Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlarımmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnn ayyyyyyy sayfalarca yazılmış anca gelebildim hepsini okudum yuttum :56:

gelelimmmmmmmmm bize çok tatlısın sinemcim bu halini ( resmini çokkkkkkkk begendimmmmmmm) maşallah:nazar::nazar::nazar: bugunkü halini yeni halini de çok merak ediyorum koaför baya bir pahalımıs amam olsun diğer türlü saçlar yanıyo yanan saç geri gelmiyo malesef:50: canım
bu arada duraklama paylaşımın çok güzel çok mantıklı yazılanlar :34:

tunim gelmiş hoş gelmiş sayfalara can gelmiş valla ne güzel kaynatmışsınız ama bensizz:43::43:
tunicim kocan zayıf halinle sana bir kez daha aşık olmuşşşş:32::32:
ayşegül ne yaptın mutfagı gecenin o saatin de yazık ya ne pastetesi esin aşermiş bacım insallah çok yag sıçramamıstır mutfaga
fundacım ne güzel sayfalar ilerlemiş ama 10 ziyeretçi olayına şokkkkkkkkk oldum valla upsssssssss
raacım :fazla konuşamıyorus nasılsın ne durum da dıyet :27:
bırde kimin yazdıgını hatırlayamadım 3 kase çorba 6 dilim ekmekmi:53::53::53::53: demekmişşşş

canlarımmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnn ayyyyyyy sayfalarca yazılmış anca gelebildim hepsini okudum yuttum :56:

gelelimmmmmmmmm bize çok tatlısın sinemcim bu halini ( resmini çokkkkkkkk begendimmmmmmm) maşallah:nazar::nazar::nazar: bugunkü halini yeni halini de çok merak ediyorum koaför baya bir pahalımıs amam olsun diğer türlü saçlar yanıyo yanan saç geri gelmiyo malesef:50: canım
bu arada duraklama paylaşımın çok güzel çok mantıklı yazılanlar :34:

tunim gelmiş hoş gelmiş sayfalara can gelmiş valla ne güzel kaynatmışsınız ama bensizz:43::43:
tunicim kocan zayıf halinle sana bir kez daha aşık olmuşşşş:32::32:
ayşegül ne yaptın mutfagı gecenin o saatin de yazık ya ne pastetesi esin aşermiş bacım insallah çok yag sıçramamıstır mutfaga
fundacım ne güzel sayfalar ilerlemiş ama 10 ziyeretçi olayına şokkkkkkkkk oldum valla upsssssssss
raacım :fazla konuşamıyorus nasılsın ne durum da dıyet :27:
bırde kimin yazdıgını hatırlayamadım 3 kase çorba 6 dilim ekmekmi:53::53::53::53: demekmişşşş

Tuni yazmıştı ama 3 kase çorba 3 dilim ekmek ediyor, 6 değil. :34:
Dün de yazacaktım, unutmuşum.

sabah sirkeli su
domates saltalık 1 kk peynir 3 zeytin
ara:1 elma
öğlen:2 dilim balık bol salata cacık
ara:1 armut
akşam:1kepçe çorba 4 yemek kaşığı mantar yemeği 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
ara:1 maden suyu

netim anca düzeldi sabah 8 den beri düzeltmeyi çalışıyorum

sabah sirkeli su
domates saltalık 1 kk peynir 3 zeytin
ara:1 elma
öğlen:2 dilim balık bol salata cacık
ara:1 armut
akşam:1kepçe çorba 4 yemek kaşığı mantar yemeği 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
ara:1 maden suyu

netim anca düzeldi sabah 8 den beri düzeltmeyi çalışıyorum

Menü güzel. Ama kahvaltı değil. :( Gerçi ekmek sevmeyen birine pek de bir şey yapılamaz herhalde. :) İstersen +1 yumurta ekleyebilirsin kahvaltına...

berivancım şu polistikover sendorumu ile paylaştığın yazı çok hoşuma gitti.bende polistik over sendorumu var.ilk 2008 de görüldü bende ozaman bekardım.ve 68 kilodyum ben 60 kiloya indiğim zaman her şey yoluna girmişti.ama ondan kaynaklandığını bilmiyordum.doktorumda bir şey dememşti.2010 da evlendim.ben hemen çocuk yapmak istyorudum.eşimle 14 yaşından beri tanışıyorduk.ve evlendğim gibi istedim.ne bileyim çocuk yapmanın benim açımdan zor olcanı.ve halen mücadele içindeyim.ilk doktorumun kortizonlu iğneleriyle daha çok kilo aldım.vitaminler ilaçlar.dengesiz beslenme hareketsizlik.ve bu haldeyim.kasımda kontrolüm var.aynı şeyleri doktorumda bana demişti..neyse demem o ki paylaşımın gerçekten bana umut oldu.bu aralar aşırı bi duygusallık ve her an bırakasım var.o yüzden gerçekten çok iyi geliyor paylaşımlar sağol berişimmmm:16::16::16::16::16::54:

