• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım o zaman az yemeye çok alışmışsın... Dünkü menün çok değildi çünkü... :)
Psikolojik olarak etkiliyorsun kendini... Çok az yememeye çalış, yoksa kilo vermek de, sabitlemek de daha uzun sürer...

o zaman ben yavas yavas cogaltıyım menulerımı Fundacım bir gunde değiştirmekte rahatsız ediyor :34:

Sinemcim senin bugünkü izin iptal oldu galiba... :) Gününü söylersin yine...

canım bende emin değilim :9::9: esim fosur fosur uyuyor :))) dun değişebilir izin gunum demişti kalksında belli olur ama bugun zaten mesaj falan hakgetıre :)))) yazdım zaten :9::9::9:
menu kaldı gerıye onu da alnımın akıyla yazarım bugun ızınlı olmayayım artık :)

evet canım açtım begenmemek ne demek canım dün çok sıkıldım motivasyonum da yoktu birden açtım şuan bakmıyorum bile motive olamıyorum dyetim agır geliyo mutlu degılım istediklerimi yiyemedigim için destek de olmayınca dün açtım ama girmiyorum canım arada bakarım zaten gerı sayfalara gıder :31:

Berişcim anlıyorum senı canım dunde dedım ya tum gun bos kalınca sayfamız cok zor oluyor.
ben bırde dusun hem haftasonu hemde bazen haftaıcı cogu gun yalnız kalıyorum. :(
bazen sıkılıp cıkıyorum ve sonrasında aksam da gıresım olmuyor :(

Raacım ben seni son günlerde pek göremedim... Belki hangi konuda özel ilgi istediğini yazsaydın hepimiz daha yardımcı olmaya çalışırdık. Mesajını görmüştüm, cevap verecektim ama daha sonra senden daha açıklayıcı bir şeyler yazmanı bekledim. Zaten cevap verseydim de "Hangi konuda tam olarak ne istiyorsun, anlayamadım." yazacaktım. :)

Sanırım diğer ben de arkadaşlar da bu yüzden faydalı olamadık. İstersen bir daha düşün, izin almak konusunda kararlıysan da alırsın tabi. Ama bir daha düşün bence..

anladım cnm .ben kendimi pek ifade edemiyorum sanırım ,girmememin sebebide sizin anlamadığınızı anlayamadığım için, ricda bulunmama ramen hiç yazıya karşılık verilmemesi , çünki bende yattı balık mantığı olabılıyor ve orda ben açıkça kendimi tatil öncesi izin isteme durumundaysam hakkaten zorbir süreçteyim ve destek konusuydu ,herneyse o bir nuans anlamadıysan zaten anlatmaya çalışmayın gene anlatamıycamdır zaten .herşey için teşekkürler funda ben iznimi alayım cnmm....

funda yanlış anlaşıldım daha doğrusu kendimi yanlış ifade ettim.agresif değilim.dün gerçketen kimsecikler yoktu.ondan önceki gün ztn konuştuk.cumatesi günü telefondan girmiştim sanırım evde yokum diye netim yok diye ve pazar günü evde olamıyacağımı söyeldiğimi hatırlıyorum.ama ben de suç.direk izinli olabilrmiyim dedim.ama bak 7 gün içinde baktığını bilmiyordum.o konuda özür dilerim.uyarı konusununda önemli değil derken."tamam bunu aldım daha dikaktli olurum artık "anlamında söyledim.sonuçta olan bir şeyi geri alamıyorum.bana kinin var gibi bir şeyde yazdığım yazılardan çıktı sanırım.ses tonu olmadığı için bu yüzden yazıyı sevmiyorum. ama inanki agresif falan değilim.izin alabileceğim aklıma hiç gelemdi

Sesi tonu demeyelim ona da yanlış kelimeler, yanlış hitap tarzı diyelim...

Kimseler yokmuş evet, ben de gördüm. Genelde gündüz pek kimseler olmuyor artık. Ama bu bahane değil. Ne anlatmıştım ben size... "İlk katıldığım günler bayrama denk gelmişti, doğru düzgün kimse yoktu. Mesajlarımı doldurmak ve daha önemlisi takımı paylaşımsızlıktan dolayı kapanma riskiyle karşı karşıya getirmemek için yazmaya bahane bulurdum. Kendi kendime yazardım." Ben bunu yaptığıma göre herkes yapabilir. Menü yazılır; bir başkasının yazdığına yorum yazılır... Rejimle ilgili faydalı bilgiler bulunur, onlar yazılır... Bahane çok.

Ben burda çok dedim "Gerektiğinde izin alın, ama önceden haber verin." diye...

