Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

normalde sesim çıkmadığı için konuşamıyorumya burda dilime vurdu bence :) herkese bi laf atasım var

:)))

bir iki hafta once bogazım şişmişti cok fena iltahap olmustu 2 gun hıc konusamadım, nefes bıle zor alıyordum. burda cenemı rahatlatmıstım bende

ama ıyı oluyor ya ınsan konusamıyor ses yok, ama burda sese ıhtıyac yok.

bayram klasıgı oldu kac gundur :)

ben dunku temizlik gunumden sonra, bugunude ütü günü ilan ettim :)
en sevmediğim işlerden soylene, soylene yaptım valla
ütü benim baş düşmanım yaa şimdi kendi ütümü bile bende söylene söylene yapıyorum birkaç ay sonra evlenince hepsi bana kalcak o zaman napcam bilmiyorum:18:
sinemcim buhar kazanlı ütüler daha iyi sanki ben onlardan aldım ütü faslı kısa sürsün diye

sağol nazcım.

ya evet nesfıt vb urunlerın toklugun ardından hemen acıktırdıgını hep duyuyorum ama ben acıkmıyorum. genelde sabahtan cok oglen yıyorum ama aksam yemegıne kadar tok tutuyor benı.

ya sabah spor spor dedim menumun altına yazmayı unuttum :26:

40dk aerobık
200 dambıl

ya sabah spor spor dedim menumun altına yazmayı unuttum :26:

40dk aerobık
200 dambıl

benim sporum çok az bugün yaaa spor salonuda çarşamba başlıycak kendimde sürekli geçiştiriyorum bugün bi başlıyım dedim ama yarım saat olmadan bıraktım o yüzden salonun bi an önce başlaması lazımmmmmm

valla sorma nazcım o konuda zaten hem utuye hemde utu masasına ıhtıyacım var artık ıkısıde eskıdı. cok bakıyorum modellere bu ara, o buhar kazanlılarda dıkkatımı cok cekıyor. ceyızlıklık mı aldın yoksa kullandın mı?

çeyizime aldım canım kullanmadım daha ama hem kullananlar çok memnun hemde alırken orda tanıtım standında gördüm nasıl ütülediğini..annemde göz dikti ütüme getir sen evlenene kadar ben kullanıyım beğenirsem sen kendisine yenisini alırsın diyo

Ayyyy eşim supriz yaptı erken geldi
ben musade istiyorum bu gecelik artık. şööööyle bir çay demliyim bir film keyfi yapalım. optum sizi cokkk..

iyi geceler..

nur çok şekersin ya

Eğer bölümünden yana bir sorunun yoksa, istediğin bölümde olduysan en doğrusunu yapmışsın bence. Ailenin yanında olmak daha güzel tabii ama bir kaç sene uzakta olmanın karşılığında istediğin gelecekte oluyorsun. Ben de yüksek lisans için devlet çok istiyorum umarım olur :)) Bu arada senin bölümün neydii?

benim bölümüm tarih başta aileden uzak kalmak üzüyo ama sonra artılarını görmeye başlıyosun çok şey kazandırıyo insana...tarihide çok severek okudum ve şu andada bütün ömrümü buna adamış durumdayım üniversitede araştırma görevlisiyim bundan sonra hep hayatımda olcak kaçış yok

Aa inanmıyorum çokk güzeell. Bölümün de çok güzel, üniversitede olman da. Darısı başımaa diyeyim hemen o zaman ben de akademisyen olmak çok istiyorum çünkü

yaaa çok sevindim kendim gibi birini bulduğuma :) sormak istediklerin olursa seve seve yardımcı olurum nurcum

darısı ennnnnnn kısa zamanda başına nur

Ay ben de sevindimm çok teşekkür ederiimm ayrıca Sorularımı sıralayabilirim ki hemen, sen hangi üniversitedesin? Ben devlet çok istiyorum ama malum İstanbulda Psikoloji olan bir İstanbul Üniv bir de Boğaziçi var. Olmama ihtimallerine karşılık, ablam şehir dışında olacağına İstanbulda özelde yüksek yaparsın diyor ama ben yine de özelde olmak hiç istemiyorum. Senin mesela bir kıyaslama durumun oldu mu arkadaşlarından vs. devlet/özel konusunu :))

ben celal bayardayım cnm manisada devletle özel arasında yüksek lisansta bi fark yok bence istediğin üniversitelerin özellerinde akademik kadrolarına bak istanbuldaki çoğu iyi hoca yeni kurulan özel üniversitelere geçti ona göre karar ver

Son düzenleme:

Evet lisans için de tercih yaparken hep akademik kadroya bakarak yapmıştım, yine öyle yapmak en doğrusu tabii. Dediğin gibi iyi hocalar da özellere geçiyor maalesef. Yine de ben burada özeldense Ankarada ya da İzmirde olabilirim diye düşünüyorum. Hem maddi açıdan para verme niyetim yok, nerede işe girebileceğim ne kadar kazanacağım bilemezken özele para bayılamam hahah hem de işte burslu bile olsa bir özel üniversite mezunu oluyorum. O yüzden devleti daha çok istiyorum. Bakalım artık zamanı gelince göreceğiz

nasip diyelim o zaman :) ben kaçıyorum nurcum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…