berivancım şu polistikover sendorumu ile paylaştığın yazı çok hoşuma gitti.bende polistik over sendorumu var.ilk 2008 de görüldü bende ozaman bekardım.ve 68 kilodyum ben 60 kiloya indiğim zaman her şey yoluna girmişti.ama ondan kaynaklandığını bilmiyordum.doktorumda bir şey dememşti.2010 da evlendim.ben hemen çocuk yapmak istyorudum.eşimle 14 yaşından beri tanışıyorduk.ve evlendğim gibi istedim.ne bileyim çocuk yapmanın benim açımdan zor olcanı.ve halen mücadele içindeyim.ilk doktorumun kortizonlu iğneleriyle daha çok kilo aldım.vitaminler ilaçlar.dengesiz beslenme hareketsizlik.ve bu haldeyim.kasımda kontrolüm var.aynı şeyleri doktorumda bana demişti..neyse demem o ki paylaşımın gerçekten bana umut oldu.bu aralar aşırı bi duygusallık ve her an bırakasım var.o yüzden gerçekten çok iyi geliyor paylaşımlar sağol berişimmmm:16::16::16::16::16::54:

canımmmmmmmmm hoşgeldin netinin düzelmesine çok sevindim tatlımmmmmmmm şeydacım ekmek yiyemiyor musun tatlım sende de mı kansızlık var şeydacım

burda da var uygun fıyatlı yerlerde tırsıyorum pelincim ya. senelerdir gıtmedım zaten. bırde sacımı cok guzel hazırladım rofleye bu sacı yakanı bende yakarım o derece yanı.
işte kendı bıldıgını okuyan kuaforler bundan kaybedıyor. ben salonda calıstıgım zamanlarda hep soylerdım kendı zevkınızı değil musterının ıstedıgını yapın dıye..

yok canımcım ırsi değil. ne yazıkki stresten uzuntuden bırden dustu beyazlar. hiç beyaz yokken cıktılar bır anda. :(
ayy canımm bu kuaför işleri çok zor.önceden açıktım.bir saçım vardı ki sorma deste gür upuzun.belime 2 parmak kalydılar.ve ben kuaföre ne zamn uçlarını düzeltirmek için girsem illaki 1 karış alırdı.kavga kıyamet olurdu.garezleri vardı sanki.bende sıkılınca yıllar sonra saçımı kısa kestim.ve o kuaför çok iyi geldi bana .halen oraya gidiyorum.saçımın boyasını kimseye yaptırmam kendim yaparım .ama kesim konusu gerçekten çok önemli.
Ben sürekli tek bir şey yiyemem, çok sıkılırım...

Sorma Sinemcim... Çorba yapayım dedim ama aklıma gelen yapabileceğim tek şey terbiyeli ŞEHRİYE çorbası idi... Onun da ekmekten bir farkı olmaz diye zahmet etmedim...

-------

Hazır konu gelmişken sorayım... Şehriyesiz, mercimeksiz, pirinçsiz, peynirsiz çorba var mı kızlar? Benim aklıma hiç gelmiyor. Adını yazsanız yeter, netten aratırım.
kereviz çorbası ıspanak çorbası brokoli çorbası.kremasız yap canım.tarifine bak netten.sebze çorbaları çok iyi.
Menü güzel. Ama kahvaltı değil. :( Gerçi ekmek sevmeyen birine pek de bir şey yapılamaz herhalde. :) İstersen +1 yumurta ekleyebilirsin kahvaltına...

çorbam genelde mercimek olunca ekmek yenmiyorum.ama bu sabah yedim hem yumurta hem ekmek :D
su içmeye başladım tekrar ama 5 dakka da bir tuvalete gitmek gerçekten sinir bozucu

MenuM
sabah : 1 bardak limonlu ballı su+1 kuru kayısı+1 kuru incir + normal suuuuuu

kahvaltı
1 yumurta(haslanmıs)
1kk peynır
2 zeytın
1 çay kasıgı bal
1dilim kepekli ekmek

ara
6-7 badem
1 minnıcık çikolata :125:

ogle
2 bıber dolması
3 kasık yogurt

ara
1 elma

aksam
1 kocaaaamannn kase yeşil salata
1 dilim kepekli ekmek
ayy canım hakket başlamışsın limonlu suya..tebrik ederim..
bu arada bir yazıda okudum.yemeklerden özellikle akşam yemeğinden sonra 1 kk peynir yağ karşımını hızlandırıp yağ yakımını sağlıyormuş bilginizee
canımmmmmmmmm hoşgeldin netinin düzelmesine çok sevindim tatlımmmmmmmm şeydacım ekmek yiyemiyor musun tatlım sende de mı kansızlık var şeydacım
sağol canım benim.valla geçen sene hamile kaldığım zamn test yapılmıştı ozamn ilaç kullanmam gerktiğini kanımın sadece bana yeticek kadar bebeğe yetmicek kadar olduğunu demişlerdi ama ondan değil.ekmek benim terciğim değil.ben öle kepek yiyemiyorum.beyaz yersem duramıyorum.o sebeple canım
Tatlım ben öyle bir paylaşım paylaştım mı hatırlayamadım canım çok geçmiş oldum tatlımmmmmm