Kontrolleri tek tek her gün yazdığım zamanlarda mesajlara ve menülere daha fazla dikkat ediliyordu. Ama ben her gün yazmayı bıraktım. Peki neden? Üşendiğimden mi? Hayır. Üyelerde sorumluluk bilinci artsın diye bıraktım. Herkes kendi kendini takip etsin diye bıraktım. İplemeyip "Amaaan boşver, nasılsa kurallar sadece kağıt üzerinde" diyen ve bu takımı hak etmeyen varsa ayıklansın diye bıraktım. İşin özü bu. Burda olmayı gerçekten seven, burda olduğu için fayda görenler kalsın, heves edenler gitsin diye...

Takım defterinin mesaj/menü kontrol sayfasının fotoğrafını çekeceğim şimdi size... Orda yapılan kontrolleri görürsünüz. Kendiniz de tek tek profillere bakarsanız, tabloyla uyuştuğunu fark edersiniz.

anladım cnm .ben kendimi pek ifade edemiyorum sanırım ,girmememin sebebide sizin anlamadığınızı anlayamadığım için, ricda bulunmama ramen hiç yazıya karşılık verilmemesi , çünki bende yattı balık mantığı olabılıyor ve orda ben açıkça kendimi tatil öncesi izin isteme durumundaysam hakkaten zorbir süreçteyim ve destek konusuydu ,herneyse o bir nuans anlamadıysan zaten anlatmaya çalışmayın gene anlatamıycamdır zaten .herşey için teşekkürler funda ben iznimi alayım cnmm....

İzinli olmak istediğin tarihleri yazar mısın canım?

Sinemcim, Berivancım, Pelincim, Arzucum.... (ve aramızda olsaydı eğer Tunicim)

Bu yazacaklarım size hitaben olacak. Tabi diğer üyelerimizde isterlerse cevap verebilirler.

Halimizi görüyorsunuz kızlar; inanın çok üzülüyorum. Paylaşımsızlık yüzünden sizler de pek fazla girmez oldunuz. Takımımızın eski hali kalmadı. Berivan çaresizlikten günlük açtı. Böyle giderse tek tek döküleceğiz, dağılacağız.

Sizce bu noktaya neden geldik ve nasıl eski halimize dönebiliriz? Fikirlerinizi bekliyorum. Benim aklıma gelen tek çözüm günlük mesaj sayısını arttırmak. Hep beraber düşünüp bir çözüm bulmamız lazım. Çünkü hepimizin tadı kaçıyor; devam etme isteğimiz sürekli bir düşüş halinde... Burdan ayrılırsak da kontrol mekanizması kalktığı için çoğumuza zararı dokunur diye düşünüyorum... :(

Fundacım evet son zamanlarda gunduzlerı sakın aksamlarıda 1 saat dolu akabınde yıne sakın bır havaya gırdık. Şunu da ıtıraf edıyım, gırmedıgım zamanların yarısında işim oluyorsa yarısında sakınlıklıkten gırmıyorum :(
mesaj cogaltma ıyı fıkır ama baska bırseyde suan aklıma gelmıyor dusunelım hepberaber..

Sol taraftakiler mesaj, sağ taraftakiler de menü kontrolüdür. Aynı zamanda izinlileri işlediğimi de görebilirsiniz. Ve mazeretli olanlara kontrollerinde sadece - şeklinde bir çizgi çektiğimi de... Yani kısacası tüm kuralların ve işleyişin ne kadar gerçek olduğunu bu tabloda görebilirsiniz. :)

$Photo0954.webp

canım o kemer agrı yapsa bana yapar zaten :) cunku bende bir baş var allahhh dıyorum. agrımaya yer arıyor kucucuk bıseyde hemen agrır basım.
bende hıc bas agrısı yapmadı. ki bazen arka arkaya calıstırdıgım oluyor (aslında yapmamak lazım arka arkaya, cok geç e kalınca gunde 3u tamamlıyım dıye oyle oluyor bazen)
ama tabı bılemem kısıden kısıye etkısını, birde bu kemerlerin bır suru çeşidi var hangısının ne farkı var onuda bılmıyorum. ama benımkınde bana bır yanetkı tarzı bıseyı olmadı.
kemeri calıstırdıgımda sesten dolayı eşimin yanımdan kaçması dışında :9:

canım bal sırke lımon demiştin ya. ben sırke koyamam da limon bal baslıcaktım onada daha bugun basladım. ;)
hımm anlaıdm cnaım herelde ben o günlerde çok stresliydim ondan olsa gerek..neyse ben bir daha denerim onu canım..
afiyet olsun canım benimm..kereviz severmisin bilmem ama ben çok severim.çorbasıda çok lezzetli oluyor bir dene istersen ..hem vitaminli hemde vücuttan kötü bakterileri atıyormuş.bende yarın yapıcam

Sesi tonu demeyelim ona da yanlış kelimeler, yanlış hitap tarzı diyelim...

Kimseler yokmuş evet, ben de gördüm. Genelde gündüz pek kimseler olmuyor artık. Ama bu bahane değil. Ne anlatmıştım ben size... "İlk katıldığım günler bayrama denk gelmişti, doğru düzgün kimse yoktu. Mesajlarımı doldurmak ve daha önemlisi takımı paylaşımsızlıktan dolayı kapanma riskiyle karşı karşıya getirmemek için yazmaya bahane bulurdum. Kendi kendime yazardım." Ben bunu yaptığıma göre herkes yapabilir. Menü yazılır; bir başkasının yazdığına yorum yazılır... Rejimle ilgili faydalı bilgiler bulunur, onlar yazılır... Bahane çok.

Ben burda çok dedim "Gerektiğinde izin alın, ama önceden haber verin." diye...

Kontrolleri tek tek her gün yazdığım zamanlarda mesajlara ve menülere daha fazla dikkat ediliyordu. Ama ben her gün yazmayı bıraktım. Peki neden? Üşendiğimden mi? Hayır. Üyelerde sorumluluk bilinci artsın diye bıraktım. Herkes kendi kendini takip etsin diye bıraktım. İplemeyip "Amaaan boşver, nasılsa kurallar sadece kağıt üzerinde" diyen ve bu takımı hak etmeyen varsa ayıklansın diye bıraktım. İşin özü bu. Burda olmayı gerçekten seven, burda olduğu için fayda görenler kalsın, heves edenler gitsin diye...

Takım defterinin mesaj/menü kontrol sayfasının fotoğrafını çekeceğim şimdi size... Orda yapılan kontrolleri görürsünüz. Kendiniz de tek tek profillere bakarsanız, tabloyla uyuştuğunu fark edersiniz.

doğrudur canım bir şey diyemiyorum.resmini çekmene gerek yok.herkesin sana sonsuz güveni zaten var.bunu yapmana gerek yok.kendimi gerçekten kötü hissediyorum.
bende bayramda izne çıkamyı düşünüyorum çünkü urfaya gidicez cumartesi çıkıp 1 hafta orda kalıcaz

doğrudur canım bir şey diyemiyorum.resmini çekmene gerek yok.herkesin sana sonsuz güveni zaten var.bunu yapmana gerek yok.kendimi gerçekten kötü hissediyorum.
bende bayramda izne çıkamyı düşünüyorum çünkü urfaya gidicez cumartesi çıkıp 1 hafta orda kalıcaz

Resmi eklemiş olduğum için açıklama yapma gereği duydum. Özel olarak kimseyi inandırmak için eklemedim. Sadece her şeyin tıkır tıkır işlediğini görün diye ekledim. Yani sadece sana özel değil. Herkes görsün diye...

fundacım benim izin cuma olucak en azından sımdı oyle dıyor esım :9: tabı sabah bıldırımden sonra

funda gerçekten özür dilerim.kendimi yanlış ifade ettiğim için:26:.her şey tıkıtında ondan eminim zaten..neyse ben çıkıyorum.bugünki menümü yarın yada akşam üzeri yazarım.şimdi son işlerimi yapmaya gidiyorum..görüşmek üzere

başlangıç tarıhi bugun 17 10 12 ----07 11 12 ..

Tamamdır Raacım, not aldım.

funda gerçekten özür dilerim.kendimi yanlış ifade ettiğim için:26:.her şey tıkıtında ondan eminim zaten..neyse ben çıkıyorum.bugünki menümü yarın yada akşam üzeri yazarım.şimdi son işlerimi yapmaya gidiyorum..görüşmek üzere

Şeydacım arada hepimiz yanlış anlaşılan şeyler yazabiliyoruz, önemli değil. Dediğim gibi sana bir şey kanıtlamaya çalışmadım. Kimsenin aklında bir şüphe kalmasın diye paylaştım resmi.

Madem dediklerinde samimisin, gerçekten kastettiğin benim anladığım şeyler değildi; o zaman bir dargınlık da yok benden sana haberin olsun...

Ne oldu yahu... Az önce kaç kişiydik, 2 kişi kaldık. :) Ahhh, ahhh... Beni de dürtüklüyor şeytan böyle olunca. Ama bu yarışma bana o kadar gerekiyor ki, bir karar vermeden önce günlerce düşünmem lazım. :)

Sinemcim yüksek müsaadenle ben artık spor yapmaya gideyim... Takıma laf yetiştireceğim harareti ile başlayamadım bir türlü.
Öptüm seni şimdilik. Görüşürüz... :16:

2 üye, 4 ziyaretçi... :)

Ziyaretçiler çekinmeyin, gelin. Kimliğinizi açık edin. Sizin gibi sadık okuyuculara ihtiyacımız var. :)

Karısının yazdıklarını gizli gizli okuyan bir koca iseniz de gidin işinize bakın. Ne güzel kilo veriyor kadın işte. Merak ettiğiniz şeyleri sorun, o size anlatsın. :D

kahvaltımı yaptım. :) azıcıkta dambıl calıstım

takıma bir GÖZ atayım dedım :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9:

$Snapshot_20121007_40.webp

Back
X