• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım, dünküleri bitirmen gerekmiyor. Bazıları mesajları bir önceki güne sayıyor ya, o yüzden öyle dedim. Sen zaten bugüne sayıyorsun sanırım (bugün dediğim de 05 ekim)...

Neyse ya... :D Devam et numaralandırmaya, şimdilik bir problem yok ama bu 7 gün içinde 1 gün daha kaçırmamaya dikkat et canım, yoksa uyarı vermek zorunda kalırım. :(

------

Arzucum, Sinemcim, sizleri çok öpüyorum. İzninizle ben yatağa gidiyorum. Yarın bildirimlerde görüşmek üzere. :D İyi geceler... :16:

Tamam canim dikkat ederim sanada iyi geceler yatın sabaha hayırlı bildirimler.....:))))

yer olarak oyle. ama sankı hedefı kılo almak gibi. baslangıc yesil, yanı hedef gozukuyor. hedef 58de siyah, sanki 58den baslamıs gıbı.

Aaaa! Öyle gerçekten. :D

Ticker'ın altında da "4.5 kilo aldı, 3.6 daha alacak kilosu kaldı" diyor. :D

Arzucum galiba hedef kilo ve başlangıç kiloyu ters yerlere girdin. Yarın yeniden yaparken dikkat edersin artık. :34:

---

Neyse kızlar, kaçayım artık. Sonra kalkamıyorum bilgisayar başından... Görüşürüz yarın... :)

Sen dün resim koymuştun ya balkonun onun etkisinde kalmışım heralde senin evine gelmişiz seni arıyorum içimden den de diyorum ki acaba resimin deki gibimi falan sonra sen geliyorsun bı de senin erkek kardesin varmış o da var balkonda oturuyoruz falan iste...

:) bende resimi eklediğimde dusunuyordum.(yada hayal mi kuruyordum diyim bilemedim :) )seneye cıtır kızlar olmusuz buluşmuşuz balkonda kahve keyfi yapıp bugunleri anıyormusuz diye.. :)

sanal bır ortamdayız ama enteresan bır diyalog yasıyoruz aramızda. yani daha once forumlarda falan takılmıslıgım yazmıslıgım var ama ne benım burdakı samımıyetımle alakası vardı. ne de sizin samımıyetınız gıbı bır ortam olmadı. benım ıcın enteresan bır ılk oldu. :)

Aaaa! Öyle gerçekten. :D

Ticker'ın altında da "4.5 kilo aldı, 3.6 daha alacak kilosu kaldı" diyor. :D

Arzucum galiba hedef kilo ve başlangıç kiloyu ters yerlere girdin. Yarın yeniden yaparken dikkat edersin artık. :34:

---

Neyse kızlar, kaçayım artık. Sonra kalkamıyorum bilgisayar başından... Görüşürüz yarın... :)

Heralde canim yatı değişecek nasıl olsa yenisini yaparken dikkat ederim...

Kizlar Pelinden haber var mı dün gece yazdıklarını biraz okuya bildim pek iyi degildi sanırım?

selam arkadaşlar
hepinize çok teşekkür ederim
dün gerçekten kötüydüm
tam olarak baş dönmeside değil
başımda müthiş bir ağrı ve ağırlık
dengesizlik
yürürken bile dengemi sağlayamıyrdum

velhasıll sonuç pek iyi değil
hatırlarsanız ramazanda tahlil yaptırmıştım ve şekerim biraz yüksek çıkmıştı
ben şekerimmi çıktı acaba ondanmı böyleyim derken şekerim50 çıktı
e çok düşük deiler acaba cihazmı hatalı
yarım saat sonra tekrar ölçüldü 41 çıktı:((((

anlayamadık, yani normalde şekerim yüksek olmasa neyse
sonuçta endokrine gitmem gerek ayrıntılı tahliller için
onun için randevu alıcam ve sanırım haftaya onlarla uğraşıcam

sabah biraz daha iyi gibiydim ama şu an yine çok iyi hissetmiyrm kendimi
çokta okuyamadım yazdıklaırnızı ekrana baktıkça başım dönüyor midem bulanıyor

haber vermek için girdim
iyi hissedersem gelirim yine
öpüyorum sizi

Canim Tekrar gecmis olsun hiçbir şeyi ihmal etme sagligin icin ne gerekiyorsa butun tahlillerini yaptir Biz buradayız canim sen kendine dikkat et....Allah'a emanet ol...

Günaydın takım!
Niye kimse bildirim yapmamış daha? Ben de zor kalkmıştım bildirimimi yapayım, hesaplara bakayım diye... En iyisi biraz daha uyuyayım o zaman. :)

:) bende resimi eklediğimde dusunuyordum.(yada hayal mi kuruyordum diyim bilemedim :) )seneye cıtır kızlar olmusuz buluşmuşuz balkonda kahve keyfi yapıp bugunleri anıyormusuz diye.. :)

sanal bır ortamdayız ama enteresan bır diyalog yasıyoruz aramızda. yani daha once forumlarda falan takılmıslıgım yazmıslıgım var ama ne benım burdakı samımıyetımle alakası vardı. ne de sizin samımıyetınız gıbı bır ortam olmadı. benım ıcın enteresan bır ılk oldu. :)

Birbirimize denk düştük Sinemcim, bence bunla alakası var... Tamam ortak bir amaç, bol muhabbet... Ama o bol muhabbeti sağlayacak karakterde insanlar olduğumuz için böyle kaynaştığımıza inanıyorum ben. :16:

Mesaj 1

Günaydın kızlar

Ben şimdi kilomu yazıcam ama şu bölme çarpma işi nasıl oluyodu onu unuttum ya.Bana biriniz yardımcı olursanız sevinirim Canlar:))

Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.9

pek gitmedi ama hiç yokta iyidir diyor,haftaya daha iyi olucak diye ümid ediyorum:))

Kızlar çizelgemi değiştirdim ama dediğim gibi şu çarpma bölme işini bir yazarsanız bana onu da yaparım.Çok öptüm sizleri şimdilik buralardayım:)))

Mesaj 1

Günaydın kızlar

Ben şimdi kilomu yazıcam ama şu bölme çarpma işi nasıl oluyodu onu unuttum ya.Bana biriniz yardımcı olursanız sevinirim Canlar:))

Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.9

pek gitmedi ama hiç yokta iyidir diyor,haftaya daha iyi olucak diye ümid ediyorum:))

Handecim, verdiğin kiloyu 100 ile çarpıyorsun.
Sona da geçen haftaki kilonu bu çıkan rakama bölüyorsun. :34:

Günaydın kizlar

62.5 / 62.2 / 0.3 / % 0.47

Cok iyi değil ama olsun buna da şükür bu hafta pek iyi degildi menülerim artık önümüzdeki haftaya bakicaz

Fundacim doğru mü hesaplamisim bir kontrol edermisin....

Alla alla yapıyorum ama saçma sapan bişey çıkıyor ortaya yine mi beceremedim naptım yaaa :44:

Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.9

0.3 kg

0.3 x 100 = 30
30/64.2 = %0.47

Çıkan sonucu kiloya bölüyormışuz, yanlış yazmışım.

----------

Handecim sen hangi zamanlarda 2. takımdaydın. Ayrıldığın etabı bulmuştum daha önce ama herhalde not almamışım. Şimdi de bulamıyorum. :50: Senin yanına not düşmemiz lazım onu.

Mesaj 1

Günaydın kızlar

Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.9

Tebrikler Handecim dediğin gibi hic yoktan iyidir benden de pek gitmedi bu hafta ama olsun yılmak yok yola devam.....

Back
X