:44::44:aa acaba benmi yanlış hatırlıyorum yaa.hani 90 kiloydu 59 olmuş o kızın paylaşımı

ayy canım hakket başlamışsın limonlu suya..tebrik ederim..
bu arada bir yazıda okudum.yemeklerden özellikle akşam yemeğinden sonra 1 kk peynir yağ karşımını hızlandırıp yağ yakımını sağlıyormuş bilginizee

sağol canım benim.valla geçen sene hamile kaldığım zamn test yapılmıştı ozamn ilaç kullanmam gerktiğini kanımın sadece bana yeticek kadar bebeğe yetmicek kadar olduğunu demişlerdi ama ondan değil.ekmek benim terciğim değil.ben öle kepek yiyemiyorum.beyaz yersem duramıyorum.o sebeple canım

:44::44:aa acaba benmi yanlış hatırlıyorum yaa.hani 90 kiloydu 59 olmuş o kızın paylaşımı

Ay doğru yahu... Duramadığın için yemiyordun ekmek. :D Unutmuşum. Bir arada ekmek sevmeyen biri vardı galiba, aklım ona gitti...

O öykünün sahibinin Aydasu olması lazım. Ben de okumuştum. Ama hastalığı hatırlamıyorum, sen aynı durumu yaşadığın için aklında kalmış tabi...

Ya arzu hande Seyda ra ve irem nerdeler
Birde reyna vardı odamı yok artık yoksa
canım ben gündüz giriyorum sen yoksun canım benim..iyileşemdin kuzum.gerçekten çokk geçmiş olsun canım benim.hakkket fundanun dediği gibi uğurlu gelmişsin bol bol sayfa olmuş ne kadar da hoşşş
Ya gecen gün esim bana ne dedi
Sen zayıflamayı bıraktın heralde dedi
Bende dalgasına amaan yetmezmi artık dedim
Ki hic kiloyu takan bir adam değildir onca kilo aldım bana tek kelime ya sen kilo alıyorsun bile demedi, hatta ben zayıflamam lazım cok şişmanım dediğimde bile yooo sıkma kendini sen her haline güzelsin deyip durdu ( belkide ondan bu kadar kilo aldım)

Neyse yani ben ondan yine gayet böyle bireyler beklerken ne dedi biliyormusunuz
Yok yok yetmez zayıfla birazdaha böyle cok guzel oldun:))
Ben soookk
Ondan ilk defa zayifllamamla ilgili bisey duydum
Demekki benim kocam bile böle diyorsa zayiflamak lazım arkaDas :))
heheh adam baktı hatun zayıfladıkça daha da hoş oluyor ondan demiştir kuzum..

ya kızlar eşim beni çıldırtıcak.gitmiş mutfağa bu saatte patates kızartıyor.

ahh bu eşler...gerçekten çok fena.benimki önümde bol bol yedi çikolata bende aldım elime made suyumu onu içtim:D

Ay doğru yahu... Duramadığın için yemiyordun ekmek. :D Unutmuşum. Bir arada ekmek sevmeyen biri vardı galiba, aklım ona gitti...

O öykünün sahibinin Aydasu olması lazım. Ben de okumuştum. Ama hastalığı hatırlamıyorum, sen aynı durumu yaşadığın için aklında kalmış tabi...

heeeeeeee dün yaptığım paylaşımmmmmmmmm zayıflayan kızı alıntılamıştım k.bakma canım hatırlayamamıştım :1: ekmek konsun da çavar dene kepekten çok çok iyi ve tadı da güzel canım

Ya ben once cok guzel su icerdim iki haftadir suda icmiyorum gece farkediyorum napsam bilemedim:((

Durup durup aklıma bişeyler geliyor yazacak :52::52::52:
ayy canım sen şişene su koy ve hep önünde olsun.benim 3 tane 500 mllik suyum var.onu bitirdiğim gibi tekrar dolduruyorum ve bitiryorum 3 litre bitiyor.vee ilk başta içemdiğim zamanlar içine taze nane koyuyordum

evet canım aydasunun zayıflama hikayesiydi ama berivan paylaşmıştı.aynı durum bende olduğu için aklımda kaldı.ben 1 hafta verip diğer hafta dururum.hatta hergün tartılayım bak çok ciddiyim bir günüm 1 güneme tutmaz.1 fazla 1 eksi çıkarım.o yüzden hergün tartılmaya karşıyımm

ekmeğe aşırı düşkünüm.ekmek araları tabak sıyırmaları,yemeğin suyuna banmak.hopp bi bakmışın yarım ekmek 1 ekmek gitmiş.acıka bile yapmadım ondan sebep

Back
X