- Konu Sahibi Cherry Mom
- #70.221
Mesaj 5
Ay Sinemcim sen de mi... 
Ben de eskiden herkesin yanlışını düzeltirdim ama millet ukalalık yaptığımı sanmaya başladığı zaman bıraktım. "Olabilir yanlış söyleyebilirim ne var bunda?" , "Lafım bitene kadar bekleyemez misin?" falan diyorlardı. :) Halbuki ben herkes doğrusunu öğrenmek ister diye düşünüyordum ama düşünmüyorlarmış.
Uzun zamandır sadece birkaç kişiyi düzeltiyorum, o da doğrusunu öğrenmek istediğinden emin olduğum kişileri... :)
Daha da konuşurdum aslında da.. Boşver. :) Düzeltme ihtiyacı duymanın nedenlerini falan anlatırdım ama gerek yok burda şimdi... :)
Tam işareti de bulmuşsun işte. O işaret evet.
hımmm anladım :)))) ben rakamsal olarak bır tık gıttı bı tık daha lazım gıbı anlamıstım. eşim ve arkadaslarım bana TDK derler tam buldum kendim gibi senıde :))) ben de boyle detaylı anlatırım hemen :))) yanımda yalnıslıkla yanlıs kelıme kullanıldıgında hemen bana bakarlar. dayanamıyorum duzeltme ıhtıyacı duyuyorum. :))
ben onu ''tamam işareti'' diye biliyorum. word'de falan varda burdakı yazı karakterlerınden dolayı yapamıyorum.
Eki Görüntüle 539916

Ben de eskiden herkesin yanlışını düzeltirdim ama millet ukalalık yaptığımı sanmaya başladığı zaman bıraktım. "Olabilir yanlış söyleyebilirim ne var bunda?" , "Lafım bitene kadar bekleyemez misin?" falan diyorlardı. :) Halbuki ben herkes doğrusunu öğrenmek ister diye düşünüyordum ama düşünmüyorlarmış.

Daha da konuşurdum aslında da.. Boşver. :) Düzeltme ihtiyacı duymanın nedenlerini falan anlatırdım ama gerek yok burda şimdi... :)
Tam işareti de bulmuşsun işte. O işaret evet.

Son düzenleme: