerine duyurmaya çalışır. Sonunda fabrikada kimsenin kalmadığını anladığında bütün umudunu yitirir ve eşine bir mektup yazmaya karar verir. Cebinden çıkartığı bir parça kağıda son anlarını yazmaya başlar:
"Sevgili eşim, sizleri çok seviyorum. Bugüne kadar yaptığım her şey için beni affedin. Sizlere çok daha güzel bir hayat sağlamak isterdim. Oğlum sana emanet. Şu an çok üşüyorum. Parmaklarım titriyor ve yavaş yavaş sonumun geldiğini hissediyorum."
Sabah olduğunda kapılar açılır ve içeride yatan birini görürler ve fark ederler ki bu kişi olmüştür.
Fakat anlamadıkları bir durum vardır: Soğutucu çalışmıyordur! O akşam soğutucu bozuk olduğu için sadece havalandırmayı aktif bırakmışlardır.
Evet soğutucu bozuktur, ama çok güçlü ve gürültü bir şekilde havalandırma çalışmaktadır. Fakat kasabın zihni, gerçeği fark edip içerisinin soğuk olmadığını bir türlü kabul edememiştir. Buzhanenin her zaman ne kadar soğuk olduğunu o kadar iyi bilmektedir ki aksine kendini inandıramaz. Sabah olduğunda donmuş bir adam bulamamışlardır; fakat, kendini donacağına o kadar inandırmıştır ki ölmüştür.
Sonunda kendini öldürmeyi başarmıştı; zihni onu öldürdü!
Bir insan, eğer zihni ile kendisini öldürebiliyorsa, o zaman kilo da verdirebilir. hem de bunu bir çocuk oyunu basitliğinde yapar.
Bu yüzden zihninizden ne geçtiuğini kontrol etmek zorundasınız. Eğer bunu yapamıyorsanız, o zaman sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız.
Unutmayın ki, zihniniz eğer sizi öldürebiliyorsa şişmanlatabilir de.
ooo arzucum harika bayıldımmm. emeğine sağlık canım. soyleyecek yorum yok....