- Konu Sahibi Cherry Mom
- #67.501
Günaydın kızlar
kızlar dıkkat edın lutfen hastaneler dolup tasmıs valla salgın var dıyo dr lutfen geç olmadan gıdın
kan verdım bizimkiler le annem ve babamla kahvaltıya gittik kızlar ne olacak bu sonum ya dün annem 1 çeşit yemek yapmış yiyeyim diye babam desen nerede cezerye badem .fıstık üzüm toplamıs gelmıs halam geldı elinde çikolata ıle amcamlar geldi pasta yemiyecegım dedıgım de bozuluyorlar mecbur bıraz bıraz yedım dr yazdı bılmem içinizde kullanan var mı tüçük tüpler için de şurup ve iğne dr sordum kılo aldırmaz demı dıye yok ama ıyı beslenmen gerek dıyo kılo vermem gerek hedeflerım var ne olur bi fikir verin
pelincim akdeniz anemisi olarak da geçiyor ama alyuvarve kanın pıtılasması ıle ılgılı canım
Berivancım inan bu durumda aklıma diyetisyenden başka sağlıklı çare gelmiyor. Doktor "iyi yemen gerek" diyor. İyi ama bundan kastı nereye kadar cezerye, çikolata, pasta... Belki daha güzel işlev görecek bir meyve vardır... Gidebiliyorsan diyetisyene git, olmadı internetten güzelce bir araştır. Belki bir şeyler bulunur.